15 gun once doktor tahminim var demişti ama dememişti. Bu sefer söyleyecek artık kurtuluşu yok. Yolarım kaşlarını yoksa.
Cumartesi kontrol var bakalım heyevan tavan:18::18:
toptan hayırlı olsun canım :) çok sevindim siz cinsiyetleri söyledikçe ben sabırsızlanıyorum
Hayırlısı olsun canım işk bebeğin mi.. Biz suana kadar sadece keseyi gördük gectiğimiz ay gitmiştik. 1 sonraya verdi randevu 30 haziranda kalp atışını duyacaz inşallah:) bi duysamda rahatlasam
sol parlaksa sanırım
ilk canım. Çok şükür kaybım falan da yok. Hatta bu tam bir mucize. Doktor bebeğin olmaz demişti bana. Kist için doğum kontrol kullanırken bebiş geliverdi. Sapıttık eşimle. Allahtan ilaçlarla aram yoktur o ara hiç ilaç falan kullanmamıştım.
Rabbimin güzellikleri işte.. Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah :)
İKRTS sen ne zaman duydun kalp atışını??ben de aydın bey e gidiyorum ve çok memnunum..kısmetse şubat annesi olucam da ocak annelerinde gezerken fark ettim yazdıklarını..
Gözün aydın canım. İnşallah sonuçların da güzel gelecek.Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek
Canım hepimiz endişeler yaşıyoruz. Hele ilk 3 ay hissedemediğimiz için her şey muallakta. Yazılanlara üzülüyoruz, seviniyoruz. Kendimizi birbirimizin yerine koyuyoruz. Çok normal. Mesela sen kendini yorduğunu yazmıştın. Daha dikkatli davranıyorum artık okuduktan sonra.Yok canım alıngan değilim inan, tabi hormonlar etkiliyor o ayrıolumsuz haberler etkiliyor diye bir kaç kişi yazmış ben geçmişi baştan sona okuduğum için görüyorum:) bende o yüzden yazdım eşimden daha destek burda ki dostlar çünkü aynı duyguları paylaşıyoruz, sağol canım, kırmak için yazmadım düşünemedim olumsuz etkilenen olacağını düşünsem inan yazmazdım.
kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. Ikili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende çok memnunum canım aydın beyden ilk 6+0 da duyduk kalbini bide dün gittik 10+4te senin kaç haftalık hayırlı olsun bu arada
kızlar aranızda ankarada olup da etimed veya sincan koruya gidenler var mı etimedde oskar öğüteni çok evmüşler randevu aldım yarın gidicem ama koruya mı gitsem diye de kararsızım açıkçası
Saol canımm...inşallah öğrenirsin çabucakHayırlı uğurlu olsun, cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor, ben de çok merak ediyorum
Saol canım aminMaşallah canım gözün aydın çok sevindim darısı bana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim teşekkürler...çok sevinçliyim çokk...allahım sıkıntısız devam etsin inşallah ...hepimizin ...kusma son gaz devam bendeOyy canım gözün aydın maşallah bebisine bu kadar naz yapisindan belliydi kiz olucagi cok sevindim sanki kendim kizim olcak haberi almisim gibi sevindirik oldum resmen ya darısı bizlerin başına inşallah :))
Saol canım...12 bitti canım 13 ten 2 gün aldımya ben asıl zaten tombik başladım çok yememem lazım, zaten hiç culantımda olmadı aman allahım yani varya neler neler geçiyo aklımdan. azönce arkadaş bi tatlı yerken ısrarı üzerine tadına baktım ayy dedim ben bundan yemin ederimki yerim en az 3 porsiyon. off şikşoo şikşoo dolaşcam galiba ben oratalarda daha şimdiden bu iştahla
canımm çok çok sevindim senin adına ne güzel bi haber hayırlı olsun. ayy bende duyuyım da dünyalar benim olsun. ikili test yaptırdığına göre 11 yada 12 haftalık dimi
Kızlar siz de fark ettiniz mi kendinizde... yatakta sağa dönersem göbeğim o tarafa devriliyor sol da birşey kalmıyor sanki sola dönersem solda oluyor çoğunluk içinde bi top var sanki döndugum yere gidiyor eşim gebelikten önce böyle olmuyordu diyor yani normal de az göbek vardı bende ama böyle olmuyordu aynı durum var mı sizlerde...
arkadaşlarrr,çok mutluyum bugün.bebeğimi gördüm,2 li testimizde yapıldı.herşey yolunda çok şükür.renkli ultrasonla bakarken elleriyle yüzünü kapatıverdi kuzum utandı galiba :))))
birdeee ilk tahmin geldi doktorumuzda,kız bebiş geliyor muhtemelen:)))))
maşallah inşallah kesinleşir inşallah heyecan yaptım valla bende biizmki de belli olsun yawww
Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
solum parlakmış iş yerinde arkadaşlar öyle diyor
kızlar aranızda ankarada olup da etimed veya sincan koruya gidenler var mı etimedde oskar öğüteni çok evmüşler randevu aldım yarın gidicem ama koruya mı gitsem diye de kararsızım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?