2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım bence bebeğin boyuna takılma bi problem olsa doktor sana mutlaka söylerdi bence

Haklisin bisey demedi canim. Kalbi kut kut atiyodu minikimin.

Ya canim her gun sabahin korunde kalkip okula gidiyorum kahvalti yapmak eziyet zaten yiyemiyorum da. Cok istahsizim bi de yaninda halsizim kalkip biseyler de hazirlayasim gelmiyor kocam gunduz yok. Suclu hissettim kndimi yiyemiyorum diye... saol icimi rahatlattin.

Masallah canim:) 1 ay gecmez valla bi de dun bi arkadasim dusuk yapti her dakika doktora kosasim geliyor.

Bu uyhulamalari indirirken iyimi yapiyoruz kotumu yapiyoruz bilemiyorum ki canim insan ister istemez kiyas yapiyo dimi:) ben o sayfaya bakayim soyledgn iyi oldu. Ohhh 7. Aya kadar bni kimse tutamaz o zaman:)

KIZLAR BI DE KUCUK BI HATIRLATMA HEPINIZE: kadin kismi hakkaten feraset sahibi ama elbet buyuklerin var bi bildigi. Hamile oldugunuzu bilen insanlarin yaninda iyiyseniz bile iyiyim demeyin diyolar. Cok suslenmeyin guzellesip goze batmayin zaten hamilelik guzellestiren bi durum. Az bu donem ezik takilmakta fayda var iyiniyetlilerin bile nazari degebiliyor. Duanizi eksik etmeyin, ben su nazar ayetli kolyelerden aldim takiyorum bi tane. Buyuklerim boyle ogutledi hatirlatayim dedim:) operim hepinizi.

evden dışarı çıkamıyorum. zaten sıcaklar canıma yetti. diyarbakır yanıyor. asfalta yumurta kırsam mis gibi pişer o durumda ..

al benden de o kadar..sıcağa aşırı tahammülsüzlüğüm var,bir an önce memlekete atsam kendimi rahatlayacam..diyarbakırda yaz zor oluyor,umarım daha da fazla yükselmez sıcaklıklar :18: doğum yaza gelmesin dedik ama ilk aylarda zormuş sıcakta düşünemedim

Amin canım... 13 haftalığım ... Ama şans işi biraz benim ki sırtüstü sereserpe yattığı için görebildi dr um ... Edepsiz kızım benim..

Aynen canım ben okumadan aklıma gelmez. Güzele odaklanmak gerek.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Guzel dusunelim musmutlu rahat mi rahat hamileliklerimiz ve sonrasinda da kolay mi kolay dogumlarimiz olsun..

Kızlar bize dua edin hayırlı ev bulalım sokaklardayiz eşimle ev arıyoruz

Canim Allah yardimcin olsun insaallah. Gonlunuze gore guzel, komsuluklari iyi, kirasi vs uygun bir ev bulursunuz ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sende mi diyarbakırdasın. valla evde tereyağ gibi eridim.dışarıya zaten adım atılmıyor. halsizlikte cabası. gitgide kilo veriyorum.

Saol tatlım... Aç tok farketmiyor... Dr ölçüyor kağıdı dolduruyor sonra kan veriliyor..kanamam bitti şükürler olsun...

hay maşallah t t tü izmir kızı olacak desene nazar değmesin inş
Canım sorma izmirli bir çıtır gelio

bende öyleyim valla

ayy heyecan yapıyorum yaaaa cumartesi kontrol varrr
Hadi hayırlısı inşallah cinsiyetide öğrenirsin

Anladım teşşekür ederim zaten bende
Öyle düşünüyorum 1hafta sonra gidecem Dr a
Dr üç ay sonra hamile kalabilirsiniz dedi ama ben bir sene ara vericem biraz vücudum kendine gelip kuvveetlensin sonra inş sağlıklı bir bebek Allah bağışlar bana inşlaah
Sanırım artık bu topikden de çıkmak zorundayım Rabbim hepinizin bebeklerini size bağışlasın âmin:)

kız mıı çok güzel :) kaç haftalık hemen nasıl anladılar bende dün 2li tarama yaptırdm ama bana cinsiyet için erken dedi 16. haftada inş. dedi
13 hafta canım.benimki şans işi biraz bebişim çok açık yatıo ...sırt üstü..16 haftadan önce dr ların sölememesi gerekio kanunen ... Çünkü cinsiyet takıntılı aileler yüzünden ..ondan sölemek istemio dr lar görmesine rağmen...benim dr um oğlumunda doğumunu yapan dr çok samimiyiz...ondan bitazda

Ayyy hayirli olsun canim. Ben de kiz bebek istiyorum hayirlisiyla.

Saol canım allah seninde gönlüne göre versin

41 kere maşallah kızçemize kaç haftalıksın tam olarak canım
Saol canımm 13 haftalığım

Amin canım... 13 haftalığım ... Ama şans işi biraz benim ki sırtüstü sereserpe yattığı için görebildi dr um ... Edepsiz kızım benim..

Hayırlı olsun cnm sağlıkla sihhatle kucağına al inş birde oğlun vardı sanırım turnayi gözünden vurdun

evden dışarı çıkamıyorum. zaten sıcaklar canıma yetti. diyarbakır yanıyor. asfalta yumurta kırsam mis gibi pişer o durumda ..

sende mi diyarbakırdasın. valla evde tereyağ gibi eridim.dışarıya zaten adım atılmıyor. halsizlikte cabası. gitgide kilo veriyorum.

evet,ben de diyarbakırdayım eski toplukonutlarda oturuyorum..sık sık yemeye çalışıyorum zorluyorum kendimi..zaten 44 kiloyum bi de kilo verirsem nolur halim mazallah :18: bu arada doktorun kim??

İnşallah canım aminn... Birbirimizi güzel düşüncelere yönlendirelim. Gül düşünelim gülistanlık olsun.

daha 9+2 deyim çooook var

yarın kontrole gidecem bakalım en son 5 haftalıkda 14 mm di
oo kocaman olmuştur o şimdi şaşırırsın görünceee:)
Amanın da amanın Ocak ayı kız ayı mı olacak :)) gönlüne göre güzel bir prensesin olur inşallah :)

doktorumun dediğine göre kız senesiymiş ama sanırsam ocak ayı çoğunluk kız bebek.
sağol tatlım,bakalım daha erken değişmezse inşallah:)

Yav kizlar zaten zar zor bisiler yiyorum. Mideme bisiler girince de rahatliyorum bulantilarim azaliyo. Ama o rahatlik 1 saat surmuyo :/ hemen basliyo kazi calismalari

Arkadaslar merhaba hepsini olamasada yazıları okumaya çalıştım. Ben 14 haftalık hamıleyim hesaplamada doğum 25 Aralık çıkıyor .. Bu forumda aynı zamanlı arkadasları gördüm sizin tarihler dogum için Ocak mı çıkıyor ??

kizlar çok korkuyorum birden çok şiddetli bel agrisi başladı ve sağ bacagim müthiş agriyor neden böyle oldu anlamadim. adet olmam gereken gunlerdeyim acaba ondan mi. Allah korusun bi kanama falan olmadigi müddetçe korkmama gerek var mi acil cevap lütfen

selam kızlarr
sonunda yazabiliyorum size.
demiştim ya okuyorum okuyorum tam yazıcam iş yerinden neti kapatıyorlar mesai saatinde
ama azmettşm sizinleyim

bu arada kısacık şort ve askılı ile oturuyorum ateşler bastı bana
bursadayız çok aşırı sıcak değildir diğer güney illere göre ama içim yanıyor..
tatile daha 3 hafta var

hayırlı olsun canım...bu yıl kız yılı galiba
benim de %60 kız dedi
ama çin ve rus takvimi erkek diyordu...
sağlıkla doğsunlar da..

toptan hayırlı olsun canım :) çok sevindim siz cinsiyetleri söyledikçe ben sabırsızlanıyorum

canım geçmiş sayfaları okurken öğlen senin bebişin fotosunu gördüm..
maaşallah sizeee
büyümüş senin meleğin..

ahh ahh ben de ne kadar az kilo alsam kardır diye düşünüyorum..
bulantılardan 3 kg verdim nerdeyse sevinicem..
sen o yüzden şükret canım canın ne isterse ye
dün kontrolüm vardı. %60 kız dedi doktor. kıpır kıpırdı

bana da aynı oranı verdii
çook heyecanlıyım ben de....kesinleşse de bikaç parça tulum falan alsak
kızlar oturarak calışan hamişler varmı?masa başı işi yani. Fena belim ağrıyor benım ya:26::26:.
otur otur offf

ben de masabaşındayım canım...
bazen çok ağrım oluyor...ama bazen yaslanıyorum bazen geriniyoum,geziniyorum...
çare yok çalışabildiğim kadar çalışıcam elimden gelse iş yerinden doğuma giderim
doğum izni de kasımda 15 gün uzatılcak diyorlar

benim de aynı canım..bi sabah bi de akşam oluyor bulantılarım...
öğlen çok rahatım....

maaşallah canım bana da erkekmiş giib geldi
merhaba
ben de bu aralar depresyondayım sinirliyim asabiyim. kendimi eve bağlanmış tabiri caizse it gibi hissediyorum . bunaldımmmmmmm

o bende de var canım..iş yerinde bile tahammülüm daha az çevremdekilere...
bi de kusmaktan bulantılardan ve sürekli yorgunluktan sıkıldım..
senden farklı işe gidiyorum ama gelip hemen uyuyorum...
eşimle daha az vakit geçiriyoruz..
neyse geçicek ki....

benimki kesin değilde sadece tahmin dedi doktor.seninde hayırlı olsun kızın,sağlıkla al kucağına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…