Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşallah
Kızlar sanırım olumsuz durumumu yazmam bir çok kişiyi rahatsız edip endişelendirmiş kusura bakmayın amacım endişelendirmek değildi sadece burda herkes hamile ve hamilenin duası kabul olur diye dua edilmesini istedim, olumsuz durumlar etkiliyor diyenler olmuş, bugüne kadar düşük riski olan çok oldu çoğu kişide bunu yazdı hiç birinden etkilenmedim tam tersi Rabbim şifa versin diye hep dua ettim, şu an ki psikolojimle suçlu gibi hissettim kendimi
Hamdolsun bugünüme yatıyorum Rabbime sığındım hayırlıysa sağlıklıysa zaten bebeğim doğacak değilse en iyisini Rabbim bilir boynum kıldan ince veren o alan da o ama ben inanıyorum bu kadar duayla bebeğim Allah'ın izniyle tutunacak bana sıkı sıkı, imanım inancım tam buna, tabi ki korkum var çünkü anneyim annelik endişe korku demek
Kırdığım varsa kusura bakmasın, olumsuz bir durum yazmıycam daha etkilenen olmasın
Yok canım alıngan değilim inan, tabi hormonlar etkiliyor o ayrıolumsuz haberler etkiliyor diye bir kaç kişi yazmış ben geçmişi baştan sona okuduğum için görüyorum:) bende o yüzden yazdım eşimden daha destek burda ki dostlar çünkü aynı duyguları paylaşıyoruz, sağol canım, kırmak için yazmadım düşünemedim olumsuz etkilenen olacağını düşünsem inan yazmazdım.
günaydınnnn :) rüyamda ultrason aleti varmış evde. habire bakıyordum ne güzeldi.keşke gerçekten evde olsa :)gece eşimle döllenmeden bebeğin doğacağı güne kadar bebeğin oluşumunu izledik sanırım oradan etkilendim.
valla ben onu alsam yandık.amannn dıyorum o yüzden rütüne bıraktım..Ben iyi isem bebişte iyi mantık bu bende
Allah Allahseninde boyun uzun vücudun dar ya eğer hamile olduğun kesin olsaydı ona bağlardık ama senin adet öncesi ağrı oluyor muydu belinde
oohhh maşallah hepimiz iyi olalım.bebişler de iyi olsun.
bak senin alttaki etikette göz parlaklığı ile cinsiyet tahmini yazıyor . hangi gözün parlıyor
ahhaaa canım lens var ne bilem ben
ama sankı sol göz gibi.. Gerçi benım gözlerden sağ bozuk baya ondan da olabilir
burada yazılmıştı sen mi yazmıştın tam hatırlamıyorum ama kafama çok takıldı bu konu. bekarken de kullanmıştım yengem falan da kullanmıştı. kesin bir bilgimi ? şimdi doktoruma da sorayım ama sonra böyle yalan ve asılsızdır diye saçma sapan şeyleri sormakta istemiyorum
eşime sordum hangi gözüm parlak diye sağ dedi
tekrar sordum hangi memem daha dolgun ve sıkı diye baktı inceledi sağ dedi
hipokrata göre benim erkek gibi görünüyor
rüyalarımda kız gördüm alıştırdım kendimi kıza ama
oğlum olursa da çoooooooookkkkkkkkkkk sevinirim sapsarı kıvırcık saçlı olur bizimkibabasına benzerse de çookkkkkkk daha severim
ahhaaa canım lens var ne bilem ben
ama sankı sol göz gibi.. Gerçi benım gözlerden sağ bozuk baya ondan da olabilir
oğlum olursa da çoooooooookkkkkkkkkkk sevinirim sapsarı kıvırcık saçlı olur bizimkibabasına benzerse de çookkkkkkk daha severim
ben şimdi aradım doktorumu sordum elevitle ilgili böyle bir durum varmış içim rahat etmedi diye o da dedi şifa olarak kullanacaksın günah olduğunu düşünmüyorum ama için rahat etmeyecekse decavit al muadili ama hiçbir ilacın içinde ne var tam olarak bilmiyoruz dedi
Yok canım alıngan değilim inan, tabi hormonlar etkiliyor o ayrıolumsuz haberler etkiliyor diye bir kaç kişi yazmış ben geçmişi baştan sona okuduğum için görüyorum:) bende o yüzden yazdım eşimden daha destek burda ki dostlar çünkü aynı duyguları paylaşıyoruz, sağol canım, kırmak için yazmadım düşünemedim olumsuz etkilenen olacağını düşünsem inan yazmazdım.
Ben de memiş ve göz kontro yaptım sol sanki daha parlak gibi... Doktor da kız demişti :)))
öğlen eve gelince bizimkine bi soriyim hangi gözüm parlıyo diye ışıl ışıl :)
bizimki de siyah saçlı olur. teni bana çekerse bembeyaz babasına çekerse esmer olur.. Allahımmmmm nolur bana çeksin beyaz olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?