2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ya biliyorum çeneme ve de zihnime hakim olmaya çalışıyorum ama olduğum hali bu nerde yaramaz çocuk görsem, pasaklı çocuk görsem ayy hepsine burun kıvırıyorum diyorum yapmamalıyım ama.. can çıkmadan huy çıkarmı:44:

kendi cocugun pasaklı da olsa cirkinde olsa bal lokma gelir.
Ben kedimden biliyorum normalde çirkin sıradan bir kedi. Ama varyaaa benım için dünyanın en güzel en akıllı kedisi.En basitinden kediden örnek verdim evlat olsa yenilir,yudulur ya

Arkadaşlar ben haftaya Pazartesi 12. Haftada olacağım Rabbim izin verirse artık yavaş yavaş spor yapmak istiyorum siz neler yapıyorsunuz veya herhangi video filan varmı yardımcı olursanız sevinirim kilo benim için problem değil ama hareket etmedikte vücudum yataktan kalkmak istemiyor inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi en azından hareket acar beni 11+2 yim şuan bir gün oooo süpeerim diyorum birgün sanki vücudum kırılıyor yardım edin lütfen nolur

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şuan bence en iyi spor yürüyüş sabah erken saatlerde yürüyüş yaparsan güne zinde başlamış olursun saat 7 gibi yürümeni tavsiye ederim çünkü artık havalar çok sıcak güneş iyice kendini göstermeden yürüyüşünü bitirmen lazım. benim doktorum bana günde 1 saat yürüyüş verdi imkanın varsada haftada 3 gün yüzme öneriyorum dedi

Benim doktorum da yürümemi tavsiye etti, günde yarım saat hafif tempolu. Genellikle akşam saatlerinde çıkıyorum ama sabah daha iyi olur, kalkabilsem sabah yürürdüm.

Kızlar siz de fark ettiniz mi kendinizde... yatakta sağa dönersem göbeğim o tarafa devriliyor sol da birşey kalmıyor sanki sola dönersem solda oluyor çoğunluk içinde bi top var sanki döndugum yere gidiyor eşim gebelikten önce böyle olmuyordu diyor yani normal de az göbek vardı bende ama böyle olmuyordu aynı durum var mı sizlerde...

Son düzenleme:
Kızlar doktora gitcem bugun cok heyecanlıyım dua edin bana hayırlı haberlerle geliyim inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ben de gurbetteyim aileden uzagim. Insaallah tatile az kaldi kavusacagim aileme. Cok zor valla. Midemde kazi calismalari var resmen. Acim, aciktikca da daha kotu oluyorum bulanti artiyo. Ama yiyecek hicbisi bulamiyorum. Kraker ve yesil elmadan da tiksindim.

Canim ben rahatsizlanan arkadaslardan degil de kayip yasayan arkadaslardan etkileniyorum. Ne rahatsizlananlara ne de kayip yasayanlara yazmasin vs diyemem, demem de zaten. Ama kayip yasaninca insan ister istemez etkilenip supheye dusuyo, benim bebisimin kalbi atiyo mu, doktora gittigimde boyle bi sokla karsilasir miyim diye. Bu da cok normal sanirim. Hepimiz diken ustundeyiz. Ama kesinlikle boyle seyler yazilmasin anlatilmasin demiyorum. Tabiki birbirimizin duasini destegini alicaz. Bundan daha guzel bisey olabilir mi ki :)

Dedigim gibi tatlim etkilendigimiz olaylar bebek kayiplari. Onlardan da etkilenmemiz cok normal..

ben hiç artık doymuyorum nedenki acaba kızlar yedikçe yiyorum

Masaallah canim ne guzel. Ben de yiyebilsem diye dua ediyorum. Yediklerine dikkat et ama yine de. Yuksek kalorili yiyeceklerden uzak durmaya calis.

Kızlar doktora gitcem bugun cok heyecanlıyım dua edin bana hayırlı haberlerle geliyim inşallah

Allah yardimcin olsun canim. Guzel haberler al insaallah. Ben de yarin gidicem cok heyecanliyim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek

Çok teşekkür ederim arkadaşım cvp verdiğin için

Ayy cok sagolun canlarrr 😘

Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek

Maşallah canım gözün aydın çok sevindim darısı bana ☺️

Benim doktorum da yürümemi tavsiye etti, günde yarım saat hafif tempolu. Genellikle akşam saatlerinde çıkıyorum ama sabah daha iyi olur, kalkabilsem sabah yürürdüm.

Teşekkür ederim arkadaşım cvp verdiğin için sağol

Tam kacıncı haftanda cinsiyeti öğrendin arkadaşım

hayırlı olsun :) ne güzel darısı başımıza bizde öğreniriz inşallah en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…