kızlar böyle dıyorsunuz da aman mazallah istemediğin ot dibinde biter derler. ALLAH yaratmış neticede.çokta kınamayın. Özellikle hamilelik zamanında kınanan olur derler. Benım kuzen komşu cocugunu kınamış yaramaz diye bin beter cocugu var şimdi:18:
ya biliyorum çeneme ve de zihnime hakim olmaya çalışıyorum ama olduğum hali bunerde yaramaz çocuk görsem, pasaklı çocuk görsem ayy hepsine burun kıvırıyorum diyorum yapmamalıyım ama.. can çıkmadan huy çıkarmı:44:
Arkadaşlar ben haftaya Pazartesi 12. Haftada olacağım Rabbim izin verirse artık yavaş yavaş spor yapmak istiyorum siz neler yapıyorsunuz veya herhangi video filan varmı yardımcı olursanız sevinirim kilo benim için problem değil ama hareket etmedikte vücudum yataktan kalkmak istemiyor inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi en azından hareket acar beni 11+2 yim şuan bir gün oooo süpeerim diyorum birgün sanki vücudum kırılıyor yardım edin lütfen nolur
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar ben haftaya Pazartesi 12. Haftada olacağım Rabbim izin verirse artık yavaş yavaş spor yapmak istiyorum siz neler yapıyorsunuz veya herhangi video filan varmı yardımcı olursanız sevinirim kilo benim için problem değil ama hareket etmedikte vücudum yataktan kalkmak istemiyor inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi en azından hareket acar beni 11+2 yim şuan bir gün oooo süpeerim diyorum birgün sanki vücudum kırılıyor yardım edin lütfen nolur
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar doktora gitcem bugun cok heyecanlıyım dua edin bana hayırlı haberlerle geliyim inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar doktora gitcem bugun cok heyecanlıyım dua edin bana hayırlı haberlerle geliyim inşallah
ben hiç artık doymuyorum nedenki acaba kızlar yedikçe yiyorum
ah canim seni öyle iyi anliyorum ki.. ben de oyleyim düşünüyorum düşünüyorum hicbir sey bulamiyorum yiyecek. ben de oturup defalarca agladim sonra da sukursuzluk gibi oluyor diye korktum ama bu başka bir sey çok mutluyuz sukrediyoruz tabi ki bebeğimiz olacak diye ama bu hisler de yasaniyor elde değil.. geçecek inşaallah.. ben bi de gurbetteyim kimsem yok diye agliyorum her gün
ben de cok uzaktayim canim ah ne zor değil mi gurbet.. Allah başka dert vermesin ama memleketinde olsaydim diye düşünmeden edemiyor insan. yalnizlik çok zor. komşulardan bir kase çorba getiren olur mu diye bakiyorum kapilaraannem olsaydi ahh boyle mi olurdu
Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşallah
Kızlar sanırım olumsuz durumumu yazmam bir çok kişiyi rahatsız edip endişelendirmiş kusura bakmayın amacım endişelendirmek değildi sadece burda herkes hamile ve hamilenin duası kabul olur diye dua edilmesini istedim, olumsuz durumlar etkiliyor diyenler olmuş, bugüne kadar düşük riski olan çok oldu çoğu kişide bunu yazdı hiç birinden etkilenmedim tam tersi Rabbim şifa versin diye hep dua ettim, şu an ki psikolojimle suçlu gibi hissettim kendimi
Hamdolsun bugünüme yatıyorum Rabbime sığındım hayırlıysa sağlıklıysa zaten bebeğim doğacak değilse en iyisini Rabbim bilir boynum kıldan ince veren o alan da o ama ben inanıyorum bu kadar duayla bebeğim Allah'ın izniyle tutunacak bana sıkı sıkı, imanım inancım tam buna, tabi ki korkum var çünkü anneyim annelik endişe korku demek
Kırdığım varsa kusura bakmasın, olumsuz bir durum yazmıycam daha etkilenen olmasın
Yok canım alıngan değilim inan, tabi hormonlar etkiliyor o ayrıolumsuz haberler etkiliyor diye bir kaç kişi yazmış ben geçmişi baştan sona okuduğum için görüyorum:) bende o yüzden yazdım eşimden daha destek burda ki dostlar çünkü aynı duyguları paylaşıyoruz, sağol canım, kırmak için yazmadım düşünemedim olumsuz etkilenen olacağını düşünsem inan yazmazdım.
ben hiç artık doymuyorum nedenki acaba kızlar yedikçe yiyorum
şuan bence en iyi spor yürüyüş sabah erken saatlerde yürüyüş yaparsan güne zinde başlamış olursun saat 7 gibi yürümeni tavsiye ederim çünkü artık havalar çok sıcak güneş iyice kendini göstermeden yürüyüşünü bitirmen lazım. benim doktorum bana günde 1 saat yürüyüş verdi imkanın varsada haftada 3 gün yüzme öneriyorum dedi
Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek
Benim doktorum da yürümemi tavsiye etti, günde yarım saat hafif tempolu. Genellikle akşam saatlerinde çıkıyorum ama sabah daha iyi olur, kalkabilsem sabah yürürdüm.
Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?