2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ped kullanma demişti doktorum bu akıntılar için sılacım sana birsey dedi mi peki???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim gunluk pedlerden kullaniyorum ben incecik oluyor zaten onlar hissetmiyorsun hic neden kullanma dediki doktorun onun dedigi normal pedlerdir yoksa akinti oldugu surece ic camasirin islak olur hep
teşekkürler sılam bi de yanlış hatırlamıyorsam son muayenede doktor rahmin geriye doğru filan gibi bişiy demişti ama net hatırlamıyorum

canim bu tur seylerde doktoruna sor guzelce aklinda soru isareti kalmasin ne zaman bidahaki kontrolun mutlaka sor ne demek istemis

öyle canım ama allerjı yapar diye sanırım pamuklu dış yüzey olanlar var senin önerdiğin tr de de olan bir marka var mı canım kilot yetişmiyor valla:)

ben always kullaniyorum canim turkiyede de olmasi gerek sanirim ben cok memnunum ...
evet pamuklular tabiki iyi degil ince olmasi sart insallah bu markayi bulursan cok memnun kalirsin sende canim

Son düzenleme:
ben always kullaniyorum canim turkiyede de olmasi gerek sanirim ben cok memnunum ...
evet pamuklular tabiki iyi degil ince olmasi sart insallah bu markayi bulursan cok memnun kalirsin sende canim

tamam canım alayım bende molped vardı kaşıntı yaptı

iyi geceler kızlar bizde bugün 12 haftayı bitirdik 13 e geçiş yapıyoruz hayırlısı doğdukları günleri görelim inş btün bebeişlerede maşallah

yok sen doğrusun tatlım, günlük ped hele kş bu sıcaklarda kullanmamak gerekir kullanılıcaksada 2-3 saatte bir değiştirmek gerekiyor,,,
heleki havalar sıcak aman manyar olursun tatlım,,,,

tamam canım alayım bende molped vardı kaşıntı yaptı

gunluk ped olanlardan al canim ve sik sik degistirmeye calis ben hemen hemen her 2 wc ye giriste yeniliyorum temiz olmasi onemli

Son düzenleme:
Arkadaşlar yarın sabah kontrolüm var bazı arkadaşlar kontrolden önce çikolata yiyince bebeğin hareketlendiğini söylüyor ama çikolatayı ne kadar önce yemek lazım? Lütfen cevap verir misiniz? Tşkler

Arkadaşlar yarın sabah kontrolüm var bazı arkadaşlar kontrolden önce çikolata yiyince bebeğin hareketlendiğini söylüyor ama çikolatayı ne kadar önce yemek lazım? Lütfen cevap verir misiniz? Tşkler

ne kadar olduğunu bilemem ama az ye tatlım, çünkü çikolatada kafein var,,,

hayirli haberlerle gelirsin insallah canim .
evet ablamda hamile doktora gittiginde doktor gorememis cinsiyetini hareket etsin diye cikolata ye 10 dk sonra yine gel demis ablama yemis 10 dk sonra yine girmis ama bizim bebis acmamis bacaklarini edepli cocuk vesselam tabi olan ablama oldu bidahaki kontrole kaldi cinsiyet isi

kizlar bugun cok guzel bi gundu sabahi cuma, aksami ilk teravi namazi, gecesi sahur ve ertesi gunu ilk ramazan ve rabbime sukurler olsunki bizler boyle bi ayda iki canliyiz.bu ramazan ayi hurmetine insallah yavrularimizi saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz.
dualarinizda bizi de unutmayin sizler dualarimdasiniz herkese hayirli geceler

Benim de doktor kontrolüme 10 gün var. İnsan sabırsızlanıyor çok. İnşallah çok iyidir. Hepimizin melekleri çok sağlıklıdır inşallah. Bugün Bir hoca gelen melekler için cennetin meyvası dedi. Rabbim herkese nasip etmez. Ederse şükretmek lazım demişti. Çok şükür. Dünyada aldığım en güzel hediye.

Yeni Dogmus Bebek Annesinden Ayrilmak Istemiyor...

kizlar bi izleyin yavrum ya kiyamam

http://www.youtube.com/watch?v=bhP8ieyWtYA

Allah'im nasil birseydir bu. Nasil sariliyo oyle annesine. Icim bir tuhaf oldu :/

Canim cok tesekkurler guzel dualarin icin. Ben de dua ederken hep tum hamisleri de katmaya calisiyorum dualarima. Rabbim bu mubarek gunlerde dualarimizi kabul eyleyip hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize..

Bu arada ben hala listede yokum canim :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım...
Çok güzel günlerdeyiz. Ramazan'da bebeklerimizle olmamız çok güzel gerçekten hamdolsun.

Ben her gün hepimiz için dua ediyorum. Dualara ihtiyacımız var. Allah kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…