2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözün aydin önceki oglandi senin herhalde farisi bana bende 2 oglandan sonra kizim olmasini çok istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sattaşımm sağol,ende bu kadar erken tahmin beklemiyordum inşallah doğru çıkar sonradan bu fikre alışıp değiştirmekte zor:)
senin bidahaki randevun ne zaman tatlım artık sennkide belli olur:)
ayy maşallah bebişine hayırlı olsun kızın
kızımmm:)ay ne tuhaf geliyor:)sağol hayatım Allah razı olsun:)
yaa yerim ben onunn elini kolunu minic-k ayaklarını.. demek utanırmıştaaa kız haberini sonradan gördüm hayırlı olsun cnm gözün aydın. Darısı tüm bekleyenlere inş.

yaa utanıyo sıpam benim:)
sağol canım benim inşallah darısı tüm bekleyenlere:)

İnsallah cnm hayirli haberlerle gel

toptan hayırlı olsun canım :) çok sevindim siz cinsiyetleri söyledikçe ben sabırsızlanıyorum

ohhh ohhhh bu kadar kıza oğlan bebek getirip iflahınızı kurutmak var.Rabbım ömürlü hayırlı etsın insallah

haber ver canım bir şekilde merakta bırakma

Gözün aydin önceki oglandi senin herhalde farisi bana bende 2 oglandan sonra kizim olmasini çok istiyorum

Burçak canım sende 2 oglan bende 2 oğlan inşallah ikimizinde kizi olur inşallah hic heycan yapmıyordum cinsiyetler belli oldukça benide heycan basti ;-))

Canim sali gunu randevum ama hic umudum yok cinsiyetini soylemez daha erken diye düşünüyorum belkide senin doktor gibi süpriz yapar benimkide pat diye kız deyiverir ayy kendimi kiz fikrine kaptirmak istemiyorum oglan olursa ona haksızlık etmis gibi hissederim bu seferde kendimi sağlıklı olsunlar en önemlisi o tabii ki :)

Rüyada ters çıkıyor diyorlar ama :)
Ben de rüyamda mudur yard. Gördüm dün çok sinir etti beni ıyyyk gıcık kadın

Kızlar çoğalıyor bakalım bize ne diycek doktorumuz 1 hafta var inşallah bana da tahminde bulunur çoook merak ediyorummm :) yengem de hamile 18 haftalık doktor 12de erkek demiş sonraki kontrolde kız da olabilir demiş. Bu merak hemen geçmiycek gibi gözüküyor :)) sağlıkla gelsinler de

tövbe de kızzzz:)))))naparsın yaramaz olursaaa:)))
Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oyhh maşallah bir oğlun vardı şimdi bir de kız geliyorrrr ne mutlu sana:)daha Allah'tan ne istenir:)
hadi bakalım iyi haberlerle gel müsait olunca yazarsın canım:)
senin kuzu ağzının tadını biliyo valla:))))))
toptan hayırlı olsun canım :) çok sevindim siz cinsiyetleri söyledikçe ben sabırsızlanıyorum
sağol canım,benim ki kesin değil sadece bi tahmin ama bakalım hayırlısı olsun:))sennde yakında az çok belli olur:)
ohhh ohhhh bu kadar kıza oğlan bebek getirip iflahınızı kurutmak var.Rabbım ömürlü hayırlı etsın insallah

haber ver canım bir şekilde merakta bırakma
hahaaaanası gibi az deli olursa vallah kurur iflağımız:))))
amin canım,hepimizin evladını inşallah.

bizimkide söylemiyoduda biz tahmin var mı dedik,ayaklarını kapatmış göstermiyo ama kıza benzettim erkek olsa 3. ayda pipi görürdüm ama bidahakinde emin oluruz dedi.
belki bebeğin net gösterir kendini tatlım.inşallah güzel bir kız evladın olsun da evinize bi prenses teşrif etsin:)

Kızlar paylaşım yapıp hala listede ismi geçmeyen hamisler var lütfen yazın bilgilerinizi ekleyelim listeye :)
Birde herkes bi listeye göz atsın lütfen bana bilgisini gonderipte adi listede olmayan var mi ?
Biliyorsunuz hem kusma bulantilarla uğraştım hemde elimden geldiğince listeyi olusturmaya çalıştım gözümden kacanlar olabilir varsa özelden yazin lütfen...

bir kız daha geliyor ne güzel:) hayırlı uğurlu olsun

Selam kızlaaar.. Bugun ne yesem ardında hıçkırık tutuyor internette araştırdım bebeğin büyümesinden kaynaklanıyormuş :) sizdede oluyormu

Selam kızlaaar.. Bugun ne yesem ardında hıçkırık tutuyor internette araştırdım bebeğin büyümesinden kaynaklanıyormuş :) sizdede oluyormu

cok nadir oluyor da bebeğin büyümesinden olmaz canım o. Senin mide büyüyor. Şahsen ben camış gibi yediğimden nefes almadan hıçkırık tutuyor.
Bebeğin hıçkırıgı doğduktan sonra oluyor o kendini büyütürken

Ah o iştah bide bende olsa :)) bebek büyüdükce kaslara baskı yaptıgından dolayı yemekten sonra hıçkırık olabiliyormus hamilelik boyuncada devam edebilirmiş.. Saglıgında bi sorun olmasında hıçkırık çekmeye razıyım

Canim baktim da benim de ismim yokmus ilk sayfada. Yas 26 sat 17.04 tahmini dogum tarihim 22..01.2015 ama benim bebis gecen haftaki kontrolde 1 hafta geri gorunuyordu. Birkac hafta sonra yakalamazsa yeni sat belirlicez dedi doktorum bakalim.

insallah canım. Dün bir yandan yemek yiyorum bir yandan diğer yemekten tıkıyorum ağzıma bir yandan eşime laf anlatıyorum. sonra hoppp hıçkırık başlıyor. Hala da yemege devam edyorum tabii

kızlar aranızda ankarada olup da etimed veya sincan koruya gidenler var mı etimedde oskar öğüteni çok evmüşler randevu aldım yarın gidicem ama koruya mı gitsem diye de kararsızım açıkçası

insallah canım. Dün bir yandan yemek yiyorum bir yandan diğer yemekten tıkıyorum ağzıma bir yandan eşime laf anlatıyorum. sonra hoppp hıçkırık başlıyor. Hala da yemege devam edyorum tabii

negüzel yaa bende öyle istiyorum :)) hiç öyle imrendirecek şekilde iştahım olmadı söyle yanaklarım dolu dolu olsun istiyorum.. Anormalim galiba millet kilo almayım dermben alıyım de dua ederim.. Seninkinin cinsiyetı belli oldumu canım

15 gun once doktor tahminim var demişti ama dememişti. Bu sefer söyleyecek artık kurtuluşu yok. Yolarım kaşlarını yoksa.
Cumartesi kontrol var bakalım heyevan tavan:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…