2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İyi aksamlar kızlar evime geldim cok yorgunum dus alıcam kızımla ...
Co güsel geçti bugun...
Denize girdim cok rahatladım... Anlatamam bi ohhh dedim gercekten ...

Canim yaa valla cok tesekkur ederim insan hic yasamak istemiyor boyle seyler ama oluyormus iste :/ Ama daha sonra halamla falan konustum tam 9 ay boyuncu ciddi kanama gecirip nur topu gibi cocuk doguranlari anlattii :)) insallahh bebislerimiz coook saglikli olurr.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Co güsel geçti bugun...

deniz çok iyi geliyor gerçekten canım bizde gittik ama ben girmedim dalga çoktu ve bu yüzden deniz pis görünüyordu güneşlendim sadece ama o bile yetti

Maşallah canım nazardan korusun inş Allah. ben de bugün 9+1 oldum. En son bebişi 6+5 de görmüştüm henüz bebek halini alamıştı ben de çok merak ediyorum önümüzdeki Cumartesi inş ben de görmeye gideceğim. Benim de tüp bebek ve ilk hamileliğim o yüzden bir sürü soru bar aklımda. Sorulardan alamıyorum kendimi.

deniz çok iyi geliyor gerçekten canım bizde gittik ama ben girmedim dalga çoktu ve bu yüzden deniz pis görünüyordu güneşlendim sadece ama o bile yetti

Eewt cok rahtlıyo insan ya.. Gittgm yerde deniz çarsaf gibiydi... Kızımla güEl vakit geçirdim... Kızım uyudu eşimle gusel bakit geçirdim...
Şükür güneside yiyince sırt agrıma cok iyi geldş

Olsun canım bir kerede kurtulacaksın inşallah sağına soluna bebeklerini alacaksın inşallah:) mutlaka zorluğu da olacak Allah yardımcın olsun..
Amin, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar bişey sorcam hangi balıkları tüketiyorsunuz ben balık sevmem ama zorla yicem o yüzden yararlılarını tüketeyim bari :)

Midye, karides gibi dip canlıları ile tekir, barbun, kalkan, dil gibi dip balıklarından uzak durmak gerekiyor. Ben mezgiti de önermediklerini hatırlıyorum ama yanlış olabilir. Levrekle çipuranın yetiştiriciliği yapılıyor. Yetiştirme değil de deniz balığı olursa daha iyi olur.

Son düzenleme:
Kızlar sabah erkenden kalkıyorumbu aralar acayip acııkmış oluyorum çünkü..
Böle sanki 3 gün yemek yememişim
O yüsden kalkıp sabahleyin küçügümü doyuruyorum

Co güsel geçti bugun...

Ahh ne guzel canim. Bana yasak yolculuk da deniz de yazligim 5 saat mesafede ama gidemiyorum. Srn yerimize cikart acisini...

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Herkese gunaydin bu sabaha linea nigram la uyandim. Aman ne guzel!

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Günaydınn tool cum... İnş cNım bu yasaklarda kalkıcak biraz sabırlı ol !!!.. İnş bu zamanlarda geçicek ve güsel saglıklı bir hamilelik geçireceksin

Randevum 4 temmuzda ama rüyam da ultrasonda bebeğimi gördüm çok tatlıydı Maşallah

Herkese gunaydin bu sabaha linea nigram la uyandim. Aman ne guzel!

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Günaydın canım. Seninle sat'larımız aynıydı galiba. Linea nigra için daha erken sanıyordum.
Erkek bebek bekleyenlerde daha çok rastlanıyormuş diye okumuştum. Cinsiyetle ilgili bişey demiş miydi doktorun?

Randevum 4 temmuzda ama rüyam da ultrasonda bebeğimi gördüm çok tatlıydı Maşallah

yaa bende habire rüyamda görüyorum. ilk emzirdiğimi gördüm sonrasındada hep ultrasondaki görüntüleri
bide oruç nasıl olucak kızlar, ben doktoruma sormayı unuttum da. acaba haftada 2 3 gün flan yani arka arkaya gelmicek şekillerde tutabilirmiyizki? ben geçen kandilde falan tutmuştum ama.. sizler napıcaksınız ?

Kızlar sabah erkenden kalkıyorumbu aralar acayip acııkmış oluyorum çünkü..
Böle sanki 3 gün yemek yememişim
O yüsden kalkıp sabahleyin küçügümü doyuruyorum

ben de saat 5te gözümü açıyorum yarım saatte bi bakıyorum vakit geçmiyor kalkıyorum .. hamile kaldığımdan beri böyleyim sabah hiç uykum olmuyor.
ben de rüyamda karnımı feci şekilde doyuruyorum. bi kaç gündür hep öyle gördüm tabak tabak yemek yiyorum rüyamda

Güzel annişlet ve bebişler günaydın.. İyi haftalar olsun .. Biz malesef yine kusarak başladık güne

Güzel annişlet ve bebişler günaydın.. İyi haftalar olsun .. Biz malesef yine kusarak başladık güne

Günaydın canım, senin 13. hafta olmuş, kusmalar azalmadı mı henüz? Ben 12. haftadan sonra geçecek diye teselli ediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…