canim gunluk pedlerden kullaniyorum ben incecik oluyor zaten onlar hissetmiyorsun hic neden kullanma dediki doktorun onun dedigi normal pedlerdir yoksa akinti oldugu surece ic camasirin islak olur hep
canim bu tur seylerde doktoruna sor guzelce aklinda soru isareti kalmasin ne zaman bidahaki kontrolun mutlaka sor ne demek istemis
günaydın kızlar herkesin ramazanı hayırlı olsun. bu sene de ramazan ayını görmeyi Allah nasip etti hem de hediyesiyle beraber bebişimizle ilk ramazanımız oruç tutamamak garip geliyo ama yinede ramazan ayında olmanın hissi bambaşka
korkma canım benim karnım da iyice içine göçtü . hem Allah korusun bebişine birşey olsa eriyip gidecek hali yok ya o orada yine duruyor .
şişkinliğin gitmiştir.
benim de afedersin şeyimden karnımın içine doğru iğnelenme oluyor dünden beri
Aynen benim de öyle sanki ordan iğne falan geçiyormuş gibi idrar yolu enfeksiyonu da olabilir diye düşünmüştüm inşallah bişey olmamıştır zaten bi düşük yaşamıştım bu mübarek günlerin hatrına kimseye yaşatmasın Rabbim
Kızlar youtubede 12. Hafta ultrason videosu izledim ne güzel oynuyor amniyon sıvısı içinde hiç durmuyor sanki, takla bile atıyor Maşallah tam bi mucize...
benim canım, teşekkürler iyiyim ,şimdilik iyi gidiyor ama benim erken doğum riskim çok yüksek sadece o sıkıntımız var yaş da epey var tabii,sizleri takip etmeye çalışıyorum hepiniz çok heyecanlısınız bana da bulaştı bu heyecan,gerçi insan hayatın da kaç kere üçüz gebe olur dimi sana da sağlıklı gebelikler doğumlar diliyorum...umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.
Senin durumundan çok etkilendim ben :) allahın hikmeti bir hediyesi sana... Bakımı zor olur ama inanılmaz bir aşk yaşayacaksın eminim :) allah sağlıklı sıhhatli kucağına kavuştursun ..
günaydın kızlar herkesin ramazanı hayırlı olsun. bu sene de ramazan ayını görmeyi Allah nasip etti hem de hediyesiyle beraber bebişimizle ilk ramazanımız oruç tutamamak garip geliyo ama yinede ramazan ayında olmanın hissi bambaşka
Oruç tutmamak bana da tuhaf geliyor. Eşim geçen sene çok ısrar etmişti bebek için dedim ramazandan sonra olsun oruç tutucam.. Ama bak bu sene yine ramazana geldi nasip etmedi rabbim oruç tutmayı evladımı bağışladı bana. Ne yapalım ona iyi bakmakda bizim görevimiz. Borcumuz borç..