- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
iş yerinde 5 haftalık arkadaşım var onun da beli çok ağırıyor zayıf diye herhalde ben maşallah dombikim bende olmadı
:) hihihi yorum iyiydi cnm bnde zyıfım 51 kg amaa :) blmyrm çok ağrıo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sen nasılsınn fıstıkımmmmcanım çok sağol hemen bakıyorum o duaya
canım hiç korkma belirtiler azalmaya başlayacak farklı şeyler çıkacak ortaya bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı vs.
maşallah süphanallah canım çok tatlı:)
çok sağol canım dün yaptıracaktım unuttum kendim okudum bugün inşaallah
çok sağol canım Allah razı olsun
canım olur tabi açlık çok zor normal haşlanmış patatesi dene tuzla ye birde yoğurda tuz katıp yedim ben sonra salatalığı tuzlayıp yedim, leblebi, maden suyu ve ekşi elma kurtarıcım benim Rabbim şifa versin
olabilir canım kimini kabız yapıyor kimini rahatlatıyor
:)) hadi gözün aydın kocaman olsun göbüşün,benim eşim hiç konuşmaz hiç sormaz:) alışkınım:)
sağol canım Allah razı olsun hamdolsun bugünüme perşembeyi bekliyorum bebeğimi sağlıkla görürsem rahatlıycam inşaallah
çok güzel maşaallah
canım sen düşük mü yaptın kaçırdım mı ben, bebeğin daha küçükmüş bir yıl korunmanı tavsiye ederim
bende aynı haftalarda öyle oldum şimdi daha az çok fenaydı
maşallah sana güzel çılgın anne daha da iyi ol inşallah:)
geçer canım az kaldı:)
aa çok ilginç benim sol göğsüm dolgun:) gözüme bakamadım kalkmam lazım:)
günaydın:)
Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşallah
Kızlar sanırım olumsuz durumumu yazmam bir çok kişiyi rahatsız edip endişelendirmiş kusura bakmayın amacım endişelendirmek değildi sadece burda herkes hamile ve hamilenin duası kabul olur diye dua edilmesini istedim, olumsuz durumlar etkiliyor diyenler olmuş, bugüne kadar düşük riski olan çok oldu çoğu kişide bunu yazdı hiç birinden etkilenmedim tam tersi Rabbim şifa versin diye hep dua ettim, şu an ki psikolojimle suçlu gibi hissettim kendimi
Hamdolsun bugünüme yatıyorum Rabbime sığındım hayırlıysa sağlıklıysa zaten bebeğim doğacak değilse en iyisini Rabbim bilir boynum kıldan ince veren o alan da o ama ben inanıyorum bu kadar duayla bebeğim Allah'ın izniyle tutunacak bana sıkı sıkı, imanım inancım tam buna, tabi ki korkum var çünkü anneyim annelik endişe korku demek
Kırdığım varsa kusura bakmasın, olumsuz bir durum yazmıycam daha etkilenen olmasın
oyyy maşallah sana canım sen çok tatlısın görmeden kanım kaynadı yazdıklarını okuyunca hep pozitif enerji yükleniyorum:) sen çok yaşa emi ama ailede de var neşe hali belli:))annem aldırmayı düşünmemiş hiç.benden önce de 4.5 aylık bir düşüğü olmuş.38 yaşında da bana hamile kalında asla ama asla düşünmedim et parçası olsan bile kızımdın dedi.Ben doğduktan sonra gelmiş babam çekine çekine nasıl kız demiş bak iste demiş annem tabi o zaman bebekler sadece emzirme saatınde anneye geliyor onun dısında hasta odasında durmuyor. Babam bir gidiyor beni görüyor.Kolundan tuttugu gibi hemsireye 'benım kızım neden küvezde degil'diyor.
'turp gibi cocuk neden küvez gerekiyor ki!diyor hemsirede.
Babam inanmıyor ve ben tam 1 yaşına kadar götürmediği nörölog kardiolog cocuk doktoru kalmıyor. Adam inat ediyor bulacak bende illa birsey.
Neyse 1 yaşından sonra göz tembelliği buluyor o kadar aramalarına ragmen ki düşüyor peşimden babam.
Hamile kalmadan öncede doktora gittiğimde cok cok hafif mitral kalp kapakcıgında kalınlaşma cıktı. Doktor hiç önemli değil doğumda yaparsın sporda yaparsın dedi.Annemle bastık kahkahayı 'babmız sağolsaydı ahaa iste kalp sorunu'derdi kesin dedi
hamdolsun bugünüme yan gelip yatıyorumsen nasılsınn fıstıkımmmm
çok geçmiş olsun canım inşallah etki eder dinlenirsin bol bol
evet işte sen de zayıfsın kuzenim de 49la hamile kaldı onun da bel ağrısı çok oldu vücut dar olunca gelişmede ağrı daha fazla oluyormuş ben gibi dombiklerde vücut zaten geniş etki etmiyor
Kızlar sanırım olumsuz durumumu yazmam bir çok kişiyi rahatsız edip endişelendirmiş kusura bakmayın amacım endişelendirmek değildi sadece burda herkes hamile ve hamilenin duası kabul olur diye dua edilmesini istedim, olumsuz durumlar etkiliyor diyenler olmuş, bugüne kadar düşük riski olan çok oldu çoğu kişide bunu yazdı hiç birinden etkilenmedim tam tersi Rabbim şifa versin diye hep dua ettim, şu an ki psikolojimle suçlu gibi hissettim kendimi
Hamdolsun bugünüme yatıyorum Rabbime sığındım hayırlıysa sağlıklıysa zaten bebeğim doğacak değilse en iyisini Rabbim bilir boynum kıldan ince veren o alan da o ama ben inanıyorum bu kadar duayla bebeğim Allah'ın izniyle tutunacak bana sıkı sıkı, imanım inancım tam buna, tabi ki korkum var çünkü anneyim annelik endişe korku demek
Kırdığım varsa kusura bakmasın, olumsuz bir durum yazmıycam daha etkilenen olmasın
Benimde belim çok ağrıyor Hümüş'üm ya ölücem bel ağrısından ama sadece sol tarafım ağrıyor ve ben daha hamiş olup olmadığımı bile bilmiyorum. Batta görücez artık.
anammm sen pek alıngan bir annişsın valla. Kız işimiz var seninle.
Tatlım kim ne dedi bilmiyorum ama burda sevinç kadar üzüntüleri de paylaşacagız.Burası bizin deşarj olma yerimiz.Senin acılarına üzülür,sevinçlerle mutlu oluruz..Hatan varsa ders alır dualarımızı gönderiririz sana.. Bir daha şahsım adına duymak istemiyorum. Tabiki paylaşacagız herşeyi. Burda bizi bizden başka anlayacak kim var?
Yeri geliyor anadan,eşten hayır gelmiyor
ah canim seni öyle iyi anliyorum ki.. ben de oyleyim düşünüyorum düşünüyorum hicbir sey bulamiyorum yiyecek. ben de oturup defalarca agladim sonra da sukursuzluk gibi oluyor diye korktum ama bu başka bir sey çok mutluyuz sukrediyoruz tabi ki bebeğimiz olacak diye ama bu hisler de yasaniyor elde değil.. geçecek inşaallah.. ben bi de gurbetteyim kimsem yok diye agliyorum her gün
ben de cok uzaktayim canim ah ne zor değil mi gurbet.. Allah başka dert vermesin ama memleketinde olsaydim diye düşünmeden edemiyor insan. yalnizlik çok zor. komşulardan bir kase çorba getiren olur mu diye bakiyorum kapilaraannem olsaydi ahh boyle mi olurdu
Yok canım alıngan değilim inan, tabi hormonlar etkiliyor o ayrıolumsuz haberler etkiliyor diye bir kaç kişi yazmış ben geçmişi baştan sona okuduğum için görüyorum:) bende o yüzden yazdım eşimden daha destek burda ki dostlar çünkü aynı duyguları paylaşıyoruz, sağol canım, kırmak için yazmadım düşünemedim olumsuz etkilenen olacağını düşünsem inan yazmazdım.
canım öğrenenler var ilk sayfada listede yazıyor, ben telaştan soramadım perşembe eğer bebeğim sağlıklıysa inşallah sorarımKızlarrr cinsiyeti belli olan yok demi daha??? ocak başı doğum yapacaklardan falanbazen 12-13. haftada belli oluyormuş tecrübeli doktorlar görüyormuş
Çok sağol canım üzüldüm gerçekten ama çoğunuz böyle düşünüyorsanız sorun yokcanım sen ne kadar ince düşünmüşsün burada tabi ki her şeyimizi paylaşacağız bak bebeğini kaybeden arkadaşlar oldu hep birlikte yeni bebekleri olsun diye dua ettik sonra kanaması sürekli olanlar var onlara da birlikte destek olduk hepimiz hassasız, belki etkileniyoruz ama gene birlikte başaçıkıyoruz , siz olmasaydınız ben doktordan çıkamazdım heralde hatta yarın şunu bi sorayım kızlara diyorum bi bakıyorum biri aynısını yazmış ohh deyip rahatlıyorum.
ne olur üzme kendini böyle şeyler için burada hep destek olacaz birbirimize
canım öğrenenler var ilk sayfada listede yazıyor, ben telaştan soramadım perşembe eğer bebeğim sağlıklıysa inşallah sorarım
Çok sağol canım üzüldüm gerçekten ama çoğunuz böyle düşünüyorsanız sorun yok
canım benım başından beri belki 10 tane arkadaşımız bebegini kaybetti..Olacak şeyler bunlar.Dert etme.Benım şu anda hamişliğim süper ötesi.Ciddi düşük riski atlattım kan uyuşmazlıgı konusunda da hala riskim var ama iyiyiz çok sükür.Tabi ben kendimi iyi hissediyorum bebek nasıl bilinmez..
yarın ne olacagımda bilinmez..Olumsuzluk-moral bozma falan yok. Dertleşiyoruz sadece biz,akıl istiyoruz sonuçta başımızdan az cok geçiyor ve tecrübe ediyoruz
canım benım başından beri belki 10 tane arkadaşımız bebegini kaybetti..Olacak şeyler bunlar.Dert etme.Benım şu anda hamişliğim süper ötesi.Ciddi düşük riski atlattım kan uyuşmazlıgı konusunda da hala riskim var ama iyiyiz çok sükür.Tabi ben kendimi iyi hissediyorum bebek nasıl bilinmez..
yarın ne olacagımda bilinmez..Olumsuzluk-moral bozma falan yok. Dertleşiyoruz sadece biz,akıl istiyoruz sonuçta başımızdan az cok geçiyor ve tecrübe ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?