2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar gebelik rutin tahlillerinizde burusella kaç çıkmıştı acaba yazabilirmisiniz lütfen tahlillerinize bir bakıp

Teşekkür ederim canım. Sen de bebişinin fotosunu eklemişsin ben nubdan anlamam ama daha bu haftalarda kolu, bacağı belli oyuncak gibi bebekleri gördükçe şaşkına dönüyorum Allah bağışlasın.
:)) sağol canım nub için dememiştim canım hani bir maşallah densin diye:)
canım adete göre 10+6 dı ultrasonda 11+1 çıktı 4,5 cm senin kide iyi
sağol canım az naz yapayım dedim nub için sormadım tatlım maşallah densin diye:)
valla canım bende anlamadım sanki artıyor gibi benım...sabah bulantıları bitti gün içinde fena bulanıyor simdi de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım sorma o kadar kötü oluyorum ki akşama doğru başlıyor dün ağlıycaktım artık annemlerden dönüyorduk yine arabada başladı, doktor ilaç yazmıştı yokmuş o ilaç alamadık başka da vermediler
Tatlım maşallah bebiş bayağı belli olmuş cinsiyet tahmini yapmadı mı doktor ?? 12 haftalık foto mu o ?? Kaç cm olmuş? Bende 13. Haftada gidicem kontrole..
sağol canım 10+6 dı ultrasonda 11+1 çıktı cinsiyet sormadım hiç canım malum çok stresli gittim tek düşüncem sağlıklı mı sorusuydu,hamdolsun kalp atışınıda ilk kez dinledim bu doktora ilk kez gittim, 4,5 cm
sağol canım, sen arada giriyorsun ama ben hep yorum yapıyorum sana tatlım geriye dönük bakamıyorsun ya görmüyorsun:) yoğunum yazdığın için sitem etmiyorum hayırlı olsun demiştim tekrar maşallah kızına
slm kızlar bu nub muhabbetı ne ?
canım bebeğin cinsel organı 12. haftaya kadar aynı pipi gibi çıktı şeklinde olur kızında erkeğinde ama erkeğin ki dik kızın ki paralel durur:)
oy oyy kocaman olmuş annesi maşallahh. Rabbim kucagına almayıda nasip etsin insallah
sağol canım:)
sağol canım benim, cinsiyet için dememiştim tatlım bebişime ay ne güzel densin diye demiştim kuzguna yavrusu şahin misali
:)) hadi hayırlısı canım oğluma arkadaş geliyor:)
senden hiç bir farkım yok kendi annemin babamın ablalarım dediği bile batıyor kimse beni anlamıyor modundayım
maşallah canım canım bende ilk gidince 3 gün geriydi şimdi 3 gün ileri bu bir hafta iki hafta bile olabiliyor korkma
Bebeğini hisseden arkadslar hareket etmediğinde tedirgin oluyor musunuz? Ve hareket etmesini bekleme hali oluyor mu
:)) hemde nasıl
canım korkma Allah'ın izniyle bir şey olmaz ama bir daha birden yüklenme bende her işimi kendim yapıyorum kimse gelmiyor yardıma dinlene dinlene yapıyorum
kızlar soğuk birsey istiyorsanız ya ayran için yada kendiniz limonata yapın oghhhh mis:)ben öyle yapıyorum valla:)

aynen ben birde gazoz istersem elmalı maden suyu içiyorum:) gazoz gibi tadı:)
Kızlar ağzımda aft var kantoron çayı ile gargara yaptım daha yapsam zararı olur mu iyi gelecek gibi
canım yapma bence
aynıyım aynı çok arttı çok fena oluyorum öğleden sonra başlıyor sabaha kadar
10+3 te karnım niye 4 aylık gıbı ( yani ilerleyen zamanda nasıl olurum acaba 4 kılo vermeme rağmen karnım davul gibi benim gibi olan varmı
canım o şişlik inecek merak etme sonra bebiş göbeği olacak
Kızlar bişey sorcam hangi balıkları tüketiyorsunuz ben balık sevmem ama zorla yicem o yüzden yararlılarını tüketeyim bari :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben sadece alabalık yiyebiliyorum fırında tabi
Kızlar benimde su an yanimda eşim yok çocuklarım yok annemler yok size nazlanabilirmiyim:26:
nazlan tabi:)
ben boyatmıycam canım
İyi aksamlar kızlar evime geldim cok yorgunum dus alıcam kızımla ...
Co güsel geçti bugun...
Denize girdim cok rahatladım... Anlatamam bi ohhh dedim gercekten ...
ohhh çok güzel sevindim tatlım
Gunaydın
Nasılsınız canlarr
günaydın
Kızlar sabah erkenden kalkıyorumbu aralar acayip acııkmış oluyorum çünkü..
Böle sanki 3 gün yemek yememişim
O yüsden kalkıp sabahleyin küçügümü doyuruyorum
aynen canım
Herkese gunaydin bu sabaha linea nigram la uyandim. Aman ne guzel!

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
günaydın canım o gidecek doğumdan sonra niye üzüldün?
Randevum 4 temmuzda ama rüyam da ultrasonda bebeğimi gördüm çok tatlıydı Maşallah

:) bende görmüştüm gitmeden önce:)

Benim saçlarım platin sarısıydı koyu reng gecim dedim bi iki boyama oldu hamile kaldıgımı öğrendim yani rengi oturtamadan hamile kaldım 😬 şuan hep aktı cok garip sarı sarı cıktı dipler dersen o biçimnn. Ben oğlumda boyatmamıştım ama dr'um musade ederse bitkisel boya ile boyamayı düsünüyorum musade etmezsede ne yapim kalcak böyle 😊

Günaydın herkeslere

bulanıyorum ve de bulanıyorum şimdi iyiyim ama öğlen başlıycak:) ilacımı inşallah eşim bugün bulur

kızlar bebişimle ilgili yanlış anlamışsınız cinsiyet için sormamıştım azcık nazlanayım dedim ayy ne tatlı bebişin diyin dedim

şimdi kahvaltı zamanı öpüyorum

pazar günü ilişkiden 1 saat sonra hafif kahverengi bi kan geldi korktum hemen hastaneye gittik doktora dedim ilişkiden sonra gelen bi kanama dedim doktor kesinlikle yasak düşük tehliken var dedi beni iyice korkuttu yatırmamız lazım seni serum progestroon iğne vercez zaten bn progestron kulanıyorum sabah akşam dedim o zaman istirat dedi eve geldim hemen doktorumu aradım normal olabilir bazen ilişkide bebeğin kesesinin etrafında küçük baloncuklar vardır onlara dokunmuş olabilirsiniz bu süreden sonra yasak dedi sanki çok yapıyomuşuz gibi eşim bundan sonra 9 ay yasak dio:)

Kızlar ikili test için araştırma yapanınız oldu mu? Oğlumda ben devlette yaptırmıştın marmara üniversitesi hastanesinde ücretsiz ama sanırım geç kaldım randevu için özelde yaptrmam gerekcek fiyat araştırması yapanınız var mı?

Ah sorma lilicim, ben de sabahın köründe tam 5 te uyanıyorum ( sonra bir daha hak getire... Uykusuzluktan sersem gibiyim başım çatlıyor ama şöyle nir güzel uyuyamıyorum ... Bebeğe alıştırıyor vücut herhalde bizi :))

Ahh ne guzel canim. Bana yasak yolculuk da deniz de yazligim 5 saat mesafede ama gidemiyorum. Srn yerimize cikart acisini...

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Havuz hemen önümde giremiyorum ben de.. Ama bizimkiler girdikte ben serinliyorum:) doktor kendi havuzumuza izin verdi ama kum döküp iltihaplanmalardan fırsat bulamadım ben de... Üşümek istemiyorum ...

günaydın kıslarrrr

ya grip oldum klimadan napıcam:18::18:

ıhlamur falan içebiliyor muyum?

ya kuzum cıdden herkes mersine benim velet tersine.. Nasıl bulantı yasıyorum anlatamam..Bırde benım karnım cok indi..
20 yıldır hıc boyle olmamıstı karnım.
Hamilelik cidden korkulacak gibi birsey degılmıs

Bebişlerin hepsi zaten cok guzel.. Pıtır pıtır doğuralım sonra da paylaşalım burdan..
Benım ki kesin tüy yumağı gibi olacak o kadar progestan iğnesine ve hapına

günaydın canım
senin bebişin fotosunu ocak annelerinde değilde (dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)) diye bi sayfada gördüm ben
ocak annelerini aradım aradım bulamadım
bizimde cumartesiydi kontrolümüz bebişimiz bize bol bol el salladı

sanırım canım ama öğlen bayılıyorum uykudan akşamda erkenden bastırıyor . sersem gibi oldum . sabah uykusu falan kalmadı gözlerim faltaşı

canım kontrolüm hafta sonuydu doktorum iki test yaptırmayı düşünüyor musun dedi
düşünmüyorum dedim tamam zaten önemli de değil dedi

günaydın kızlar hepinize haftasonu hiç giremedim ama geçmişin tamamını okudum. ultrason fotolarını koymuş arkadaşlar hepsine maşallah bende hala bi iyiyim bi kötüyüm ne olduğum ne zaman nasıl olacağım hiç belli değil. ama bulantım olursa şiddeti her defasında daha fazla oluyo tersine artarak gidiyoruz yarın uzun zamandan sonra bebeğimi görmeye gidicez inşallah iyidir iki gündür saçma sapan rüyalar gördüm yok kalbi durmuş falan allah korusun aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum. geçen gün de bebeğimi gördüm rüyamda çok güzeldi çok tatlı bi çocuktu erkekti bakalım çıkacak mı rüyamız

kızlar rica etsem test sonuçlarınıza bakıp burusella değerinizi yazarmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…