işe gelmesem bende çıkmıcam da mecbur işe geliyorum. sıkıntılı olmayan hamilelikleri sık çağırmıyo. benim riskli bi durumum yoktu çok şükür çok fazla ciddi şikayetimde olmadı bulantım oluyo ama normal o da ben ayda bir gidiyorum ilk 4+6 da gittik sonra 6+0da bide 10+4te gittik bide haftaya gidicem 11+6 olcak ben muayeneye ve kontrolüne gidiyorum kontrolden sonra bi ay sonraya gidiyorum. gönlünü ferah tut her şey yolunda gider geçirdiği değişimlere inanamazsın çok tatlılar
koru 60 tl yani öyle ise ayda 1 kez filan gidebilirim belki
ben etimed hastanesinde oskar beye aldım randevuyu en iyi hekim.com da güzel yorumlar almış ona dayanarak aldım randevuyu sema hanımın hastası çokmuş aslında neden ayrılıyor ki hastaneden
ben açıkçası kadın dr istemiyorum erkek doktorlar sanki işlerini daha iyi yapıyormuş gibi hissediyorum bakalım oskar bey hakkındaki düşüncemi yazarım buraya atatürk hastanesi kalabalık diye gitmem sanıyorum canım atatürke gidene kadar etimesgut asker hastanesine gitsen telefon numarasını bulup randevu alıyorsun inan hastane hiç kalabalık değil ve en iyi doktorlar orda ben etimedden sonra asker hastanesine gideceğim bekarken de hep oraya giderdim
Koru 70 lira canim askeri hastaneye herkes gidebiliyomu benim Esim emekli sandigi atatürk hastanesine ilk defa gitcem ilk DDY hastanesine girmiştim hulya hanima sansima oda ayrilmis hastaneden özel 9 aylikkende gidebiliyosun o el altında zaten bakalim kendime gore bir doktor bulabilecek miyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde 9+2 :13::13::13::13:
seninle çok yakınız ne güzel birbirimizi takip edersiz artık
seninle çok yakınız ne güzel birbirimizi takip edersiz artık
peki bi daha ne zaman çağırdı?? sanırım çok sık çağırmıyor gereksiz şekilde..
sıcak fobisi başladı çok fena, ben de çıkmıyorum saat 6 dan önce hiçbir yere..ben kalp atışı için gidicem, sat a göre 6+3 üm ,7+1 olcam gittiğimde..çok heyecanlı ve endişeliyim..umarım her şey güzel olur..:18:
Bende 9+ 1im :)
Kızlar can alıcı bir soru soruyorum şimdi
Benim gibi Oruç tutmak isteyenler kimler
Kusmam yok çok şükür çok araştırdım eğer anne kendini iyi hissediyorsa tutulmalı kararına vardım... deneyecem eğer zorlanmazsam tutacağım
hepsini tutamazsam bile 3 gün tutup 1 gün ara vereceğimsiz ne düşünüyorsunuz bu konuda
ocak ın sonunda doğum yapanlar :13::13::13: azıcık erken doğursam da oğlak burcu olsa kova sevmem
Kızlar benimde cinsiyeti kız 12+5 haftalığım
kızlar can alıcı bir soru soruyorum şimdi
Benim gibi oruç tutmak isteyenler kimler
Kusmam yok çok şükür çok araştırdım eğer anne kendini iyi hissediyorsa tutulmalı kararına vardım... Deneyecem eğer zorlanmazsam tutacağım
Hepsini tutamazsam bile 3 gün tutup 1 gün ara vereceğimSiz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Cinsiyetleri belli olan arkadaslar gözünüz aydin ne guzel bende cumartesi gidecegim bakalım nasıl olacak :) sabah yine cikardim.hamile kaldigimda 56 kiloydum simdi 53tartildim ve cok üzüldüm .yiyebildigim şey az zaten bulantilardan ötürü. Umarim biter bu bulantılar artik. sabah ve gece yatmadan once cok yogun bulaniyor cikarmadan rahatlayamiyorum bu durumda olanlar var mi neler yapıyorsunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar can alıcı bir soru soruyorum şimdi
Benim gibi Oruç tutmak isteyenler kimler
Kusmam yok çok şükür çok araştırdım eğer anne kendini iyi hissediyorsa tutulmalı kararına vardım... deneyecem eğer zorlanmazsam tutacağım
hepsini tutamazsam bile 3 gün tutup 1 gün ara vereceğimsiz ne düşünüyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?