hahayy du bakalim oda biseymi hele bi dogsunlar o zaman tam maymuna donucez
ye eksiyi cikar ayseyi dicem ama tutmuyor sanirim simdide eksi yiyenin oglu tatli yiyenin kizi olur diyorlar gorucez bakalim sana hangisi uyacak
gozun aydin canim cok sevindim hem bebisin icin hemde tayin isiniz icin insallah bundan sonrada hep ugurlu gelir bebis
senin ismin niye listede yok yollamismiydin bana bilgilerini istersen tekrar yolla canim ekleyelim gozden kacti demekki yolladiysanda:26:
oyy masallah yaa bu neguzel bi resim boyle biri yazmisya hakkaten tam cercevelik masallah
canim evet sizler cinsiyetleri ogrendikce beni heycan basiyor burda bi ogrenseydim kiz yada erkek hangisi hayirliysa artik maksat merakim gitsin iste
canim konunun ilk sayfasinda listemiz lutfen bilgilerini ozelden yazip bana gonder ekleyelim ucuzlerimizide listemize
gozun aydin canim masallah hersey yolundaymis bebiste kocaman gozukuyor
canim herkesin bunyesi farkli farkli ama bu tur agrilar arada normal cok fazla olursa doktoruna danis mutlaka.
ayrica senin ismin de yok listede bilgilerini ozelden yolla lutfen
tamam canim hayirli olsun bebesin hosgeldin aramiza
canim sagolasin evet isim isi en zoru aslnda sonucta senin kararinla bebegin omur boyu o ismi tasiyacak iyi dusunmek gerek
bi cinsiyeti belli olsunda ondan sonra 6 ay isim arariz artik
masallah kuzuna canim
kızlar selam ne zamandır takip edemiyordum sizi bugün doktordan geldik bebeğimizi gördük ikili testi yapmadı 11+1 bugün 13 de yapacakmış o zaman cinsiyetini de söyleyeceğim size dedi sadece resimlerini aldık takla atıyordu çok güzel bir duygu kalbim yerinden çıkacaktı içimde muzur bir bebek varrrr doktor bile öyle dedi resim için pozu zor yakaladı sürekli takla attı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin bebeklerini cuma bugün dualarınızı eksik etmeyin
Selam kızlar birkac gündür giremedim.. İçim içimi yedi 2 gündür içimdeki kurt kemiriyor beni. 2-3 güne kadar migde bulantım agız tadımın bozuklugu istahsızlık falan vardı.. Ama 2 gündür kalmadı birden varsada cok hafif bide sanki hiç hamile değilmiş gibi hissediyorum kendimi.. Daha hiç kalp atısını duymadık pazartesı duyacagız inşallah ama sanki bişey oldu gibi bebeğime bilmiyorum ya(
bugün 9+1 ama ultrasonda bir gün önden gidiyor 9+2 dedi doktor canım
Bi arkadaş vardı üçüz gebeliği olan ondan bilgisi olan var mı??
canım ben 12 . Haftada gittiğimde elleri , kolları , bacakları net değildi ikili testi yapamadı dr .. 13.haftada netti.. Sakın üzme tatlı canını anormal bir dırum yok
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım allah razı olsun içimi ferahlattınızRabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimizin yavrusunu bağışlasın inşaallah.. Amiinnn
kızlar iyi aksamlar oruç tutamıyoruz ama ben hergün 1yasin okuyacağım.bu arada yarın kontrol var sabah 9da uyuyamam ben bugun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyy ne güzelmiş,anketin hepsi kız,umarım benimkilerde kız olur
Bol bol su iç, ağrıda çok işe yarar, böle 2 3 bardak üst üste, ışığı kapat karanlıkta gözlerini kapat. Bide eczanelerde miğren terapi bandı var, hamilelikte kullanılabilir( eczacıyım bu arada:) alnına yapıştırıyorsun bandı, bulabilirsen dene derim, geçmiş olsun çok, umarım atakların çok ağır geçmezarkadaslar slm
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsin
kızlar gercekten zor durumdayım kronik migren hastasıyım suan sadece minoset parol kullanabılıyorum ama malasef gecmıyor
2,5 gündür yenı gectı atagım ıkı gun işe gidemedim acıle gıtsemde sadece parol takıyolar
agrıdan duramıyorum benım gıbı olanlar var mı ve napıyosunuz kızlar lutfen yardım edın bebegımede zarar verıyorum die uzuluyorum
agrıdan hayattan kopuyorum dualarınızı da beklıyorum(((
canim hayirli haberlerle gel heycanla bekliyor olucaz yarin senikızlar iyi aksamlar oruç tutamıyoruz ama ben hergün 1yasin okuyacağım.bu arada yarın kontrol var sabah 9da uyuyamam ben bugun
canim 14 uncu haftada artik bebegini hissedersin o hissetigin hareketler oglusunun harekletleriKızlar 14. Haftama girdim we galiba bebegimin hareketlerini hissediyorum. Daha öncekiler bagırsak hareketleriydi ewet ama buseferki başka. Sanki balık oynar gibi hssediyorumçok nadir oluyo ama bu bagrsak hareketi degil eminim
yasasin kizlar cogalsin benimde kizim olsunnliste de kızlar çoğalmış
sılacım ben özelden yazamıyormuşum 25 msj tamamlamamışımda ,henüz çözemedim ben bu kk olayını yahu o sebepten hangi bilgiler lazımsa yazayım normal yollardan
kızlar 9+5 deyim kasıklarımda hafifçe batmalar var normal midir acaba
İyi akşamlar kızlarrr. Akıntı demişsiniz benim böyle krem gibi değişik bişi 😊 ama hemen pedim islaniyor.
bu akinti isi kisiden kiseye vucut yapisina gore degisen birsey canim kimisindede hic olmaz.
ben kendimi bildim bileli hep akintim vardi zaten hamileligimde iyice cogaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?