ayy sorma kaynanam hem çok esmer onu geçtim ama hemde kıl yumağı bende az değilim sanırsam bunları yazınca öyle hissettim ayy sağlıklı olsun babasıyla dayısına benzesin benim bebeğim, Allah güzel sağlıklı olanını, hayırlı olanını versinnn
ayyyy bende en çok ondan korkuyorum neyi olmasın diyip korkarsak sanki o başıma gelecekmiş gibi hissediyorum.
bilgisayarımın ekranına çok güzel bir bebiş resmi koydum durmadan ona bakıyom :)
canım bende de yeni çıktı kansızlık. bana bir doktor senin kullandığından verdi. günde bir kere.
diğeri ise ferra nın başka versiyonunu verdi günde iki kez.
en son kararı kadın doğum doktorum vericek artık.
bu arada troid hapına da devam tabi ki.
Canım sende de mi tiroid var bende haşimato var yaklaşık iki yıldır. Genelde kontrollere gittiğimde 1,5-2 aradı çıkıyordu, hamileliği öğrendikten sonra 4. Haftada falan 5 çıkmıştı değer biraz yüksek. Dün kan vemiştim şimdi netten sonuca baktım 4 çıkmış. Birazdan Dr a gideceğim herhalde hapın dozunu artırır.
kızlar ne olur yardımcı olun ıyımı sızce degerlerım. 3 gun once degerım beta hcg 52 cıktı. 3 gun sonra dun bat tarıhımdı 23 hazıran 1 gun gectı ustunden bugunkı beta hcg 275 cıktı yukselmelerı ıyımı. doktor randevum 11 temmuzda
aynen canım bende iki bebiş arasında 2 yaş min yada max 5 yaş düşünüyorum. Ya birsey anlamayacak kadar ufak olacak yada anaokul zamanında olacak ki ilgi eksikliğini okulda telafı edebilecek.. ama yaşım 29 sanırım 5 yaşa kadar beklemem..Annem benı 38 yaşında doğurmus tek cocugum ama ben kendimi annem kadar diri hissetmiyorum
Canım tek çocuk olmana rağmen baban böyle mi yapmış.. Ne kız evlatlar var erkeklerden daha delikanlı... Biz de çok kız kardeşim ama babam hepimize ayrı delirirdi :))
Rabbim sağlıklı evlat versin arada 3 yaş olması güzel bence.. Bebek 2 yaşındayken hamile kalacaksın 3üne gelince doğuracaksın o da anaokulda başlayacak hehehe
Canım tek çocuk olmana rağmen baban böyle mi yapmış.. Ne kız evlatlar var erkeklerden daha delikanlı... Biz de çok kız kardeşim ama babam hepimize ayrı delirirdi :))
Rabbim sağlıklı evlat versin arada 3 yaş olması güzel bence.. Bebek 2 yaşındayken hamile kalacaksın 3üne gelince doğuracaksın o da anaokulda başlayacak hehehe
dün gece sabaha karşı çok kötü bir karın ağrısı ile uyandım, sanki adet ağrısı gibiydi yaklaşık yarım saat sürdü ve geçti,,,
bu normal mi? aranızda yaşayan var mı???
ayyyy bende en çok ondan korkuyorum neyi olmasın diyip korkarsak sanki o başıma gelecekmiş gibi hissediyorum.
bilgisayarımın ekranına çok güzel bir bebiş resmi koydum durmadan ona bakıyom :)
ayy sorma kaynanam hem çok esmer onu geçtim ama hemde kıl yumağı bende az değilim sanırsam bunları yazınca öyle hissettim ayy sağlıklı olsun babasıyla dayısına benzesin benim bebeğim, Allah güzel sağlıklı olanını, hayırlı olanını versinnn
2li test için aç mı gitmek gerekiyor acaba ? doktorun birşey dedi mi sana. evet canım zayıflar daha çabuk hissediyor birde karın içi geniş olan geç hissediyor canım
dün gece sabaha karşı çok kötü bir karın ağrısı ile uyandım, sanki adet ağrısı gibiydi yaklaşık yarım saat sürdü ve geçti,,,
yaa işte bizdede kaynananın geni çok baskın kayınpeder o masmavı gözlerini falan hiç verememiş çocuklarına. Eşimin anne tarafı genel olarak aynı tip zati..:18: huyu da benzemesin yüzü de. sen hiç bakma ona, heleki sinirli kızgın falan hiç hiç bakma yani
aynen birde kız lursa adını vercez eyvah zaten ona karşı çok doluyum hergün böbürleniyorum benzemese bari allah korusun allah sağ sağlim dnyaya getirmek nasip etsin bebeklerimizide kaynanamda allahın gücüne gitmesin kısa boylu birde bana diyo evlendiğinde 38 kilomuş valla diyo ben 38 kiloydum onda boy 150 bende boy 170 kemikliyimde aynımı olucaz hamileyim ya kiloda alıyorum laf sokuyo bana
valla eşim erkek olursa kp adını istiyor babam rahmetli diye. Kp'ımde aynı düşüncede. Ama ben koymaycagım. Ölmüş adam onurlandırılmaz..Yaşasaydı seve seve koyardım..
Kv ise kesinlikle adının konmasına karşı kadın sevmıyor adını zaten