Sana da geçmiş olsun canımmm 😘 amin valla allah kimseyi düşürmesin hastanelere cok zor. Hele cocuk olunca daha bi zor.Oy kiyamam yaa... ben de dun artik her yedigimi cikardim. Kasigima bi agri girdi ogururken. Kalktik acile gittik dogum hastanesinin. Pratisyen hekimmis ay beni ayar etti. Diyorum ki cok bulantim var su seruma bisry katin yok olmaz 3 aydan once yasak. Bari bebege ultrasonla bakalim korkuyorum ben diyorum 3 aydan once ultrasonla bakilmaz diyo. Gercek bir kalasti ve o kadar halsizdim ki ugrasamadim yoksa parcalardm o adami. Bos serumu yedim geldim eve. Allah kimseyi hastanelere muhtac etmesin, hele bir de kucuk bi cocuk bi tane de karninda oy cok uzuldum ya. Allah sihhat versin canim.
ben always kullaniyorum canim turkiyede de olmasi gerek sanirim ben cok memnunum ...
evet pamuklular tabiki iyi degil ince olmasi sart insallah bu markayi bulursan cok memnun kalirsin sende canim
kızlar dün doktora götürdük oğlumu sürekli ağladı bir şey yemedi ateşide çıkınca gittik bende mecburen gittim eşim sen gelme dr yat dedi sana diye kızdı ama oğlum anne diye ağlayıp durduonu nasıl bırakayım o halde iyi ki de gitmişim arabada çıkardı, 4 saat acilde kaldık iki serum takıldı , ağla ağla hem kendi perişan oldu hem biz, ben fırsat buldukça ayak ucuna uzandım boş yatak bulunca uzandım, o kadar ağlayan o değildi sanki serumu çıkardılar ben iyileştim değil mi anne hiç korkmadım değil mi dedi hastaneyi kim yıkmıştı acaba sürekli elim karnımda ya mübdi dedim hem karnımdakine korktum hem oğlumun hali üzdü, akşam eve zor düştüm hemen yattım babasıda oğlumu yatırdı hamdolsun gece sıkıntı olmadı şimdi yine ateşi var yemek istemiyor inşallah ilaçlar şifa olur.
geçmiş olsun canım özelden de attım 1 yasini anca okudum ama daha okurum
herkese hayırlı ramazanlar ve günaydınlarr
gece davul sesini duyup da kalkmamak çok ağırıma gitti çok ilginç geliyor ya oruç tutmamak
Tatlı anneler meleklerimiz ile ilk Ramazanımız elhamdüLİLLAH...Rabbim hayırlı mübarek eylesin inşaallah Ramazanimizi...ben sizlere dua ediyorum sizlerde duanızda unutmayın inşallah...
Ben bıraktım ama iştahım açılmadı 😁 ara arada bulantım oluyo ilk zamanki gibi değil ama yinede oluyo bazı şeylerden çok tiksindim mesela 😬😬12.haftayı bitirip dr'u Folbiolu yada folik asiti bıraktirdigi arkadaşlar bulantılarınız geçti mi? iştahınız açıldı mı?
12.haftayı bitirip dr'u Folbiolu yada folik asiti bıraktirdigi arkadaşlar bulantılarınız geçti mi? iştahınız açıldı mı?
kızlar az önce hapşırdım kasıklarıma ağrı girdi bi anda kötü bişiy yoktur dimi
Kızlar günaydın bi kaç gündür ev taşıyorum diye baya yoruldum dün kasığımla göbek deliğimde iki kez derin bi sancı oldu ve sanki kasığının üstündeki bebeğin olduğunu düşündüğüm küçük tepecik küçüklmüş gibi.. Bebeğe bişey oldu sanırım içim hiç rahat değil.. Doktorum da bugün çalışmıyo pazartesiyi beklemek zorundayım.. Bu arada iki gündür akıntım da yok iyice korkmaya başladım
korkma canım benim karnım da iyice içine göçtü . hem Allah korusun bebişine birşey olsa eriyip gidecek hali yok ya o orada yine duruyor .
şişkinliğin gitmiştir.
benim de afedersin şeyimden karnımın içine doğru iğnelenme oluyor dünden beri
kızlar iyi aksamlar oruç tutamıyoruz ama ben hergün 1yasin okuyacağım.bu arada yarın kontrol var sabah 9da uyuyamam ben bugun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Karından vajinaya doğru keskin bir ağrı bende de oluyor 2 gündür:44:
günaydın hayırlı ramazanlar
kızlar az önce hapşırdım kasıklarıma ağrı girdi bi anda kötü bişiy yoktur dimi
Kızlar günaydın bi kaç gündür ev taşıyorum diye baya yoruldum dün kasığımla göbek deliğimde iki kez derin bi sancı oldu ve sanki kasığının üstündeki bebeğin olduğunu düşündüğüm küçük tepecik küçüklmüş gibi.. Bebeğe bişey oldu sanırım içim hiç rahat değil.. Doktorum da bugün çalışmıyo pazartesiyi beklemek zorundayım.. Bu arada iki gündür akıntım da yok iyice korkmaya başladım
canım sana da çok geçmiş olsun ne dengesiz doktormuş o ya sinir oldumOy kiyamam yaa... ben de dun artik her yedigimi cikardim. Kasigima bi agri girdi ogururken. Kalktik acile gittik dogum hastanesinin. Pratisyen hekimmis ay beni ayar etti. Diyorum ki cok bulantim var su seruma bisry katin yok olmaz 3 aydan once yasak. Bari bebege ultrasonla bakalim korkuyorum ben diyorum 3 aydan once ultrasonla bakilmaz diyo. Gercek bir kalasti ve o kadar halsizdim ki ugrasamadim yoksa parcalardm o adami. Bos serumu yedim geldim eve. Allah kimseyi hastanelere muhtac etmesin, hele bir de kucuk bi cocuk bi tane de karninda oy cok uzuldum ya. Allah sihhat versin canim.
evet canım ettik ama evde de buldu bizi hastalık, sağolasın güzel haberlerini bekliyorum kızınıngecmiş olsun canım hava değişikliği var salgın var dikkatli olmak lazım
sağol canım aminCanım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin
inşallah canım halime acır oldum sonra da kendime kızıyorum insanların ne derdi var diyeAllah'ın izniyle geçecek canım bunlar da, kocaman göbeklerimizle neşeli neşeli gezincez ortalarda
sağol canım inşallah, çok dilli canım dilli düdük benim oğluşCanim cok uzuldum. Umarim serumlar ve ilaclar hemen etki gosterir de bir an once iyilesir oglusun. Kiyamam ben ona belli ki cok tatli bi delikanli :) konusmalari cok hos geldi :) masaallah tebareke Allah. Rabbim karnindaki bebise de oglusuna da saglik sihhat versin canim.
Sana da gecmis olsun canim. Bu pratisyen hekimler olduruyo zaten beni. Hem havalarindan yanlarina yaklasilmiyo hem de hic bisi bildikleri yok mubarek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canım kaydettim Allah kabul etsin, sağolasıngeçmiş olsun canım özelden de attım 1 yasini anca okudum ama daha okurum
herkese hayırlı ramazanlar ve günaydınlarr
gece davul sesini duyup da kalkmamak çok ağırıma gitti çok ilginç geliyor ya oruç tutmamak
canım eve gelince yine çıkardı yemeye zorladık çünküAy canım benimmm cok gecmiş olsun kuzuna. Serumdan sonra düzelmiştir ama birazdimi? Benim oğlum serumdan sonra genelde düzeliyor. Ve dünden beri benim oğluşumda hasta ateşlenip duruyor. İnat ettim dr götürmücem diye ama yok iyileşmiyor dr gitmeden illa bi gitmemiz lazim.
amin canım sağolTatlı anneler meleklerimiz ile ilk Ramazanımız elhamdüLİLLAH...Rabbim hayırlı mübarek eylesin inşaallah Ramazanimizi...ben sizlere dua ediyorum sizlerde duanızda unutmayın inşallah...
sağol canım öyle biri gözünün önünde biri içindeçok geçmiş olsun canim.anne yüreği iste ne karnindakins kiyabiliyorsun sene oğluna. ikisi de can. Rabbim yokluklarini göstermesin. acil şifalar diliyorum
canim ben dun doktoruna sordum oruç tutabilir miyim diye normal beslenebiliyorsan tutabilirsin sorun olmaz dedi. aslında çok da normal beslenemiyorum ana ramazanin berketinden galiba hamileliğimin basindan beri agzima surmedigim yumurtadan iki tane yedim sahurdanormalde bu kadar hayatta doyuramiyordum karnimi. niyet etmedim ama ne olur ne olmaz diye. öğle vaktine kadar niyet edilebiliyormus. bakalım kendimi deniyorum inşaallah tutabilirim ama tutamazsak da camimiz sağolsun Rabbimiz izin vermiş bebislerimiz için gönül rahatligitla tutmayabiliriz. onlar saglikli olsun yeter ki
sana da canımKizlar gunaydin...hayirli ramazanlar...
günaydın hayırlı ramazanlar
günaydın canım korkma kasılmıştır karnın geçer o hapşuruktan öksürükten bir şey olmaz bebişekızlar az önce hapşırdım kasıklarıma ağrı girdi bi anda kötü bişiy yoktur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?