2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ben öğretmenim bizim de seminerimiz var ayın sonuna kadar ama Allah'tan sabah..9 da gidiyorum 10.30 da dönüyorum,sıkıntı olmuyor o yüzden..benim de hafif bulantı dışında pek bi şikayetim yok,sadece kaygılarımdan dolayı sıkılıp daralıyorum bazen
inşallah o değişimleri ve tatlılıkları ben de görürüm..iki görüntüsündeki kese hali bile mutlu ediyo beni

Koru 70 lira canim askeri hastaneye herkes gidebiliyomu benim Esim emekli sandigi atatürk hastanesine ilk defa gitcem ilk DDY hastanesine girmiştim hulya hanima sansima oda ayrilmis hastaneden özel 9 aylikkende gidebiliyosun o el altında zaten bakalim kendime gore bir doktor bulabilecek miyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar can alıcı bir soru soruyorum şimdi

Benim gibi Oruç tutmak isteyenler kimler

Kusmam yok çok şükür çok araştırdım eğer anne kendini iyi hissediyorsa tutulmalı kararına vardım... deneyecem eğer zorlanmazsam tutacağım

hepsini tutamazsam bile 3 gün tutup 1 gün ara vereceğim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

evet canım herkes girebiliyor asker hastanesine devlet hastanesi sonuçta ama herkes bilmediği için gitmiyor sakin olduğu için de sıra beklemiyorsun randevu sistemi çalışıyor zaten ben takibi etimesgut asker hastanesinde yaptırıp nasip olursa da doğumu gatada olmayı düşünüyorum

Kizlar dun gece folbiole basladim. Malum folic plus bulantimi artiriyor diye dusunuyordum. Inanin bugun cok daha rahatim. Cok cok hafif bulantim var. En azindan yumurta domates vs bisiler yiyebildim cok sukur.

Cinsiyetleri belli olan arkadaslar gözünüz aydin ne guzel bende cumartesi gidecegim bakalım nasıl olacak :) sabah yine cikardim.hamile kaldigimda 56 kiloydum simdi 53 tartildim ve cok üzüldüm .yiyebildigim şey az zaten bulantilardan ötürü. Umarim biter bu bulantılar artik. sabah ve gece yatmadan once cok yogun bulaniyor cikarmadan rahatlayamiyorum bu durumda olanlar var mi neler yapıyorsunuz

Kızlar çok şükür bebişim gayet iyi maşallah kıpır kıpırdı sata göre gidiyomuş gelişimi. 11hafta 5gubnlumuş. Cinsiyeti sordum bakim dedi cikinti falan yok gibi ama göremiyorum net dedi. İkili testi yaptır on gün içinde dedi. Bu kadan! 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iki hafta sonra

Ben tutmayı düşünmüyorum canım, internette arastırdım ramazanda hamilelik yasayan cok yakın tanıdıklarım var. Günler uzun hava sıcak vucüdumuz daha cok suya ihtiyacı oluyor ilk aylarda bebeğin gelişiminde gerileme olabiliyormus. O yuzden ilerde kaza olarak tutacağım inşaAllah

canım bende denemek istiyordum ilk gün hem hafta sonu evdeyim diye düşündüm
sonra eşim iyide sen sabah kalkar kalkmaz kusuyorsun dedi haklısın dedim mecburen konu kapandı

merhaba güzel anneler;

erkenden göbeği şişen tontirik anneler

hergün kusan bulantılı anneler

bebeğimi hissetmiyorum diye endişelenen anneller :18:

hiç birşeyim yok hamilelik çok güzel diyen şen anneler iştahı acayip açılmış hep aç anneler
ona buna kızmış asabi canı sıkkın anneler
hepinize merhaba kızlar benimde bulantılarım var kızlar :44:

Canim ben de hamile kaldigimda 54.5 tum. Simdi 50.5. Kusmam oek olmuyor ama surekli bulantidan fazla yiyemiyorum. Doktorum hic onemli degil dedi. Ilk uc ayda alinan kilolari anne kendisine alir direk dedi. Senin depolarindan besleniyor stres yapma. Kendini yemek icin zorlama dedi. Ikinci uc ay cok onemli beslenme dedi.

Canım ben hamilelikte beslenme konusunu araştırırken ilk üç ay bebeğin annenin stoğundan beslendiğini öğrenmiştim. Sonraki üç aylar içinse beslenmenize dikkat edin öğün atladığınızda bebeğinizin aç kalacağını unutmayın diyordu. Su da bizim için çok önemli. Ve oruç tutukacak saatler çok uzun...iyi düşünüp karar verilmesi gereken bir konu bu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…