2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Rica ederim canım ne demek. hepimiz en ufak sıkıntımız olsa burada alıyoruz soluğu :) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin miniğini

ah canim seni öyle iyi anliyorum ki.. ben de oyleyim düşünüyorum düşünüyorum hicbir sey bulamiyorum yiyecek. ben de oturup defalarca agladim sonra da sukursuzluk gibi oluyor diye korktum ama bu başka bir sey çok mutluyuz sukrediyoruz tabi ki bebeğimiz olacak diye ama bu hisler de yasaniyor elde değil.. geçecek inşaallah.. ben bi de gurbetteyim kimsem yok diye agliyorum her gün

amin Allah başımızdan eksik etmesin yokluklarını göstermesin . vefat edenlere de sabır versin.. biz de çok uzaktayız. son 1 ay kaldı izine gidecez inşallah

ben de cok uzaktayim canim ah ne zor değil mi gurbet.. Allah başka dert vermesin ama memleketinde olsaydim diye düşünmeden edemiyor insan. yalnizlik çok zor. komşulardan bir kase çorba getiren olur mu diye bakiyorum kapilara annem olsaydi ahh boyle mi olurdu

Rica ederim canım ne demek. hepimiz en ufak sıkıntımız olsa burada alıyoruz soluğu :) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin miniğini

dogru dıyorsun canım. amınnn cumlemızın canımm saglıklı dogumlar bebeısler nasıp etsın allahım

Zuhaha aynı benimki. Zaten ayda 2 gün falan anca bi araya gelebiliyoruz onda da yatarken bile karnima sarilmamaya dikkat ediyo. Neymiş bebeğe sicak iyi değilmiş o sarilirsa sicak olurmus bebek 5ltlik suların kapaklarini bile geldikce kendisi aciyo 5 6 sise öyle bırakıyo Ama bizler kadar bebek konusmak ilgilerini çekmiyor bencede simdilik enazindan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklısınız ama işte insan bebeğinin kalp atışlarını duyuyor
Kendiyle olduğunu hissediyor ve bi anda öldüğünü öğreniyor
Ve elin kadını ben o haldeyken gelip bana bu lafları ediyor
Evet beddua etmiyorum ama ben herşeyi Allah'a
Havale ediyorum o herşeyim hayırlısını bilir yapar
Bi kapıyı kapatır başka bi kapı açar herşey Allah dandır zaten kaderimde
Bu var ise isyan etmem asla allahım niye benden aldın demem asla
Veren o alan o herşeyim hayırlısı

Canım devlette genel anestezi yapmıyorlar
Ilk kürtajımı orda oldum hala pişmanım çünkü gözümün
Önünden hiç gitmiyor ama bunda özelde anestezi oldum hiç bişi
Görmedim iyiki de görmedim çünkü ikinci defa görseydim deli olucaktım
Artık
Size bişey sormak istiyorum
Sizce korunsam mı 1sene falan yoksa
3ay mı ?
Aslında bu bebeğim geri çekilme yöntemiyle korunmuştuk ama
Yimese bi şekilde olmuştu plansızdı yani çünkü daha oğlum
1yaşında şimdi sizce ne yapayım? Korunma işini?

Gunaydin kizlar ben bulanti nedir bilmiyormusum onu anladim. Eskiden sabah ve geceleri olan hicbirseymis. Bugun 10+0 ım. Dun gece gecmez oldu resmen bana. Sabahlari geceye gore daha az ama nasil bir bulantidir o? Keske cikarabilsem diyorum o da yok. Allah bunu 9 ay yasayanlara sabirlar versin. Onun disinda bugun yarin dr a gidiyorum keyfi. Gormem lazim endiseliyim su sira. Yani Allah korusun bebegin kalbinin durmasi hikayelerimiz beni endiselendiriyor istemsiz. Onun disinda rahatim. Ama oyle bir durum olsa bulanyim olur muydu ? Bir de kasikta degilde vajinal bolumde de bazen bicak batar gibi batma olup geciyor. O neden acaba? Diger agrilarim gobek deligime cok yaklasti hissediyorum

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

kızlarrrr gunaydınnn prens yada prenses annişleri.. Bugun bomba gibiyim. Harıka uyudum-harıka uyandım camış gibi yedim ve yiyorum hala..
Sizlere kocamannnn pozitif enerjimi yolluyorum

Hayırlı sabahlar güzel anneler günler geçse de 4 temmuz olsa merak ediyorum çok bebeğimi...Ramazan girince çabuk geçer mi acaba zaman:-(

kızlarrrr gunaydınnn prens yada prenses annişleri.. Bugun bomba gibiyim. Harıka uyudum-harıka uyandım camış gibi yedim ve yiyorum hala..
Sizlere kocamannnn pozitif enerjimi yolluyorum

Hay yasa! Geldi benim kahvaltoma sekerim :*

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Maşşallah hiç çocuğun olmasa daha çok üzülürdün ne güzel varmış ALLAH bağışlasın...bu çocuk daha çok küçük ben olsam o yedi yaşındayken filan düşünürdüm ama duygular farklı...

Hay yasa! Geldi benim kahvaltoma sekerim :*

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

birde burda yiyeyim canımm..

hamilelik takvimine göre bebiş hakkında hipokrat beyin yorumları varmiş. Şu anda benım hamilelik takvimimde;

Şöyle diyor:
Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti....
Hadi bakalım Eğlence çıktı bize

Yedi mi ?
Yok ben en fazla üç yaş düşünüyorum çünkü
Iki çoçuk yeter diyorum onlarda birlikte büyüsün istiyorum
Ama hayırlısı bi sene korunucam sonra Allah büyük..

Yedi mi ?
Yok ben en fazla üç yaş düşünüyorum çünkü
Iki çoçuk yeter diyorum onlarda birlikte büyüsün istiyorum
Ama hayırlısı bi sene korunucam sonra Allah büyük..

aynen canım bende iki bebiş arasında 2 yaş min yada max 5 yaş düşünüyorum. Ya birsey anlamayacak kadar ufak olacak yada anaokul zamanında olacak ki ilgi eksikliğini okulda telafı edebilecek.. ama yaşım 29 sanırım 5 yaşa kadar beklemem..Annem benı 38 yaşında doğurmus tek cocugum ama ben kendimi annem kadar diri hissetmiyorum

Tiroid hapına devam demişsin canımm benimde düşük cıkmıştı ilk tahlilde tsh değerim doktot yenilememi sölemişti dun yaptırdjm daha sonucu almadim ama yine düşük cıkarsa düşük doz ilaç baslıcaz demişti. Seninkide mi düşük cıktı kaın dogumcumu veriyor o ilacı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklsın birbirine arkadaş olurlar o aklıma gelmedi...

Evt erken doğurursak hem biz onlarla arkadaş oluruz
Hem onlar kendilerini yalnız hissetmez

Günaydınn bu arada 😘😘😘😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahah benim bunu dogru tahmin etmem icin sag mi sol mu diye sorup sonucunu vermemeleri lazim. Simdi ben isime geleni sıkı ve parlak bulurum ki :)))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…