2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Maşallah subhanallah
Canımsın

saol bitanem ...inşallah

Evet canım...oğlumda çok kız kardeş istiyorduu

Gözün aydin önceki oglandi senin herhalde farisi bana bende 2 oglandan sonra kizim olmasini çok istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet... canım oğlum var... allah gönlüne göre versin tatlım...inşallah bir kız da sana gelir

kızlar oturarak calışan hamişler varmı?masa başı işi yani. Fena belim ağrıyor benım ya:26::26:.
otur otur offf

aynen zaten insan sabırsız oluyo ne oldu ne kadar büyüdü derken bende 4 hafta sonra gittim ama nasıl bekledim bi ben biliyorum bi allah :) hava da bunaltıcı bayılcam kalcam diye korkuyorum

koru 60 tl yani öyle ise ayda 1 kez filan gidebilirim belki
ben etimed hastanesinde oskar beye aldım randevuyu en iyi hekim.com da güzel yorumlar almış ona dayanarak aldım randevuyu sema hanımın hastası çokmuş aslında neden ayrılıyor ki hastaneden
ben açıkçası kadın dr istemiyorum erkek doktorlar sanki işlerini daha iyi yapıyormuş gibi hissediyorum bakalım oskar bey hakkındaki düşüncemi yazarım buraya atatürk hastanesi kalabalık diye gitmem sanıyorum canım atatürke gidene kadar etimesgut asker hastanesine gitsen telefon numarasını bulup randevu alıyorsun inan hastane hiç kalabalık değil ve en iyi doktorlar orda ben etimedden sonra asker hastanesine gideceğim bekarken de hep oraya giderdim

Harika bir haber bu. Hayırlı olsun canım. Oğluşun vardı dimi??
Sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah bebişlerimizi...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saol canım ... evet oğluşum vardı...harika olduuu

Amanın da amanın Ocak ayı kız ayı mı olacak :)) gönlüne göre güzel bir prensesin olur inşallah :)

kızlar oturarak calışan hamişler varmı?masa başı işi yani. Fena belim ağrıyor benım ya:26::26:.
otur otur offf

benim de oturarak canım bu sıcakta araziyede çıkmıyorum diyarbakırda buharlaşırım zaten hemen çıksam hep masabaşındayım arada kalkıp geziniyom boş boş :) bide oturma şeklimi sürekli değiştiriyorum

Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi gözün Aydın canım oğlun kızına abilik yapacak senin için rahat eder peşinde hep fedaisi olacak :))

aynen zaten insan sabırsız oluyo ne oldu ne kadar büyüdü derken bende 4 hafta sonra gittim ama nasıl bekledim bi ben biliyorum bi allah :) hava da bunaltıcı bayılcam kalcam diye korkuyorum

peki bi daha ne zaman çağırdı?? sanırım çok sık çağırmıyor gereksiz şekilde..
sıcak fobisi başladı çok fena, ben de çıkmıyorum saat 6 dan önce hiçbir yere..ben kalp atışı için gidicem, sat a göre 6+3 üm ,7+1 olcam gittiğimde..çok heyecanlı ve endişeliyim..umarım her şey güzel olur..:18:

Cinsiyet ogrenenler var sanirim.gozleri aydin.
kscinci haftada ogrendiniz.bende cokk merak ediyorum bebisimin cinsiyetini ama herseyden once rabbim hayirlisini versin tabiiki.ilk bebisimiz olacagi icin cinsiyeti hic farketmez aslnda ama merak iste :)

Hakkımızda hayırlısı olsun tatlım sen kaçsın şu an 10+ mı 9+ mı

işe gelmesem bende çıkmıcam da mecbur işe geliyorum. sıkıntılı olmayan hamilelikleri sık çağırmıyo. benim riskli bi durumum yoktu çok şükür çok fazla ciddi şikayetimde olmadı bulantım oluyo ama normal o da ben ayda bir gidiyorum ilk 4+6 da gittik sonra 6+0da bide 10+4te gittik bide haftaya gidicem 11+6 olcak ben muayeneye ve kontrolüne gidiyorum kontrolden sonra bi ay sonraya gidiyorum. gönlünü ferah tut her şey yolunda gider geçirdiği değişimlere inanamazsın çok tatlılar

afferın canım ya benden ıyı tarıf ettin. Ulan bir kere de ağrıyan yerimi doğru anlatayım kafamı kırıcam

benim eskiden de o arada bi ağrı oluyordu sağ ayağımın üstüne basamıyordum MR falan çektirdik doktor bel kasların çok zayıf güçlendir demişti tabi ben 2 -3 hafta mekik falan sonra bırakmıştım şimdi başıma bela oldu diye düşünüyorken herkeste olduğunu fark ettim. ayağımın üstüne basamadığım için eşim oturma odasından yatak odasına kucağında az taşımadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…