2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Hayat hep mutluluktan mı ibaret,yada insanlar her dakika gülüyorlarmı,hayat acısıyla tatlısıyla hüznüyle,sevnciyle bir bütün,,biz burda eşlerimizle paylaşamadımız şeyleri paylaşıyoruz yeri geliyoor,tabiki endişelerimizi,sevinçlerimizi paylaşıcaz bir birimize destek olacagız,dua edicegiz dua bekleyecegiz, bilgi edinecegiz.....şahsım adına ben rahatsız olmadım sende olma olurmu...birde bunlarla kafanı yorup bebişini de kendini de strese sokma

ben kalp atış dinleme cihazı almaya karar verdim aynı ürün sahibinden 170 tl ama 444emarkette 49.99 acaba aynı işlevi görüyormuki:)

eflalimcim senin kötü haberinden değil bebeğini kaybeden bi arkadaş vardı onun detaylı anlatımından dolayı bazı anneler büyük endişe duymuştu örneğin ben de gece uyuyamamıştım seninle alakalı değil yani canım

valla ben onu alsam yandık.amannn dıyorum o yüzden rütüne bıraktım..Ben iyi isem bebişte iyi mantık bu bende

valla ben onu alsam yandık.amannn dıyorum o yüzden rütüne bıraktım..Ben iyi isem bebişte iyi mantık bu bende

oohhh maşallah hepimiz iyi olalım.bebişler de iyi olsun.
bak senin alttaki etikette göz parlaklığı ile cinsiyet tahmini yazıyor . hangi gözün parlıyor

Allah Allah seninde boyun uzun vücudun dar ya eğer hamile olduğun kesin olsaydı ona bağlardık ama senin adet öncesi ağrı oluyor muydu belinde

Olmuyordu bir de adet öncesi sayılmaz çünkü ne zamandır ağrıyor daha batım 2 temmuzda 1 hafta var. Benim 2 haftadır ağrıyor.

oohhh maşallah hepimiz iyi olalım.bebişler de iyi olsun.
bak senin alttaki etikette göz parlaklığı ile cinsiyet tahmini yazıyor . hangi gözün parlıyor

ahhaaa canım lens var ne bilem ben
ama sankı sol göz gibi.. Gerçi benım gözlerden sağ bozuk baya ondan da olabilir

herkese günaydın . kızlar dün 2 li tarama yapıldı bebeğimi gördüm elleri ayakları kıpır kıpırdı doktorda dedi maşalah elleri kolları kıpır kıpır dedi birde kan testi vercem diye aç gitmiştim ona rağmen kıpır kıpırdı kuzucum :) sizinde aklınızda olsun doktorum dediki hareketli görmek istiyorsan ultrasona girmeden çikolaya gibi tatlı şeyler ye hemen hareket eder dedi. bu güzel şeylerden sonra akşam eve gittim uzanıyordum birden öksürdüm kızlar öyle kötü sağ tarafıma bişey battı ki anlatamam ama kasığım değil göbek deliğimin hemen altı ve sağ tarafım çok korktum illk defa öyle bi sancı girdi. gözümden yaş geldi resmen çok korkuyorum bişey mi oldu diye. diğer kontrolüme tam 1 ay var nasıl 1 ay zaman geçircem ben çok moralim bozuk

eşime sordum hangi gözüm parlak diye sağ dedi
tekrar sordum hangi memem daha dolgun ve sıkı diye baktı inceledi sağ dedi
hipokrata göre benim erkek gibi görünüyor
rüyalarımda kız gördüm alıştırdım kendimi kıza ama
oğlum olursa da çoooooooookkkkkkkkkkk sevinirim sapsarı kıvırcık saçlı olur bizimki babasına benzerse de çookkkkkkk daha severim

ya kızlar iş yerinde bana meme mıncıklattınız ya
benim ikisi de aynı canım ne tatlı ne ekşi istiyor
arkadaşımda diyor şu çocuğun tarafını bi belirle artık diye

ben şimdi aradım doktorumu sordum elevitle ilgili böyle bir durum varmış içim rahat etmedi diye o da dedi şifa olarak kullanacaksın günah olduğunu düşünmüyorum ama için rahat etmeyecekse decavit al muadili ama hiçbir ilacın içinde ne var tam olarak bilmiyoruz dedi

hehee bende sabahtır kendimi mıncıklıyorum bende solun daha sıkı olduğuna kanaat getirdim ve mutlu oldum. ayyy ben bu meraktan ölmezsem heralde daha da hiç bi merak beni öldürmez belli olsa da alışverişe falan başlasak yaaaa

öğlen eve gelince bizimkine bi soriyim hangi gözüm parlıyo diye ışıl ışıl :)
bizimki de siyah saçlı olur. teni bana çekerse bembeyaz babasına çekerse esmer olur.. Allahımmmmm nolur bana çeksin beyaz olsun :)

peki decavit ile elevit arasında fark nasıl yani hangisi daha iyiymiş.
insanın kafasını kurcalıyor. ben de doktoruma sorayım hangisi en iyisi en faydalısı diye. :44:

Kuzlar merhaba... Topiği okuyunca çok üzüldüm.. Mutlulukta bizler için ... Üzüntüde... Hepimiz az çok sıkıntılar yaşadık.. Kimimiz yola devam ediyoruz.. Kimimiz edemedik.. Her şey allahtan.. Sıkıntı anında bir kardeş,arkadaş , dost gördük birbirimize sarıldık paylaştık.. Biraz daha anlayışlı olmamız.. Kendimize olsa diye düşünüp yorum yapmamoz getektiğini düşünüyorum.. Hepimiz sağlıkla .. Muylulukla alalım benişlerimizi kucağımıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eflalim duygularını korkularını tabiki paylaşacaksın ben Bol bol dua ediyorum sana... Ben de burada yazılan olumsuzluklardan şikayet ettim çünkü geceleyin kabuslar... Hala daha yarın doktor kontrolüm var korkuyorum.. Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın :) ama seninle alakalı değildi... Kayıpların ayrıntılı anlatılmasına üzüldüm ve korktum onuniçindi. Seninle alakalı değil.. Dualarım tüm bebiş ve anneleriyle... İnş doğururuz da bu korkuları geride bırakırız :)

Ben de memiş ve göz kontro yaptım sol sanki daha parlak gibi... Doktor da kız demişti :)))

beyaz ten siyah saç çoooooooooookkkkkkkkkkkkkk şirin olur bir de gözler mavi filan olursa yime de yanında yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…