CanımsınMaşallah subhanallah
Gözün aydın canım. İnşallah sonuçların da güzel gelecek.
Canım hepimiz endişeler yaşıyoruz. Hele ilk 3 ay hissedemediğimiz için her şey muallakta. Yazılanlara üzülüyoruz, seviniyoruz. Kendimizi birbirimizin yerine koyuyoruz. Çok normal. Mesela sen kendini yorduğunu yazmıştın. Daha dikkatli davranıyorum artık okuduktan sonra.
Yine de bazı arkadaşların olumsuz olduklarını düşünüyorum. Mesela biri (kim olduğunu hatırlamıyorum) bir sıkıntısını yazmıştı bir şey olur mu diye endişeliydi. Ben son düşüğümü öyle yapmıştım. Şimdi kalkıp ben de bunları yaşadım düşürdüm desem kimseye faydası yok aksine daha da strese sokacağım arkadaşımı. Rumuzunu hatırlamadığıma göre sonrasında kötü haber yazmamış diye düşünüyorum. Herkesin belirtileri, beklentileri farklı, ağrı eşiği değişik. Bazılarımızın maalesef kötü tecrübeleri var daha da ürkek. O yüzden tabii ki olumsuz tecrübelerimizi yazacağız hem arkadaşlarımızı uyarmak için hem de yardım almak için ama olumlu düşünmekte, moralsiz arkadaşlara moral vermekte fayda var diye düşünüyorum. Zaten genelde çoğunluğun tavrı da bu yönde.
tövbe de kızzzz:)))))naparsın yaramaz olursaaa:)))
oyhh maşallah bir oğlun vardı şimdi bir de kız geliyorrrr ne mutlu sana:)daha Allah'tan ne istenir:)
hadi bakalım iyi haberlerle gel müsait olunca yazarsın canım:)
senin kuzu ağzının tadını biliyo valla:))))))
sağol canım,benim ki kesin değil sadece bi tahmin ama bakalım hayırlısı olsun:))sennde yakında az çok belli olur:)
hahaaaanası gibi az deli olursa vallah kurur iflağımız:))))
amin canım,hepimizin evladını inşallah.
bizimkide söylemiyoduda biz tahmin var mı dedik,ayaklarını kapatmış göstermiyo ama kıza benzettim erkek olsa 3. ayda pipi görürdüm ama bidahakinde emin oluruz dedi.
belki bebeğin net gösterir kendini tatlım.inşallah güzel bir kız evladın olsun da evinize bi prenses teşrif etsin:)
Gözün aydin önceki oglandi senin herhalde farisi bana bende 2 oglandan sonra kizim olmasini çok istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben en son gittiğimde 5+1 dim ama ultrasonda 4+6 görünüyordu..aydın bey "iyi kesen büyümüş,sıkıntı yok, 2 hafta sonra gel"dedi.. 30 unda gideceğim tekrar ama zaman geçmiyor bir türlü hele de diyarbakır sıcağında
teşekkür ederim ,senin de hayırlı olsun bebişin inşallah..
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" hep bu duayı okuyorum ben
Koru hastenesinin kurucusunun ihtisasini riskli gebelik üzerine yapmis gaziden ayrılan prof acmis diye biliyorum ama ücreti etimedin iki kati ben etimede gittim sema hanima rendevu almistim haftaya hastaneden ayrilacagini söyledi bende sinir oldum madem ayrilacak niye rendevu alirken soylemiyosunuz iyi ilgilenmedi de o yüzden bir daha gitmedim oraya guvenecegim doktor bulurum inş atatürk hastanesine gideceğim cumaya rendevum var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haftaya tahlil sonuçlarım için gideceğim inşallah kesinleşir o zaman:)
16. haftayı doldurssak hepimizinki belli olurda net olarak.işte bizler sabredemiyoruz:)
Harika bir haber bu. Hayırlı olsun canım. Oğluşun vardı dimi??
Sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah bebişlerimizi...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlarrr,çok mutluyum bugün.bebeğimi gördüm,2 li testimizde yapıldı.herşey yolunda çok şükür.renkli ultrasonla bakarken elleriyle yüzünü kapatıverdi kuzum utandı galiba :))))
birdeee ilk tahmin geldi doktorumuzda,kız bebiş geliyor muhtemelen:)))))
kızlar oturarak calışan hamişler varmı?masa başı işi yani. Fena belim ağrıyor benım ya:26::26:.
otur otur offf
Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen zaten insan sabırsız oluyo ne oldu ne kadar büyüdü derken bende 4 hafta sonra gittim ama nasıl bekledim bi ben biliyorum bi allah :) hava da bunaltıcı bayılcam kalcam diye korkuyorum
gözün aydın canım benim eşim sağ dedi ikisine ama hipokrat da sonuçta psikolojisi çok düzgün bir insan değilmiş
adam doktorların tek yaptığı şey hasta kendi kendine iyileşene kadar onları oyalamaktır demiş zamanında
dün kontrolüm vardı. %60 kız dedi doktor. kıpır kıpırdı
peki bi daha ne zaman çağırdı?? sanırım çok sık çağırmıyor gereksiz şekilde..
sıcak fobisi başladı çok fena, ben de çıkmıyorum saat 6 dan önce hiçbir yere..ben kalp atışı için gidicem, sat a göre 6+3 üm ,7+1 olcam gittiğimde..çok heyecanlı ve endişeliyim..umarım her şey güzel olur..:18:
kızlar oturarak calışan hamişler varmı?masa başı işi yani. Fena belim ağrıyor benım ya:26::26:.
otur otur offf
bende oturarak çalışıyorum belim gibi değilde daha kuyruk sokumu bel arası bi yer ağrıyor
Hakkımızda hayırlısı olsun tatlım sen kaçsın şu an10+ mı 9+ mı
otur otur offf
canım ben bugün 9+4üm 10uncu haftanın içinde diye gösteriyor hamilelik günlüğü
afferın canım ya benden ıyı tarıf ettin. Ulan bir kere de ağrıyan yerimi doğru anlatayım kafamı kırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?