2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Allah kabul etsin canım ama tutmamak daha iyi gibi geliyor bebekler susuz kalmasın korluyorum
ablam da doğum yapacak 1 ay içinde ona sordum sakın tutma sonra tutarsın dedi
ben dedim arada tutuyum o hiç tutma dedi sonra hastalık oluşuyormuş vücutta doğuma yakın kala şeker falan çıkıyormuş

Arkadaşlar yarın sabah kontrolüm var bazı arkadaşlar kontrolden önce çikolata yiyince bebeğin hareketlendiğini söylüyor ama çikolatayı ne kadar önce yemek lazım? Lütfen cevap verir misiniz? Tşkler

Canım ben yarım saat önce yemiştim bi tane çikolata baya hareketliydi ❤️

yaşın önemi yok ablacım hepimiz arkadşız. Biz küçükler de sizlerden öğrenicez artık bazı şeyleri :) Bu arad rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)

sağol esmercim,seve seve paylaşırım tecrübelerimi :) umarım sen de sağlıkla alırsın kucağına,anneliğin zorlukları endişeleri daha evladın rahime düşer düşmez başlıyor ömür boyu sürüyor o endişeler, annelik çoook zor :)

12.haftayı bitirip dr'u Folbiolu yada folik asiti bıraktirdigi arkadaşlar bulantılarınız geçti mi? iştahınız açıldı mı?

İştahım açılmadı sanki bulantılarım geçti gibi. Gerçi benim bılantılarım bi oluyodu bi olmuyodu şimdi olmayan dönemmi tamamen mi geçti bi kaç güne kesinleşir

Çok geçmiş olsun eflalcim inşallah şimdi daha iyidir oğlun sende dinlenmeye çalış yinede allah yardımcın olsun

Cok tatli olmussun canim masallah. Hem de fitken hamis kalmissin ne guzel. Ben de gobek de popo da gidiyo :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

tşk ederim canım ben şimdiden kilo derdine düştüm nasıl vercem diye düşünüyorum:) neyse sağlıcakla doğsunlar da inş önemli olan o

kızlar az önce hapşırdım kasıklarıma ağrı girdi bi anda kötü bişiy yoktur dimi

Yok canım üzme kendini benimde öyle oluyo öksürünce hapşurunca bıçak gibi saplanıyo özellikle bacaklarım uzanıkken hapşuruyosam. Şimdi mümkün olduğunca bacaklarımı karnıma çekip hapşuruyorum o zaman acımıyo pek dene istersen sen de

Kızlar kanaltürkte anne çocuk günlüğü diye bir hamilelik programı var şu an..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok tatli olmussun canim masallah. Hem de fitken hamis kalmissin ne guzel. Ben de gobek de popo da gidiyo :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Seninki kız olabilir o zaman canım kız hamileliklerinde popo da çıkıyo 😊

Missdely gelmedi mi daha doktordan merak ediyorum

Son düzenleme:
tşk ederim canım ben şimdiden kilo derdine düştüm nasıl vercem diye düşünüyorum:) neyse sağlıcakla doğsunlar da inş önemli olan o

Aldigim catlak kreminde o yaziyor. Kadinlar dogum sonrasi hemen eski hallerine donmeyi beklerler. Ancak o kilolari 9 ay boyunca aldiginizi unutmayin. Gider illa ki ama zaman isteyecek sanirim canim. Ayrica sen hic dert etme bence gayet sevimli gorunuyosun :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Seninki kız olabilir o zaman canım kız hamileliklerinde popo da çıkıyo 😊

Agzindan bal damliyor canim balll. Insallah oyledir. :) o zaman popo da kabulumdur hihihi

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Senin durumundan çok etkilendim ben :) allahın hikmeti bir hediyesi sana... Bakımı zor olur ama inanılmaz bir aşk yaşayacaksın eminim :) allah sağlıklı sıhhatli kucağına kavuştursun ..

ilk öğrendiğimde günlerce ağladım ,üçüz fikrine alışmak gerçekten zor oldu,benim için ,gebelik bile düşünmüyordum önce onun şokunu yaşadım,sonra düşündüm bu gebelik doğal yollarla oldu, allahım verdiğine göre bir planı vardır bu çocuklarla ilgili dedim, tabii zorlukları var şimdiden herşeyin 3 katını yaşıyorsun sonlara doğru ne olur düşünmek bile istemiyorum :) perinatoloji randevum 7 temmuz da bakalım o doktor ne diyecek,redüksiyon önerebilir ama kabul etmeyi düşünmüyoruz,bu yola çıktık ya hep ya hiç dedik,hayırlısı bakalım bizimki bilenmeyen bir yol...:) ama sizlerle paylaşırım herşeyi,benim için dua edin,ben hepiniz için dua ediyorum, bütün çocuklarımız sağlıklı olsun diliyorum,herkesin çocuğu çok değerli, gelecek nesile emanet bu dünyamız...

Hastanedeyim kizlar bizimki devirmis totosu yatiyor yuregimi kaldirdi cocuk ya gayet iyi bebegin merak wtme dedi doktor birde idrar aldilar ne bakicaklar bilmiyorum sonuc bekliyorum suanda allaha hamd olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…