:)) sağol canım nub için dememiştim canım hani bir maşallah densin diye:)Teşekkür ederim canım. Sen de bebişinin fotosunu eklemişsin ben nubdan anlamam ama daha bu haftalarda kolu, bacağı belli oyuncak gibi bebekleri gördükçe şaşkına dönüyorum Allah bağışlasın.
canım adete göre 10+6 dı ultrasonda 11+1 çıktı 4,5 cmMaşallah canım size. Bebişin boyu kaç cm ölçüldü.
Bizimki 9+2'de 2,33 cm bana biraz küçük gibi geldi. Bir kitabım var annelik ve bebek bakımı diye, orada 8 haftalıkken 2,3 cm olur diyor. Biraz kafama takıldı bu durum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım az naz yapayım dedimBende misafrlikteydim yorum yapamadim diye catliyodumcanm masallah buyutmussun yavrunu ya her bi yeri belli oluyo. Bende nub yorumu yapamiycam cnku yüzü bize dönük,yan değil ama dr anlamaliydi sanki ya.. belkide soylememistir benim gittiğim dr.da 16 haftadan önce soylemiyomus. Cok cok sağlıklı olsun bebisin cnm. Bi dahaki muayenede artk söylerler seninkinin cinsiyetini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sorma o kadar kötü oluyorum ki akşama doğru başlıyor dün ağlıycaktım artık annemlerden dönüyorduk yine arabada başladı, doktor ilaç yazmıştı yokmuş o ilaç alamadık başka da vermedilervalla canım bende anlamadım sanki artıyor gibi benım...sabah bulantıları bitti gün içinde fena bulanıyor simdi de
sağol canım 10+6 dı ultrasonda 11+1 çıktı cinsiyet sormadım hiç canım malum çok stresli gittim tek düşüncem sağlıklı mı sorusuydu,hamdolsun kalp atışınıda ilk kez dinledim bu doktora ilk kez gittim, 4,5 cmTatlım maşallah bebiş bayağı belli olmuş cinsiyet tahmini yapmadı mı doktor ?? 12 haftalık foto mu o ?? Kaç cm olmuş? Bende 13. Haftada gidicem kontrole..
sağol canım, sen arada giriyorsun ama ben hep yorum yapıyorum sana tatlım geriye dönük bakamıyorsun ya görmüyorsun:) yoğunum yazdığın için sitem etmiyorumgünaydın herkese...
canım ben fotoyu görmemiştim atlamışım o sayfayı heralde yoksa maşallah demeden geçmem tüm fotolara..
ama arkadaş alıntılayınca gördüm maşallah bebişineee
ben de kızım olcak dedim ama ilk cinsiyetlerden olmasına rağmen pek yorum gelmedi..
heyecanlı bi topiğimiz sanırım herkes başka telden çalıyor
bu arada kızlar ben de hala mide bulantısı çekiyorum iştahım hiç yok 3 kg den fazla verdim....
ama geç olsa da dün farkettim ki acıkınca midem bulanıyor..
acıktığımı hiç hissetmiyorum ama midem bulanınca anlıyorum..
bir şeyler yiyebilirsem geçiyor...
paylaşmak istedim...
canım bebeğin cinsel organı 12. haftaya kadar aynı pipi gibi çıktı şeklinde olur kızında erkeğinde ama erkeğin ki dik kızın ki paralel durur:)slm kızlar bu nub muhabbetı ne ?
sağol canım:)oy oyy kocaman olmuş annesi maşallahh. Rabbim kucagına almayıda nasip etsin insallah
sağol canım benim, cinsiyet için dememiştim tatlım bebişime ay ne güzel densin diye demiştimCanim kizin icin hayirli olsun demiştim tekrar diyeyim ekleyelim senin prensesi listeye :)
Mide bis olunca bulanti tavan yapiyor tabi kuru ekmekte olsa mideni bos birakma.bende midem bos olsada dolu olsada bulantim hrp var malesef ana son günlerde akşam üzerine doğru acayip bulantım oluyor bugun 11 haftayi doldurdum 12 e adım attım bakalım ne kadar sürecek daha ...
Ben 6 kg verdim artık durdu kilo vermem ..
Canim uzan dinlen napicaksin elden gelen birsey yok gecicek inşallah bu gunlerde ...
Slm fistigim sen nasılsın oglusun abilige hazir mi :)
Ben benimkilere söyledim geçen gün küçük anlamadı sanırım büyük de genemi simdi iki kere oyuncsklarimi paylasmam lazım dedi :)))
Unuttular bile bidaha konusu geçmedi daha isin sakasinda benimkiler :))
Canim maşallah hersey yolundaymis merak etme 5 gun arayi kapatir bebegin gec dollenme olmuştur dedigin gibi ama yetişir :))
Canim tansiyonun düşüktür benimde düşük bendede oluyor arada. ..
Oyy masallah canım gözün aydın cok sevindim ikizlerine :))
Canim hepimiz yorgunuz dinc olan varmı desen ben varım yazan az olur kesin hepimiz koltuklara yapistik artık yatmadan:))
Canim ben göremedim ya ultrason resimlerini alıntılar da dikkatimi cekti gözün aydın maşallah kocaman olmus bebişin:)
Cinsiyet tahmini yapamicam artık topikteki bebişler tum teorileri çökertti :))
Bekliyip gorucez artık hayırlısı neyse o olsun insallah canimm gerisi bos :))
:)) hadi hayırlısı canım oğluma arkadaş geliyor:)bence erkek:)
senden hiç bir farkım yok kendi annemin babamın ablalarım dediği bile batıyor kimse beni anlamıyor modundayımya bende bir sinir bir gerginlik var,,, sinirlenince dünyayı görmüyor gözüm,,, hormonşar mı buna sebebiyet,,, ya çok miğdem bulanıyor, miğdem bulanmadığı zamanlarda da çok agresif oluyorum,,, var mı benim gibi olanlar?????
maşallah canımEki Görüntüle 1164636 Eki Görüntüle 1164638 merhaba arkadaşlar bu da benm bebişim 8+4 oldum ama ultrasonda 1 hafta geri gözüküyor dr sorun değil sen 8+4 sün dedi o yakalıcak dedi ama işte insan tedirgin oluyor tüp bebekle hamile kalınca ...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)) hemde nasılBebeğini hisseden arkadslar hareket etmediğinde tedirgin oluyor musunuz? Ve hareket etmesini bekleme hali oluyor mu
canım korkma Allah'ın izniyle bir şey olmaz ama bir daha birden yüklenme bende her işimi kendim yapıyorum kimse gelmiyor yardıma dinlene dinlene yapıyorumMerhaba kızlar bişey danışmak istiyorum
Çok yoruldım dünden beri iki odamızı ve mutfagı boyadık eşyaları dışarı cıkar içeri al bulaşıkların tümünü yıka tozunu al derken bide oğlum hastalandı ateşi cıktı iki kez dr a götürdük feci yorgunum sabahdan hiç bişey yemedim sayılır iştahım yok karnım bana yapışdı resmen dün gece bebegimle ilgili kötü kötü rüyalar gördüm
Sizce bişey ılmuş mıdur bebegime ?
9haftalık olması gerek şimdi ama
Kalçam cok agrıyo lekem faln yok ama ben yinede dr a gitmek istiyorum sizce gitsem mi?
aynen ben birde gazoz istersem elmalı maden suyu içiyorum:) gazoz gibi tadı:)kızlar soğuk birsey istiyorsanız ya ayran için yada kendiniz limonata yapın oghhhh mis:)ben öyle yapıyorum valla:)
canım yapma benceKızlar ağzımda aft var kantoron çayı ile gargara yaptım daha yapsam zararı olur mu iyi gelecek gibi
aynıyım aynı çok arttı çok fena oluyorum öğleden sonra başlıyor sabaha kadardün çok kötü miğde bulantım vardı bu sabah kalktım bir şeyim yoktu hatta oturdum bir güzel kahvaltı yaptım öğlene doğru yavaş yavaş miğde bulantım başladı şu anda tavan yapmış durumda,,,,,yani önceden de oluyordu ama şu birkaç gündür ölüyorum sanki,,,,
canım o şişlik inecek merak etme sonra bebiş göbeği olacak10+3 te karnım niye 4 aylık gıbı( yani ilerleyen zamanda nasıl olurum acaba 4 kılo vermeme rağmen karnım davul gibi benim gibi olan varmı
ben sadece alabalık yiyebiliyorum fırında tabiKızlar bişey sorcam hangi balıkları tüketiyorsunuz ben balık sevmem ama zorla yicem o yüzden yararlılarını tüketeyim bari :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nazlan tabi:)Kızlar benimde su an yanimda eşim yok çocuklarım yok annemler yok size nazlanabilirmiyim:26:
ben boyatmıycam canımkızlar aranızda saçını boyatacak olan var mı???sanırım ilk 3 aydan sonra bazı doktorlar amonyaksız boyayla havadar ortamda boyandığı sürece izin veriyormuş..daha önceki hamileliğinde boyatan oldu mu aranızda?
ohhh çok güzel sevindim tatlımİyi aksamlar kızlar evime geldim cok yorgunum dus alıcam kızımla ...
Co güsel geçti bugun...
Denize girdim cok rahatladım... Anlatamam bi ohhh dedim gercekten ...
günaydınGunaydın
Nasılsınız canlarr
aynen canımKızlar sabah erkenden kalkıyorumbu aralar acayip acııkmış oluyorum çünkü..
Böle sanki 3 gün yemek yememişim
O yüsden kalkıp sabahleyin küçügümü doyuruyorum
günaydın canım o gidecek doğumdan sonra niye üzüldün?Herkese gunaydin bu sabaha linea nigram la uyandim. Aman ne guzel!
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Randevum 4 temmuzda ama rüyam da ultrasonda bebeğimi gördüm çok tatlıydıMaşallah
Benim saçlarım platin sarısıydı koyu reng gecim dedim bi iki boyama oldu hamile kaldıgımı öğrendim yani rengi oturtamadan hamile kaldım 😬 şuan hep aktı cok garip sarı sarı cıktı dipler dersen o biçimnn. Ben oğlumda boyatmamıştım ama dr'um musade ederse bitkisel boya ile boyamayı düsünüyorum musade etmezsede ne yapim kalcak böyle 😊kızlar aranızda saçını boyatacak olan var mı???sanırım ilk 3 aydan sonra bazı doktorlar amonyaksız boyayla havadar ortamda boyandığı sürece izin veriyormuş..daha önceki hamileliğinde boyatan oldu mu aranızda?
ben de saat 5te gözümü açıyorum yarım saatte bi bakıyorum vakit geçmiyor kalkıyorum .. hamile kaldığımdan beri böyleyim sabah hiç uykum olmuyor.
ben de rüyamda karnımı feci şekilde doyuruyorum. bi kaç gündür hep öyle gördüm tabak tabak yemek yiyorum rüyamda
Ahh ne guzel canim. Bana yasak yolculuk da deniz deyazligim 5 saat mesafede ama gidemiyorum. Srn yerimize cikart acisini...
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Günaydın herkeslere
bulanıyorum ve de bulanıyorum şimdi iyiyim ama öğlen başlıycak:) ilacımı inşallah eşim bugün bulur
kızlar bebişimle ilgili yanlış anlamışsınız cinsiyet için sormamıştımazcık nazlanayım dedim ayy ne tatlı bebişin diyin dedim
şimdi kahvaltı zamanı öpüyorum
günaydın kıslarrrr
ya grip oldum klimadan napıcam:18::18:
ıhlamur falan içebiliyor muyum?
Günaydın herkeslere
bulanıyorum ve de bulanıyorum şimdi iyiyim ama öğlen başlıycak:) ilacımı inşallah eşim bugün bulur
kızlar bebişimle ilgili yanlış anlamışsınız cinsiyet için sormamıştımazcık nazlanayım dedim ayy ne tatlı bebişin diyin dedim
şimdi kahvaltı zamanı öpüyorum
Ah sorma lilicim, ben de sabahın köründe tam 5 te uyanıyorum( sonra bir daha hak getire... Uykusuzluktan sersem gibiyim başım çatlıyor ama şöyle nir güzel uyuyamıyorum ... Bebeğe alıştırıyor vücut herhalde bizi :))
Kızlar ikili test için araştırma yapanınız oldu mu? Oğlumda ben devlette yaptırmıştın marmara üniversitesi hastanesinde ücretsiz ama sanırım geç kaldım randevu için özelde yaptrmam gerekcek fiyat araştırması yapanınız var mı?
huhuuuu kızlar.. Orucu sordum ben ya. Kimsenin tutup tutmayacağı belli değilmi? Soran yok mu doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?