2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Haydi gözün aydın, darısı bizim başımıza, inşallah ben de bir dahaki gidişimde cinsiyetini öğrenirim

çok sevindim şükür sorma her doktor farklı ben bayan doktorumu bıraktım yeni bir doktor buldum ama harika mükemmel keşke baştan ona gitseydim ama naparsın. ama senin adına çok sevindim allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

sagol canım benım darısı başınıza
gözünaydın her şey güzel çıkmış maaşallah Allah nazarlardan korusun. cinsiyet hakkında da bilgi edinmişsin ne güzel. kasık ağrısı hakkındaki bilgi için çok teşekkürler
rica ederim canım kımı bebek yan kımılerı tepetaklak dururmuş korkulacak birsey yokmuş.
yesin teyzesiii. Ya canım nakit olması cok sacma geldi bize. Eeee sonra gittiğim hastanede özel ama aldıkları 40 tl hem ikili test hem idrar
canım 2li testte görülebilecek riskler yanı. Yaptırma riskleri degil.Yok aile kız diyordu ben inat erkek diyordum.İnadım her zaman tutmuştur.Pipide de tutturdum

Haydi gözün aydın, darısı bizim başımıza, inşallah ben de bir dahaki gidişimde cinsiyetini öğrenirim
inşallah canım tşk ederiz teyzesi.Gerçi benım yanar dönerime belli olmaz %90 lık ihtimalden %10 da bulabılırım

aynen canım. her şerde vardır bir hayırAmin canım cümlemiz inşallah

Özel hastaneler resmen insanı somuruyo o yüzden ben devlete gidiyorum...

2li taramam 2.hafta sonra ne zararı varmış acaba onun bebege

Özel hastaneler resmen insanı somuruyo o yüzden ben devlete gidiyorum...

2li taramam 2.hafta sonra ne zararı varmış acaba onun bebege

taramada risk yok canım. Tarama sonucunda öğrenilecek riskler down mikrosefalı falan filan..Onlardan bahsetti demek istedim

taramada risk yok canım. Tarama sonucunda öğrenilecek riskler down mikrosefalı falan filan..Onlardan bahsetti demek istedim

Heee anladım canım ben 2liyi yaptirmakta bile kararsizim bu bebeği. Allah verdi ondan geleni aldırmak Allah korusun o yüzden yaptirmasam mi diyorum :)))

Ha tamam canim anladim simdi. Pipili olsun benim olsun diyosun. Listenin ortalamasini bozmayin aman kiz ayi olsun kiz kiz :)) Allah saglikla kucagina aldigin gunleri de gostersin canim. Ne mutlu gonlune gore verdi.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Allah sana bir mucize vermiş. İnşallah tamamına erdirir...

evet hemde nasıl 10+3 çıktım geç döllenme olduğu için daha yeni kesinleşti zamanı 2 hafta sonra 2li taramam var bi de bebeğimin boyu 3 cm
ohh maşallah:)inşallah 2 li taramadada güzel haberler vereceksin bize annesi:)
Kızlar 14. Haftama girdim we galiba bebegimin hareketlerini hissediyorum. Daha öncekiler bagırsak hareketleriydi ewet ama buseferki başka. Sanki balık oynar gibi hssediyorum çok nadir oluyo ama bu bagrsak hareketi degil eminim
çok heyecanlıı,bende hissetmek için sabırsızlanıyorumm,gözün aydıın:)
evett,çok şükür Rabbim bizi Ramazana kavuşturdu hemde hediyelerimizle birlikte.
geçen sene ramazanda hamileyim sanmıştım ve kadir günü adet oldum çok ağlamıştım,ama Rabbimin varmış bir bildiği bu ramazana nasip etti şükür:)

afferiimm 2. doktora.herkes işini layıkı ile yapsa zaten problem kalmaycak ama ne yazık ki olamıyor.
erkek annesiii:)))gözün aydıın ne güzel haberlerlle geldin,keton değerinde negatiflenmiş çok iyi çok:)

bir iyi haberde benden olsun:)
2 li tarama sonucumuz gayet iyi çıktı,darısı hepinizin başına arkadaşlarrr:))

Kizlarr bende gittim bugun kontrole 12+0 olmus tam gunu sayilir 11+6 ydim zaten. Boyu 53 mm. Nt degeri 0.95 burun kemigimizde var şükürler olsun. Yine kan degerlerinede bi bakalim dedi carsamba gunu arayacagim sonuclar icin. Ama cok mutluyum :))) Allah ima şükürler olsun kıpır kıpır bebisim :)) bendende boylee guzel haberler gecmisi okuyamadim ama umarim hepimiz boyle bebislerimizi saglikla goruruz :)))

fıstıklar birde artık iğne yokmuş.. tatile de gidebilirsin dedi

Eski mesajını bulamadim canim telefonda karisiyor sayfalar hadi gözün aydın erkekiniz geliyoooo :)) oy Maşallah bebişine. Bizim doktor goremedi bayramdan sonra soyliyecem cinsiyeti dedi bizde beklemeye devam ediyoruz. Amannn saglikli olsunlarda o bile yetiyor. :)))

aynen canım valla umurumda degil ne olduğu eksiksiz noksansız olsun başka ne isterim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözün aydın canım maşallah bebisine :)
bir iyi haberde benden olsun:)
2 li tarama sonucumuz gayet iyi çıktı,darısı hepinizin başına arkadaşlarrr:))
Gözün aydın canım ne güzel iyi haberler geliyor gep maşallah bebisine :)
fıstıklar birde artık iğne yokmuş.. tatile de gidebilirsin dedi
Hehe ben demiştim oglun olucak diye cok sevindim canım maşallah oglus sagliyliymiss daha ne olsun insallah sonuna kadar sorunsuz gider herkesin hamileligi :)
Hastanedeyim kizlar bizimki devirmis totosu yatiyor yuregimi kaldirdi cocuk ya gayet iyi bebegin merak wtme dedi doktor birde idrar aldilar ne bakicaklar bilmiyorum sonuc bekliyorum suanda allaha hamd olsun
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah.
Canim senin bebislerin bi mucize gerçekten tup bebek olanlarda bile ikiz olma sansi kimisinde oluyor kimisinde olmuyor aramizda tüp bebek olup tek bebegi olanlar var.rabbimin bi bildigi vardır herkes icin saglikli olsunlar hayırlı evlat olsunlar inşallah bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…