2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bi sonraki kontrolüm 10 temmuzda yani bunu laf arasında söyledi önemli bir problem olsaydı önlemini alırdı diye düşünüyorum

günaydın kızlar herkesin ramazanı hayırlı olsun. bu sene de ramazan ayını görmeyi Allah nasip etti hem de hediyesiyle beraber bebişimizle ilk ramazanımız oruç tutamamak garip geliyo ama yinede ramazan ayında olmanın hissi bambaşka

Herkese hayırlı ramazanlar... bol bol dua edelim kizlar.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

canım yorgunluktan o bir an önce dinlenmen lazım sakın daha iş yapma bugün istirahat etmen lazım[/QUOTE]

Dün de aslında çok bi iş yapmadım mutfağı yerleştirdim biraz akşama kadar yattım inşallah bişey olmamıştır canım ya

Aynen benim de öyle sanki ordan iğne falan geçiyormuş gibi idrar yolu enfeksiyonu da olabilir diye düşünmüştüm inşallah bişey olmamıştır zaten bi düşük yaşamıştım bu mübarek günlerin hatrına kimseye yaşatmasın Rabbim

İnşallah öyledir canım

ben bi doktora gideyim 15 dakika aramız bu hapşırıktan sonra 2 saat geçti hala kasıklarım ağrıyor

Kızlar youtubede 12. Hafta ultrason videosu izledim ne güzel oynuyor amniyon sıvısı içinde hiç durmuyor sanki, takla bile atıyor Maşallah tam bi mucize...

Günaydın kızlar hayirli ramazanlar..
Karından vajinaya doğru keskin bir ağrı bende de oluyor 2 gündür:44:
Ya tam vajinada bende de oluyo böyle saplanti gibi bi ağrı sonra geçiyo. Demek sizlerde de varmis,evham yapmiyim ozaman

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Senin durumundan çok etkilendim ben :) allahın hikmeti bir hediyesi sana... Bakımı zor olur ama inanılmaz bir aşk yaşayacaksın eminim :) allah sağlıklı sıhhatli kucağına kavuştursun ..

Oruç tutmamak bana da tuhaf geliyor. Eşim geçen sene çok ısrar etmişti bebek için dedim ramazandan sonra olsun oruç tutucam.. Ama bak bu sene yine ramazana geldi nasip etmedi rabbim oruç tutmayı evladımı bağışladı bana. Ne yapalım ona iyi bakmakda bizim görevimiz. Borcumuz borç..

bende de vardı o ağrı doktorum normal dedi,,,

slm kızlar ben git gide hamileye benziyorum sanırım:)

Eklentiler

• $DSC_0423.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…