- 29 Mayıs 2014
- 134
- 16
- 118
canım ben bugün 9+4üm 10uncu haftanın içinde diye gösteriyor hamilelik günlüğü
Tatlim dokuzuncu haftadan gun almaya basladigin an 10. Haftaya girmis oluyosun.
Kizlar size bi kac sorum var.
1. Dun doktora gittim bebek 8+0. Uzunlugu 1.43 cm ama telefonumdaki aplikasyonda 9. Haftasindaki bebek 2.5 cm olur diyo canim cok skldl. Sizce normal mi sizinkiler nasil?
2. Bir ay sonra tekrar gel dedi cok uzun degil mi? Bi de temmuzun ilk haftasi ucaga binicem doktora sormayi unuttum sorun olmaz dimi? Havaalaninda izin gibi bisey istemiyolar diye biliyorum 4. Aya kadar dogru dimi?
1. Dun doktora gittim bebek 8+0. Uzunlugu 1.43 cm ama telefonumdaki aplikasyonda 9. Haftasindaki bebek 2.5 cm olur diyo canim cok skldl. Sizce normal mi sizinkiler nasil?
2. Bir ay sonra tekrar gel dedi cok uzun degil mi? Bi de temmuzun ilk haftasi ucaga binicem doktora sormayi unuttum sorun olmaz dimi? Havaalaninda izin gibi bisey istemiyolar diye biliyorum 4. Aya kadar dogru dimi?
Öğretmen arkadaşlara müjde olsun 30 Haziran tatil edilmiş
Eki Görüntüle 1168693 Eki Görüntüle 1168693
kızlar ben çok beceremiyorum ama yükleyebildiysem benim bebeğimde bu
ben çok giremiyorum sadece takip ediyorum..hepinize sağlıklı günler diliyorum dualarım sizinle..
bizde pazartesi doktordaydık bebeğim 5.87 cm bana biraz küçük geldi 12+2 günlük sizce nasıl bu arada doktor tam söylemedi ama erkeğe benziyor dedi
Bebeğini kaybedenler olmuş ALLAH tan sabır diliyorum en yakın zamanda tekrar güzel haberlerini alırız inşallah
Evet bende nette bu sekilde okudum hep .sagol canım rahatladim biraz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabalar
yarın kontrole gideceğim, 10 haftalık olduk
bu benim ikinci kontrolüm olacak, inşallah kalp atışını duyacağız
yarın öğleden sonra gideceğiz kontrole
sizlere sorum, kan idrar tahlili tekrar yapılıyor mu???
aç mı gitmem gerek hastaneye?
merhabalar
Daha önce tahliller yapıldıysa bir daha yapılmaz, tabi herhangi bir şikayetin yoksa (idrar yaparken yanma, vb), hayırlı haberler alırsın inşallah...
bende öyleyim hatta geçen gün küçücük biir şey yüzünden eşime parladım, arkadaşıma çok kızdım telefonda, annemle konuşmak istemiyorum,,,, hormonlar sanırsam,, bu bulantılar ,,,,,az kaldı diyorum başka bir şey değil,,,
merhabalar
Bizim müdürde gelmeyin dedi ama şimdi garanti olmuş oldu zaten gereksizdi o gn gitmek
Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Topigimizin 3 ki kızı bir oğlu var :)))
Yokmu artıran cok heycanli ya en güzel heycanli yerdeyiz cinsiyetler belli oluyor yaşasın)))))
evden dışarı çıkamıyorum. zaten sıcaklar canıma yetti. diyarbakır yanıyor. asfalta yumurta kırsam mis gibi pişer o durumda ..
Canim kotu dusunme. Iyi dusunelim iyi olsun. Kotuyu cagirmayalim. Muhakkak hepimiz hassasiz. Kotu haberleri okuyunca da uzuluyoruz haliyle. Ama soyle dusunmek lazim. Sagliksiz problemli bir gebelikse erken donemde sonlanmasini tercih ederim ben sahsen. O da Allah'tan bir lutuftur aslinda. Saglikliysa da zaten Allah'in izniyle bizimle olucak bebislerimiz. Ama tabi ben de boyle konusuyorum ama benim de endiselerim olmuyo degil. Persembe ogleden sonra kontrolum var. Hayirlisi bakalim. Bazen cok sey bilmek gormek iyi olmuyor. Ben buralarda okumasam aklima dahi gelmez yok kalbi atiyo mu durdu mu vs diye ://
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?