2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben banyoyu lavaboyu fln temizliycem de, çamaşır suyu zararlı diye gittim sirke aldım marketten. Nasıl kullancam sirkeyi, miktarı ne kadar olmalı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun bebeklrinizi size bagışlasın
Benim üzüntüm iki gün önce vardı şimdi yok buna üzülüyorum fotosuna bakın baya büyük bi bebek oldugu anlaşılıyor canlıydı iki hafta önce kalp atışlarını duydum allahım yrdım bana
Dua istiyorum sizden içtenlikle benim için hayırlısını isteyin

Allah sabır versin canım dualarımız seninle, herşeyde bir hayır vardır öyle düşün olur mu

İnan çok üzüldüm ya kalp atışlarını duymuşmuydun ultrosanda hareketlerini görmüşmüydün of ya bende çok etkilendim haftaya Pazartesi bende 12 haftalık olcam ama zaman nasıl geçer bilmiyorum çok korkuyorum ben 10 haftalıkken en son gördüm of ya

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ya acını katlamıcaksa bişi sorucam
Nasıl anladın
Karnım sırtıma yapıstı derkwn basıl yani sırtın mı agrıyodu nasıldı

Büyümüş dedi doğum evine git dedi

Ne yapıcam ben nasıl kürtaj olucam
Nasıl alıcaklar bebegimi bilen varmı ?

Canım bende 8 haftalık kayıp yaşadım ALlahım daha hayırlısını versin inş evet insan çok üzülüyor ama yeniden hamile kalacaksın inş.

İki gece üst üste rüya görüyodumm rüyamda dr bana bebegini alıcaz diyodu hep bu sabah dudagım uçuklamışdı dayanamadım gittim dr da zaten cok yeni dedi hissettim bilmiyorum kimseye göstermesin allahım

Kardeş 12. Haftanın içindeyim hala korku ümit arasındayim rüyamda dr.a yaşıyor mu diye sordum bilinç altına işliyor burda okuduklarım...

Çok üzüldüm canım. Allah sabır versin. Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede sağlıkla bebeğine kavuşursun. Bütün enerjim gitti şu an. ..

Rüyanda malum olmuş canım. Rabbim yardımcın olsun ve sabır versin. Tekrar hamile kalırsın Allah'ın izni ile...

Kardeş 12. Haftanın içindeyim hala korku ümit arasındayim rüyamda dr.a yaşıyor mu diye sordum bilinç altına işliyor burda okuduklarım...

Nasıl geçecek böyle ya 3. Aşılamayla hamile kaldım kaybetmeyen aklım çıkılıyo şuan tam 11 haftalığım yüreğim ağzımda hergüne bebeğime dua okuyorum Rabb'ime emanet bebeğim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Âmin hayırlısı ile göstermesin.ALLAH seni rüyalar ile hazırlamış ne kadar merhametli dua ettim ederimde inş. RABBİM hepimize hayırlısı ile hayırlı evlatlar
nasip eylesin inşaallah

Cnm allh yardımcın olsunnn bnde 2 kere kalp atısı durdu kurtaj oldum şimdi 3 ye hamileyım meğersem pıhtılasma sorunu warmıs genetıge pıhtılasma testıne gıt sebebını ogren allhım sabır versınn cnm

Benimde öyle...haftaya bi test yaptiracagim :S

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm bbgın senle suanda durması seni zehırler yarın kurtajla aldırr alınan bbgı genetıge yolla hangi şehirdesin sen ank isen başknt hastanesine git hmn genetık arastrması cok ıyı sonra bbgı genetığe yollıcan sonrada pıhtılaşma testı yaptrcan sebbını oğrencn ona gore onlmını alcan cnm

metin olacaksın canım veren rabbim alan da o.ne desek boş başa gelmeden anlayamayız ama güçlü olmak zorundasın

Havvacım bu yükün altından burada kalkamazsın. Eşinle birlikte doktora git. Önce bi ilaç veriyorlar rahim açıcı. Bekliyorsun sonra da kürtaja alıyorlar seni fiziken bedenen hiçbir acı duymayacaksın güven bana uyutuyorlar seni zaten... Bi kalbin aacıyacak bir dönem rüyalarında kötü geçecek ama sonra yine hamiş olduğun haberini alacaksın :)

Allahım yardımcın olsun... Hemen doktora git... Bu şekilde acı çekme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…