2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sana da geçmiş olsun canımmm 😘 amin valla allah kimseyi düşürmesin hastanelere cok zor. Hele cocuk olunca daha bi zor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlı anneler meleklerimiz ile ilk Ramazanımız elhamdüLİLLAH...Rabbim hayırlı mübarek eylesin inşaallah Ramazanimizi...ben sizlere dua ediyorum sizlerde duanızda unutmayın inşallah...

ben always kullaniyorum canim turkiyede de olmasi gerek sanirim ben cok memnunum ...
evet pamuklular tabiki iyi degil ince olmasi sart insallah bu markayi bulursan cok memnun kalirsin sende canim

Ben memnunum cunku camasir islanmiyor en azından sıksık değiştiriyorum sıkıntı yok ben molped'in en incelerinden kullaniyorum yeşil kutusu güzelde kokusu var o kokuyu duymuyosun

12.haftayı bitirip dr'u Folbiolu yada folik asiti bıraktirdigi arkadaşlar bulantılarınız geçti mi? iştahınız açıldı mı?

çok geçmiş olsun canim.anne yüreği iste ne karnindakins kiyabiliyorsun sene oğluna. ikisi de can. Rabbim yokluklarini göstermesin. acil şifalar diliyorum

canim ben dun doktoruna sordum oruç tutabilir miyim diye normal beslenebiliyorsan tutabilirsin sorun olmaz dedi. aslında çok da normal beslenemiyorum ana ramazanin berketinden galiba hamileliğimin basindan beri agzima surmedigim yumurtadan iki tane yedim sahurda normalde bu kadar hayatta doyuramiyordum karnimi. niyet etmedim ama ne olur ne olmaz diye. öğle vaktine kadar niyet edilebiliyormus. bakalım kendimi deniyorum inşaallah tutabilirim ama tutamazsak da camimiz sağolsun Rabbimiz izin vermiş bebislerimiz için gönül rahatligitla tutmayabiliriz. onlar saglikli olsun yeter ki

Tatlı anneler meleklerimiz ile ilk Ramazanımız elhamdüLİLLAH...Rabbim hayırlı mübarek eylesin inşaallah Ramazanimizi...ben sizlere dua ediyorum sizlerde duanızda unutmayın inşallah...

Allah razı olsun canımm 🙏

12.haftayı bitirip dr'u Folbiolu yada folik asiti bıraktirdigi arkadaşlar bulantılarınız geçti mi? iştahınız açıldı mı?
Ben bıraktım ama iştahım açılmadı 😁 ara arada bulantım oluyo ilk zamanki gibi değil ama yinede oluyo bazı şeylerden çok tiksindim mesela 😬😬

günaydın güzel annişler
dün doktorum bana vitamin vermedi gerek yok bol sebze meyve ye doğal olarak al dedi. ben hekim olarak önermiyorum dedi. kış zamanı veriyormuş
ama içime sinmedi ya ben yine de yazdırsam mı

evet canım azaltıyor. folik asit içtiğim gün (ben yatarken içiyordum ) sabah kalktığımda ağzımda kötü bir tat oluyordu herşeye bulanıyordum. bırakınca iki gün içinde azalıyor. yani bende öyle oluyor. doğru düzgün içemedim zaten.

Kızlar günaydın bi kaç gündür ev taşıyorum diye baya yoruldum dün kasığımla göbek deliğimde iki kez derin bi sancı oldu ve sanki kasığının üstündeki bebeğin olduğunu düşündüğüm küçük tepecik küçüklmüş gibi.. Bebeğe bişey oldu sanırım içim hiç rahat değil.. Doktorum da bugün çalışmıyo pazartesiyi beklemek zorundayım.. Bu arada iki gündür akıntım da yok iyice korkmaya başladım

korkma canım benim karnım da iyice içine göçtü . hem Allah korusun bebişine birşey olsa eriyip gidecek hali yok ya o orada yine duruyor .
şişkinliğin gitmiştir.
benim de afedersin şeyimden karnımın içine doğru iğnelenme oluyor dünden beri

Karından vajinaya doğru keskin bir ağrı bende de oluyor 2 gündür:44:

kızlar iyi aksamlar oruç tutamıyoruz ama ben hergün 1yasin okuyacağım.bu arada yarın kontrol var sabah 9da uyuyamam ben bugun

Guzel haberler guzel fotograflar bekliyoruz canim

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Karından vajinaya doğru keskin bir ağrı bende de oluyor 2 gündür:44:

çok gıcık bir durum . ansızın iğne batar gibi oluyor. ama normalmiş . doktorum baktı rahim ağzın kapalı , kesenin yeri de güzel dedi o yüzden çok umursamıyorum olur böyle şeyler

günaydın hayırlı ramazanlar

Günaydın canım...sana da hayırlı ramazanlar

kızlar az önce hapşırdım kasıklarıma ağrı girdi bi anda kötü bişiy yoktur dimi

Arada banada oluyor aslında hamilelikte normaldan fazla hapşuruyorum...yok tur bir şey içini ferah tutu...

Canım allahın izniyle bir şey yoktur...Gaz olayı bitiginden karınlarımız biraz daha normale döndü bence ilk dönemden :!: o yüzden küçülmüş gelmiştir.

canım sana da çok geçmiş olsun ne dengesiz doktormuş o ya sinir oldum
gecmiş olsun canım hava değişikliği var salgın var dikkatli olmak lazım

evet canım ettik ama evde de buldu bizi hastalık, sağolasın güzel haberlerini bekliyorum kızının
Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin
sağol canım amin
Allah'ın izniyle geçecek canım bunlar da, kocaman göbeklerimizle neşeli neşeli gezincez ortalarda
inşallah canım halime acır oldum sonra da kendime kızıyorum insanların ne derdi var diye
sağol canım inşallah, çok dilli canım dilli düdük benim oğluş serum takarken çığlık ata ata söylediklerini duysan gülermisin ağlarmısın gerçi ben ağlıyordum:) yeter ya yeter bıraksan artık elimi diyor doktora
tamam canım kaydettim Allah kabul etsin, sağolasın
canım eve gelince yine çıkardı yemeye zorladık çünkü hiç böyle kötü olmamıştı taş gibidir benim gibi hasta da olsa fıldır fıldır dolanırdı oyun bile oynamadı, sabah biraz daha iyiydi ama sürekli yatmak istiyor görülmemiş şey:) canım ben normalde ne ilaç veririm ne doktora götürürüm eşimle hep bu yüzden tartışırız o hemen dr der ben hayır derim antibiyotiğe sonuna kadar hayır derim ama bu sefer şarttı sende ihmal etme canım salgın var çünkü kusma ateş ishal
amin canım sağol
sağol canım öyle biri gözünün önünde biri içinde
Kizlar gunaydin...hayirli ramazanlar...
sana da canım
günaydın hayırlı ramazanlar

kızlar az önce hapşırdım kasıklarıma ağrı girdi bi anda kötü bişiy yoktur dimi
günaydın canım korkma kasılmıştır karnın geçer o hapşuruktan öksürükten bir şey olmaz bebişe

canım yorgunluktan o bir an önce dinlenmen lazım sakın daha iş yapma bugün istirahat etmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…