- 25 Kasım 2011
- 679
- 410
- 133
- 44
Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek
bende öyleyim vallaben hiç artık doymuyorum nedenki acaba kızlar yedikçe yiyorum
ayy heyecan yapıyorum yaaaa cumartesi kontrol varrrKızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek
Zuhaha aynı benimki. Zaten ayda 2 gün falan anca bi araya gelebiliyoruz onda da yatarken bile karnima sarilmamaya dikkat ediyo. Neymiş bebeğe sicak iyi değilmiş o sarilirsa sicak olurmus bebek5ltlik suların kapaklarini bile geldikce kendisi aciyo 5 6 sise öyle bırakıyo Ama bizler kadar bebek konusmak ilgilerini çekmiyor bencede simdilik enazindan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bel fıtığı olmuş gibi his ediyorum dünden beri...geçer diye bekliyorum ama yok hic geçmiyor...en ufak hareketimde sol kalçamın üstü acayip ağrıyor...öyle olan varmı yawww uffff(( tam iyi oldum derken
ya ben asıl zaten tombik başladım çok yememem lazım, zaten hiç culantımda olmadı aman allahım yani varya neler neler geçiyo aklımdan. azönce arkadaş bi tatlı yerken ısrarı üzerine tadına baktım ayy dedim ben bundan yemin ederimki yerim en az 3 porsiyon. off şikşoo şikşoo dolaşcam galiba ben oratalarda daha şimdiden bu iştahlaben hiç artık doymuyorum nedenki acaba kızlar yedikçe yiyorum
canımm çok çok sevindim senin adına ne güzel bi haber hayırlı olsun. ayy bende duyuyım da dünyalar benim olsun. ikili test yaptırdığına göre 11 yada 12 haftalık dimiKızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek
canım çok sağol öyle moral oluyor ki yazdıklarınızHayat hep mutluluktan mı ibaret,yada insanlar her dakika gülüyorlarmı,hayat acısıyla tatlısıyla hüznüyle,sevnciyle bir bütün,,biz burda eşlerimizle paylaşamadımız şeyleri paylaşıyoruz yeri geliyoor,tabiki endişelerimizi,sevinçlerimizi paylaşıcaz bir birimize destek olacagız,dua edicegiz dua bekleyecegiz, bilgi edinecegiz.....şahsım adına ben rahatsız olmadım sende olma olurmu...birde bunlarla kafanı yorup bebişini de kendini de strese sokma
tamam canım ben o olayı bilmiyordum kaçırmışım telaşımdaneflalimcim senin kötü haberinden değil bebeğini kaybeden bi arkadaş vardı onun detaylı anlatımından dolayı bazı anneler büyük endişe duymuştu örneğin ben de gece uyuyamamıştım seninle alakalı değil yani canım
ayyy maşallah canımherkese günaydın . kızlar dün 2 li tarama yapıldı bebeğimi gördüm elleri ayakları kıpır kıpırdı doktorda dedi maşalah elleri kolları kıpır kıpır dedi birde kan testi vercem diye aç gitmiştim ona rağmen kıpır kıpırdı kuzucum :) sizinde aklınızda olsun doktorum dediki hareketli görmek istiyorsan ultrasona girmeden çikolaya gibi tatlı şeyler ye hemen hareket eder dedi. bu güzel şeylerden sonra akşam eve gittim uzanıyordum birden öksürdüm kızlar öyle kötü sağ tarafıma bişey battı ki anlatamam ama kasığım değil göbek deliğimin hemen altı ve sağ tarafım çok korktum illk defa öyle bi sancı girdi. gözümden yaş geldi resmen çok korkuyorum bişey mi oldu diye. diğer kontrolüme tam 1 ay var nasıl 1 ay zaman geçircem ben çok moralim bozuk
amin canımKuzlar merhaba... Topiği okuyunca çok üzüldüm.. Mutlulukta bizler için ... Üzüntüde... Hepimiz az çok sıkıntılar yaşadık.. Kimimiz yola devam ediyoruz.. Kimimiz edemedik.. Her şey allahtan.. Sıkıntı anında bir kardeş,arkadaş , dost gördük birbirimize sarıldık paylaştık.. Biraz daha anlayışlı olmamız.. Kendimize olsa diye düşünüp yorum yapmamoz getektiğini düşünüyorum.. Hepimiz sağlıkla .. Muylulukla alalım benişlerimizi kucağımıza
canım sağol ben o olayı bilmiyordum kendi üstüme alındım:) kusura bakmayınEflalim duygularını korkularını tabiki paylaşacaksın ben Bol bol dua ediyorum sana... Ben de burada yazılan olumsuzluklardan şikayet ettim çünkü geceleyin kabuslar... Hala daha yarın doktor kontrolüm var korkuyorum.. Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın :) ama seninle alakalı değildi... Kayıpların ayrıntılı anlatılmasına üzüldüm ve korktum onuniçindi. Seninle alakalı değil.. Dualarım tüm bebiş ve anneleriyle... İnş doğururuz da bu korkuları geride bırakırız :)
hamdolsun canım bekliyorum yatıyorumsağol canım sen nasıl oldun iyisindir inşallah biraz daha
hayırlı güzel haberlerle gel canımKızlar doktora gitcem bugun cok heyecanlıyım dua edin bana hayırlı haberlerle geliyim inşallah
sağol canım yanlış anlamışım hormonlarEvet ben de gurbetteyim aileden uzagim. Insaallah tatile az kaldi kavusacagim aileme. Cok zor valla. Midemde kazi calismalari var resmen. Acim, aciktikca da daha kotu oluyorum bulanti artiyo. Ama yiyecek hicbisi bulamiyorum. Kraker ve yesil elmadan da tiksindim.
Canim ben rahatsizlanan arkadaslardan degil de kayip yasayan arkadaslardan etkileniyorum. Ne rahatsizlananlara ne de kayip yasayanlara yazmasin vs diyemem, demem de zaten. Ama kayip yasaninca insan ister istemez etkilenip supheye dusuyo, benim bebisimin kalbi atiyo mu, doktora gittigimde boyle bi sokla karsilasir miyim diye. Bu da cok normal sanirim. Hepimiz diken ustundeyiz. Ama kesinlikle boyle seyler yazilmasin anlatilmasin demiyorum. Tabiki birbirimizin duasini destegini alicaz. Bundan daha guzel bisey olabilir mi ki :)
Dedigim gibi tatlim etkilendigimiz olaylar bebek kayiplari. Onlardan da etkilenmemiz cok normal..
Masaallah canim ne guzel. Ben de yiyebilsem diye dua ediyorum. Yediklerine dikkat et ama yine de. Yuksek kalorili yiyeceklerden uzak durmaya calis.
Allah yardimcin olsun canim. Guzel haberler al insaallah. Ben de yarin gidicem cok heyecanliyim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy ahdi gözünaydın canımKızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek
canım geçmiyorsa doktora git bebekle ilgili değildir korkma başka sebptendirkızlar bel fıtığı olmuş gibi his ediyorum dünden beri...geçer diye bekliyorum ama yok hic geçmiyor...en ufak hareketimde sol kalçamın üstü acayip ağrıyor...öyle olan varmı yawww uffff(( tam iyi oldum derken
arkadaşlarrr,çok mutluyum bugün.bebeğimi gördüm,2 li testimizde yapıldı.herşey yolunda çok şükür.renkli ultrasonla bakarken elleriyle yüzünü kapatıverdi kuzum utandı galiba :))))
birdeee ilk tahmin geldi doktorumuzda,kız bebiş geliyor muhtemelen:)))))
arkadaşlarrr,çok mutluyum bugün.bebeğimi gördüm,2 li testimizde yapıldı.herşey yolunda çok şükür.renkli ultrasonla bakarken elleriyle yüzünü kapatıverdi kuzum utandı galiba :))))
yaa yerim ben onunn elini kolunu minic-k ayaklarını.. demek utanırmıştaaaarkadaşlarrr,çok mutluyum bugün.bebeğimi gördüm,2 li testimizde yapıldı.herşey yolunda çok şükür.renkli ultrasonla bakarken elleriyle yüzünü kapatıverdi kuzum utandı galiba :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?