ohh bee cok sagol canım yaa kıme soracagımı sasırdım ıyıkı burası var:):) ılk gebelıgım bılgımde yok pek bu yukselmeler konusunda doktorada daha var ıyımı degılmı bılemedım. ıcım rahatladı cok sagolll
Kizlar az once hirsimdan oturdum agladim ic ceke ceke. Biliyorum sukretmem lazim ama aclik,mide bulantisi, hic bisey yiyememe mahvediyo artik. Esim soruyo ne iyi gelir ne istiyosan yapiyim aliyim vs. Dusunuyorum dusunuyorum yiyebilecegim hic birsey bulamiyorum. Ama bugunume de hamd olsun. Ne deyim ki(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin Allah başımızdan eksik etmesin yokluklarını göstermesin . vefat edenlere de sabır versin..biz de çok uzaktayız. son 1 ay kaldı izine gidecez inşallah
Rica ederim canım ne demek. hepimiz en ufak sıkıntımız olsa burada alıyoruz soluğu :) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin miniğini
slm canım,biraz daha iyiye gidiyomuşsun çok sevindim.şu 1-2 haftayı da atlatırsak iyice rahatlarsın inşallah.
biraz bahseder misin 2 li tarama nasıl yapılıyor?aç tok gitmenin bi önemi var mı?
zorla karnımı sevdiriyorum adama bişey olur diye korkuyomuşinşallah göbiş iyice büyüdüğünde o da daha heyecanlı olur.cinsiyeti belli olsa daha da inanacakmış baba olacağına,ona göre hayal kuracakmış
Maasallah subhanallah
Rabbim naxarlardan korusun ins
Allahim hayirli uzun omurler versln rabbim size bagislasin ...koccaman bi bebek gibi duruyo muhtemelen 5 6 cm dir daha..rabbimin hikmeti
Canim benim su an cok sinirlisin ...
Haklisin belkide biz icini bileneyiz ama dengesiz insanlarin icinde ilduun belli
Sen hayirlusinni iste rabbimden
Birde bu haldeyken beddua etme.bol bol dua et Allaha sigin..
Zaten rabbim kimsenin ahini kimsede birakmaz emin ol
eğer bu üçüncü gebeliğinse tatlım devlet hastanesi bu tahlileri bedava yapıyor,, devlet hastanesi ilk iki düşükde hiç bir şey yapmıyor ama üçüncü düşükde bütün testleri ücretsiz yapıyor tatlım,,,,
ben senin yerinde olsam bir araştırma hastanesine giderim yarın, zaten hemen yatışını yaparlar,, ve gerekli olan bütün testleri ücretsiz yaparlar tatlım,,,
kızlarrrr gunaydınnn prens yada prenses annişleri.. Bugun bomba gibiyim. Harıka uyudum-harıka uyandım camış gibi yedim ve yiyorum hala..
Sizlere kocamannnn pozitif enerjimi yolluyorum
Canım devlette genel anestezi yapmıyorlar
Ilk kürtajımı orda oldum hala pişmanım çünkü gözümün
Önünden hiç gitmiyor ama bunda özelde anestezi oldum hiç bişi
Görmedim iyiki de görmedim çünkü ikinci defa görseydim deli olucaktım
Artık
Size bişey sormak istiyorum
Sizce korunsam mı 1sene falan yoksa
3ay mı ?
Aslında bu bebeğim geri çekilme yöntemiyle korunmuştuk ama
Yimese bi şekilde olmuştu plansızdı yani çünkü daha oğlum
1yaşında şimdi sizce ne yapayım? Korunma işini?
Hay yasa! Geldi benim kahvaltoma sekerim :*
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Yedi mi ?Maşşallah hiç çocuğun olmasa daha çok üzülürdün ne güzel varmış ALLAH bağışlasın...bu çocuk daha çok küçük ben olsam o yedi yaşındayken filan düşünürdüm ama duygular farklı...
Yedi mi ?
Yok ben en fazla üç yaş düşünüyorum çünkü
Iki çoçuk yeter diyorum onlarda birlikte büyüsün istiyorum
Ama hayırlısı bi sene korunucam sonra Allah büyük..
Yedi mi ?
Yok ben en fazla üç yaş düşünüyorum çünkü
Iki çoçuk yeter diyorum onlarda birlikte büyüsün istiyorum
Ama hayırlısı bi sene korunucam sonra Allah büyük..
canım bende de yeni çıktı kansızlık. bana bir doktor senin kullandığından verdi. günde bir kere.
diğeri ise ferra nın başka versiyonunu verdi günde iki kez.
en son kararı kadın doğum doktorum vericek artık.
bu arada troid hapına da devam tabi ki.
aynen canım bende iki bebiş arasında 2 yaş min yada max 5 yaş düşünüyorum. Ya birsey anlamayacak kadar ufak olacak yada anaokul zamanında olacak ki ilgi eksikliğini okulda telafı edebilecek.. ama yaşım 29 sanırım 5 yaşa kadar beklemem..Annem benı 38 yaşında doğurmus tek cocugum ama ben kendimi annem kadar diri hissetmiyorum
haklsın birbirine arkadaş olurlar o aklıma gelmedi...
birde burda yiyeyim canımm..
hamilelik takvimine göre bebiş hakkında hipokrat beyin yorumları varmiş. Şu anda benım hamilelik takvimimde;
Şöyle diyor:
Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti....
Hadi bakalımEğlence çıktı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?