2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözün aydın canım,sağlıkla gelsin inşallah.ikili testte kan veriliyor ve ayrıntılı ultrasonla bakılıyor değilmi?nasıl oluyor aç tok farkediyormu biraz anlatırmısın?bu arada lekelenmeler bitmiştir umarm

ben hiç artık doymuyorum nedenki acaba kızlar yedikçe yiyorum
bende öyleyim valla
Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek

ayy heyecan yapıyorum yaaaa cumartesi kontrol varrr

kız mıı çok güzel :) kaç haftalık hemen nasıl anladılar bende dün 2li tarama yaptırdm ama bana cinsiyet için erken dedi 16. haftada inş. dedi

Ayyy hayirli olsun canim. Ben de kiz bebek istiyorum hayirlisiyla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hay Allah'ımmmm:))))))galiba bu erkeklerin hepsi aynı sinirlenmeyelim boşuna:)

Oyy canım gözün aydın maşallah bebisine bu kadar naz yapisindan belliydi kiz olucagi cok sevindim sanki kendim kizim olcak haberi almisim gibi sevindirik oldum resmen ya darısı bizlerin başına inşallah :))

kızlar bel fıtığı olmuş gibi his ediyorum dünden beri...geçer diye bekliyorum ama yok hic geçmiyor...en ufak hareketimde sol kalçamın üstü acayip ağrıyor...öyle olan varmı yawww uffff (( tam iyi oldum derken

var canım ağrı oluyor sonra geçiyor birdaha başlıyor

arkadaşlarrr,çok mutluyum bugün.bebeğimi gördüm,2 li testimizde yapıldı.herşey yolunda çok şükür.renkli ultrasonla bakarken elleriyle yüzünü kapatıverdi kuzum utandı galiba :))))

birdeee ilk tahmin geldi doktorumuzda,kız bebiş geliyor muhtemelen:)))))

Topigimizin 3 ki kızı bir oğlu var :)))
Yokmu artıran cok heycanli ya en güzel heycanli yerdeyiz cinsiyetler belli oluyor yaşasın )))))

ben hiç artık doymuyorum nedenki acaba kızlar yedikçe yiyorum
ya ben asıl zaten tombik başladım çok yememem lazım, zaten hiç culantımda olmadı aman allahım yani varya neler neler geçiyo aklımdan. azönce arkadaş bi tatlı yerken ısrarı üzerine tadına baktım ayy dedim ben bundan yemin ederimki yerim en az 3 porsiyon. off şikşoo şikşoo dolaşcam galiba ben oratalarda daha şimdiden bu iştahla

canımm çok çok sevindim senin adına ne güzel bi haber hayırlı olsun. ayy bende duyuyım da dünyalar benim olsun. ikili test yaptırdığına göre 11 yada 12 haftalık dimi

Son düzenleme:
canım çok sağol öyle moral oluyor ki yazdıklarınız
tamam canım ben o olayı bilmiyordum kaçırmışım telaşımdan
ayyy maşallah canım
amin canım
canım sağol ben o olayı bilmiyordum kendi üstüme alındım:) kusura bakmayın
sağol canım sen nasıl oldun iyisindir inşallah biraz daha
hamdolsun canım bekliyorum yatıyorum
Kızlar doktora gitcem bugun cok heyecanlıyım dua edin bana hayırlı haberlerle geliyim inşallah

hayırlı güzel haberlerle gel canım
sağol canım yanlış anlamışım hormonlar

ayy ahdi gözünaydın canım
canım geçmiyorsa doktora git bebekle ilgili değildir korkma başka sebptendir

Heyy maşallah sizler kiz dedikce bende heycanlaniyorum ya hele senle satimiz ayniyi ya ayrı bi heycan basti beni :))
Masallah canım şimdiden terbiyeli utangac bi kızımız geliyor demekki ay inanin sizler kadar mutlu oluyorum bu güzel haberlerinizi aldikca.rabbim hep böyle güzel haberler paylaşmak nasip etsin insallah :)

ayy maşallah bebişine hayırlı olsun kızın

yaa yerim ben onunn elini kolunu minic-k ayaklarını.. demek utanırmıştaaa kız haberini sonradan gördüm hayırlı olsun cnm gözün aydın. Darısı tüm bekleyenlere inş.

Son düzenleme:
kızlar haber vereyim dedim en son gittiğim acildeki dr bugün acildeymiş bir süreliğine şansıma:) çok sevindim şansım döndü dualar sayesinde, inşallah bebeğiminde iyi haberini alırım belki haber veremeyebilirim merak etmeyin, bende eğer bebişim iyiyse cinsiyet sorucam benimkinin vücudu dönük zaten kopmle değişmediyse

Eflalim senin hamislik hormonlarindan alinganlik tavan yapmis yoksa burda hepimiz senin icin duaciniz canım bu topik sadece iyi günler icin değil her animizi paylasmak icin var ve hepimiz herseyimizi paylastik sen iyi olmaya bak böyle ayrintilarla yorma kafani seviyoruz seni canım benim:))

KizLar karnim acikti dedimki karauzum kurusu kayisi birde ceviz tabagi yaptim kendime yedim ister inanin ister inanmayin karnimi altina dogru ressmen seyridi kuzu televizyonun sesini kistim onu dinledim birdaha seyridi gecende karpuzda yapti bunu kuzu onun adi artik kuzu oyle sevicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…