2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

sılacım sat 8 nisan yaş 39 ,bu arada kendimi çok yaşlı hissetmiştim ama varmış bir kaçtane benim gibi arkadaş,bi mutlu oldum ki sorma

Ben de 11+5te gitmeyi düşünüyordum, erken mi acaba ikili test için? 11-14 arası diyorlar normalde.

canım 11 ile 14 hafta arası yapılıyor bizim doktor sona doğru yapmayı uygun gördü cinsiyeti rahat görebilmek için de olabilir ama 11 de yapılabilir doktoruna bağlı galiba

sılacım sat 8 nisan yaş 39 ,bu arada kendimi çok yaşlı hissetmiştim ama varmış bir kaçtane benim gibi arkadaş,bi mutlu oldum ki sorma
yaşın önemi yok ablacım hepimiz arkadşız. Biz küçükler de sizlerden öğrenicez artık bazı şeyleri :) Bu arad rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)

benimde bugün randevum vardı ,benimkiler de 11+3 üçüz ,aynen dediğin gibi ölçüyü zor aldı doktor kıpır kıpırlar ,çok komikti yaaa

ayy kıyamam üçüz fikri bile heyecan verici bir tanesi içerde kıpır kıpır üçü birden nasıl görünür acaba allah sağlıkla hepsini kucağına almayı nasip etsin canım

Evet canım banada söylediler bilerek denemiş ler çok çikolata yemiş arkadaş ultrasona girmeden önce bebeği çok güzel hareket etmiş bende deneyeceğim 😀😀

Allah de ötesini bırak...

Amin canım inş. Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız..ilk kez ramazanda oruç tutmayacam ama bebişlerim için riske edemem zaten uzun yıl üzerine geldiler rabbim sağlık versin inş. 2 sene sonra borç olarak tutarım.hayırlı ramazanlar

Allah de ötesini bırak...

İyi geceler kizlar hayirli Ramazanlar hepimize inşallah.
Benim sol kasigimdan bscagima doğru inen bir sanci var. Bugün tüm gün çektim bunu normal bir klasik agrisi gibi değil. Bilginiz varmi arkadaşlar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim Allah acil sifalar versin kuzucuga. Cabucak iyilessin insaallah :/

sağol canım amin
kolay gelsin canım yormadan bolca dinlenerek yap
sağol canım işte vicdan yaptım
Amin cnm inşallah

Allah şifa versin cnm iyileşsin bi an önce inşallah
amin canım sağol
:) sağol canım normalde taş gibidir bu sefer gerçekten oyun bile oynamıyor ciddi hasta kuzum
sağol canım enfeksiyondanmış
Gecmis olsun canim acil sifalar insallah.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
sağol canım
cam açık yattım her tarafım tutulmuş bel boyun baş hepsi pert:S göğüs acısı mide ağrısı da cabası :S:S:S
geçmiş olsun
maşallah bebişine
Kızlar moralim çok bozuk karaciğer enzimlerim yükseliyor benim gibi olan varmı
canım dr bir şey söyle üzülme
canım Allah korusun bir şey olsa bile belirti hemen gitmiyor çünkü hormon hemen düşmüyor vücuttan yani korkma belirtim gitti diye
kızlar kilo ve iştah durumları nasıl ? şimdiye kadar kaç kilo aldınız, yada verdiniz ?
700 gr almıştım bu bir haftada sıkıntıdan verdim zaten kiloluyum 69 kiloyum
canım oğlumda son aya kadar kıldım son ay artık oturarak kıldım, başlarken ayakta başlarsın sonra oturarak devam edebilirsin sandaleyede oturarak kılmak pek doğru değil, yerde ayaklarını uzatıp kılmak ondan daha iyi
Ya bizim bulantıların sebebi reflu galiba...reflu hastası yemek yiyince yatmaz bana uyku çöküyor yemek sonrası ...
reflü varsa tahin ye canım şıp diye keser
:) maşallah bebişe canım bir şey olsa emin ol dr söyler saklamaz
maşallah canım
sağol canım yazmaya devam:)
Arkadaşlar sizde de akıntı oluyor mu ? Su gibi rengi yok, koku yok. Birden ıslanıyorum. Nedeni ni bilne var mı ?
normal oluyor canım iyi bir şey bu
Kızlar bugün halsizligim tavan yaptı yine cok halsizim elim ayagim tutmuyor
2 gün iyi oldum azda olsa ayaga kalkmayi basarmistim bugün yine basa döndüm ağlamak istiyorum ((
Rabbim şifa versin canım
Kızlar 14. Haftama girdim we galiba bebegimin hareketlerini hissediyorum. Daha öncekiler bagırsak hareketleriydi ewet ama buseferki başka. Sanki balık oynar gibi hssediyorum çok nadir oluyo ama bu bagrsak hareketi degil eminim
tabi hissedersin artık canım
kızlar iyi aksamlar oruç tutamıyoruz ama ben hergün 1yasin okuyacağım.bu arada yarın kontrol var sabah 9da uyuyamam ben bugun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
güzel haberler al inşallah canım
kızlar 9+5 deyim kasıklarımda hafifçe batmalar var normal midir acaba
çok normal
teşekkürler sılam bi de yanlış hatırlamıyorsam son muayenede doktor rahmin geriye doğru filan gibi bişiy demişti ama net hatırlamıyorum
canım benim rahimde sağa dönüktü bu sıkıntı yapmaz korkma
iyi geceler kızlar bizde bugün 12 haftayı bitirdik 13 e geçiş yapıyoruz hayırlısı doğdukları günleri görelim inş btün bebeişlerede maşallah
aminn
Arkadaşlar yarın sabah kontrolüm var bazı arkadaşlar kontrolden önce çikolata yiyince bebeğin hareketlendiğini söylüyor ama çikolatayı ne kadar önce yemek lazım? Lütfen cevap verir misiniz? Tşkler
doğru canım ama benim oğlanda hiç işe yaramıyordu:) dr hep ye gel diyordu tiksindiğim halde yiyordum

evet canım çok güzel denk geldi

kızlar dün doktora götürdük oğlumu sürekli ağladı bir şey yemedi ateşide çıkınca gittik bende mecburen gittim eşim sen gelme dr yat dedi sana diye kızdı ama oğlum anne diye ağlayıp durdu onu nasıl bırakayım o halde iyi ki de gitmişim arabada çıkardı, 4 saat acilde kaldık iki serum takıldı , ağla ağla hem kendi perişan oldu hem biz, ben fırsat buldukça ayak ucuna uzandım boş yatak bulunca uzandım, o kadar ağlayan o değildi sanki serumu çıkardılar ben iyileştim değil mi anne hiç korkmadım değil mi dedi hastaneyi kim yıkmıştı acaba sürekli elim karnımda ya mübdi dedim hem karnımdakine korktum hem oğlumun hali üzdü, akşam eve zor düştüm hemen yattım babasıda oğlumu yatırdı hamdolsun gece sıkıntı olmadı şimdi yine ateşi var yemek istemiyor inşallah ilaçlar şifa olur.

Oy kiyamam yaa... ben de dun artik her yedigimi cikardim. Kasigima bi agri girdi ogururken. Kalktik acile gittik dogum hastanesinin. Pratisyen hekimmis ay beni ayar etti. Diyorum ki cok bulantim var su seruma bisry katin yok olmaz 3 aydan once yasak. Bari bebege ultrasonla bakalim korkuyorum ben diyorum 3 aydan once ultrasonla bakilmaz diyo. Gercek bir kalasti ve o kadar halsizdim ki ugrasamadim yoksa parcalardm o adami. Bos serumu yedim geldim eve. Allah kimseyi hastanelere muhtac etmesin, hele bir de kucuk bi cocuk bi tane de karninda oy cok uzuldum ya. Allah sihhat versin canim.

gecmiş olsun canım hava değişikliği var salgın var dikkatli olmak lazım

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin

Benim kontrolüm de 9 temmuzda, zaman geçmez oldu sanki Şu mübarek ramazan ayında bize verilen hediye için ne kadar şükretsek az gerçekten...

Allah'ın izniyle geçecek canım bunlar da, kocaman göbeklerimizle neşeli neşeli gezincez ortalarda

Canim cok uzuldum. Umarim serumlar ve ilaclar hemen etki gosterir de bir an once iyilesir oglusun. Kiyamam ben ona belli ki cok tatli bi delikanli :) konusmalari cok hos geldi :) masaallah tebareke Allah. Rabbim karnindaki bebise de oglusuna da saglik sihhat versin canim.

Sana da gecmis olsun canim. Bu pratisyen hekimler olduruyo zaten beni. Hem havalarindan yanlarina yaklasilmiyo hem de hic bisi bildikleri yok mubarek.

geçmiş olsun canım özelden de attım 1 yasini anca okudum ama daha okurum

herkese hayırlı ramazanlar ve günaydınlarr

gece davul sesini duyup da kalkmamak çok ağırıma gitti çok ilginç geliyor ya oruç tutmamak

Ay canım benimmm cok gecmiş olsun kuzuna. Serumdan sonra düzelmiştir ama birazdimi? Benim oğlum serumdan sonra genelde düzeliyor. Ve dünden beri benim oğluşumda hasta ateşlenip duruyor. İnat ettim dr götürmücem diye ama yok iyileşmiyor dr gitmeden illa bi gitmemiz lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…