2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Hehehe inşallah bebeişini kime çeksin istiyorsan ona çeksin tatlı ballı bir kızın olsun :)) benim ailemde de onun ailesinde de sarılın bebekler var kurallar var ama ne doğsa severim sağlıklı olsunlar daaaa kuzucuklarım benim

kızlar böyle dıyorsunuz da aman mazallah istemediğin ot dibinde biter derler. ALLAH yaratmış neticede.çokta kınamayın. Özellikle hamilelik zamanında kınanan olur derler. Benım kuzen komşu cocugunu kınamış yaramaz diye bin beter cocugu var şimdi:18:

Annesinin gönlünden ne geçiyorsa öyle hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah :))

cnm kusura bakma bir sorum olacak sende haşimato varmış benim ablamdada var hemde bebek istiyor ilaç bebeğe zararlı değilmi cnm

yok sağolsun kendisi cok pınprıklı. Yapılacak birşey varmı diye.Burnum aksa acilde solugu alırdık öyle bir adam

He ben yanlış anlamıştım :)) bir de sen burda sevdirdin kendini babana mı sevdiremeyeceksin :)) maşallah sana

Bana da erkek olursa babamın adını koyar mıyız demişti.. Bana babalık yapsa koyardim dedim :))) adı da çirkin gerçi ama annesi ve annesinin annesi akrabaları konusunda ısrarcı çünkü onlara çok düşkün ama yine de koymam diğer gelinlerine çok değer veriyorlar o koysaymış

Erkek olsa kocamın adını koyardım ama :)))

bende yaramaz çocuk istiyorum,,,,, beraber yaparız yaramazlık,,, he he he he,,, ben zaten yerinde duramayan bir tipimdir, eşim sürekli yapma leble etme leble şeklindedir, birde ufaklık olucak biz beraber yaramazlık yaparız,, eşimde yapma karıcım yapma çocuğum der,,,

selam kızlarrr
geçmişe bi bakmadan selam vereyim dedim..
bizim iş yerinde internet öğle arası açık sadece..bazen okuyorum okuyorum yazamadan pat gidiyor internet

bu gün midemde çok gaz var gibi...hiç bir şey yemedim-kraker sadece-ama çok şiş midem..
4 aylık oldum bile

Benim korktuğum ne varsa başıma geliyor zaten hehehe :)) ben daha akıllanmadım ki konuşuyorum böyle.. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş :))

cevaplar için çok teşekkür ederim bayanlar,,herkesi alıntı yapmayı bilmiyorum,,,,
cidden iyi ki bu klüp var yani,,, yoksa insan deliye dönerdi herhal,,,,,

Eşim bile diyor ki hatun malı çok fena yedin elinde kaldı :))) bir de kaynananın adını koyalım deyip duruyorlar ama çok beklerler hehehe

Allahtan bizde öyle ana baba adı koyalım diye birşey yok. en gıcık olduğum şey. zaten kaynanamda istemez öyle şey.
aynen ben de 175 boyundayım ama kaynana tarafı hep kısa bizim taraf hep uzun . eşim de 180 ama cüsseli değil .
benim de görümce şey diyo ben çok iri olurmuşum boyum uzunya kapılardan sığmazmışım ne alakaysa ben de dedim kısa olsam daha kötü top gibi olurum dedim.
ben umursamam kısa da şöyle durur uzun da şöyle durur ama durduk yere lafa sürünüyo :)

cnm kusura bakma bir sorum olacak sende haşimato varmış benim ablamdada var hemde bebek istiyor ilaç bebeğe zararlı değilmi cnm

Yok canım zararlı değil aksine yararlı. Eğer tiroid varsa ve ilaç kullanmazsan bebekte zeka geriliği olabiliyormuş. O yüzden gerekli. Hatta hamile iken ayda bir kere endokrin Dr a kontrole gitmek gerekir.

bunlar gazların son demleri tatlım),,, benimde karnım yavaş inmeye başladı,, yani şişkinlik gaz gitmeye başladı,,, herhal bir kaç hafta sonra göbekler çıkıcak,,,

He ben yanlış anlamıştım :)) bir de sen burda sevdirdin kendini babana mı sevdiremeyeceksin :)) maşallah sana
sagol canım benım
ya bencede o cocuk adıyla yaşayacak. Severek koyman lazım.Ben kp'ımı cok sevıyorum en az öz babam kadar. Ama adam istemıyor konmasını iyi dedim. Jabağı koyucam torununun adına dedim adam koptu gülmekten
kaşınmaaaaaaa. Bak kuzenım,annesi ve bakıcı 3.ü hakkından gelemiyor cocugun. evleri 4. katta ve demir parmaklık var bütün camlarda. Karikatür gibi

aynen benımde göbek deliğimin şekli bozuldu ne seksiydi oysa. İğrenç birsey oldu.

yoo aksine bende senin gibi uzun hamileleri çok severim,,birde sadece karın çıkıyor, kilo alsanda çok görünmüyor boy olduğu için,,,,

offf az önce bir video izledim izlemez olaydım ağlayacağım resmen yaa odun herif diye bir grup facebook sayfasında bonzai illeti diye bir video paylaşmış çok etkilendim çok kötü oldum Allah bizi korusun bu tarz illetlerden çoluğumuzu çocuğumuzu koruusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…