2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Oyy oyy maaşallah sana bende cumartesi günü gidicem inşallah bende böyle görürüm bebişimi..:)) bu arada geriden gelerek okuduğum için ancak yazıyorum :)))

çok teşekkürler canım :) o kadar hızlı büyüyolarki ben çok şaşırmıştım bebek olmuş bu dedim en son gördüğümde 4mmdi şimdi 5 cm kuzum maşallah. benimki içerde hareket ediyodu çikolata ye git canım ben öyle yaptım uyanıyolar o zaman hareket ediyolar sende kıpır kıpır görürsün inşallah

Amin canım... 13 haftalığım ... Ama şans işi biraz benim ki sırtüstü sereserpe yattığı için görebildi dr um ... Edepsiz kızım benim..

Yerim ben küçük prensesi maşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

Allah de ötesini bırak...

Bana da ütü demesinler, başka her işi yaparım. Neyse ki eşim üniforma giyiyor da sürekli ütü derdim yok
cok sanslısın

yok bızım ki memur o yüzden benim halim bitik.
Eşimde yeni gömlek alayım diyor oldu dedim kullan at sanki iş çıkartma başıma

Canım benim ütüler de acayip birikmiş ti yaptım ama gene birikmeye başladı 😕😕 eşime sabahları gömlek ütülüyorum eskiden onlarıda aradan çıkarırdım ama şimdi yapamıyorum 😕

Allah de ötesini bırak...

Günaydın güzeller güzel haberler getirdim dün gittim bebişimi gördüm biraz yukarı çıkmış yatış işe yaramış bir hafta daha yatıcam sonra kontrol, dr ilk geldiğinde çok kötüydü tam rahim ağzındaydı dedi, hep yattım dedim hahhh böyle devam işe yaramış dedi, iğne haftada bir vurunucam proluton depot beş hafta, progestana devam, magnezyum yazdı birde rahim için, ikili teste ısrar ediyor yok dedim yaptırmıycam oğlum da da yaptırmadım, ya sakat olursa dedi bende çaresi var mı dedim yokk dedi o zaman niye strese gireyim dedim, en azından ense kalınlığını ölçeyim burun kemiğine bakayım dedi, bir sıkıntı mı gördü ondan mı ısrar ediyor anlamadım, haftaya inşallah öğrenicem, dua eden herkesten Allah razı olsun destek oldunuz sağolun

ohhh harıka iste canım bak cok sevındım..Bende proluton depotu 20. haftaya kadar vurulucam.Şükür ki haftada 1 benımde.. Ne olacak bebiş için canımız feda...Benım doktor sadece progestanı kesti bir işe yaramaz o proluton depot kullanıyorsun riskte yok su anda zaten ama olası rısklere karşı seni proluton depot korur zaten demişti.Yatşa devam

canım cok sevindim güzel haberine gördünmü bizim için dinlenmek bile yeterli aslında
sen hiç kalkma dinlenmeye devam et ense kalınlığı için ve 2li test için bazı doktorlar ısrarcı oluyorlar
Allah korusun bebekte sorun olur da ellerinde doğarsa hesabını doktora sorma diye uğraşıyolar gibime geliyor.

Dün ikili testimiz vardı,doktor teyemiz güzelce her bir yerimize baktı ense kalınlıgımızı ölçtü 1.1 çıktı... gayat normalmiş allahıma hamdolsun,kan verdik sonuçlar önümüzdeki hafta çıkacak....oruç olayını sordum ben tutmanı tavsiye etmem zaman çok uzun açlık neysede susuzluk tehlikeli dedi... folik asiti kesti vitamin ve kan hapı verdi... ulturoson da bakarken bacaklarını öyle bir açtıkı bebişim ,ben burda bir çıkıntı görüyorum erkek gibi dedi ama kesin degil dedi söylemedi yani...bir daha ki randevu bayramdan sonra,o zaman kesinleşir cinsiyet dedi...ben o zamana kadar beklemem galiba cinsiyet için bayramdan önce giderim yoksa meraktan catlarım

valla canım benım doktor bastan yani 2 hafta once soyledi 2 test için geleceksin 2 hafta sonra yok istemem dersen geldiğinde hatırlat sadece ense kalınlıgına bakalım yok onu da istemem dersen 4 hafta sonra cinsiyet için gel dedi. Siz ne öneriyorsunuz dedim.Bence yaptır çaresi yok ama sonuçta evlat evlattır dedi. İyi dedim o yüzden yaptırcam ben

evlat tabi haklılar da allah korusun bişey çıksa ben kendimi yer bitiririm daha çok üzerim
rabbime emanet hepsi
benim doktor ikili test yaptırmayı düşünüyormusun dedi yok dedim tamam dedi

:)) canım yanlış anlamışım başka birine söylenmiş sağolbende seni seviyorum canım
inanırım canım çok önce oldu bende o seğirmeler maşallah minişe
İnsallah cnm hayirli haberlerle gel
sağol canım
ohhh ohhhh bu kadar kıza oğlan bebek getirip iflahınızı kurutmak var.Rabbım ömürlü hayırlı etsın insallah

haber ver canım bir şekilde merakta bırakma
canım pc den yazıyorum ya eşim başına oturduğumu görse kızardı yat dedi dr ne oturuyorsun diye o yüzden yazamam dedim:)
sağol canım
dün kontrolüm vardı. %60 kız dedi doktor. kıpır kıpırdı
hadi hayırlısı maşallah canım
tamam canım zaten yanlış anlamışım ben:) sorun yok destek olan herkes sağolsun
kızlar oturarak calışan hamişler varmı?masa başı işi yani. Fena belim ağrıyor benım ya:26::26:.
otur otur offf
canım beline destek koyman lazım ya bir yastık ya da böyle bel ağrısı çekenler için oluyor ya sandalyeye bağlanan aparatlar onlardan kullan
be oğlumu 14. haftada öğrenmiştim
canım ben denemek istiyorum ama hamileyken mümkün değil aç kalamıyorum ama iki ablamda hamileliklerinde tuttular maşallah var yeğenlerimin:) bende deniycem olursa tutucam suyu zaten iftar sahur arası 2 litreye tamamlıyorum ben
maşallah bebişine
sana da merhaba
oyyy maşallah canım yanılmıyorsam erkek
canım normal boyu takılma sakın, uçağı bilmiyorum
hamilelikte artıyor canım benimde öyle:)
Kızlar bize dua edin hayırlı ev bulalım sokaklardayiz eşimle ev arıyoruz
inşallah bulursunuz canım
çok haklısın canım katılıyorum
canım böyle ağrılar olabilir korkma
Eki Görüntüle 1169093 hayırlı geceler anneler ve melekleri
çok güzelmiş:)
Günaydın:) En erkenci benim sanırım, 9 buçukta yatınca böyle oluyor. Güzel bir gün olsun inşallah...
sana da ben 6 da kalktım:)
oyy benimde ütü yığıldı kv yapıcak bugün sağolsun ilk defa ütümü başkası yapıcak oğlunun kıyafetleri zaten
öyle canım iğne yeri acayip ağrıyor ama değer, haftaya gidicem canım belki keser progestanı, yan gelip yatıcam artık

maşallah bebişine senin bir oğlun vardı değil mi?

atlamışım canım:) sağol kesinlikle dinlenmek en büyük sebep, canım eşimde dr ısrar ediyor yaptır o zaman dedi hiç istemiyorum ama eşimde ısrar etmeye başladı

sağol canım ya iyi söyledin çikolatayı bende yiyip gideyim en iyisi..:))) ayy çok merak ediyorum günler geçmiyor neyse az kaldı 2 gün sonra görecem inşallah bende...:)))

Ocak anneleri hamile pilatesine başladınız mi????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende başlamak istiyorum ama doğru zaman nedir onu bilmiyorum. 3 ayı kesin doldurmam lazım tabi(düşük riskim hala mevcut olduğundan) salona mı gitmeliyim evde dvd yada netten videolarla mı yapmalıyım onda da soru işaretlerim var.. yapan bilen aydınlatsınn biziiiii :26:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar birazdan bebişi görmeye gideceğiz inşallah iyidir inşallah bizimledir lüfen dua edin bana
geçenlerde bi arkadaş burda yazmış ama adını unuttum sevgilimle buluşmaya gider gibi heyecanlanıyorum die ben de aynı öyleyim eşim benim ilk aşkım onunla buluşmaya giderken de 2de uyanan ben sabah 6da kendiliğimden kalkardım

Ocak anneleri hamile pilatesine başladınız mi????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben nefes egzersizine başlayacaktım ayşe öner diye bi doğum koçu var onun internet sitesinde anlatıyor ama 15. haftadan sonra başlanıyormuş biraz daha vakti var yani. pilates için bişi diyemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…