Özele gittim operatör dr 9haftalık zaten 9hflk olması gerekiyodu
Biliyodum ben cünkü iki gündür karnım sırtıma yapışmışdı
Kanamam yok ama hissetdim ben
Ne yapim ben dr git kürtaj ol dedi lütfen yardımcı olun ilk kez canlı bebegiimi kaybediyorum dua edin allah aşkına
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne yapim ben dr git kürtaj ol dedi lütfen yardımcı olun ilk kez canlı bebegiimi kaybediyorum dua edin allah aşkına
Canım bebeğinin kalbi Durmuş çok üzüldüm ilk bebek nasıl acıyor insanı.. Benim de şimdi ikinci hamileliğim Allah sabır versin..
Doktor neden kürtaj olmadan bıraktı anlamadım hemen git kürtajını ol dinlenmeye bal bu dönemi atlatmaya çalış... Biz sana bol bol dua edeceğiz...
hayırdır canım neden idrar kültürü yaptırdın?
İnan çok üzüldüm ya kalp atışlarını duymuşmuydun ultrosanda hareketlerini görmüşmüydün of ya bende çok etkilendim haftaya Pazartesi bende 12 haftalık olcam ama zaman nasıl geçer bilmiyorum çok korkuyorum ben 10 haftalıkken en son gördüm of ya
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yeni geldim dr dan bebegim ölmüş
Kupkuru kaldım gözlerimden yaş akmıyor artık ne yapim ben ?
Yeni ölmüş hemde bi iki gündür
Allah ım yardım ett(
İki gece üst üste rüya görüyodumm rüyamda dr bana bebegini alıcaz diyodu hep bu sabah dudagım uçuklamışdı dayanamadım gittim dr da zaten cok yeni dedi hissettim bilmiyorum kimseye göstermesin allahım
Kardeş 12. Haftanın içindeyim hala korku ümit arasındayim rüyamda dr.a yaşıyor mu diye sordum bilinç altına işliyor burda okuduklarım...
Âmin hayırlısı ile göstermesin.ALLAH seni rüyalar ile hazırlamış ne kadar merhametli dua ettim ederimde inş. RABBİM hepimize hayırlısı ile hayırlı evlatlarİki gece üst üste rüya görüyodumm rüyamda dr bana bebegini alıcaz diyodu hep bu sabah dudagım uçuklamışdı dayanamadım gittim dr da zaten cok yeni dedi hissettim bilmiyorum kimseye göstermesin allahım
Sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun bebeklrinizi size bagışlasın
Benim üzüntüm iki gün önce vardı şimdi yok buna üzülüyorum fotosuna bakın baya büyük bi bebek oldugu anlaşılıyor canlıydı iki hafta önce kalp atışlarını duydum allahım yrdım bana
Dua istiyorum sizden içtenlikle benim için hayırlısını isteyin
kızlar sızınde idrar renginiz cok koyumu benım öyle yanı su içinde rengi acılır ya idrarın ne kadar acılırsa acılsın asla berraklaşmıyor. ve akıntısı olanlar akıntı benım acık sarı renkte ve kokusuz normal degıl mı
Cnm bbgın senle suanda durması seni zehırler yarın kurtajla aldırr alınan bbgı genetıge yolla hangi şehirdesin sen ank isen başknt hastanesine git hmn genetık arastrması cok ıyı sonra bbgı genetığe yollıcan sonrada pıhtılaşma testı yaptrcan sebbını oğrencn ona gore onlmını alcan cnmBüyümüş dedi doğum evine git dedi
Ne yapıcam ben nasıl kürtaj olucam
Nasıl alıcaklar bebegimi bilen varmı ?
Büyümüş dedi doğum evine git dedi
Ne yapıcam ben nasıl kürtaj olucam
Nasıl alıcaklar bebegimi bilen varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?