- 13 Mayıs 2014
- 597
- 790
- 138
ama daha 12.haftanın içindeyim daha...
Gayet güzel yükselmiş cnm içini ferah tut herşey yolundadır Allah in izniyle bende acabalarla ilk gunlerimi zehir etmiştim şimdi kızıyorum kendime sevincini yasa bebeğinin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sol kasıkta olunca kız mıydı bilen var mı veya doğru mu bu?
olabilir canım zayıfsan olabiliyormuş tanımlaman çok uygun ....
moral fmde haberlerden sonra bu konu konuşulacak bizde tam bu testleri yaptırdığımız zamanlardayızya...
Bugün; gebelik esnasında sakat denilip aldırılması tavsiye edilen ve sağlam doğan çocukları konuşuyoruz. Sizin ya da bir yakınınızın başına böyle bir durum geldi mi? Neler yaşandı? Paylaşalım bu durumda olanları bilgilendirelim.
ben iste...ohoo yaşamaz demişler kalp yok beyin yok. Hiç birsey yokmuş bende,doktorlara göre.
Bir doğmusum 56 cm 3.900 gram.
En ufak seker kollestrol tansıyon rahatsızlıgım bile yok..Bırak kalp-beyin olayını..
Taş gibiyim taş
Çok şükür anne sütü almadığım halde yataklara düşecek kadar 1 kere hasta oldum onda da kabakulak geçirdim.Kızamık su çicegi geçirdiğimi bile hatırlamıyor annem..
En ufak operasyon geçirmişliğim yoktur.(Küçükken yaramazlıktan yardığım kafamdaki dikişleri saymazsak).
Yanii Rabbim ol demiş ve yaşa demiş
kızlar çok önemli bir mesele var aranızda fast food yiyeniniz var mı hani kimsenin canı çekmesin de benim çekiyor burger kingden bişiyler yesem bir sakıncası olur mu acaba
lütfen cevaplarınızı esirgemeyin benden
Ben kullanıyorum canım ilkten ferra sanol kullandım öldüm kabızlıktan drum decavit verdi bu sefer isal oldum bi kaç gün kusturdu falan ama simdi normale döndüm cıkabiliyorum tuvalete cok sukur . Tok karna alıyorum artık kusmuyorum cok sukur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bende iki kere yedim hamileliğimin başından beri dün doktoruma itiraf ettim bundan sonra yeme dedi bizler bile yememeliyiz katkılı yağ defalarca kullanılıyo vs. bir sürü kötü şey dedi tiksindim resmen hepsini biliyodum ama söyleyince hem tiksindim hem vicdana azabı çektim. çok istemiyosan yeme bence
bu mesajını face sayfasında paylaştım belki okur ismail abi tabi nickini filan vermedim...
Günaydn kızlar yarın 8 haftlk oluyrz bende bi bel ağrısı var 2-3 gündür normalmi oturarak çalşyrm bankacıymm ondanmı acaba?
Günaydn kızlar yarın 8 haftlk oluyrz bende bi bel ağrısı var 2-3 gündür normalmi oturarak çalşyrm bankacıymm ondanmı acaba?
ismail abi kım canım?
Programin sunucusu musaitsen aç dinle şimdi konuşuyor
dur acayım canım. moral fm degıl mı
canım çok sağol hemen bakıyorum o duayacanım çok çok geçmiş olsun...ben sekine duasının çok etkili olduğunu duydum canım..rabbim bebişini korusun inşaallah..
senin de hayırlı uğurlu olsun canım.ikiz gebelik biraz daha zor.rabbim hepimize sağlıcakla doğurmayı nasip etsin.
bu druma ilk kez gittim.nasip olursa onunla devam edicem..her türlü testi yaptırdı ve ayda bir gelmek gibi lüksün yok..10 günde bir görüşelim dedi...sıkı takip şart dedi...
canım hiç korkma belirtiler azalmaya başlayacak farklı şeyler çıkacak ortaya bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı vs.Arkadaşlar şu anda tatildeyim. 8+6 günlük. Dünden beri gebelik belirtileri azaldı hatta kayboldu diyebilirim. Kasık ağrılarım oluyordu onlar yok gibi. Bulantılarım arada bir oluyordu şimdi hiç yok. Kanamam filan yok ama korkuyorum bi şey mi oldu acaba .. Bi yorum yapın ne olur eşime de bişey diyemiyorum tatili zehir ettim kendime bugün 😣😣
maşallah süphanallah canım çok tatlı:)Eki Görüntüle 1167683
kizlar gittik doktora bebegim gayet iyi cok sukur. kipir kipir hareketlerini gordum cok guzeldi. 10+4 ultrasonda 11+2 cikti masallah kuzuma onden gidiyo. cok mutluyum darisi kontrole gideceklere insallah
doktorum folik asidi biraktirdi demire ve vitamine basladik bugun onun icin elevit verdi. catlak icin yapisal %100 etkili bi urun yok dedi serbestsin istedigini kullanabilirsin zade vital hindistan yagi da iddiali arastirabilirsin dedi. gunes kremi icin de solanto pregna onerdi 50+ gunese cikmadan yarim saat once sur dedi. protein agirlikli beslen odem olusmaz dedi dogal maden suyu yazan sodalari ic dedi meyveli sodalar katkili oldugundan onermem dedi normal dogum icin yuzme en iyisi dedi ama diyarbakirda cok alternatif olmadigindan yuruyus ve nefes egzersizi oneririm dedi.
çok sağol canım dün yaptıracaktım unuttum kendim okudum bugün inşaallahcanım geçmiş olsun,eşin elini senin yarnına koyup ya mübdi çeksin tatlım.düşüğe engel oluyormuş diye duymuştum.
Rabbim yavrunu sana bağışlasın.
ben kullanıyorum.kanım epey düşük çıktı.demir hapıda mide bulantısı yapınca küçük şişelerde şurup içiyorum.
oyyhh annesi maşallahkoca bebek olmuş
çok sağol canım Allah razı olsunçook geçmiş olsun sen içinden geldiği gibi gönlünle dua et bizlerde hep beraber aynı şekilde dua edelim
Allah bebeğini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu sıkıntılı günleri biran önce atlatmana yardım etsin
amin.
canım olur tabi açlık çok zor normal haşlanmış patatesi dene tuzla ye birde yoğurda tuz katıp yedim ben sonra salatalığı tuzlayıp yedim, leblebi, maden suyu ve ekşi elma kurtarıcım benim Rabbim şifa versinKizlar az once hirsimdan oturdum agladim ic ceke ceke. Biliyorum sukretmem lazim ama aclik,mide bulantisi, hic bisey yiyememe mahvediyo artik. Esim soruyo ne iyi gelir ne istiyosan yapiyim aliyim vs. Dusunuyorum dusunuyorum yiyebilecegim hic birsey bulamiyorum. Ama bugunume de hamd olsun. Ne deyim ki(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olabilir canım kimini kabız yapıyor kimini rahatlatıyorkızlar aranızda decavit kullanan var mı
ben önceden kabızdım ama decavitten sonra artık kabız değilim acaba ilaçla alakalı olabilir mi diye merak ettim de
:)) hadi gözün aydın kocaman olsun göbüşün,benim eşim hiç konuşmaz hiç sormaz:) alışkınım:)bugün farkettim de benim göbeğim ufacıkta olsa çıkmış,nasıl mutlu oldum anlatamam.bu kadar erken çıkacağını düşünmemiştimhamile olduğumu anladım artık:)
yarın 2 li taramamız var bize dua edin teyzeleri,inşallah herşey yolunda gider.Rabbime emanet bütün anne rahmindeki bebişler.
bir de merak ediyorum.eşleriniz bebeğinizle ilgili uzun uzun sohbet ediyor mu sizinle?benim eşim sohbeti farklı yönlere çekiyor bende darılıveriyorum hemen.
sürekli bebeğimle ilgili konuşmak istiyorum,sıkılıyo mu acaba:26::26:halbu ki ilk bebeğimiz ve tüp bebekle hamile kaldım,daha farklı olacağını hayal etmiştim.
sağol canım Allah razı olsun hamdolsun bugünüme perşembeyi bekliyorum bebeğimi sağlıkla görürsem rahatlıycam inşaallahcanim simdi nasilsin arada gel bilgi ver bizi merakta vbirakma yanliz degilsin hepimiz yanindayiz seni ve bebegini cok seviyoruz
çok güzel maşaallahkızlar ne olur yardımcı olun ıyımı sızce degerlerım. 3 gun once degerım beta hcg 52 cıktı. 3 gun sonra dun bat tarıhımdı 23 hazıran 1 gun gectı ustunden bugunkı beta hcg 275 cıktı yukselmelerı ıyımı. doktor randevum 11 temmuzda
canım sen düşük mü yaptın kaçırdım mı ben, bebeğin daha küçükmüş bir yıl korunmanı tavsiye ederimCanım devlette genel anestezi yapmıyorlar
Ilk kürtajımı orda oldum hala pişmanım çünkü gözümün
Önünden hiç gitmiyor ama bunda özelde anestezi oldum hiç bişi
Görmedim iyiki de görmedim çünkü ikinci defa görseydim deli olucaktım
Artık
Size bişey sormak istiyorum
Sizce korunsam mı 1sene falan yoksa
3ay mı ?
Aslında bu bebeğim geri çekilme yöntemiyle korunmuştuk ama
Yimese bi şekilde olmuştu plansızdı yani çünkü daha oğlum
1yaşında şimdi sizce ne yapayım? Korunma işini?
bende aynı haftalarda öyle oldum şimdi daha az çok fenaydıGunaydin kizlar ben bulanti nedir bilmiyormusum onu anladim. Eskiden sabah ve geceleri olan hicbirseymis. Bugun 10+0 ım. Dun gece gecmez oldu resmen bana. Sabahlari geceye gore daha az ama nasil bir bulantidir o? Keske cikarabilsem diyorum o da yok. Allah bunu 9 ay yasayanlara sabirlar versin. Onun disinda bugun yarin dr a gidiyorum keyfi. Gormem lazim endiseliyim su sira. Yani Allah korusun bebegin kalbinin durmasi hikayelerimiz beni endiselendiriyor istemsiz. Onun disinda rahatim. Ama oyle bir durum olsa bulanyim olur muydu ? Bir de kasikta degilde vajinal bolumde de bazen bicak batar gibi batma olup geciyor. O neden acaba? Diger agrilarim gobek deligime cok yaklasti hissediyorum
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
maşallah sana güzel çılgın anne daha da iyi ol inşallah:)kızlarrrr gunaydınnn prens yada prenses annişleri.. Bugun bomba gibiyim. Harıka uyudum-harıka uyandım camış gibi yedim ve yiyorum hala..
Sizlere kocamannnn pozitif enerjimi yolluyorum
geçer canım az kaldı:)Hayırlı sabahlar güzel anneler günler geçse de 4 temmuz olsa merak ediyorum çok bebeğimi...Ramazan girince çabuk geçer mi acaba zaman:-(
aa çok ilginç benim sol göğsüm dolgun:) gözüme bakamadım kalkmam lazım:)birde burda yiyeyim canımm..
hamilelik takvimine göre bebiş hakkında hipokrat beyin yorumları varmiş. Şu anda benım hamilelik takvimimde;
Şöyle diyor:
Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti....
Hadi bakalımEğlence çıktı bize
Günaydın kızlar
Gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?