2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
benimki kesin değilde sadece tahmin dedi doktor.seninde hayırlı olsun kızın,sağlıkla al kucağına:)

benimki de çıkıntı göremediği için kız dedi..
ama çıkıntı çıkar mı yoksa var göstermedi mi bilemedim
hayırlısı bizim de ilk çocuk ne çıkarsa yeriz onuuu

1.canım hepimizin atladığı bir konu bu,daha 2 gün önce doktoruma sordum 20.haftaya kadar tüm bebekler aslında gelişim olarak aynı gidiyor.yani crl ye göre hafta hesaplanıyor.mesela 8.haftasına yeni giren tüm bebekler aynı boyda oluyor.ırk,genetik farketmeksizin bu böyle.asıl genetik faktörler ve yediğimiz besinlerle bazı bebeklerin öne geçmesi 20.haftadan sonra başlıyormuş.doktorum aynen böyle söyledi için rahat olsun

Tekrar test istemiyorlar ama eksik testlerin varsa bile aç tok farketmez

Canım öncelikle sakin ol, adet döneminde olduğundan olabilir. Şimdi nasılsın hafifledi mi ağrın?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım öncelikle sakin ol, adet döneminde olduğundan olabilir. Şimdi nasılsın hafifledi mi ağrın?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canim evet biraz hafifledi ama nasil şiddetliydi çok korktum.bi de esimle markete yürüyüş yapalim diye cikmistik eve dönene kadar öldüm. hic boyle olmamisti. simdi hala var ama azaldi çok şükür. Rabbim hepimizin meleklerini korusun bize bagislasin. yüreğim agzimda sürekli: (

Iyi geceler tatlis annisler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet,ben de diyarbakırdayım eski toplukonutlarda oturuyorum..sık sık yemeye çalışıyorum zorluyorum kendimi..zaten 44 kiloyum bi de kilo verirsem nolur halim mazallah :18: bu arada doktorun kim??

memorial'e gidiyorum mehmet özgür demirel doktorun adı. sağolsun çok iyi . bu cuma yine gidecem 2li test için.
sen kime gidiyorsun ?

şimdide baş ağrım tuttu beynim çatlıyor. herşey üstüste geliyor balkona çıkıyorum serinlemek için 4. kata kocaman çekirgeler uçuyor. sıyırtmak üzereyim

oyy cinsiyetler belli olmaya başlamış ne güzel. bende çok merak ediyorum bir oğlum var 4 yaşında. gönlümden sağlıklı ve hayırlı bir kız evlat geçiyor ama hayırlısı neyse o olsun diyorum.

maşallah kuzuyaaa

Kızlar Demir ilacını kan testi yapıp öyle mi yazıyo doktorlar??

benim 6. haftada kan testim yapılmıştı kan değerlerim iyi çıkmıştı demirim de öyle ama salı gittiğimde 10+4 te yazdı demir ilacı sanırım iyi de olsa kötü de olsa yazıyo sadece dozunu oynatıyo duruma göre

Son eklenen ultrason görüntülerine bakınca içimdeki miniğin bu kadar olduğuna inanamıyorum. :) maşallah bebeciklere

sende mi diyarbakırdasın. valla evde tereyağ gibi eridim.dışarıya zaten adım atılmıyor. halsizlikte cabası. gitgide kilo veriyorum.

canım inan dışarı çıkınca daha kötü valla haftasonu gelsin de işe gitmeyeyim diye bakıyorum sürekli akşama kadar pert oluyorum evimde en azından uzanırım açarım klimayı burda iş olsa da olmasa da yoruluyorum hamileler çalışmamalı bence

Günaydın:) En erkenci benim sanırım, 9 buçukta yatınca böyle oluyor. Güzel bir gün olsun inşallah...

aynen bende dün dağ gibi ütü etittim. o yüzden 10'da bir yatmısım gerisini hatırlamıyorumtam 2 aydır çamasır makınesi acılıyordu ama ütü acılmıyordu ütülerin halini sen düşün canım.
Dün sadece gömlek ütüledim tam 17 tane.Bugun 2 takım nevresim ve düz ütü isteyen pantalonları ütüleyecegım oyle sıraya koydum.Yoksa sittin sene işin içinden çıkamam. Kadına da yaptırmam öyle bir cinsliğim var. Kocamın gömleğine elin eli değmesin
birde 2 kir sepetide ağzına kadar dolu.
Oyy ben nerelere gidem..
Valla yazlarda geldi mecbur eşler hergun gömlek değiştiriyor benim ki yine insaflı 2 gün giyiyor

çok teşekkür ederiz teyzesi ellerinden öpüyo sıpam :)

Bana da ütü demesinler, başka her işi yaparım. Neyse ki eşim üniforma giyiyor da sürekli ütü derdim yok

bizde de var aynı sorun eşim dalga geçiyo sabah diyo aldığım tişörtleri aldığımda giydim bi daha görmedim nerde onlar :) dedim yıkandı ama ütülenmedi. benimki allahtan kamuflaj giyiyo gömlek derdimiz yok o yönden rahatız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…