2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben de memiş ve göz kontro yaptım sol sanki daha parlak gibi... Doktor da kız demişti :)))

artık saçıyla başıyla oynarsın annesi ben de bebişim kız olsa da onu süslesem filan diodum ama hipokrata göre benim erkeğe benzio gerçi eşim şimdi geldi sağ daha dolgun dedi ama sol göz daha parlak bi de çocuk ortası olursa eyvahhhh gerçi o da kabullllllllllll

benim yarın doktor randevum var ama 9+4 olacağım cinsiyet belli olur mu acaba ben de çoooooooookkkkkkkkkk merak ediyorum artık oğlum veya kızım die sevmek istiyorum bebişimi

ahhh ahhh dayısına çekerse koyu mavi olur . sağlıklı olsun kuzular . illaki birinden birine çekecek

evettttttttttttt yav bu bekleyiiş ne kadar da zormuş önce kese var mı yok mu sonra sağlıklı gelişti mi sonra cinsiyeti ne sonra ne zaman doğacak doğum nasıl geçicek derken bu günleri nasıl bitireceğiz bilmiyorum:18:

benim yarın doktor randevum var ama 9+4 olacağım cinsiyet belli olur mu acaba ben de çoooooooookkkkkkkkkk merak ediyorum artık oğlum veya kızım die sevmek istiyorum bebişimi

9+4 sanki biraz erken. 11ler falan olsaydı bi ihtimal. benim gittiğim doktor da bu konuda biraz gıcık 16 haftadan önce söylemiyomuş

aynen ya sonrada emmiyo bebek,işemiyo bebek,uyumuyo bebek diye paylaşımlar yapacagız.

Maşallah hem bebişinin duruşu çok hoş, hem de cihaz farkı sanırım. Çok güzel bir foto. Saçı varmış gibi çok sevimli Allah bağışlasın.

teşekkür ederim canım herkes saçlı gibi diyo ama daha saçları çıkmaz heralde ilerleyen aylarda diye biliyorum belli de olmaz tabi :)

ben de hem sabırsızlanıyodum hem de içten içe korkuyodum hatta doktora gitmeden iki gün önce rüyamda bebeğimin kalbinin durduğunu görmüştüm kötü bişey hissetmiyodum ama korku da olmuştu. çok belirtim benim de olmadı göğüslerim hassas biraz arada bulantı o kadar canım seninkide iyidir içini ferah tut gittim gördüm kıpırdıyo falan dünya durdu bebeğimden ibaret oldu herşey :)

ya ben elevit kullanıyorum bu ilaç böyle bir ürn olsa satılırmı arkadaşlar yapmayın sağlık bakanlığı buna izin verirmi bence aradaki rekabet yüzünden ortaya atılmış bir iftira bence

canım akşam eşim araştırdı sağlık bakanlığı ilacın içeriğini inceliyomuş jelatinini incelemiyomuş bilinmez tabi bunda varmış ama diğerlerinde de allah bilir ne var ben böyle bi ihtimalle bile içmek istemedim değiştircem artık günahları boynuna

Maasallah subhanallah
Rabbim naxarlardan korusun ins
Allahim hayirli uzun omurler versln rabbim size bagislasin ...koccaman bi bebek gibi duruyo muhtemelen 5 6 cm dir daha..rabbimin hikmeti

çok sağol mervecim evet benim sıpam 5 cm olmuş kocaman maşallah

sağol canım sen nasıl oldun iyisindir inşallah biraz daha

benim de acıyo canım büyüdüklerinden heralde öksürünce hapşurunca fena acıyo

peki decavit ile elevit arasında fark nasıl yani hangisi daha iyiymiş.
insanın kafasını kurcalıyor. ben de doktoruma sorayım hangisi en iyisi en faydalısı diye. :44:

birbirinin muadili canım aynı özellikteler sanırım

Son düzenleme:
ya bizdede eşimin babası mavi eşim ela, erkek kardeşim bal rengi ben yavan kahve aman kaynanaya ve kendi babama benzemesinde kime benzerse benzesin

Dilini ısır kardeşim neyden korkarsak o geliyor başımıza. valla benim de kaynanam çok esmer inşallah çekmez o tarafa bizde de yeşil renk ağırlıklı ama ben ve eşim kahverengi gözlüyüz . kara gözlü bebişimiz de olabilir ne güzel

kendi dr.ma randevu buldum salı gününe... 13. haftanın içinde olup gidenler dr. idrar kan tahlili aldı mı neler yaptı,birde bebeği hissediyor musunuz? youtubede bi dr. anne zayıfsa hissedebilir bu gebelikten gebeliğe de değişebilir diyordu...

Son düzenleme:

Hadi bakalım hangi taraf parlak olunca kız oluyormuş bende bakayım

ayy sorma kaynanam hem çok esmer onu geçtim ama hemde kıl yumağı bende az değilim sanırsam bunları yazınca öyle hissettim ayy sağlıklı olsun babasıyla dayısına benzesin benim bebeğim, Allah güzel sağlıklı olanını, hayırlı olanını versinnn

ben 10+4 tüm dün canım bebek de 11+2 çıktı ona rağmen belli olmaz dedi bende kuduruyorum ama artık bebeğin cinsiyeti ne diye :)

bende kime benzer çok merak ediyorum babamız esmer ben kumral ela gözlüyüm ama iki tarafın da ailesi mavi yeşil ne renk ararsan var başta dedelerimiz olmaz üzere bakalım nasıl olcak sıpamız

2li test için aç mı gitmek gerekiyor acaba ? doktorun birşey dedi mi sana. evet canım zayıflar daha çabuk hissediyor birde karın içi geniş olan geç hissediyor canım

2li test için aç mı gitmek gerekiyor acaba ? doktorun birşey dedi mi sana. evet canım zayıflar daha çabuk hissediyor birde karın içi geniş olan geç hissediyor canım

en son 1 ay sonra gel zeka testi yapalım dedi,aç tok demedi, ama gittiğimde bu testi istemiyoruz diycem yapalım mı diyormuş başka dr.lar... benim ki ondan öncede gel kalbini dinleyelim demişti, bi gün de gel çay içelim diiycek herhaldi hoş bi insan

Son düzenleme:

en güzeline çeksin bebişler. bi tanıdığımız var anne baba esmer siyah saçlı başlılar ama ikisininde anneanneleri sapsarıymış Alman gibi .
çocuğunu bi görsen bu çiftin çocuk sapsarı mavi gözlü hiç o anneden babadan olmuş gibi deil . sanki yolda bulmuşlar :) çocuk gitmiş bunların annesinin babasının anneannelerine çekmiş :)

alemsin vallaha :) insan da 1 ay bekleyemiyor çatlarım meraktan ben o kadar bekleyemem

anladım sizin daha önceden bir doğumunuz olmuş,,maşallah :)))
devlet hastanesi gerçektende öyle ni yaptı???,,,,,
çok geçmiş olsun tatlım, sakın kontrollerini kaçırma,, sanırsam bir hafta yada 10 gün sonra kontrole gidiceksin,,, hastane çağırmasa bile kesinlikle git,,,
tatlım ben doktor yada uzman değilim ama ben senin yerinde olsam, şu bir ay bir kafamı dinlerim, bu dönemde eşin korunsun, prezervatifle,, kendini riske atma,,,, daha sonra güvenebileceğim iyi bir kadın doğum uzmanı bulurum ve ona sorarım, ne zaman hamile kalmalıyım diye,,,zaten hastaneye kontrole gittiğinde sana ne zaman hamile kalabileceğini söylerler tatlım,,,,
yani önce vücudun hazır olsun,, çünkü buda bir doğum sayılıyor,,,,
doktorların verdiği süre dolduktan sonra da, kendin ve eşin psikolojik olarak ne zaman hazır hissederse yap çocuğu tatlım,,,, ama bu dönemlerde korunma işini eşin yapsın,,tatlım,,,, ama prezervatifle,,, geri çekilme yada takvim yolunu kullanma derim,,,,,
çok geçmiş olsun tatlım,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…