canimm senin ucuz olucak nasil olsa illaki biri kiz olur merak etme yoksa tek yumurta ucuzlerimi
canim hayirli haberlerle gel heycanla bekliyor olucaz yarin seni
canim 14 uncu haftada artik bebegini hissedersin o hissetigin hareketler oglusunun harekletleri
yasasin kizlar cogalsin benimde kizim olsunn
sat ve yasin lazim canim burya yaz ekleyeyim listeye
kızlar 9+5 deyim kasıklarımda hafifçe batmalar var normal midir acaba
Ben de 11+5te gitmeyi düşünüyordum, erken mi acaba ikili test için? 11-14 arası diyorlar normalde.
yaşın önemi yok ablacım hepimiz arkadşız. Biz küçükler de sizlerden öğrenicez artık bazı şeyleri :) Bu arad rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)sılacım sat 8 nisan yaş 39 ,bu arada kendimi çok yaşlı hissetmiştim ama varmış bir kaçtane benim gibi arkadaş,bi mutlu oldum ki sorma
benimde bugün randevum vardı ,benimkiler de 11+3 üçüz ,aynen dediğin gibi ölçüyü zor aldı doktor kıpır kıpırlar ,çok komikti yaaa
kizlar bugun cok guzel bi gundu sabahi cuma, aksami ilk teravi namazi, gecesi sahur ve ertesi gunu ilk ramazan ve rabbime sukurler olsunki bizler boyle bi ayda iki canliyiz.bu ramazan ayi hurmetine insallah yavrularimizi saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz.
dualarinizda bizi de unutmayin sizler dualarimdasiniz herkese hayirli geceler
Allah kabul etsin dualarımızı canim. Rabbim hepimize saglıklı bebisler nasip etsin.
sağol canım aminCanim Allah acil sifalar versin kuzucuga. Cabucak iyilessin insaallah :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kolay gelsin canım yormadan bolca dinlenerek yapKizlar malum bugun seminer bitti. Tayinimiz de cikti cok sukur. Ilisik kesme islemleri pazartesi baslayacak. Dolayisiyla birkac gun daha burdayiz. Benim tayinim de insaallah agustosta es durumundan olucak. O zamana kadar ev tasiyamicaz malesef. Cunku benim tayinimin cikacagi yerden ev tutucaz. Simdi ben pztesiyr kadar yavas yavas mutfak esyasi ve ivir zivirlari kolileyim. Kiyafetleri hurclara doldurayim diyorum. Halilari supurup rulo yapayim. Evi de supurur cikarim tasinmaya hazir bi sekilde insaallah. Tabi bunlari yavas yavas ve esimle birlikte yapicam ins. Sizin bir fikriniz var mi peki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım işte vicdan yaptımselam kızlarrr
biz de yarın ense kalınlığı ve ikili test için gidicez doktor teyzemize..
inşalah sonuçları çok güzel çıkar..
ister istemez tedirginlik oluyor:18:
maaşalah canımm
Allah nazarlardan saklasın..
maaşalh canım senin bebişe de
ne güzel sonuçlar da iyi çıkmış
ben de untuup zıplayıp koşuyorum evde
eşim hemen kızıyor ama napıyım ben de unutuyorum
artık doğunca onlarla oynarız
ben de çok tatlı severdim ama hiç tatlı yemiyorum ekşiciyim ben de bi de tuzlu
ayşeler geliyor galiba
göbeğin ve deniz süpersiniz
geçmiş olsun canım oğluna..
iş yerinden arkadaşın oğlu da 14 aylık dün gece ateşlemiş sabaha kadar uyumamışlar..
o yüzden kendinde suç bulma bebişler hata oluyor işte...
dualarımız oğluşunla iyileşsin biran önce..
amin canım sağolAmin cnm inşallah
Allah şifa versin cnm iyileşsin bi an önce inşallah
:) sağol canım normalde taş gibidir bu sefer gerçekten oyun bile oynamıyor ciddi hasta kuzumohhh birde nazire yapıyor işteyimmm ve acayip sınırlıyım evıme gitmek istiyorum
bana da birsey bulantı yapıyor ama bulamadım:26:
bende anadolujet var değişelim
oyy maşallahhhh.. Yanındaki teyzenınde senden aşagı kalır yanı yok yani maşallah
cok geçmiş olsun canım salgın var evet.Erkek adama birşeycık olmaz
halıları falan eşin rulo yapsın sen ufak tefek kolileme işlerime bak canım
sağol canım enfeksiyondanmışIste ben de bi karar verebilsem bi de dondurmayla tursuyu yanyana koyan kafayi cok merak ediyorum tamam hamileyiz de o kadar da degil:)
Canim gecmis olsun bu kusma cidden ilgi isteme belirtisi olabilir insallah bi an once ayaklan da ilgilenirsin bol bol.
Canim kolilerin uzerine icinde ne oldugunu yazmayi unutma. Kendinize bi bavul hazirla icinde havlu camasir dis fircasi macun filan gibi sizi bi kac gun idare edecek seyler olsun. Halilarin temizmi bilmiyorum ama ben yikamaya gonderdim yeni evde temiz temiz serdim ugrasmadim boylece.
bende anadolujet var değişelim]
Valla bana uyar sinir oluyorum gordukce:)
sağol canımGecmis olsun canim acil sifalar insallah.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
geçmiş olsuncam açık yattım her tarafım tutulmuş bel boyun baş hepsi pert:S göğüs acısı mide ağrısı da cabası :S:S:S
maşallah bebişinekızlar selam ne zamandır takip edemiyordum sizi bugün doktordan geldik bebeğimizi gördük ikili testi yapmadı 11+1 bugün 13 de yapacakmış o zaman cinsiyetini de söyleyeceğim size dedi sadece resimlerini aldık takla atıyordu çok güzel bir duygu kalbim yerinden çıkacaktı içimde muzur bir bebek varrrr doktor bile öyle dedi resim için pozu zor yakaladı sürekli takla attı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin bebeklerini cuma bugün dualarınızı eksik etmeyin
canım dr bir şey söyle üzülmeKızlar moralim çok bozuk karaciğer enzimlerim yükseliyor benim gibi olan varmı
canım Allah korusun bir şey olsa bile belirti hemen gitmiyor çünkü hormon hemen düşmüyor vücuttan yani korkma belirtim gitti diyeSelam kızlar birkac gündür giremedim.. İçim içimi yedi 2 gündür içimdeki kurt kemiriyor beni. 2-3 güne kadar migde bulantım agız tadımın bozuklugu istahsızlık falan vardı.. Ama 2 gündür kalmadı birden varsada cok hafif bide sanki hiç hamile değilmiş gibi hissediyorum kendimi.. Daha hiç kalp atısını duymadık pazartesı duyacagız inşallah ama sanki bişey oldu gibi bebeğime bilmiyorum ya(
700 gr almıştım bu bir haftada sıkıntıdan verdim zaten kiloluyum 69 kiloyumkızlar kilo ve iştah durumları nasıl ? şimdiye kadar kaç kilo aldınız, yada verdiniz ?
canım oğlumda son aya kadar kıldım son ay artık oturarak kıldım, başlarken ayakta başlarsın sonra oturarak devam edebilirsin sandaleyede oturarak kılmak pek doğru değil, yerde ayaklarını uzatıp kılmak ondan daha iyikızlar bir şey sorcam hamilelikte namaz kılmak sıkıntı oluşturur mu? nasıl kılsak daha iyi acaba oturarak ya da ayakta kılmak mı daha iyi olur dinen doğru olur mu? ilerleyen aylarda namaz konusunda ne yapıcaz bilgisi olan var mı? kafam karışık bu konuda yardımcı olursanız sevinirim lütfen
mutlaka bebişin de namaz esnasında o güzel duyguları hissetmesini çok istiyorum o da tatmalı tabi sakıncası yoksa yada en doğru şekli hangisi ise yardım edin kızlar
reflü varsa tahin ye canım şıp diye keserYa bizim bulantıların sebebi reflu galiba...reflu hastası yemek yiyince yatmaz bana uyku çöküyor yemek sonrası ...
:) maşallah bebişe canım bir şey olsa emin ol dr söyler saklamazkızlar bugün kontrole gittim. 8 gün sonra bebişim insan yavrusuna benzemişgeçen gittiğimde tam anlayamamıştım ama bu sefer kafası poposu bacakları belliydi boyumuz da 1 cm daha uzamış. doktor ilk bakınca sustu ekrana baktı konuşmadı ömrümden ömür gitti yüzüne baktım kaldım:18: ama çok şükür iyi dedi. hareket eder mi dedim. eder normalde biraz bekleyelim dedi bekledik ama hareket etmedi kuzucum şu anda etmiyor dedi. uyuyordu galliba ama kızlar bu annelik çok zor şimdi de kafayı taktım. orada kolları görünmüyo dedim doktor bişi demedi. duymadı mı bilmiyorum. ultrason resminde de görünmüyor:18: ama çok sağlıklı her şey yolunda dedi. hatta 1 gün önden gidiyormuş gelişimi bir şey yoktur dimi. keşke tekrardan sorsaydım kolları neden görünmüyor diye. ooff ne pimpirikliyim. kafaya takıcak bir şey buluyorum. telefonla aramayı bile düşünüyorum:26: resim eklemeyi bilsem koycam buraya siz de bakın diyee
maşallah canımBiz geldikkkk herşey yolunda dedi doktorben son adet tarihimi söylemeden
10+6 heftalık dedi yani tam gününde gidiyomuşuz yalnız bu sefer başka
bir doktora gittim önceki hiç ilaç vermemişti bu seferki hem vitamin hemde
daha önce düşük yaptığım için peretamol mü dedi ne anlamadım ondan verdi
bu ilaç nedir dedim vitamin ve düşük olmuş koruma amaçlı dedi bunun için biraz geç değilmi? :44: :44:
bebişimide gördüm kalp atışınıda duydum çok mutluyumm
sağol canım yazmaya devam:)eflalim böyle düşünme canım sıkıntılarımızı da üzüntülerimizi de korkularımızı da mutluluklarımızı da burada paylaşmak için varız. birbirimize destek olup bu sıkıntılı zamanlarımızı beraber atlatıp sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız Allah'ın izniyle hepimiz. Paylaşmaya devam canım.
normal oluyor canım iyi bir şey buArkadaşlar sizde de akıntı oluyor mu ? Su gibi rengi yok, koku yok. Birden ıslanıyorum. Nedeni ni bilne var mı ?
Rabbim şifa versin canımKızlar bugün halsizligim tavan yaptı yine cok halsizim elim ayagim tutmuyor
2 gün iyi oldum azda olsa ayaga kalkmayi basarmistim bugün yine basa döndüm ağlamak istiyorum((
tabi hissedersin artık canımKızlar 14. Haftama girdim we galiba bebegimin hareketlerini hissediyorum. Daha öncekiler bagırsak hareketleriydi ewet ama buseferki başka. Sanki balık oynar gibi hssediyorumçok nadir oluyo ama bu bagrsak hareketi degil eminim
güzel haberler al inşallah canımkızlar iyi aksamlar oruç tutamıyoruz ama ben hergün 1yasin okuyacağım.bu arada yarın kontrol var sabah 9da uyuyamam ben bugun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok normalkızlar 9+5 deyim kasıklarımda hafifçe batmalar var normal midir acaba
canım benim rahimde sağa dönüktü bu sıkıntı yapmaz korkmateşekkürler sılam bi de yanlış hatırlamıyorsam son muayenede doktor rahmin geriye doğru filan gibi bişiy demişti ama net hatırlamıyorum
aminniyi geceler kızlar bizde bugün 12 haftayı bitirdik 13 e geçiş yapıyoruz hayırlısı doğdukları günleri görelim inş btün bebeişlerede maşallah
doğru canım ama benim oğlanda hiç işe yaramıyordu:) dr hep ye gel diyordu tiksindiğim halde yiyordumArkadaşlar yarın sabah kontrolüm var bazı arkadaşlar kontrolden önce çikolata yiyince bebeğin hareketlendiğini söylüyor ama çikolatayı ne kadar önce yemek lazım? Lütfen cevap verir misiniz? Tşkler
kizlar bugun cok guzel bi gundu sabahi cuma, aksami ilk teravi namazi, gecesi sahur ve ertesi gunu ilk ramazan ve rabbime sukurler olsunki bizler boyle bi ayda iki canliyiz.bu ramazan ayi hurmetine insallah yavrularimizi saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz.
dualarinizda bizi de unutmayin sizler dualarimdasiniz herkese hayirli geceler
kızlar dün doktora götürdük oğlumu sürekli ağladı bir şey yemedi ateşide çıkınca gittik bende mecburen gittim eşim sen gelme dr yat dedi sana diye kızdı ama oğlum anne diye ağlayıp durduonu nasıl bırakayım o halde iyi ki de gitmişim arabada çıkardı, 4 saat acilde kaldık iki serum takıldı , ağla ağla hem kendi perişan oldu hem biz, ben fırsat buldukça ayak ucuna uzandım boş yatak bulunca uzandım, o kadar ağlayan o değildi sanki serumu çıkardılar ben iyileştim değil mi anne hiç korkmadım değil mi dedi hastaneyi kim yıkmıştı acaba sürekli elim karnımda ya mübdi dedim hem karnımdakine korktum hem oğlumun hali üzdü, akşam eve zor düştüm hemen yattım babasıda oğlumu yatırdı hamdolsun gece sıkıntı olmadı şimdi yine ateşi var yemek istemiyor inşallah ilaçlar şifa olur.
kızlar dün doktora götürdük oğlumu sürekli ağladı bir şey yemedi ateşide çıkınca gittik bende mecburen gittim eşim sen gelme dr yat dedi sana diye kızdı ama oğlum anne diye ağlayıp durduonu nasıl bırakayım o halde iyi ki de gitmişim arabada çıkardı, 4 saat acilde kaldık iki serum takıldı , ağla ağla hem kendi perişan oldu hem biz, ben fırsat buldukça ayak ucuna uzandım boş yatak bulunca uzandım, o kadar ağlayan o değildi sanki serumu çıkardılar ben iyileştim değil mi anne hiç korkmadım değil mi dedi hastaneyi kim yıkmıştı acaba sürekli elim karnımda ya mübdi dedim hem karnımdakine korktum hem oğlumun hali üzdü, akşam eve zor düştüm hemen yattım babasıda oğlumu yatırdı hamdolsun gece sıkıntı olmadı şimdi yine ateşi var yemek istemiyor inşallah ilaçlar şifa olur.
Benim de doktor kontrolüme 10 gün var. İnsan sabırsızlanıyor çok. İnşallah çok iyidir. Hepimizin melekleri çok sağlıklıdır inşallah. Bugün Bir hoca gelen melekler için cennetin meyvası dedi. Rabbim herkese nasip etmez. Ederse şükretmek lazım demişti. Çok şükür. Dünyada aldığım en güzel hediye.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oy kiyamam yaa... ben de dun artik her yedigimi cikardim. Kasigima bi agri girdi ogururken. Kalktik acile gittik dogum hastanesinin. Pratisyen hekimmis ay beni ayar etti. Diyorum ki cok bulantim var su seruma bisry katin yok olmaz 3 aydan once yasak. Bari bebege ultrasonla bakalim korkuyorum ben diyorum 3 aydan once ultrasonla bakilmaz diyo. Gercek bir kalasti ve o kadar halsizdim ki ugrasamadim yoksa parcalardm o adami. Bos serumu yedim geldim eve. Allah kimseyi hastanelere muhtac etmesin, hele bir de kucuk bi cocuk bi tane de karninda oy cok uzuldum ya. Allah sihhat versin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?