2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ayyyy bende en çok ondan korkuyorum neyi olmasın diyip korkarsak sanki o başıma gelecekmiş gibi hissediyorum.
bilgisayarımın ekranına çok güzel bir bebiş resmi koydum durmadan ona bakıyom :)

Canım sende de mi tiroid var bende haşimato var yaklaşık iki yıldır. Genelde kontrollere gittiğimde 1,5-2 aradı çıkıyordu, hamileliği öğrendikten sonra 4. Haftada falan 5 çıkmıştı değer biraz yüksek. Dün kan vemiştim şimdi netten sonuca baktım 4 çıkmış. Birazdan Dr a gideceğim herhalde hapın dozunu artırır.

Bence iyi canım. Zaten her zaman %100 artmazmış değer. %66 artış normalmiş. Tebrik ederim canım bu arada.

Canım tek çocuk olmana rağmen baban böyle mi yapmış.. Ne kız evlatlar var erkeklerden daha delikanlı... Biz de çok kız kardeşim ama babam hepimize ayrı delirirdi :))

Rabbim sağlıklı evlat versin arada 3 yaş olması güzel bence.. Bebek 2 yaşındayken hamile kalacaksın 3üne gelince doğuracaksın o da anaokulda başlayacak hehehe

babam ne yapmış kuzum anlamadım.:26:

dün gece sabaha karşı çok kötü bir karın ağrısı ile uyandım, sanki adet ağrısı gibiydi yaklaşık yarım saat sürdü ve geçti,,,
bu normal mi? aranızda yaşayan var mı???

ayyyy bende en çok ondan korkuyorum neyi olmasın diyip korkarsak sanki o başıma gelecekmiş gibi hissediyorum.
bilgisayarımın ekranına çok güzel bir bebiş resmi koydum durmadan ona bakıyom :)

Benim de kızım olacak.. Eşim kaynananın kopyası ona benzer diye ödüm kopuyor ıyyy :18::18::18:

dün gece sabaha karşı çok kötü bir karın ağrısı ile uyandım, sanki adet ağrısı gibiydi yaklaşık yarım saat sürdü ve geçti,,,

Normalmiş canım bebek karına tırmanırım oluyormuş inş öyledir :)

adet zamanlarında oluyor canım gecen hafta benımde oldu

aynısını bu sabah yaşadım sabaha karşı sonra geçti yarın doktora gicedem soracam bu durumu

Benim de kızım olacak.. Eşim kaynananın kopyası ona benzer diye ödüm kopuyor ıyyy :18::18::18:

yaa işte bizdede kaynananın geni çok baskın kayınpeder o masmavı gözlerini falan hiç verememiş çocuklarına. Eşimin anne tarafı genel olarak aynı tip zati..:18: huyu da benzemesin yüzü de. sen hiç bakma ona, heleki sinirli kızgın falan hiç hiç bakma yani

hepimizin ortak korkusu belli oldu :)

aynen birde kız lursa adını vercez eyvah zaten ona karşı çok doluyum hergün böbürleniyorum benzemese bari allah korusun allah sağ sağlim dnyaya getirmek nasip etsin bebeklerimizide kaynanamda allahın gücüne gitmesin kısa boylu birde bana diyo evlendiğinde 38 kilomuş valla diyo ben 38 kiloydum onda boy 150 bende boy 170 kemikliyimde aynımı olucaz hamileyim ya kiloda alıyorum laf sokuyo bana

valla eşim erkek olursa kp adını istiyor babam rahmetli diye. Kp'ımde aynı düşüncede. Ama ben koymaycagım. Ölmüş adam onurlandırılmaz..Yaşasaydı seve seve koyardım..
Kv ise kesinlikle adının konmasına karşı kadın sevmıyor adını zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…