şimdi fıstıkcanlar bılıyorsunuz saat 9 da doktor randevum vardı. sağolsun doktorcagızım saat 10'da geldı. Benım koca köpürüyor tabi oruç adam haliyle...
Neyse ışık hızı ile kontrol etti.iyi bebek birsey yok dedi.
Ne kalp atışı ne birsey iyimi diye sordum o kadar.. Ben neyse ama benden once yazık acılde yatan bır hasta da beklıyor tahmini 5 aylık falan hamile ve kadının yüzünden ciddi sancısı oldugu cok belli.O bile yazık bekledi.. Neyse sonra ense kalınlıgı ölcüldü normal dedi burun normal dedi..Haftası 13+1 olacgına 12+3 çıktı..Tabii yine açıklama yok doktordan..Ben sabrediyorum hala .
Neyseeee 2li tarama için lav yolladı beni tam tamına 113 tl istediler ve nakit.:44:.Ben-eşim hatta cogu kişi yanında o kadar nakit taşımaz hele ki bizim gibi memur takımı haksızmıyım kızlar:26::26::26:
para çekme diye çıktık tabi eşim köpürüyor. Daha önce bu beni sinir eden doktorun yoklugunda gittigim bir doktor daha vardı o da özel hastane.. Hadi dedim ona gidelim bu kadar sinir oldugumuz yeter...
Neyse gittik adama abartısız tam yarım saat ne yiyecegimi anlattı nasıl dikkat edeceğimi 2li testim risklerini istersem yaptırmayacagını ama nasıl bir ilgi..Salak kafam diyorum içinden.
Sonra ultrasona geçildi.Adam kalp odacıklarına beyın loplarına kadar herşeyi gösterdi..Hatta 5 parmagına kadar.
6.7 cm topaklım
ense kalınlıgı 1.6 cm tam istenilen durumda gerek yok 2liye ama bence yaptıralım dedim tamam dedim bende.. Yine de idrar istedi adetim bakarım ben dedi.Wc'ye atacagına tıbben degerlendırelım diyor adam
Keton degerim düşmeyi bırak negatif olmuş harıka dedi.
elevit vermedi ben decavit yazıyorum dedi elevit uygun gelmıyor bana dedi.Anladım ne demek istediğini.
Sonra demir ılacı yazıdı..
günde 1 tane folic bitti
Vajinal agrı çeken arkadaşlar için bebişler bizim yan yatmıyor popoşlarını aaşagı vermışler o yüzden vajina da kasıkta hala ağrı batma olur hiç korkma tamamen bebeğin şekli yüzünden dedi (bilginize hatunlar)
Sonraaaaa cinsiyet kısmıı evet bebişim cok hareketlı doktor bu ne oynak bebek dedi bir türlü görüntü alamadı
Sonra %70 erkek dedi hatta tam o sırada bacaklarını açtı sapşık bebişim tam bacak arasında bir nokta ...
Doktor duzeltıyorum şu %70 i %90 yapalım dedi
Sanırım foruma aslannn gibi bir delikanlı geliyor
Kısacagı bunlar fıstıklar bendeki haberler..Foto aldım ama uzaylı gibi yavrum yakım çekim yapmış doktor amcası onuda bırazdan atacagım
şimdi fıstıkcanlar bılıyorsunuz saat 9 da doktor randevum vardı. sağolsun doktorcagızım saat 10'da geldı. Benım koca köpürüyor tabi oruç adam haliyle...
Ne kalp atışı ne birsey iyimi diye sordum o kadar.. Ben neyse ama benden once yazık acılde yatan bır hasta da beklıyor tahmini 5 aylık falan hamile ve kadının yüzünden ciddi sancısı oldugu cok belli.O bile yazık bekledi.. Neyse sonra ense kalınlıgı ölcüldü normal dedi burun normal dedi..Haftası 13+1 olacgına 12+3 çıktı..Tabii yine açıklama yok doktordan..Ben sabrediyorum hala .
Neyseeee 2li tarama için lav yolladı beni tam tamına 113 tl istediler ve nakit.:44:.Ben-eşim hatta cogu kişi yanında o kadar nakit taşımaz hele ki bizim gibi memur takımı haksızmıyım kızlar:26::26::26:
para çekme diye çıktık tabi eşim köpürüyor. Daha önce bu beni sinir eden doktorun yoklugunda gittigim bir doktor daha vardı o da özel hastane.. Hadi dedim ona gidelim bu kadar sinir oldugumuz yeter...
Neyse gittik adama abartısız tam yarım saat ne yiyecegimi anlattı nasıl dikkat edeceğimi 2li testim risklerini istersem yaptırmayacagını ama nasıl bir ilgi..Salak kafam diyorum içinden.
Sonra ultrasona geçildi.Adam kalp odacıklarına beyın loplarına kadar herşeyi gösterdi..Hatta 5 parmagına kadar.
6.7 cm topaklım
ense kalınlıgı 1.6 cm tam istenilen durumda gerek yok 2liye ama bence yaptıralım dedim tamam dedim bende.. Yine de idrar istedi adetim bakarım ben dedi.Wc'ye atacagına tıbben degerlendırelım diyor adam
elevit vermedi ben decavit yazıyorum dedi elevit uygun gelmıyor bana dedi.Anladım ne demek istediğini.
günde 1 tane folic bitti
Vajinal agrı çeken arkadaşlar için bebişler bizim yan yatmıyor popoşlarını aaşagı vermışler o yüzden vajina da kasıkta hala ağrı batma olur hiç korkma tamamen bebeğin şekli yüzünden dedi (bilginize hatunlar)
Sonraaaaa cinsiyet kısmıı evet bebişim cok hareketlı doktor bu ne oynak bebek dedi bir türlü görüntü alamadı
Sonra %70 erkek dedi hatta tam o sırada bacaklarını açtı sapşık bebişim tam bacak arasında bir nokta ...
Kısacagı bunlar fıstıklar bendeki haberler..Foto aldım ama uzaylı gibi yavrum yakım çekim yapmış doktor amcası onuda bırazdan atacagım
sagol canım benım darısı başınızane güzel ne ilgili doktormuş 2. gittiğin canımişte doktordan doktora fark var maaşallah bebişine bir oğlan geliyor deseneee sağlıkla sıhhatle gelsin inşaallah. darısı biz cinsiyetlerini öğrenmeyenlerin başına çok merak ediyorum tekrar hayırlı olsun canım. hep güzel haberler getir inşaallah
rica ederim canım kımı bebek yan kımılerı tepetaklak dururmuş korkulacak birsey yokmuş.gözünaydın her şey güzel çıkmışmaaşallah Allah nazarlardan korusun. cinsiyet hakkında da bilgi edinmişsin ne güzel. kasık ağrısı hakkındaki bilgi için çok teşekkürler
yesin teyzesiiiayyyyy fareler yesin onun pipisini benim bebişte tepe taklak durrmuş
biz 2li teste 120 tl verdik aslında devlette bedava ama buurada devlet hastaneleri çok kalabalık oluyor ve pis ...eşim oraya gidemem diye paraya bayıldık.
maşallah diyelim bebişleretosun paşa
canım 2li testte görülebilecek riskler yanı. Yaptırma riskleri degil.Yok aile kız diyordu ben inat erkek diyordumEeen onemlisi 2 li tarama temiz. Cok sukur darisi bizlere canim. Sonra guzel bir dr bulmana vesile olmus bu olay. Ve en soon cinsiyet meselesiii :) yanlis hatirlamiyorsam kiz istiyordun ve ona ragmen erkek haberi bile nasil sevindirdi seni. Cok hosuma gitti bu durum :)) bir de canim 2 li de ne zarari var bebege? Onu bilmiyorum. Genel olarak daa masallah sana da bebisine de. Gozun aydin
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
inşallah canım tşk ederiz teyzesiHaydi gözün aydın, darısı bizim başımıza, inşallah ben de bir dahaki gidişimde cinsiyetini öğrenirim
çok sevindim şükür sorma her doktor farklı ben bayan doktorumu bıraktım yeni bir doktor buldum ama harika mükemmel keşke baştan ona gitseydim ama naparsın. ama senin adına çok sevindim allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
6.7 cm topaklım
günde 1 tane folic bitti
Özel hastaneler resmen insanı somuruyo o yüzden ben devlete gidiyorum...
2li taramam 2.hafta sonra ne zararı varmış acaba onun bebege
taramada risk yok canım. Tarama sonucunda öğrenilecek riskler down mikrosefalı falan filan..Onlardan bahsetti demek istedim
Benim kontrolüm de 9 temmuzda, zaman geçmez oldu sankiŞu mübarek ramazan ayında bize verilen hediye için ne kadar şükretsek az gerçekten...
sagol canım benım darısı başınıza
rica ederim canım kımı bebek yan kımılerı tepetaklak dururmuş korkulacak birsey yokmuş.
yesin teyzesiii. Ya canım nakit olması cok sacma geldi bize. Eeee sonra gittiğim hastanede özel ama aldıkları 40 tl hem ikili test hem idrar
canım 2li testte görülebilecek riskler yanı. Yaptırma riskleri degil.Yok aile kız diyordu ben inat erkek diyordum.İnadım her zaman tutmuştur.Pipide de tutturdum
ilk öğrendiğimde günlerce ağladım ,üçüz fikrine alışmak gerçekten zor oldu,benim için ,gebelik bile düşünmüyordum önce onun şokunu yaşadım,sonra düşündüm bu gebelik doğal yollarla oldu, allahım verdiğine göre bir planı vardır bu çocuklarla ilgili dedim, tabii zorlukları var şimdiden herşeyin 3 katını yaşıyorsun sonlara doğru ne olur düşünmek bile istemiyorum :) perinatoloji randevum 7 temmuz da bakalım o doktor ne diyecek,redüksiyon önerebilir ama kabul etmeyi düşünmüyoruz,bu yola çıktık ya hep ya hiç dedik,hayırlısı bakalım bizimki bilenmeyen bir yol...:) ama sizlerle paylaşırım herşeyi,benim için dua edin,ben hepiniz için dua ediyorum, bütün çocuklarımız sağlıklı olsun diliyorum,herkesin çocuğu çok değerli, gelecek nesile emanet bu dünyamız...
ohh maşallah:)inşallah 2 li taramadada güzel haberler vereceksin bize annesi:)evet hemde nasıl 10+3 çıktımgeç döllenme olduğu için daha yeni kesinleşti zamanı 2 hafta sonra 2li taramam var bi de bebeğimin boyu 3 cm
çok heyecanlıı,bende hissetmek için sabırsızlanıyorumm,gözün aydıın:)Kızlar 14. Haftama girdim we galiba bebegimin hareketlerini hissediyorum. Daha öncekiler bagırsak hareketleriydi ewet ama buseferki başka. Sanki balık oynar gibi hssediyorumçok nadir oluyo ama bu bagrsak hareketi degil eminim
evett,çok şükür Rabbim bizi Ramazana kavuşturdu hemde hediyelerimizle birlikte.kizlar bugun cok guzel bi gundu sabahi cuma, aksami ilk teravi namazi, gecesi sahur ve ertesi gunu ilk ramazan ve rabbime sukurler olsunki bizler boyle bi ayda iki canliyiz.bu ramazan ayi hurmetine insallah yavrularimizi saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz.
dualarinizda bizi de unutmayin sizler dualarimdasiniz herkese hayirli geceler
6.7 cm topaklım
günde 1 tane folic bitti
bir iyi haberde benden olsun:)
2 li tarama sonucumuz gayet iyi çıktı,darısı hepinizin başına arkadaşlarrr:))
harıka super bizimde 3-4 gune cıkacak canım.
fıstıklar birde artık iğne yokmuş.. tatile de gidebilirsin dedi
Eski mesajını bulamadim canim telefonda karisiyor sayfalar hadi gözün aydın erkekiniz geliyoooo :)) oy Maşallah bebişine. Bizim doktor goremedi bayramdan sonra soyliyecem cinsiyeti dedi bizde beklemeye devam ediyoruz. Amannn saglikli olsunlarda o bile yetiyor. :)))
Gözün aydın canım maşallah bebisine :)Kizlarr bende gittim bugun kontrole 12+0 olmus tam gunu sayilir 11+6 ydim zaten. Boyu 53 mm. Nt degeri 0.95 burun kemigimizde var şükürler olsun. Yine kan degerlerinede bi bakalim dedi carsamba gunu arayacagim sonuclar icin. Ama cok mutluyum :))) Allah ima şükürler olsun kıpır kıpır bebisim :)) bendende boylee guzel haberler gecmisi okuyamadim ama umarim hepimiz boyle bebislerimizi saglikla goruruz :)))
Gözün aydın canım ne güzel iyi haberler geliyor gep maşallah bebisine :)bir iyi haberde benden olsun:)
2 li tarama sonucumuz gayet iyi çıktı,darısı hepinizin başına arkadaşlarrr:))
Hehe ben demiştim oglun olucak diye cok sevindim canım maşallah oglus sagliyliymiss daha ne olsun insallah sonuna kadar sorunsuz gider herkesin hamileligi :)fıstıklar birde artık iğne yokmuş.. tatile de gidebilirsin dedi
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah.Hastanedeyim kizlar bizimki devirmis totosu yatiyor yuregimi kaldirdi cocuk ya gayet iyi bebegin merak wtme dedi doktor birde idrar aldilar ne bakicaklar bilmiyorum sonuc bekliyorum suanda allaha hamd olsun
Canim senin bebislerin bi mucize gerçekten tup bebek olanlarda bile ikiz olma sansi kimisinde oluyor kimisinde olmuyor aramizda tüp bebek olup tek bebegi olanlar var.rabbimin bi bildigi vardır herkes icin saglikli olsunlar hayırlı evlat olsunlar inşallah bebislerimizilk öğrendiğimde günlerce ağladım ,üçüz fikrine alışmak gerçekten zor oldu,benim için ,gebelik bile düşünmüyordum önce onun şokunu yaşadım,sonra düşündüm bu gebelik doğal yollarla oldu, allahım verdiğine göre bir planı vardır bu çocuklarla ilgili dedim, tabii zorlukları var şimdiden herşeyin 3 katını yaşıyorsun sonlara doğru ne olur düşünmek bile istemiyorum :) perinatoloji randevum 7 temmuz da bakalım o doktor ne diyecek,redüksiyon önerebilir ama kabul etmeyi düşünmüyoruz,bu yola çıktık ya hep ya hiç dedik,hayırlısı bakalım bizimki bilenmeyen bir yol...:) ama sizlerle paylaşırım herşeyi,benim için dua edin,ben hepiniz için dua ediyorum, bütün çocuklarımız sağlıklı olsun diliyorum,herkesin çocuğu çok değerli, gelecek nesile emanet bu dünyamız...
İnşallah zAman su gibi geçer bu hafta.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?