Haklısın elbet ama be yapim
Benim evim bide kv demle altlı üstlü oturuyoruz oda yardım etti ama yaşlı kadın bide yani öyle bizim gibi yapmıyor kimi bekliyeyim yapsın diye
Yani evim onların dibinde olmasa kardeşim ablam gelir yardıma ama onlarda ancak bi saat liğine faln geliyorlar haklılar yani biri hidiyor biri geliyor rahat etmiyorlar
Ana ne yapim ben yünede gidicem dr a içim rahat etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anladim canim bu sefer sonuna kadar sorunsuz gecer inşallah hamileligin :)Yok canım 2 yıl önce düşük yaptım korkudan daha. Yeni hamile kalabildim ağır geçince çok zor... Rabbim senin gönlüne göre kız bebiş versin inşallah...
dün çok kötü miğde bulantım vardı bu sabah kalktım bir şeyim yoktu hatta oturdum bir güzel kahvaltı yaptım öğlene doğru yavaş yavaş miğde bulantım başladı şu anda tavan yapmış durumda,,,,,yani önceden de oluyordu ama şu birkaç gündür ölüyorum sanki,,,,
kızlar aranizda uçak yolculugu yapan var mi. doktoruna sorucam ama izin vermezse diye korkuyorumbenim.memlekete gitmem lazim yapamiyorum.burada yalniz. Esim çok yoğun calisiyor bana faydasi yok sürekli evde yalnizim agzima lokma girmiyor bu sefer tansiyonun düşüyor ayağa bile kalkamiyorum. kimse gelemiyor buraya ben gitmek zorundayim başka çare bulamıyorum: (
kızlar aranizda uçak yolculugu yapan var mi. doktoruna sorucam ama izin vermezse diye korkuyorumbenim.memlekete gitmem lazim yapamiyorum.burada yalniz. Esim çok yoğun calisiyor bana faydasi yok sürekli evde yalnizim agzima lokma girmiyor bu sefer tansiyonun düşüyor ayağa bile kalkamiyorum. kimse gelemiyor buraya ben gitmek zorundayim başka çare bulamıyorum: (
Ben doktoruma sordum uçak yolculuğu yapabilirsin dedi, araba ile yolculuk yapacaksan saat başı durup biraz yürü dedi. Uçak arabaya göre daha zararsızmış.
Benim doktorum tr içi uçak yolculuğuna izin verdi ama uçak sonrası arabayla çok gitme dedi.
Kızlar bişey sorcam hangi balıkları tüketiyorsunuz ben balık sevmem ama zorla yicem o yüzden yararlılarını tüketeyim bari :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bak kac kisi saydin geldi yardım etti diye benim yanımda bir kişi bile yok elimden tutacak yardım edecek yere dussem kaldıranim yok ...
Napayım elimden gelmedigi için yapmıyorum birsey yapamıyorum ne yapayım birde evde iki evladim var ilgi bekleyen onlarin mecburi islerini bile esim yapıyor.
Yani mecbur olmadıkça yapma birsey ilerde geri dönüşü olmayan pismanliklar yaşamamak icin.
Icin rahat edicekse git tabi doktora inşallah bir sorun yoktur bundan sonra daha dikkatli ol ama .
Tüm bebiş bekleyen anne adayı arkadaşlara iyi akşamlar umarım beni de aranıza kabul edebilirsinizBiz bugün tam 9 hafta 2 günlüğüz allahıma bin şükür bebişimiz sağlıklı görünüyor.ama biraz zor bir gebeliğimiz var ben su da dahil olmak üzere hiç bir şekilde sıvı yada katı beslenemiyorum buna rağmen sürekli çıkarıyorum sıvı takviyesi alıyorum ama yine de bi halsizlik,bulantı devam ediyor bir de çalışınca çok zor oluyor sürekli rapor almak zorunda kalıyoruz bu gibi durumlarla karşılaşan var mıdır acaba hiç ne yapmam gerekiyor
Tşkr ederim
Haklısın doğru diyosun inş dikkat ederim bundan sonra yarın bi dr a görüneyim
Senin eşinde ne güzel bizimki ilk çoçuga böyleydi şimdi yoğun çalışıyor pek ilgilenemiyor ama
Yinede sağolsun anlayışlı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim esimde yarın ise başlıyor ne yapcam diye düşünüyorum kara kara rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah bu zor gunlerimizde...
canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin nerelerdeydin şimdiye kadar :)
öyle bir soru sormuşsun ki kelin ilaci olsa misali :)
bende 11 haftayi doldurdum bugün ayni senin gibiyim 2 haftaya yakin serum aldım hastaneden şimdi azcik yesem bile midemde durmuyor cikariyorum gun boyu bu saatler oldumu da yorgunluk çöküyor erkenden uyuyorum bugun öğlen de yattım iki saat kadar hala uykum var tek rahat yaptigim uyumak onun haricinde hersey işkence gibi geliyor
inşallah 3 ayi doldurduktan sonra atlatiriz gerck ben iyice ümidimi kestim sanki ömrümün sonuna kadar bu şekilde yasicakmis gibi umutsuzum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?