Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sattaşımm sağol,ende bu kadar erken tahmin beklemiyordum inşallah doğru çıkar sonradan bu fikre alışıp değiştirmekte zor:)Heyy maşallah sizler kiz dedikce bende heycanlaniyorum ya hele senle satimiz ayniyi ya ayrı bi heycan basti beni :))
Masallah canım şimdiden terbiyeli utangac bi kızımız geliyor demekki ay inanin sizler kadar mutlu oluyorum bu güzel haberlerinizi aldikca.rabbim hep böyle güzel haberler paylaşmak nasip etsin insallah :)
kızımmm:)ay ne tuhaf geliyor:)sağol hayatım Allah razı olsun:)ayy maşallah bebişine hayırlı olsun kızın
yaa yerim ben onunn elini kolunu minic-k ayaklarını.. demek utanırmıştaaakız haberini sonradan gördüm hayırlı olsun cnm gözün aydın. Darısı tüm bekleyenlere inş.
kızlar haber vereyim dedim en son gittiğim acildeki dr bugün acildeymiş bir süreliğine şansıma:) çok sevindim şansım döndü dualar sayesinde, inşallah bebeğiminde iyi haberini alırım belki haber veremeyebilirim merak etmeyin, bende eğer bebişim iyiyse cinsiyet sorucam benimkinin vücudu dönük zaten kopmle değişmediyse
arkadaşlarrr,çok mutluyum bugün.bebeğimi gördüm,2 li testimizde yapıldı.herşey yolunda çok şükür.renkli ultrasonla bakarken elleriyle yüzünü kapatıverdi kuzum utandı galiba :))))
birdeee ilk tahmin geldi doktorumuzda,kız bebiş geliyor muhtemelen:)))))
ohhh ohhhh bu kadar kıza oğlan bebek getirip iflahınızı kurutmak vararkadaşlarrr,çok mutluyum bugün.bebeğimi gördüm,2 li testimizde yapıldı.herşey yolunda çok şükür.renkli ultrasonla bakarken elleriyle yüzünü kapatıverdi kuzum utandı galiba :))))
kızlar haber vereyim dedim en son gittiğim acildeki dr bugün acildeymiş bir süreliğine şansıma:) çok sevindim şansım döndü dualar sayesinde, inşallah bebeğiminde iyi haberini alırım belki haber veremeyebilirim merak etmeyin, bende eğer bebişim iyiyse cinsiyet sorucam benimkinin vücudu dönük zaten kopmle değişmediyse
Burçak canım sende 2 oglan bende 2 oğlan inşallah ikimizinde kizi olur inşallah hic heycan yapmıyordum cinsiyetler belli oldukça benide heycan basti ;-))Gözün aydin önceki oglandi senin herhalde farisi bana bende 2 oglandan sonra kizim olmasini çok istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sattaşımm sağol,ende bu kadar erken tahmin beklemiyordum inşallah doğru çıkar sonradan bu fikre alışıp değiştirmekte zor:)
senin bidahaki randevun ne zaman tatlım artık sennkide belli olur:)
kızımmm:)ay ne tuhaf geliyor:)sağol hayatım Allah razı olsun:)
yaa utanıyo sıpam benim:)
sağol canım benim inşallah darısı tüm bekleyenlere:)
eşime sordum hangi gözüm parlak diye sağ dedi
tekrar sordum hangi memem daha dolgun ve sıkı diye baktı inceledi sağ dedi
hipokrata göre benim erkek gibi görünüyor
rüyalarımda kız gördüm alıştırdım kendimi kıza ama
oğlum olursa da çoooooooookkkkkkkkkkk sevinirim sapsarı kıvırcık saçlı olur bizimkibabasına benzerse de çookkkkkkk daha severim
tövbe de kızzzz:)))))naparsın yaramaz olursaaa:)))bende yaramaz çocuk istiyorum,,,,, beraber yaparız yaramazlık,,, he he he he,,, ben zaten yerinde duramayan bir tipimdir, eşim sürekli yapma leble etme leble şeklindedir, birde ufaklık olucak biz beraber yaramazlık yaparız,, eşimde yapma karıcım yapma çocuğum der,,,
oyhh maşallah bir oğlun vardı şimdi bir de kız geliyorrrr ne mutlu sana:)daha Allah'tan ne istenir:)Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi bakalım iyi haberlerle gel müsait olunca yazarsın canım:)kızlar haber vereyim dedim en son gittiğim acildeki dr bugün acildeymiş bir süreliğine şansıma:) çok sevindim şansım döndü dualar sayesinde, inşallah bebeğiminde iyi haberini alırım belki haber veremeyebilirim merak etmeyin, bende eğer bebişim iyiyse cinsiyet sorucam benimkinin vücudu dönük zaten kopmle değişmediyse
senin kuzu ağzının tadını biliyo valla:))))))KizLar karnim acikti dedimki karauzum kurusu kayisi birde ceviz tabagi yaptim kendime yedim ister inanin ister inanmayin karnimi altina dogru ressmen seyridi kuzu televizyonun sesini kistim onu dinledim birdaha seyridi gecende karpuzda yapti bunu kuzu onun adi artik kuzu oyle sevicem
sağol canım,benim ki kesin değil sadece bi tahmin ama bakalım hayırlısı olsun:))sennde yakında az çok belli olur:)toptan hayırlı olsun canım :) çok sevindim siz cinsiyetleri söyledikçe ben sabırsızlanıyorum
hahaaaohhh ohhhh bu kadar kıza oğlan bebek getirip iflahınızı kurutmak var.Rabbım ömürlü hayırlı etsın insallah
haber ver canım bir şekilde merakta bırakma
Burçak canım sende 2 oglan bende 2 oğlan inşallah ikimizinde kizi olur inşallah hic heycan yapmıyordum cinsiyetler belli oldukça benide heycan basti ;-))
Canim sali gunu randevum ama hic umudum yok cinsiyetini soylemez daha erken diye düşünüyorum belkide senin doktor gibi süpriz yapar benimkide pat diye kız deyiverir ayy kendimi kiz fikrine kaptirmak istemiyorum oglan olursa ona haksızlık etmis gibi hissederim bu seferde kendimi sağlıklı olsunlar en önemlisi o tabii ki :)
arkadaşlarrr,çok mutluyum bugün.bebeğimi gördüm,2 li testimizde yapıldı.herşey yolunda çok şükür.renkli ultrasonla bakarken elleriyle yüzünü kapatıverdi kuzum utandı galiba :))))
bir kız daha geliyor ne güzel:) hayırlı uğurlu olsun
Selam kızlaaar.. Bugun ne yesem ardında hıçkırık tutuyor internette araştırdım bebeğin büyümesinden kaynaklanıyormuş :) sizdede oluyormu
Topigimizin 3 ki kızı bir oğlu var :)))
Yokmu artıran cok heycanli ya en güzel heycanli yerdeyiz cinsiyetler belli oluyor yaşasın)))))
cok nadir oluyor da bebeğin büyümesinden olmaz canım o. Senin mide büyüyor. Şahsen ben camış gibi yediğimden nefes almadan hıçkırık tutuyor.
Bebeğin hıçkırıgı doğduktan sonra oluyor o kendini büyütürken
Kızlar paylaşım yapıp hala listede ismi geçmeyen hamisler var lütfen yazın bilgilerinizi ekleyelim listeye :)
Birde herkes bi listeye göz atsın lütfen bana bilgisini gonderipte adi listede olmayan var mi ?
Biliyorsunuz hem kusma bulantilarla uğraştım hemde elimden geldiğince listeyi olusturmaya çalıştım gözümden kacanlar olabilir varsa özelden yazin lütfen...
insallah canımAh o iştah bide bende olsa :)) bebek büyüdükce kaslara baskı yaptıgından dolayı yemekten sonra hıçkırık olabiliyormus hamilelik boyuncada devam edebilirmiş.. Saglıgında bi sorun olmasında hıçkırık çekmeye razıyım
insallah canım. Dün bir yandan yemek yiyorum bir yandan diğer yemekten tıkıyorum ağzıma bir yandan eşime laf anlatıyorum. sonra hoppp hıçkırık başlıyor. Hala da yemege devam edyorum tabii
negüzel yaa bende öyle istiyorum :)) hiç öyle imrendirecek şekilde iştahım olmadı söyle yanaklarım dolu dolu olsun istiyorum.. Anormalim galiba millet kilo almayım dermben alıyım de dua ederim.. Seninkinin cinsiyetı belli oldumu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?