2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar ben oruc tutuyorum. Bugun 10+5 teyim. Drum hicbir zarari olmayacagini soylemisti sizle de paylasmistim. Bugun deniyorum kendimi. Bire kadar niyet etmeyecegim her ihtimale karsi ama suan iyi hissediyorum. Normalde bu saate kadar ac kalsam bulantidan ogurtuden duramazdim. Dun sabah kalktigimda da iyi hissettim zaten dedim Allah yardim edecek tutabilecegim galiba diye. Gercekten suan gecen senekinden farkli hissetmiyorum insallah tamamlayabilirim. Tutmak isteyen arkadaslar en azindan oglene kadar kendinizi deneyebilirsiniz baktiniz olmuyor niyet etmezsiniz. En azindan denedim olmuyor deyip icinizi rahatlatirsiniz...bu arada 4 yasinda surekli ilgi oyun isteyen bir kizim var ama haftasonu babası evde oldugu icin beni zorlamiyor. Ptesi nasil olur bilemiyorum tek basima onu da yasayip gorecegim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tşk ederim.) kızlar bu arada hangi çatlak kremi iyi sizce ? ben bebe yağı sürüyorum ama ıyı bır sey almak istıyorum tavsiyesi olan var mı

Hastanedeyim kizlar bizimki devirmis totosu yatiyor yuregimi kaldirdi cocuk ya gayet iyi bebegin merak wtme dedi doktor birde idrar aldilar ne bakicaklar bilmiyorum sonuc bekliyorum suanda allaha hamd olsun

cocugu gormeye bahane dimi takiliyorum canim. Cok sukur bak iyiymis. Sorsaydin keske idrari alma sebebini. Enfeksiyona bakar belki?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Aynen bugün. Deniyorum. Su an icin bi sorun yok.cok.dua ettim Allah im.sabrini verir inşallah bitiririz :) arada ara vermeyi düşünüyorum. Mesela 3 gun4 gun.tutup.1.gun ara :)

tşk ederim.) kızlar bu arada hangi çatlak kremi iyi sizce ? ben bebe yağı sürüyorum ama ıyı bır sey almak istıyorum tavsiyesi olan var mı

Ben burda tavsiye edilen bi markayi alacaktim ta ki dr a sorana kadar. Sebamed normalde kullanmistim cok taptigim bir marka olmadi ama dr sebamed in koruyucusuyla catlak kremi deyince kuskusuz gittim aldim. Cok guveniyorum druma tek sebebim bu. Ama 4. Ayinda basla daha erken dedi. Bir de kasinti hissi olacak asla tirnaklarinla kasima, ovala ya da kreminle masaj yap dedi.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ben tuttum.:))))))

Allah kabul etsin kizlar. Fakat zorlanirsaniz yavrucaklara yansiyabilir. Dikkat edin

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Guzel haberler guzel fotograflar bekliyoruz canim

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
geldımmm
çok gıcık bir durum . ansızın iğne batar gibi oluyor. ama normalmiş . doktorum baktı rahim ağzın kapalı , kesenin yeri de güzel dedi o yüzden çok umursamıyorum olur böyle şeyler
ya doktoruma sordum detaylı bilgiler az sonra
geldımm canım detaylı bılgılerı destan gibi yazacaım azzzz sonraaaa
yasakkk dedi doktor
Herkese hayırlı ramazanlar... bol bol dua edelim kizlar.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
cok sanslı velet bunlar 3 aylarda rahme düştüler ramazan dualarıyla buyuyorlar yenı yılda merhaba dıyecekler
Kızlar youtubede 12. Hafta ultrason videosu izledim ne güzel oynuyor amniyon sıvısı içinde hiç durmuyor sanki, takla bile atıyor Maşallah tam bi mucize...
rabbım korusun cumlesini
Missdely gelmedi mi daha doktordan merak ediyorum
geldım canım 1 doktoru katlettikten sonra aranızdayım
Hastanedeyim kizlar bizimki devirmis totosu yatiyor yuregimi kaldirdi cocuk ya gayet iyi bebegin merak wtme dedi doktor birde idrar aldilar ne bakicaklar bilmiyorum sonuc bekliyorum suanda allaha hamd olsun
kız senı ...iyidir onlar arada burdayım anne diyecek ..Benden hep ıstıyorlar

Hem de bomba gibi geldin. Hadi fotolarla anlat bize gelismeleri ^_^

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Allahin izniyle bir sıkıntı olacagini düşünmüyorum canim zaten normalde de çok yiyip icemiyorum ama maaşallah bebisim çok saglikli. son aylarda olsaydik zaten tutmak mümkün değil de simdi bebisler kanimizdan besleniyorlar etkileneceklerini düşünmüyorum ancak biz güçsüz duseriz ama ben de iyiyim simdilik şükür. Zaten doktorun tutabilirsin beslenebiliyorsan dedi içim rahat o yüzden

şimdi fıstıkcanlar bılıyorsunuz saat 9 da doktor randevum vardı. sağolsun doktorcagızım saat 10'da geldı. Benım koca köpürüyor tabi oruç adam haliyle...
Neyse ışık hızı ile kontrol etti.iyi bebek birsey yok dedi.
Ne kalp atışı ne birsey iyimi diye sordum o kadar.. Ben neyse ama benden once yazık acılde yatan bır hasta da beklıyor tahmini 5 aylık falan hamile ve kadının yüzünden ciddi sancısı oldugu cok belli.O bile yazık bekledi.. Neyse sonra ense kalınlıgı ölcüldü normal dedi burun normal dedi..Haftası 13+1 olacgına 12+3 çıktı..Tabii yine açıklama yok doktordan..Ben sabrediyorum hala.

Neyseeee 2li tarama için lav yolladı beni tam tamına 113 tl istediler ve nakit.:44:.Ben-eşim hatta cogu kişi yanında o kadar nakit taşımaz hele ki bizim gibi memur takımı haksızmıyım kızlar:26::26::26:

para çekme diye çıktık tabi eşim köpürüyor. Daha önce bu beni sinir eden doktorun yoklugunda gittigim bir doktor daha vardı o da özel hastane.. Hadi dedim ona gidelim bu kadar sinir oldugumuz yeter...

Neyse gittik adama abartısız tam yarım saat ne yiyecegimi anlattı nasıl dikkat edeceğimi 2li testim risklerini istersem yaptırmayacagını ama nasıl bir ilgi..Salak kafam diyorum içinden.
Sonra ultrasona geçildi.Adam kalp odacıklarına beyın loplarına kadar herşeyi gösterdi..Hatta 5 parmagına kadar.
6.7 cm topaklım
ense kalınlıgı 1.6 cm tam istenilen durumda gerek yok 2liye ama bence yaptıralım dedim tamam dedim bende.. Yine de idrar istedi adetim bakarım ben dedi.Wc'ye atacagına tıbben degerlendırelım diyor adam
Keton degerim düşmeyi bırak negatif olmuş harıka dedi.

elevit vermedi ben decavit yazıyorum dedi elevit uygun gelmıyor bana dedi.Anladım ne demek istediğini.
Sonra demir ılacı yazıdı..
günde 1 tane folic bitti
Vajinal agrı çeken arkadaşlar için bebişler bizim yan yatmıyor popoşlarını aaşagı vermışler o yüzden vajina da kasıkta hala ağrı batma olur hiç korkma tamamen bebeğin şekli yüzünden dedi (bilginize hatunlar)

Sonraaaaa cinsiyet kısmıı evet bebişim cok hareketlı doktor bu ne oynak bebek dedi bir türlü görüntü alamadı
Sonra %70 erkek dedi hatta tam o sırada bacaklarını açtı sapşık bebişim tam bacak arasında bir nokta ...
Doktor duzeltıyorum şu %70 i %90 yapalım dedi

Sanırım foruma aslannn gibi bir delikanlı geliyor
Kısacagı bunlar fıstıklar bendeki haberler..Foto aldım ama uzaylı gibi yavrum yakım çekim yapmış doktor amcası onuda bırazdan atacagım

Allah kabul etsin kizlar. Fakat zorlanirsaniz yavrucaklara yansiyabilir. Dikkat edin

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Sağol canim zorlanirsam Birakacam tabiki :) Allah veriyor sabrini su anlik birsey yok Pazartesi ise gidince ne olacak bakalım. Belki haftaici zor tutarim

Katılıyorum canım sana :) eğer kusmam olsaydı hic tutmayacaktim ben çünkü zaten yediğini kustugun icin besin kalmazdi ama kusmam yok cok şükür o yüzden deneyeyim dedim

ne güzel ne ilgili doktormuş 2. gittiğin canım işte doktordan doktora fark var maaşallah bebişine bir oğlan geliyor deseneee sağlıkla sıhhatle gelsin inşaallah. darısı biz cinsiyetlerini öğrenmeyenlerin başına çok merak ediyorum tekrar hayırlı olsun canım. hep güzel haberler getir inşaallah

Katılıyorum canım sana :) eğer kusmam olsaydı hic tutmayacaktim ben çünkü zaten yediğini kustugun icin besin kalmazdi ama kusmam yok cok şükür o yüzden deneyeyim dedim

evet canım aynen kusma falan olmadığı için cesaret edebildim. şükürler olsun da iyiyim şimdilik belki akşama doğru halsizlik olur ama o normal insanlarda bile olur ilk oruç günü Rabbim yardım eder inşaallah. bebeklerimize de bizlere de sağlık sıhhat versin Allahım inşaallah

gözünaydın her şey güzel çıkmış maaşallah Allah nazarlardan korusun. cinsiyet hakkında da bilgi edinmişsin ne güzel. kasık ağrısı hakkındaki bilgi için çok teşekkürler

ayyyyy fareler yesin onun pipisini benim bebişte tepe taklak durrmuş
biz 2li teste 120 tl verdik aslında devlette bedava ama buurada devlet hastaneleri çok kalabalık oluyor ve pis ...eşim oraya gidemem diye paraya bayıldık.
maşallah diyelim bebişlere tosun paşa

Son düzenleme:

Eeen onemlisi 2 li tarama temiz. Cok sukur darisi bizlere canim. Sonra guzel bir dr bulmana vesile olmus bu olay. Ve en soon cinsiyet meselesiii :) yanlis hatirlamiyorsam kiz istiyordun ve ona ragmen erkek haberi bile nasil sevindirdi seni. Cok hosuma gitti bu durum :)) bir de canim 2 li de ne zarari var bebege? Onu bilmiyorum. Genel olarak daa masallah sana da bebisine de. Gozun aydin

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…