Oyy oyy maaşallah sanabende cumartesi günü gidicem inşallah bende böyle görürüm bebişimi..:)) bu arada geriden gelerek okuduğum için ancak yazıyorum :)))
Amin canım... 13 haftalığım ... Ama şans işi biraz benim ki sırtüstü sereserpe yattığı için görebildi dr um ... Edepsiz kızım benim..
cok sanslısınBana da ütü demesinler, başka her işi yaparım. Neyse ki eşim üniforma giyiyor da sürekli ütü derdim yok
bizde de var aynı sorun eşim dalga geçiyo sabah diyo aldığım tişörtleri aldığımda giydim bi daha görmedim nerde onlar :) dedim yıkandı ama ütülenmedi. benimki allahtan kamuflaj giyiyo gömlek derdimiz yok o yönden rahatız
aynen bende dün dağ gibi ütü etittim. o yüzden 10'da bir yatmısım gerisini hatırlamıyorumtam 2 aydır çamasır makınesi acılıyordu ama ütü acılmıyordu ütülerin halini sen düşün canım .
Dün sadece gömlek ütüledim tam 17 tane.Bugun 2 takım nevresim ve düz ütü isteyen pantalonları ütüleyecegım oyle sıraya koydum.Yoksa sittin sene işin içinden çıkamam. Kadına da yaptırmam öyle bir cinsliğim var. Kocamın gömleğine elin eli değmesin
birde 2 kir sepetide ağzına kadar dolu.
Oyy ben nerelere gidem..
Valla yazlarda geldi mecbur eşler hergun gömlek değiştiriyor benim ki yine insaflı 2 gün giyiyor
Günaydın güzellergüzel haberler getirdim dün gittim bebişimi gördüm biraz yukarı çıkmış yatış işe yaramış bir hafta daha yatıcam sonra kontrol, dr ilk geldiğinde çok kötüydü tam rahim ağzındaydı dedi, hep yattım dedim hahhh böyle devam işe yaramış dedi, iğne haftada bir vurunucam proluton depot beş hafta, progestana devam, magnezyum yazdı birde rahim için, ikili teste ısrar ediyor yok dedim yaptırmıycam oğlum da da yaptırmadım, ya sakat olursa dedi bende çaresi var mı dedim yokk dedi o zaman niye strese gireyim dedim, en azından ense kalınlığını ölçeyim burun kemiğine bakayım dedi, bir sıkıntı mı gördü ondan mı ısrar ediyor anlamadım, haftaya inşallah öğrenicem, dua eden herkesten Allah razı olsun destek oldunuz sağolun
Günaydın güzellergüzel haberler getirdim dün gittim bebişimi gördüm biraz yukarı çıkmış yatış işe yaramış bir hafta daha yatıcam sonra kontrol, dr ilk geldiğinde çok kötüydü tam rahim ağzındaydı dedi, hep yattım dedim hahhh böyle devam işe yaramış dedi, iğne haftada bir vurunucam proluton depot beş hafta, progestana devam, magnezyum yazdı birde rahim için, ikili teste ısrar ediyor yok dedim yaptırmıycam oğlum da da yaptırmadım, ya sakat olursa dedi bende çaresi var mı dedim yokk dedi o zaman niye strese gireyim dedim, en azından ense kalınlığını ölçeyim burun kemiğine bakayım dedi, bir sıkıntı mı gördü ondan mı ısrar ediyor anlamadım, haftaya inşallah öğrenicem, dua eden herkesten Allah razı olsun destek oldunuz sağolun
canım cok sevindim güzel haberine gördünmü bizim için dinlenmek bile yeterli aslında
sen hiç kalkma dinlenmeye devam et ense kalınlığı için ve 2li test için bazı doktorlar ısrarcı oluyorlar
Allah korusun bebekte sorun olur da ellerinde doğarsa hesabını doktora sorma diye uğraşıyolar gibime geliyor.
Yerim ben küçük prensesi maşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Allah de ötesini bırak...
valla canım benım doktor bastan yani 2 hafta once soyledi 2 test için geleceksin 2 hafta sonra yok istemem dersen geldiğinde hatırlat sadece ense kalınlıgına bakalım yok onu da istemem dersen 4 hafta sonra cinsiyet için gel dedi. Siz ne öneriyorsunuz dedim.Bence yaptır çaresi yok ama sonuçta evlat evlattır dedi. İyi dedim o yüzden yaptırcam ben
:)) canım yanlış anlamışım başka birine söylenmişEflalim senin hamislik hormonlarindan alinganlik tavan yapmis yoksa burda hepimiz senin icin duaciniz canım bu topik sadece iyi günler icin değil her animizi paylasmak icin var ve hepimiz herseyimizi paylastik sen iyi olmaya bak böyle ayrintilarla yorma kafani seviyoruz seni canım benim:))
inanırım canım çok önce oldu bende o seğirmeler maşallah minişeKizLar karnim acikti dedimki karauzum kurusu kayisi birde ceviz tabagi yaptim kendime yedim ister inanin ister inanmayin karnimi altina dogru ressmen seyridi kuzu televizyonun sesini kistim onu dinledim birdaha seyridi gecende karpuzda yapti bunu kuzu onun adi artik kuzu oyle sevicem
sağol canımİnsallah cnm hayirli haberlerle gel
canım pc den yazıyorum ya eşim başına oturduğumu görse kızardı yat dedi dr ne oturuyorsun diye o yüzden yazamam dedim:)ohhh ohhhh bu kadar kıza oğlan bebek getirip iflahınızı kurutmak var.Rabbım ömürlü hayırlı etsın insallah
haber ver canım bir şekilde merakta bırakma
sağol canımtövbe de kızzzz:)))))naparsın yaramaz olursaaa:)))
oyhh maşallah bir oğlun vardı şimdi bir de kız geliyorrrr ne mutlu sana:)daha Allah'tan ne istenir:)
hadi bakalım iyi haberlerle gel müsait olunca yazarsın canım:)
senin kuzu ağzının tadını biliyo valla:))))))
sağol canım,benim ki kesin değil sadece bi tahmin ama bakalım hayırlısı olsun:))sennde yakında az çok belli olur:)
hahaaaanası gibi az deli olursa vallah kurur iflağımız:))))
amin canım,hepimizin evladını inşallah.
bizimkide söylemiyoduda biz tahmin var mı dedik,ayaklarını kapatmış göstermiyo ama kıza benzettim erkek olsa 3. ayda pipi görürdüm ama bidahakinde emin oluruz dedi.
belki bebeğin net gösterir kendini tatlım.inşallah güzel bir kız evladın olsun da evinize bi prenses teşrif etsin:)
hadi hayırlısı maşallah canımdün kontrolüm vardı. %60 kız dedi doktor. kıpır kıpırdı
tamam canım zaten yanlış anlamışım ben:) sorun yok destek olan herkes sağolsunGözün aydın canım. İnşallah sonuçların da güzel gelecek.
Canım hepimiz endişeler yaşıyoruz. Hele ilk 3 ay hissedemediğimiz için her şey muallakta. Yazılanlara üzülüyoruz, seviniyoruz. Kendimizi birbirimizin yerine koyuyoruz. Çok normal. Mesela sen kendini yorduğunu yazmıştın. Daha dikkatli davranıyorum artık okuduktan sonra.
Yine de bazı arkadaşların olumsuz olduklarını düşünüyorum. Mesela biri (kim olduğunu hatırlamıyorum) bir sıkıntısını yazmıştı bir şey olur mu diye endişeliydi. Ben son düşüğümü öyle yapmıştım. Şimdi kalkıp ben de bunları yaşadım düşürdüm desem kimseye faydası yok aksine daha da strese sokacağım arkadaşımı. Rumuzunu hatırlamadığıma göre sonrasında kötü haber yazmamış diye düşünüyorum. Herkesin belirtileri, beklentileri farklı, ağrı eşiği değişik. Bazılarımızın maalesef kötü tecrübeleri var daha da ürkek. O yüzden tabii ki olumsuz tecrübelerimizi yazacağız hem arkadaşlarımızı uyarmak için hem de yardım almak için ama olumlu düşünmekte, moralsiz arkadaşlara moral vermekte fayda var diye düşünüyorum. Zaten genelde çoğunluğun tavrı da bu yönde.
canım beline destek koyman lazım ya bir yastık ya da böyle bel ağrısı çekenler için oluyor ya sandalyeye bağlanan aparatlar onlardan kullankızlar oturarak calışan hamişler varmı?masa başı işi yani. Fena belim ağrıyor benım ya:26::26:.
otur otur offf
be oğlumu 14. haftada öğrenmiştimCinsiyet ogrenenler var sanirim.gozleri aydin.
kscinci haftada ogrendiniz.bende cokk merak ediyorum bebisimin cinsiyetini ama herseyden once rabbim hayirlisini versin tabiiki.ilk bebisimiz olacagi icin cinsiyeti hic farketmez aslnda ama merak iste :)
canım ben denemek istiyorum ama hamileyken mümkün değil aç kalamıyorum ama iki ablamda hamileliklerinde tuttular maşallah var yeğenlerimin:) bende deniycem olursa tutucam suyu zaten iftar sahur arası 2 litreye tamamlıyorum benKızlar can alıcı bir soru soruyorum şimdi
Benim gibi Oruç tutmak isteyenler kimler
Kusmam yok çok şükür çok araştırdım eğer anne kendini iyi hissediyorsa tutulmalı kararına vardım... deneyecem eğer zorlanmazsam tutacağım
hepsini tutamazsam bile 3 gün tutup 1 gün ara vereceğimsiz ne düşünüyorsunuz bu konuda
maşallah bebişineKızlar çok şükür bebişim gayet iyi maşallah kıpır kıpırdı sata göre gidiyomuş gelişimi. 11hafta 5gubnlumuş. Cinsiyeti sordum bakim dedi cikinti falan yok gibi ama göremiyorum net dedi. İkili testi yaptır on gün içinde dedi. Bu kadan! 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sana da merhabamerhaba güzel anneler;
erkenden göbeği şişen tontirik anneler
hergün kusan bulantılı anneler
bebeğimi hissetmiyorum diye endişelenen anneller :18:
hiç birşeyim yok hamilelik çok güzel diyen şen anneleriştahı acayip açılmış hep aç anneler
ona buna kızmış asabi canı sıkkın anneler
hepinize merhaba kızlar benimde bulantılarım var kızlar :44:
oyyy maşallahEki Görüntüle 1168693 Eki Görüntüle 1168693
kızlar ben çok beceremiyorum ama yükleyebildiysem benim bebeğimde bu
ben çok giremiyorum sadece takip ediyorum..hepinize sağlıklı günler diliyorum dualarım sizinle..
bizde pazartesi doktordaydık bebeğim 5.87 cm bana biraz küçük geldi 12+2 günlük sizce nasıl bu arada doktor tam söylemedi ama erkeğe benziyor dedi
Bebeğini kaybedenler olmuş ALLAH tan sabır diliyorum en yakın zamanda tekrar güzel haberlerini alırız inşallah
canım normal boyu takılma sakın, uçağı bilmiyorumTatlim dokuzuncu haftadan gun almaya basladigin an 10. Haftaya girmis oluyosun.
Kizlar size bi kac sorum var.
1. Dun doktora gittim bebek 8+0. Uzunlugu 1.43 cm ama telefonumdaki aplikasyonda 9. Haftasindaki bebek 2.5 cm olur diyo canim cok skldl. Sizce normal mi sizinkiler nasil?
2. Bir ay sonra tekrar gel dedi cok uzun degil mi? Bi de temmuzun ilk haftasi ucaga binicem doktora sormayi unuttum sorun olmaz dimi? Havaalaninda izin gibi bisey istemiyolar diye biliyorum 4. Aya kadar dogru dimi?
hamilelikte artıyor canım benimde öyle:)Ya benim tükürük salgım acayip artti agzimda. Netten baktim olabiliyomus bazi hamislerde cok enteresan ya,yani böyle yutmak istemiycegim kadar çokbide ilk hamilelik belirtim benim agzimdaki buruk tatti o artarak devam ediyo, bende o tadi bastircam diye sürekli bisiler yiyorum (iştahım da açık ama bahanem de süper ) varmi benzer durumda olan:what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah bulursunuz canımKızlar bize dua edin hayırlı ev bulalım sokaklardayiz eşimle ev arıyoruz
çok haklısın canım katılıyorumKIZLAR BI DE KUCUK BI HATIRLATMA HEPINIZE: kadin kismi hakkaten feraset sahibi ama elbet buyuklerin var bi bildigi. Hamile oldugunuzu bilen insanlarin yaninda iyiyseniz bile iyiyim demeyin diyolar. Cok suslenmeyin guzellesip goze batmayin zaten hamilelik guzellestiren bi durum. Az bu donem ezik takilmakta fayda var iyiniyetlilerin bile nazari degebiliyor. Duanizi eksik etmeyin, ben su nazar ayetli kolyelerden aldim takiyorum bi tane. Buyuklerim boyle ogutledi hatirlatayim dedim:) operim hepinizi.
canım böyle ağrılar olabilir korkmakizlar çok korkuyorum birden çok şiddetli bel agrisi başladı ve sağ bacagim müthiş agriyor neden böyle oldu anlamadim. adet olmam gereken gunlerdeyim acaba ondan mi. Allah korusun bi kanama falan olmadigi müddetçe korkmama gerek var mi acil cevap lütfen
çok güzelmiş:)Eki Görüntüle 1169093hayırlı geceler anneler ve melekleri
sana da ben 6 da kalktım:)Günaydın:) En erkenci benim sanırım, 9 buçukta yatınca böyle oluyor. Güzel bir gün olsun inşallah...
oyy benimde ütü yığıldı kv yapıcak bugün sağolsun ilk defa ütümü başkası yapıcakaynen bende dün dağ gibi ütü etittim. o yüzden 10'da bir yatmısım gerisini hatırlamıyorumtam 2 aydır çamasır makınesi acılıyordu ama ütü acılmıyordu ütülerin halini sen düşün canım .
Dün sadece gömlek ütüledim tam 17 tane.Bugun 2 takım nevresim ve düz ütü isteyen pantalonları ütüleyecegım oyle sıraya koydum.Yoksa sittin sene işin içinden çıkamam. Kadına da yaptırmam öyle bir cinsliğim var. Kocamın gömleğine elin eli değmesin
birde 2 kir sepetide ağzına kadar dolu.
Oyy ben nerelere gidem..
Valla yazlarda geldi mecbur eşler hergun gömlek değiştiriyor benim ki yine insaflı 2 gün giyiyor
öyle canım iğne yeri acayip ağrıyor ama değer, haftaya gidicem canım belki keser progestanı, yan gelip yatıcam artıkohhh harıka iste canım bak cok sevındım..Bende proluton depotu 20. haftaya kadar vurulucam.Şükür ki haftada 1 benımde.. Ne olacak bebiş için canımız feda...Benım doktor sadece progestanı kesti bir işe yaramaz o proluton depot kullanıyorsun riskte yok su anda zaten ama olası rısklere karşı seni proluton depot korur zaten demişti.Yatşa devam
Dün ikili testimiz vardı,doktor teyemiz güzelce her bir yerimize baktı ense kalınlıgımızı ölçtü 1.1 çıktı... gayat normalmiş allahıma hamdolsun,kan verdik sonuçlar önümüzdeki hafta çıkacak....oruç olayını sordum ben tutmanı tavsiye etmem zaman çok uzun açlık neysede susuzluk tehlikeli dedi... folik asiti kesti vitamin ve kan hapı verdi... ulturoson da bakarken bacaklarını öyle bir açtıkı bebişim ,ben burda bir çıkıntı görüyorum erkek gibi dediama kesin degil dedi söylemedi yani...bir daha ki randevu bayramdan sonra,o zaman kesinleşir cinsiyet dedi...ben o zamana kadar beklemem galiba cinsiyet için bayramdan önce giderim yoksa meraktan catlarım
canım cok sevindim güzel haberine gördünmü bizim için dinlenmek bile yeterli aslında
sen hiç kalkma dinlenmeye devam et ense kalınlığı için ve 2li test için bazı doktorlar ısrarcı oluyorlar
Allah korusun bebekte sorun olur da ellerinde doğarsa hesabını doktora sorma diye uğraşıyolar gibime geliyor.
çok teşekkürler canım :) o kadar hızlı büyüyolarki ben çok şaşırmıştım bebek olmuş bu dedim en son gördüğümde 4mmdi şimdi 5 cm kuzum maşallah. benimki içerde hareket ediyodu çikolata ye git canım ben öyle yaptım uyanıyolar o zaman hareket ediyolar sende kıpır kıpır görürsün inşallah
Ocak anneleri hamile pilatesine başladınız mi????
Ocak anneleri hamile pilatesine başladınız mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?