- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
yaa işte bizdede kaynananın geni çok baskın kayınpeder o masmavı gözlerini falan hiç verememiş çocuklarına. Eşimin anne tarafı genel olarak aynı tip zati..:18: huyu da benzemesin yüzü de. sen hiç bakma ona, heleki sinirli kızgın falan hiç hiç bakma yani
yaa işte bizdede kaynananın geni çok baskın kayınpeder o masmavı gözlerini falan hiç verememiş çocuklarına. Eşimin anne tarafı genel olarak aynı tip zati..:18: huyu da benzemesin yüzü de. sen hiç bakma ona, heleki sinirli kızgın falan hiç hiç bakma yani
artık saçıyla başıyla oynarsın annesi ben de bebişim kız olsa da onu süslesem filan diodum ama hipokrata göre benim erkeğe benzio gerçi eşim şimdi geldi sağ daha dolgun dedi ama sol göz daha parlak bi de çocuk ortası olursaeyvahhhh gerçi o da kabullllllllllll
Canım sende de mi tiroid var bende haşimato var yaklaşık iki yıldır. Genelde kontrollere gittiğimde 1,5-2 aradı çıkıyordu, hamileliği öğrendikten sonra 4. Haftada falan 5 çıkmıştı değer biraz yüksek. Dün kan vemiştim şimdi netten sonuca baktım 4 çıkmış. Birazdan Dr a gideceğim herhalde hapın dozunu artırır.
yok sağolsun kendisi cok pınprıklı. Yapılacak birşey varmı diye.Burnum aksa acilde solugu alırdık öyle bir adam
valla eşim erkek olursa kp adını istiyor babam rahmetli diye. Kp'ımde aynı düşüncede. Ama ben koymaycagım. Ölmüş adam onurlandırılmaz..Yaşasaydı seve seve koyardım..
Kv ise kesinlikle adının konmasına karşı kadın sevmıyor adını zaten
kızlar böyle dıyorsunuz da aman mazallah istemediğin ot dibinde biter derler. ALLAH yaratmış neticede.çokta kınamayın. Özellikle hamilelik zamanında kınanan olur derler. Benım kuzen komşu cocugunu kınamış yaramaz diye bin beter cocugu var şimdi:18:
kızlar böyle dıyorsunuz da aman mazallah istemediğin ot dibinde biter derler. ALLAH yaratmış neticede.çokta kınamayın. Özellikle hamilelik zamanında kınanan olur derler. Benım kuzen komşu cocugunu kınamış yaramaz diye bin beter cocugu var şimdi:18:
Eşim bile diyor ki hatun malı çok fena yedin elinde kaldı :))) bir de kaynananın adını koyalım deyip duruyorlar ama çok beklerler hehehe
aynen birde kız lursa adını vercez eyvah zaten ona karşı çok doluyum hergün böbürleniyorum benzemese bari allah korusun allah sağ sağlim dnyaya getirmek nasip etsin bebeklerimizide kaynanamda allahın gücüne gitmesin kısa boylu birde bana diyo evlendiğinde 38 kilomuş valla diyo ben 38 kiloydum onda boy 150 bende boy 170 kemikliyimde aynımı olucaz hamileyim ya kiloda alıyorum laf sokuyo bana
9+4 sanki biraz erken. 11ler falan olsaydı bi ihtimal. benim gittiğim doktor da bu konuda biraz gıcık 16 haftadan önce söylemiyomuş
cnm kusura bakma bir sorum olacak sende haşimato varmış benim ablamdada var hemde bebek istiyor ilaç bebeğe zararlı değilmi cnm
selam kızlarrr
geçmişe bi bakmadan selam vereyim dedim..
bizim iş yerinde internet öğle arası açık sadece..bazen okuyorum okuyorum yazamadan pat gidiyor internet
bu gün midemde çok gaz var gibi...hiç bir şey yemedim-kraker sadece-ama çok şiş midem..
4 aylık oldum bile
sagol canım benımHe ben yanlış anlamıştım :)) bir de sen burda sevdirdin kendini babana mı sevdiremeyeceksin :)) maşallah sana
ya bencede o cocuk adıyla yaşayacak. Severek koyman lazım.Ben kp'ımı cok sevıyorum en az öz babam kadar. Ama adam istemıyor konmasını iyi dedim. Jabağı koyucam torununun adına dedim adam koptu gülmektenBana da erkek olursa babamın adını koyar mıyız demişti.. Bana babalık yapsa koyardim dedim :))) adı da çirkin gerçi ama annesi ve annesinin annesi akrabaları konusunda ısrarcı çünkü onlara çok düşkün ama yine de koymam diğer gelinlerine çok değer veriyorlar o koysaymış
Erkek olsa kocamın adını koyardım ama :)))
kaşınmaaaaaaa. Bak kuzenım,annesi ve bakıcı 3.ü hakkından gelemiyor cocugunbende yaramaz çocuk istiyorum,,,,, beraber yaparız yaramazlık,,, he he he he,,, ben zaten yerinde duramayan bir tipimdir, eşim sürekli yapma leble etme leble şeklindedir, birde ufaklık olucak biz beraber yaramazlık yaparız,, eşimde yapma karıcım yapma çocuğum der,,,
selam kızlarrr
geçmişe bi bakmadan selam vereyim dedim..
bizim iş yerinde internet öğle arası açık sadece..bazen okuyorum okuyorum yazamadan pat gidiyor internet
bu gün midemde çok gaz var gibi...hiç bir şey yemedim-kraker sadece-ama çok şiş midem..
4 aylık oldum bile
en erken 12. hafta canım bizim için daha erken cinsiyet
Hadi bakalım hangi taraf parlak olunca kız oluyormuş bende bakayım
Allahtan bizde öyle ana baba adı koyalım diye birşey yok. en gıcık olduğum şey. zaten kaynanamda istemez öyle şey.
aynen ben de 175 boyundayım ama kaynana tarafı hep kısa bizim taraf hep uzun . eşim de 180 ama cüsseli değil .
benim de görümce şey diyo ben çok iri olurmuşum boyum uzunya kapılardan sığmazmışım ne alakaysa ben de dedim kısa olsam daha kötü top gibi olurum dedim.
ben umursamam kısa da şöyle durur uzun da şöyle durur ama durduk yere lafa sürünüyo :)
aynen ya sonrada emmiyo bebek,işemiyo bebek,uyumuyo bebek diye paylaşımlar yapacagız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?