2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
15 gun once doktor tahminim var demişti ama dememişti. Bu sefer söyleyecek artık kurtuluşu yok. Yolarım kaşlarını yoksa.
Cumartesi kontrol var bakalım heyevan tavan:18::18:

Hayırlısı olsun canım işk bebeğin mi.. Biz suana kadar sadece keseyi gördük gectiğimiz ay gitmiştik. 1 sonraya verdi randevu 30 haziranda kalp atışını duyacaz inşallah:) bi duysamda rahatlasam

toptan hayırlı olsun canım :) çok sevindim siz cinsiyetleri söyledikçe ben sabırsızlanıyorum

İKRTS sen ne zaman duydun kalp atışını??ben de aydın bey e gidiyorum ve çok memnunum..kısmetse şubat annesi olucam da ocak annelerinde gezerken fark ettim yazdıklarını..

Hayırlısı olsun canım işk bebeğin mi.. Biz suana kadar sadece keseyi gördük gectiğimiz ay gitmiştik. 1 sonraya verdi randevu 30 haziranda kalp atışını duyacaz inşallah:) bi duysamda rahatlasam

ilk canım. Çok şükür kaybım falan da yok. Hatta bu tam bir mucize. Doktor bebeğin olmaz demişti bana. Kist için doğum kontrol kullanırken bebiş geliverdi. Sapıttık eşimle. Allahtan ilaçlarla aram yoktur o ara hiç ilaç falan kullanmamıştım.

Rabbimin güzellikleri işte.. Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah :)

İKRTS sen ne zaman duydun kalp atışını??ben de aydın bey e gidiyorum ve çok memnunum..kısmetse şubat annesi olucam da ocak annelerinde gezerken fark ettim yazdıklarını..

bende çok memnunum canım aydın beyden ilk 6+0 da duyduk kalbini bide dün gittik 10+4te senin kaç haftalık hayırlı olsun bu arada

Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek
Gözün aydın canım. İnşallah sonuçların da güzel gelecek.
Canım hepimiz endişeler yaşıyoruz. Hele ilk 3 ay hissedemediğimiz için her şey muallakta. Yazılanlara üzülüyoruz, seviniyoruz. Kendimizi birbirimizin yerine koyuyoruz. Çok normal. Mesela sen kendini yorduğunu yazmıştın. Daha dikkatli davranıyorum artık okuduktan sonra.

Yine de bazı arkadaşların olumsuz olduklarını düşünüyorum. Mesela biri (kim olduğunu hatırlamıyorum) bir sıkıntısını yazmıştı bir şey olur mu diye endişeliydi. Ben son düşüğümü öyle yapmıştım. Şimdi kalkıp ben de bunları yaşadım düşürdüm desem kimseye faydası yok aksine daha da strese sokacağım arkadaşımı. Rumuzunu hatırlamadığıma göre sonrasında kötü haber yazmamış diye düşünüyorum. Herkesin belirtileri, beklentileri farklı, ağrı eşiği değişik. Bazılarımızın maalesef kötü tecrübeleri var daha da ürkek. O yüzden tabii ki olumsuz tecrübelerimizi yazacağız hem arkadaşlarımızı uyarmak için hem de yardım almak için ama olumlu düşünmekte, moralsiz arkadaşlara moral vermekte fayda var diye düşünüyorum. Zaten genelde çoğunluğun tavrı da bu yönde.

Tahlillerimi aldım sukur tsh düzelmiş kansızlıkta biraz yükselmiş ama birazcık. Şimdi sıra bekliyorum işte drumun cok heyecanlıyım 😬😬

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende çok memnunum canım aydın beyden ilk 6+0 da duyduk kalbini bide dün gittik 10+4te senin kaç haftalık hayırlı olsun bu arada

ben en son gittiğimde 5+1 dim ama ultrasonda 4+6 görünüyordu..aydın bey "iyi kesen büyümüş,sıkıntı yok, 2 hafta sonra gel"dedi.. 30 unda gideceğim tekrar ama zaman geçmiyor bir türlü hele de diyarbakır sıcağında
teşekkür ederim ,senin de hayırlı olsun bebişin inşallah..

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" hep bu duayı okuyorum ben

kızlar aranızda ankarada olup da etimed veya sincan koruya gidenler var mı etimedde oskar öğüteni çok evmüşler randevu aldım yarın gidicem ama koruya mı gitsem diye de kararsızım açıkçası

Koru hastenesinin kurucusunun ihtisasini riskli gebelik üzerine yapmis gaziden ayrılan prof acmis diye biliyorum ama ücreti etimedin iki kati ben etimede gittim sema hanima rendevu almistim haftaya hastaneden ayrilacagini söyledi bende sinir oldum madem ayrilacak niye rendevu alirken soylemiyosunuz iyi ilgilenmedi de o yüzden bir daha gitmedim oraya guvenecegim doktor bulurum inş atatürk hastanesine gideceğim cumaya rendevum var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı uğurlu olsun, cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor, ben de çok merak ediyorum
Saol canımm...inşallah öğrenirsin çabucak

Maşallah canım gözün aydın çok sevindim darısı bana
Saol canım amin

Oyy canım gözün aydın maşallah bebisine bu kadar naz yapisindan belliydi kiz olucagi cok sevindim sanki kendim kizim olcak haberi almisim gibi sevindirik oldum resmen ya darısı bizlerin başına inşallah :))
Canım benim teşekkürler...çok sevinçliyim çokk...allahım sıkıntısız devam etsin inşallah ...hepimizin ...kusma son gaz devam bende

Saol canım...12 bitti canım 13 ten 2 gün aldım

Hahahaaaa tatlım beni anlatmışsın resmen. Bi de azıcık karnımın üstüne dönsem içerden bir baskı hissediyorum. Uyku halinde yüzüstü dönmeyeyim diye bacak arama ikinci bir yastık koyuyorum ne olur ne olmaz. İlk üç ay yüz üstü hariç her pozisyonda yatılabilir diye okudum netten. Korkuyorum o yüzden😔😔

maşallah inşallah kesinleşir inşallah heyecan yaptım valla bende biizmki de belli olsun yawww

maşallah inşallah kesinleşir inşallah heyecan yaptım valla bende biizmki de belli olsun yawww

haftaya tahlil sonuçlarım için gideceğim inşallah kesinleşir o zaman:)
16. haftayı doldurssak hepimizinki belli olurda net olarak.işte bizler sabredemiyoruz:)

Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek

Harika bir haber bu. Hayırlı olsun canım. Oğluşun vardı dimi??
Sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah bebişlerimizi...

kızlar aranızda ankarada olup da etimed veya sincan koruya gidenler var mı etimedde oskar öğüteni çok evmüşler randevu aldım yarın gidicem ama koruya mı gitsem diye de kararsızım açıkçası

Balgattaki koruya gidiyor arkadaşım memnun ordan ama sincan koruyu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…