2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Saç boyamayı da sordum 15.haftadan sonra bitkisel boya ile dedi. Yolculukta yapabilirmişim çok şükür bayrama 15 gun kala falan konya'ya gidicem inşallahh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ocak ın sonunda doğum yapanlar :13::13::13: azıcık erken doğursam da oğlak burcu olsa kova sevmem
Yaa bende iki burclada cok cok iyi anlasamam. Ama oglaktansa kovayi tercih ederm 24 gözüküyo zaten erken gelmese iyi olck benimki
canım bende denemek istiyordum ilk gün hem hafta sonu evdeyim diye düşündüm
sonra eşim iyide sen sabah kalkar kalkmaz kusuyorsun dedi haklısın dedim mecburen konu kapandı
Dr iftardan sonra istifra edersen su alamazsa vücudun sorun demiş,yoksa kendini iyi hissedersen tutabilirsin demis. bnce ilk 3 ayi atlatmis olanlar bebeklerini direkt besliceklerinden tutmamali ama ben daha ramazan baslamasiyla 10u bitircem, deniycem nasip olursa 1 2 tutcam inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konya güzel memleketim konyalı mısın canım

bende böyle bir annişim çok şükür.Bulantı oluyor arada da fırça yiyor bebiş
şimdiden anayı atayı bilsin yumurcak.. Yok öyle keyfi mide bulandırmak

kızlar ben çok beceremiyorum ama yükleyebildiysem benim bebeğimde bu
ben çok giremiyorum sadece takip ediyorum..hepinize sağlıklı günler diliyorum dualarım sizinle..
bizde pazartesi doktordaydık bebeğim 5.87 cm bana biraz küçük geldi 12+2 günlük sizce nasıl bu arada doktor tam söylemedi ama erkeğe benziyor dedi

Bebeğini kaybedenler olmuş ALLAH tan sabır diliyorum en yakın zamanda tekrar güzel haberlerini alırız inşallah

Evet bende nette bu sekilde okudum hep .sagol canım rahatladim biraz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba
ben de bu aralar depresyondayım sinirliyim asabiyim. kendimi eve bağlanmış tabiri caizse it gibi hissediyorum . bunaldımmmmmmm

sen iyi olsanda karnında ki bebek iyi olmaz,,, ilk 12 haftada verilen kilonun bir zararı yok ama 12 haftadan sonra verilen kilolar bebek için çok zararlı,,, çünkü vücudun uzun süre aç kalırsa, keton adında bir madde üretir ve bu madde bebekde çok ciddi sorunlara sebebiyet verebilir, zeka geriliği, gelişim geriliği gibi, istersen intenette hamilelikde keton diye araştır,,,,
bunların hepsini, geçtik hamilelikde sıvı alımı çok önemli, çünkü sıvılar sayesinde bebeğe annede ki vitaminler, minareller geçmektedir,,, ( bu sebebden dolayı su içemeyen kadınlara serum bağlanmaktadır),,,,
zaten dine görede daha sonra kazasını yapabilirsin deniliyor,,, bence öyle yap,,,,
düşün ki oruç tutan bir sen değil senin herşeyine muhtaç parmak kadar da bebek,,,,

Canım ben de sanki bi delikanlı gördüm resimde:)) erkek gibi duruyor Rabbim gönlüne göre versin :)

merhaba
ben de bu aralar depresyondayım sinirliyim asabiyim. kendimi eve bağlanmış tabiri caizse it gibi hissediyorum . bunaldımmmmmmm

bende öyleyim hatta geçen gün küçücük biir şey yüzünden eşime parladım, arkadaşıma çok kızdım telefonda, annemle konuşmak istemiyorum,,,, hormonlar sanırsam,, bu bulantılar ,,,,,az kaldı diyorum başka bir şey değil,,,

Oyy oyy maaşallah sana bende cumartesi günü gidicem inşallah bende böyle görürüm bebişimi..:)) bu arada geriden gelerek okuduğum için ancak yazıyorum :)))

oyy senin bebişinede maaşallah Allah'ım nazarlardan korusun.. :)) bencede senin bebiş kesin erkek hadi hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…