2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
3 gündür çıkamıyordum ki dun gece cikardim (( artik gecti diyordum tam da beslenmeme cok dikkat edemiyorum malesef ilk 3 ay annenin deposundan besleniyor bebek diye biraz rahatlamaya çalışıyorum .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

annem aldırmayı düşünmemiş hiç.benden önce de 4.5 aylık bir düşüğü olmuş.38 yaşında da bana hamile kalında asla ama asla düşünmedim et parçası olsan bile kızımdın dedi.Ben doğduktan sonra gelmiş babam çekine çekine nasıl kız demiş bak iste demiş annem tabi o zaman bebekler sadece emzirme saatınde anneye geliyor onun dısında hasta odasında durmuyor. Babam bir gidiyor beni görüyor.Kolundan tuttugu gibi hemsireye 'benım kızım neden küvezde degil'diyor.
'turp gibi cocuk neden küvez gerekiyor ki!diyor hemsirede.
Babam inanmıyor ve ben tam 1 yaşına kadar götürmediği nörölog kardiolog cocuk doktoru kalmıyor. Adam inat ediyor bulacak bende illa birsey.
Neyse 1 yaşından sonra göz tembelliği buluyor o kadar aramalarına ragmen ki düşüyor peşimden babam.
Hamile kalmadan öncede doktora gittiğimde cok cok hafif mitral kalp kapakcıgında kalınlaşma cıktı. Doktor hiç önemli değil doğumda yaparsın sporda yaparsın dedi.Annemle bastık kahkahayı 'babmız sağolsaydı ahaa iste kalp sorunu'derdi kesin dedi

Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşallah

Kızlar sanırım olumsuz durumumu yazmam bir çok kişiyi rahatsız edip endişelendirmiş kusura bakmayın amacım endişelendirmek değildi sadece burda herkes hamile ve hamilenin duası kabul olur diye dua edilmesini istedim, olumsuz durumlar etkiliyor diyenler olmuş, bugüne kadar düşük riski olan çok oldu çoğu kişide bunu yazdı hiç birinden etkilenmedim tam tersi Rabbim şifa versin diye hep dua ettim, şu an ki psikolojimle suçlu gibi hissettim kendimi

Hamdolsun bugünüme yatıyorum Rabbime sığındım hayırlıysa sağlıklıysa zaten bebeğim doğacak değilse en iyisini Rabbim bilir boynum kıldan ince veren o alan da o ama ben inanıyorum bu kadar duayla bebeğim Allah'ın izniyle tutunacak bana sıkı sıkı, imanım inancım tam buna, tabi ki korkum var çünkü anneyim annelik endişe korku demek

Kırdığım varsa kusura bakmasın, olumsuz bir durum yazmıycam daha etkilenen olmasın

Son düzenleme:
:) hihihi yorum iyiydi cnm bnde zyıfım 51 kg amaa :) blmyrm çok ağrıo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet işte sen de zayıfsın kuzenim de 49la hamile kaldı onun da bel ağrısı çok oldu vücut dar olunca gelişmede ağrı daha fazla oluyormuş ben gibi dombiklerde vücut zaten geniş etki etmiyor

sen nasılsınn fıstıkımmmm

çok geçmiş olsun canım inşallah etki eder dinlenirsin bol bol

oyyy maşallah sana canım sen çok tatlısın görmeden kanım kaynadı yazdıklarını okuyunca hep pozitif enerji yükleniyorum:) sen çok yaşa emi ama ailede de var neşe hali belli:))
sen nasılsınn fıstıkımmmm
hamdolsun bugünüme yan gelip yatıyorum işten kaytardım
çok geçmiş olsun canım inşallah etki eder dinlenirsin bol bol

sağol canım amin

evet işte sen de zayıfsın kuzenim de 49la hamile kaldı onun da bel ağrısı çok oldu vücut dar olunca gelişmede ağrı daha fazla oluyormuş ben gibi dombiklerde vücut zaten geniş etki etmiyor

Benimde belim çok ağrıyor Hümüş'üm ya ölücem bel ağrısından ama sadece sol tarafım ağrıyor ve ben daha hamiş olup olmadığımı bile bilmiyorum. Batta görücez artık.

anammm sen pek alıngan bir annişsın valla. Kız işimiz var seninle.
Tatlım kim ne dedi bilmiyorum ama burda sevinç kadar üzüntüleri de paylaşacagız.Burası bizin deşarj olma yerimiz.Senin acılarına üzülür,sevinçlerle mutlu oluruz..Hatan varsa ders alır dualarımızı gönderiririz sana.. Bir daha şahsım adına duymak istemiyorum. Tabiki paylaşacagız herşeyi. Burda bizi bizden başka anlayacak kim var?
Yeri geliyor anadan,eşten hayır gelmiyor

Benimde belim çok ağrıyor Hümüş'üm ya ölücem bel ağrısından ama sadece sol tarafım ağrıyor ve ben daha hamiş olup olmadığımı bile bilmiyorum. Batta görücez artık.

Allah Allah seninde boyun uzun vücudun dar ya eğer hamile olduğun kesin olsaydı ona bağlardık ama senin adet öncesi ağrı oluyor muydu belinde

Yok canım alıngan değilim inan, tabi hormonlar etkiliyor o ayrı olumsuz haberler etkiliyor diye bir kaç kişi yazmış ben geçmişi baştan sona okuduğum için görüyorum:) bende o yüzden yazdım eşimden daha destek burda ki dostlar çünkü aynı duyguları paylaşıyoruz, sağol canım, kırmak için yazmadım düşünemedim olumsuz etkilenen olacağını düşünsem inan yazmazdım.

Kızlarrr cinsiyeti belli olan yok demi daha??? ocak başı doğum yapacaklardan falan bazen 12-13. haftada belli oluyormuş tecrübeli doktorlar görüyormuş

canım sen ne kadar ince düşünmüşsün burada tabi ki her şeyimizi paylaşacağız bak bebeğini kaybeden arkadaşlar oldu hep birlikte yeni bebekleri olsun diye dua ettik sonra kanaması sürekli olanlar var onlara da birlikte destek olduk hepimiz hassasız, belki etkileniyoruz ama gene birlikte başaçıkıyoruz , siz olmasaydınız ben doktordan çıkamazdım heralde hatta yarın şunu bi sorayım kızlara diyorum bi bakıyorum biri aynısını yazmış ohh deyip rahatlıyorum.
ne olur üzme kendini böyle şeyler için burada hep destek olacaz birbirimize

bu devirde kimse kimsenin umrunda deil. eğer kardeşin anan baban deilse herkes iyi günde yanında zor gününde uzaktan hal hatır soruyorlar.
hamileliğin ilk günleri çok ağır geçti. samimi olduğum arkadaşlarım vardı. hepsi tlfndan bir isteğin var mı falan diye soruyorlar. ne diyeyim bana çorba yapın getirin mi diyeyim. önemli olan ben sormadan yapıp getirmek. ben onlara hastayken yapmışım götürmüştüm. neyse işte insan ailesinin yerini arıyor

canım benım başından beri belki 10 tane arkadaşımız bebegini kaybetti..Olacak şeyler bunlar.Dert etme.Benım şu anda hamişliğim süper ötesi.Ciddi düşük riski atlattım kan uyuşmazlıgı konusunda da hala riskim var ama iyiyiz çok sükür.Tabi ben kendimi iyi hissediyorum bebek nasıl bilinmez..
yarın ne olacagımda bilinmez..Olumsuzluk-moral bozma falan yok. Dertleşiyoruz sadece biz,akıl istiyoruz sonuçta başımızdan az cok geçiyor ve tecrübe ediyoruz

Kızlarrr cinsiyeti belli olan yok demi daha??? ocak başı doğum yapacaklardan falan bazen 12-13. haftada belli oluyormuş tecrübeli doktorlar görüyormuş
canım öğrenenler var ilk sayfada listede yazıyor, ben telaştan soramadım perşembe eğer bebeğim sağlıklıysa inşallah sorarım
Çok sağol canım üzüldüm gerçekten ama çoğunuz böyle düşünüyorsanız sorun yok

Bende yarın gidecem biz daha 9+2 deyız bakalım şu 3 haftayı da atlatsam rahatlayacam görmedim 1 aydır bebeğimi bakalım neler yapmış görmeyeli

Maşaallah canım hep güzel geçsin, sende atlattın evet zaten böyle olumlu haberler moral oldu bana , şu arkadaşta da vardı geçti diyorum moralimi yüksek tutuyorum sayenizde, tamam daha böyle yazmak yok inşallah perşembe akşam güzel haber alıcam

günaydınnnn :) rüyamda ultrason aleti varmış evde. habire bakıyordum ne güzeldi.keşke gerçekten evde olsa :) gece eşimle döllenmeden bebeğin doğacağı güne kadar bebeğin oluşumunu izledik sanırım oradan etkilendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…