- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Ben de memiş ve göz kontro yaptım sol sanki daha parlak gibi... Doktor da kız demişti :)))
hehee bende sabahtır kendimi mıncıklıyorumbende solun daha sıkı olduğuna kanaat getirdim ve mutlu oldum. ayyy ben bu meraktan ölmezsem heralde daha da hiç bi merak beni öldürmez belli olsa da alışverişe falan başlasak yaaaa
beyaz ten siyah saç çoooooooooookkkkkkkkkkkkkk şirin olur bir de gözler mavi filan olursa yime de yanında yat
ahhh ahhh dayısına çekerse koyu mavi olur . sağlıklı olsun kuzular . illaki birinden birine çekecek
benim yarın doktor randevum var ama 9+4 olacağım cinsiyet belli olur mu acaba ben de çoooooooookkkkkkkkkk merak ediyorum artık oğlum veya kızım die sevmek istiyorum bebişimi
evettttttttttttt yav bu bekleyiiş ne kadar da zormuş önce kese var mı yok mu sonra sağlıklı gelişti mi sonra cinsiyeti ne sonra ne zaman doğacak doğum nasıl geçicek derken bu günleri nasıl bitireceğiz bilmiyorum:18:
ahhh ahhh dayısına çekerse koyu mavi olur . sağlıklı olsun kuzular . illaki birinden birine çekecek
Olmuyordu bir de adet öncesi sayılmaz çünkü ne zamandır ağrıyor daha batım 2 temmuzda 1 hafta var. Benim 2 haftadır ağrıyor.
Canım ne güzel çıkmış öyle maşallah ben de bugün 9+3 oldum hayırlısı ile. Cumartesi kontrolüm var. Ama öyle sabırsızlanıyorum ki nasıldır? Bi problem var mıdır? Bi de bende hiç bi belirti yok ondan tedirginim. Sende de var mıydı bu sorular??
ya ben elevit kullanıyorum bu ilaç böyle bir ürn olsa satılırmı arkadaşlar yapmayın sağlık bakanlığı buna izin verirmi bence aradaki rekabet yüzünden ortaya atılmış bir iftira bence
Maasallah subhanallah
Rabbim naxarlardan korusun ins
Allahim hayirli uzun omurler versln rabbim size bagislasin ...koccaman bi bebek gibi duruyo muhtemelen 5 6 cm dir daha..rabbimin hikmeti
oyyy sila teyzesi kurban olsun onu yaradana yarabbim ellere ayaklara bak sanirsin koca bebek ya kirkbir kere masallah ilk defa bu haftalarda bu kadar net bi ultrason fotografi goruyorum masallah :nazar::nazar::nazar:ha bi dakka sanki bu resim bana ben kizim diyor ne bilim icimden oyle geldi :12::9:[/QUOTE .!.:evet sıla teyzesi büyümüşüz biz 5 gün önde çıktı gelişimi maşallah nasıl özlemişim 4.5 hafta sonra gördüm beni bu kadar başka hiçbi şey mutlu edemezdi. hadi bakalım kız diyen ikinci kişisin :)
Ayy bi bebiş resmi gördüm ama alıntı yapamadım maşallah 41 kere ��
sağol canım benimki olabilir sanırım başka arkadaş koymadı dün :)
maşallah süphanallah canım çok tatlı:)
günaydın:)
herkese günaydın . kızlar dün 2 li tarama yapıldı bebeğimi gördüm elleri ayakları kıpır kıpırdı doktorda dedi maşalah elleri kolları kıpır kıpır dedi birde kan testi vercem diye aç gitmiştim ona rağmen kıpır kıpırdı kuzucum :) sizinde aklınızda olsun doktorum dediki hareketli görmek istiyorsan ultrasona girmeden çikolaya gibi tatlı şeyler ye hemen hareket eder dedi. bu güzel şeylerden sonra akşam eve gittim uzanıyordum birden öksürdüm kızlar öyle kötü sağ tarafıma bişey battı ki anlatamam ama kasığım değil göbek deliğimin hemen altı ve sağ tarafım çok korktum illk defa öyle bi sancı girdi. gözümden yaş geldi resmen çok korkuyorum bişey mi oldu diye. diğer kontrolüme tam 1 ay var nasıl 1 ay zaman geçircem ben çok moralim bozuk
peki decavit ile elevit arasında fark nasıl yani hangisi daha iyiymiş.
insanın kafasını kurcalıyor. ben de doktoruma sorayım hangisi en iyisi en faydalısı diye. :44:
ya bizdede eşimin babası mavi eşim ela, erkek kardeşim bal rengi ben yavan kahveaman kaynanaya ve kendi babama benzemesinde kime benzerse benzesin
eşime sordum hangi gözüm parlak diye sağ dedi
tekrar sordum hangi memem daha dolgun ve sıkı diye baktı inceledi sağ dedi
hipokrata göre benim erkek gibi görünüyor
rüyalarımda kız gördüm alıştırdım kendimi kıza ama
oğlum olursa da çoooooooookkkkkkkkkkk sevinirim sapsarı kıvırcık saçlı olur bizimkibabasına benzerse de çookkkkkkk daha severim
Dilini ısır kardeşim neyden korkarsak o geliyor başımıza. valla benim de kaynanam çok esmer inşallah çekmez o tarafabizde de yeşil renk ağırlıklı ama ben ve eşim kahverengi gözlüyüz . kara gözlü bebişimiz de olabilir ne güzel
benim yarın doktor randevum var ama 9+4 olacağım cinsiyet belli olur mu acaba ben de çoooooooookkkkkkkkkk merak ediyorum artık oğlum veya kızım die sevmek istiyorum bebişimi
Dilini ısır kardeşim neyden korkarsak o geliyor başımıza. valla benim de kaynanam çok esmer inşallah çekmez o tarafabizde de yeşil renk ağırlıklı ama ben ve eşim kahverengi gözlüyüz . kara gözlü bebişimiz de olabilir ne güzel
kendi dr.ma randevu buldum salı gününe... 13. haftanın içinde olup gidenler dr. idrar kan tahlili aldı mı neler yaptı,birde bebeği hissediyor musunuz? youtubede bi dr. anne zayıfsa hissedebilir bu gebelikten gebeliğe de değişebilir diyordu...
2li test için aç mı gitmek gerekiyor acaba ? doktorun birşey dedi mi sana. evet canım zayıflar daha çabuk hissediyor birde karın içi geniş olan geç hissediyor canım
ben 10+4 tüm dün canım bebek de 11+2 çıktı ona rağmen belli olmaz dedi bende kuduruyorum ama artık bebeğin cinsiyeti ne diye :)
bende kime benzer çok merak ediyorum babamız esmer ben kumral ela gözlüyüm ama iki tarafın da ailesi mavi yeşil ne renk ararsan var başta dedelerimiz olmaz üzere bakalım nasıl olcak sıpamız
ayy sorma kaynanam hem çok esmer onu geçtim ama hemde kıl yumağıbende az değilim sanırsam bunları yazınca öyle hissettim ayy sağlıklı olsun babasıyla dayısına benzesin benim bebeğim, Allah güzel sağlıklı olanını, hayırlı olanını versinnn
en son 1 ay sonra gel zeka testi yapalım dedi,aç tok demedi, ama gittiğimde bu testi istemiyoruz diycem yapalım mı diyormuş başka dr.lar... benim ki ondan öncede gel kalbini dinleyelim demişti, bi gün de gel çay içelim diiycek herhaldi hoş bi insan
Canım devlette genel anestezi yapmıyorlar
Ilk kürtajımı orda oldum hala pişmanım çünkü gözümün
Önünden hiç gitmiyor ama bunda özelde anestezi oldum hiç bişi
Görmedim iyiki de görmedim çünkü ikinci defa görseydim deli olucaktım
Artık
Size bişey sormak istiyorum
Sizce korunsam mı 1sene falan yoksa
3ay mı ?
Aslında bu bebeğim geri çekilme yöntemiyle korunmuştuk ama
Yimese bi şekilde olmuştu plansızdı yani çünkü daha oğlum
1yaşında şimdi sizce ne yapayım? Korunma işini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?