2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Doktora gidene kadar icim rahat değil ama haklisin sevincini yasiyamadim aklimdaki sorulardan mide bulantilarindan ins hersey yolundadir allahım cümlemizin saglikla kucağına almayı nasip etsin ins

moral fmde haberlerden sonra bu konu konuşulacak bizde tam bu testleri yaptırdığımız zamanlardayızya...

Bugün; gebelik esnasında sakat denilip aldırılması tavsiye edilen ve sağlam doğan çocukları konuşuyoruz. Sizin ya da bir yakınınızın başına böyle bir durum geldi mi? Neler yaşandı? Paylaşalım bu durumda olanları bilgilendirelim.

ben iste...ohoo yaşamaz demişler kalp yok beyin yok. Hiç birsey yokmuş bende,doktorlara göre.
Bir doğmusum 56 cm 3.900 gram.
En ufak seker kollestrol tansıyon rahatsızlıgım bile yok..Bırak kalp-beyin olayını..
Taş gibiyim taş

Çok şükür anne sütü almadığım halde yataklara düşecek kadar 1 kere hasta oldum onda da kabakulak geçirdim.Kızamık su çicegi geçirdiğimi bile hatırlamıyor annem..
En ufak operasyon geçirmişliğim yoktur.(Küçükken yaramazlıktan yardığım kafamdaki dikişleri saymazsak).
Yanii Rabbim ol demiş ve yaşa demiş

Son düzenleme:

bu mesajını face sayfasında paylaştım belki okur ismail abi tabi nickini filan vermedim...

canım bende iki kere yedim hamileliğimin başından beri dün doktoruma itiraf ettim bundan sonra yeme dedi bizler bile yememeliyiz katkılı yağ defalarca kullanılıyo vs. bir sürü kötü şey dedi tiksindim resmen hepsini biliyodum ama söyleyince hem tiksindim hem vicdana azabı çektim. çok istemiyosan yeme bence

ben de tok karna alıyorum decavit içtiğim ilk gün ishal olmuştum sonraki günler kabız da değildim ishalde her şey normal

artık çok geç canım yedim bile bundan sonra belki 2ayda bir anca yerim

Günaydın güzel anne adayları Şu sıra çok gelemiyorum iş çok yoğun dün kardeşim sözlendi falan evde çok tantanalar vardı
ama dün bayağı yoruldum herhalde kasığım ağırıyor bu sabah

Günaydn kızlar yarın 8 haftlk oluyrz bende bi bel ağrısı var 2-3 gündür normalmi oturarak çalşyrm bankacıymm ondanmı acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydn kızlar yarın 8 haftlk oluyrz bende bi bel ağrısı var 2-3 gündür normalmi oturarak çalşyrm bankacıymm ondanmı acaba?

canım bende oturuyorum ve yanlıs oturuyoruz ister istermez benımde bel agrım cok

iş yerinde 5 haftalık arkadaşım var onun da beli çok ağırıyor zayıf diye herhalde ben maşallah dombikim bende olmadı

canım çok sağol hemen bakıyorum o duaya
canım hiç korkma belirtiler azalmaya başlayacak farklı şeyler çıkacak ortaya bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı vs.
maşallah süphanallah canım çok tatlı:)
çok sağol canım dün yaptıracaktım unuttum kendim okudum bugün inşaallah
çok sağol canım Allah razı olsun
canım olur tabi açlık çok zor normal haşlanmış patatesi dene tuzla ye birde yoğurda tuz katıp yedim ben sonra salatalığı tuzlayıp yedim, leblebi, maden suyu ve ekşi elma kurtarıcım benim Rabbim şifa versin
kızlar aranızda decavit kullanan var mı
ben önceden kabızdım ama decavitten sonra artık kabız değilim acaba ilaçla alakalı olabilir mi diye merak ettim de
olabilir canım kimini kabız yapıyor kimini rahatlatıyor
:)) hadi gözün aydın kocaman olsun göbüşün,benim eşim hiç konuşmaz hiç sormaz:) alışkınım:)
canim simdi nasilsin arada gel bilgi ver bizi merakta vbirakma yanliz degilsin hepimiz yanindayiz seni ve bebegini cok seviyoruz
sağol canım Allah razı olsun hamdolsun bugünüme perşembeyi bekliyorum bebeğimi sağlıkla görürsem rahatlıycam inşaallah
çok güzel maşaallah
canım sen düşük mü yaptın kaçırdım mı ben, bebeğin daha küçükmüş bir yıl korunmanı tavsiye ederim
bende aynı haftalarda öyle oldum şimdi daha az çok fenaydı
kızlarrrr gunaydınnn prens yada prenses annişleri.. Bugun bomba gibiyim. Harıka uyudum-harıka uyandım camış gibi yedim ve yiyorum hala..
Sizlere kocamannnn pozitif enerjimi yolluyorum
maşallah sana güzel çılgın anne daha da iyi ol inşallah:)
Hayırlı sabahlar güzel anneler günler geçse de 4 temmuz olsa merak ediyorum çok bebeğimi...Ramazan girince çabuk geçer mi acaba zaman:-(
geçer canım az kaldı:)
aa çok ilginç benim sol göğsüm dolgun:) gözüme bakamadım kalkmam lazım:)
Günaydın kızlar

günaydın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…