2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım ben bugün 9+4üm 10uncu haftanın içinde diye gösteriyor hamilelik günlüğü

Tatlim dokuzuncu haftadan gun almaya basladigin an 10. Haftaya girmis oluyosun.

Kizlar size bi kac sorum var.

1. Dun doktora gittim bebek 8+0. Uzunlugu 1.43 cm ama telefonumdaki aplikasyonda 9. Haftasindaki bebek 2.5 cm olur diyo canim cok skldl. Sizce normal mi sizinkiler nasil?

2. Bir ay sonra tekrar gel dedi cok uzun degil mi? Bi de temmuzun ilk haftasi ucaga binicem doktora sormayi unuttum sorun olmaz dimi? Havaalaninda izin gibi bisey istemiyolar diye biliyorum 4. Aya kadar dogru dimi?

merhabalar
yarın kontrole gideceğim, 10 haftalık olduk
bu benim ikinci kontrolüm olacak, inşallah kalp atışını duyacağız
yarın öğleden sonra gideceğiz kontrole
sizlere sorum, kan idrar tahlili tekrar yapılıyor mu???
aç mı gitmem gerek hastaneye?

canım bence bebeğin boyuna takılma bi problem olsa doktor sana mutlaka söylerdi bence

Canım öncelikle doğru anladıysam sen 8. Haftayı bitirdin yani 8 haftalık bir bebişin var. 8+1 olduğunda yani bugün 9. Haftan başlamış oldu ama hala 8 haftalık sayılır çünkü daha 9. Haftayı tamamlamadınız.
Ben 9+2'de muayene oldum bebiş 2,33 cm idi.
Annelik ve bebek bakımı kitabına göre 8 hafta dolunca yaklaşık 2,5 cm diyor ama buna göre ben de gerideyim. Telefonundaki applicationa baktım onda da 9 haftalık için 2,5 cm diyor. Bence her bebek farklı, gelişimleri de öyle. Sen beslenmene suyuna sütüne dikkat et, böyle şeylere canını sıkma. Bir ay sonra kocaman bir bebiş göreceksin eminim.
Benim de muayenem 3,5 hafta sonraya verildi. Çok sık ultrasona girmek tavsiye edilmiyor hem de gelişimi görebilmek için böylesini tercih ediyor doktorlar.
Uçağa binmek için doktor izni istemezler şu aşamada.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öğretmen arkadaşlara müjde olsun 30 Haziran tatil edilmiş

Bizimki de gelmeyin demisti zaten :)

Tatlim Allah saglicakla kucagina almayi da nasip etsin insaallah. Masaallah bebisine.

Evet bende nette bu sekilde okudum hep .sagol canım rahatladim biraz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canim. Yapicak bisi yok su an sonucta. Zorla yenmiyor. Yense de cikiyor geri zaten :/

Telefonlarda falan verilen uzunluklara aldırma, ortalama bir değer veriyorlar genelde. Benim ultrasona göre 8+2 de 1.77 cm di. Bir ay bana da çoook uzun geliyor neyse 2 hafta kaldı, beklemek çok zor. Uçak olayını doktoruma sordum, hiçbir sakınca yok dedi, izin kağıdına şimdilerde gerek yok.

Daha önce tahliller yapıldıysa bir daha yapılmaz, tabi herhangi bir şikayetin yoksa (idrar yaparken yanma, vb), hayırlı haberler alırsın inşallah...

Canım ben de bir uygulama indirdim. Ama uygulama hep önde gidiyor maşallah. Uygulamaya göre bebeğin kol ve parmaklarının oluşmuş olması gerekirken doktor kontrolde kol tomurcukları bunlar ilerde kol olacak deyince anladım bunu. Kullanmıyorum artık. Nette başka sitelere bakıyorum. İsim paylaşabiliyormuyuz bilmiyorum ama jinekoloji ve gebelik sayfası tam olması gerekenleri veriyor. Endişe etme yani. Düşük tehliken yoksa 7. Aya kadar uçak güvenli.
Sağlıkla kal😊

aç tok farketmiyor kan ve idrar tahlilleri yapılıyor...

evden dışarı çıkamıyorum. zaten sıcaklar canıma yetti. diyarbakır yanıyor. asfalta yumurta kırsam mis gibi pişer o durumda ..

canım toxoplazma , kızamık gibi hastalıkların tahlilleri yapılmadıysa yaparlar. onun haricinde bir şey yapılmaz diye biliyorum
ben küçükken öpücük hastalığı geçirmişim o çıktı

Ya benim tükürük salgım acayip artti agzimda. Netten baktim olabiliyomus bazi hamislerde cok enteresan ya,yani böyle yutmak istemiycegim kadar çok bide ilk hamilelik belirtim benim agzimdaki buruk tatti o artarak devam ediyo, bende o tadi bastircam diye sürekli bisiler yiyorum (iştahım da açık ama bahanem de süper ) varmi benzer durumda olan:what:

Kızlar dr dan geldik.. Bir kız bebiş geliyorr .. İkili testimiz yapıldı .. 1 hafta sonra sonuç gelecek

Maşallah canım inş. Hayırlısıyla kızını kucağına alırsın bende çok sabırsızlanıyorum cinsiyetlerini öğrenmek için kaçıncı haftada öğrendin canım ??

Allah de ötesini bırak...

Topigimizin 3 ki kızı bir oğlu var :)))
Yokmu artıran cok heycanli ya en güzel heycanli yerdeyiz cinsiyetler belli oluyor yaşasın )))))

Çok güzel cuma doktora gideceğim ama erken daha belli olmaz sanırım merakla bekliyorum ve sizi bilgilendireceğim canım 😊 genelde herkes senin erkek olacak diyor bakalım hayırlısı Allahtan 🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

evden dışarı çıkamıyorum. zaten sıcaklar canıma yetti. diyarbakır yanıyor. asfalta yumurta kırsam mis gibi pişer o durumda ..

bende İzmirliyim benim için yaz demek cuma öğleden sonra deniz kenarına gidilir pazartesi günü öğlen gelinir, arada arkadaşlarla kaçamak kuşadası çeşme falann yapılır,,, ama şimdi evliyim, istanbuldayım kimseyi tanımıyorum bende evde tıkılı kaldım,,,,, daha ayaklarım denizi görmedi,,,, İstanbul o kadar sıcak değil ama,,, evde kalmak da çok kötü,,, birde hiç bir tanıdığım yok,,,

arkadaşlar hayırlı akşamlar. bebeğin ense kalınlığına baktıran var mı? benim bebeğimin 2.68 çıktı sınırın biraz üstündeymiş ama sağlıklı dedi çok şükür. sizin değerler nedir?

Aynen canım ben okumadan aklıma gelmez. Güzele odaklanmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…