2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

sılacım ben özelden yazamıyormuşum 25 msj tamamlamamışımda ,henüz çözemedim ben bu kk olayını yahu o sebepten hangi bilgiler lazımsa yazayım normal yollardan

benimde bugün randevum vardı ,benimkiler de 11+3 üçüz ,aynen dediğin gibi ölçüyü zor aldı doktor kıpır kıpırlar ,çok komikti yaaa

canım korkma, bende öyle olmuştum çok korktum, hatta sordum burada ki arkadaşlara bütün belirtilerim kayboldu birden ama 10. hafta civarı belirtiler çoook azalıyor.

bugün 9+1 ama ultrasonda bir gün önden gidiyor 9+2 dedi doktor canım

Canım ben 12 . Haftada gittiğimde elleri , kolları , bacakları net değildi ikili testi yapamadı dr .. 13.haftada netti.. Sakın üzme tatlı canını anormal bir dırum yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi arkadaş vardı üçüz gebeliği olan ondan bilgisi olan var mı??

benim canım, teşekkürler iyiyim ,şimdilik iyi gidiyor ama benim erken doğum riskim çok yüksek sadece o sıkıntımız var yaş da epey var tabii,sizleri takip etmeye çalışıyorum hepiniz çok heyecanlısınız bana da bulaştı bu heyecan,gerçi insan hayatın da kaç kere üçüz gebe olur dimi sana da sağlıklı gebelikler doğumlar diliyorum...umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.

sağol canım allah razı olsun içimi ferahlattınız Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimizin yavrusunu bağışlasın inşaallah.. Amiinnn

Kızlar 14. Haftama girdim we galiba bebegimin hareketlerini hissediyorum. Daha öncekiler bagırsak hareketleriydi ewet ama buseferki başka. Sanki balık oynar gibi hssediyorum çok nadir oluyo ama bu bagrsak hareketi degil eminim

kızlar iyi aksamlar oruç tutamıyoruz ama ben hergün 1yasin okuyacağım.bu arada yarın kontrol var sabah 9da uyuyamam ben bugun

İyi akşamlar kızlarrr. Akıntı demişsiniz benim böyle krem gibi değişik bişi 😊 ama hemen pedim islaniyor.

kızlar iyi aksamlar oruç tutamıyoruz ama ben hergün 1yasin okuyacağım.bu arada yarın kontrol var sabah 9da uyuyamam ben bugun

İyi akşamlar canım hadi bakalımmmm hayırlı haberlerle gel inşallah
Evet tutamıcaz napalım bendd sen gibi düşündüm bugun başladım yasin okumaya inş hergün okucam.

Bol bol su iç, ağrıda çok işe yarar, böle 2 3 bardak üst üste, ışığı kapat karanlıkta gözlerini kapat. Bide eczanelerde miğren terapi bandı var, hamilelikte kullanılabilir( eczacıyım bu arada:) alnına yapıştırıyorsun bandı, bulabilirsen dene derim, geçmiş olsun çok, umarım atakların çok ağır geçmez

canim hayirli haberlerle gel heycanla bekliyor olucaz yarin seni
Kızlar 14. Haftama girdim we galiba bebegimin hareketlerini hissediyorum. Daha öncekiler bagırsak hareketleriydi ewet ama buseferki başka. Sanki balık oynar gibi hssediyorum çok nadir oluyo ama bu bagrsak hareketi degil eminim
canim 14 uncu haftada artik bebegini hissedersin o hissetigin hareketler oglusunun harekletleri
liste de kızlar çoğalmış
yasasin kizlar cogalsin benimde kizim olsunn
sılacım ben özelden yazamıyormuşum 25 msj tamamlamamışımda ,henüz çözemedim ben bu kk olayını yahu o sebepten hangi bilgiler lazımsa yazayım normal yollardan

sat ve yasin lazim canim burya yaz ekleyeyim listeye

İyi akşamlar kızlarrr. Akıntı demişsiniz benim böyle krem gibi değişik bişi 😊 ama hemen pedim islaniyor.

bu akinti isi kisiden kiseye vucut yapisina gore degisen birsey canim kimisindede hic olmaz.
ben kendimi bildim bileli hep akintim vardi zaten hamileligimde iyice cogaldi

bu akinti isi kisiden kiseye vucut yapisina gore degisen birsey canim kimisindede hic olmaz.
ben kendimi bildim bileli hep akintim vardi zaten hamileligimde iyice cogaldi

ped kullanma demişti doktorum bu akıntılar için sılacım sana birsey dedi mi peki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…