2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Wuuu ne maceralı bigün olmuş ama bir sürü artıyla geri dönmüşsün çok sevindim canım 😊 bu hafta bende gidicem ense kalınlığı için inşallah cinsiyeti söyler sıpam bende bi delikanlı hissediyorum ama bakalım tutcak mı ☺️ Senin sıpan da kocaman olmuş 😍

Senin de gözün aydın canım çok sevindim darısı başımıza

Arkadaşlar bu gün ramaza nın ilk günü ya, merakettim oruç tutan varmı aramızda
yok canım ilaç içiyorumya tutamadım ilaç bitince deniycem
amin canım
Dün de aslında çok bi iş yapmadım mutfağı yerleştirdim biraz akşama kadar yattım inşallah bişey olmamıştır canım ya
korkma canım bir şey olsa kanaman olur bugünde bolca dinlen sen
Günaydın kızlar herkese HAYIRLI RAMAZANLAR
sana da canım
slm kızlar ben git gide hamileye benziyorum sanırım:)
vaaaavvv maşallah olmuş olmuş hamile göbüşü olmuş:)
Çok geçmiş olsun eflalcim inşallah şimdi daha iyidir oğlun sende dinlenmeye çalış yinede allah yardımcın olsun
sağol canım hamdolsun daha iyi dua var ya dua ne güzel şey hepiniz sağolun
Hastanedeyim kizlar bizimki devirmis totosu yatiyor yuregimi kaldirdi cocuk ya gayet iyi bebegin merak wtme dedi doktor birde idrar aldilar ne bakicaklar bilmiyorum sonuc bekliyorum suanda allaha hamd olsun
hadi gözün aydın maşallah canım
canım bende deniycem ama hamilyken açlığa dayanamıyorum benim şekerim hemen düşüyor , progestan bitsin deniycem ama oğlum da tutamadım bu sefer deniycem, Allah kabul etsin seninkini güç kuvvet versin

bir iyi haberde benden olsun:)
2 li tarama sonucumuz gayet iyi çıktı,darısı hepinizin başına arkadaşlarrr:))
ayyyyy canım maşallah kuzuna kıızzzz deği mi ama o kızdı ben eminim demek pipili geliyor:) zaten benim hissimin tersi çıkıyor ilk gittiğin dr senin sevdiğin değil miydi canım niye öyle cinslik etmiş yeni doktorun hayırlı olsun bende aradığımı buldum ama erkek eşim şu rsik geçsin götürmez daha
maşallah bebişe canım
fıstıklar birde artık iğne yokmuş.. tatile de gidebilirsin dedi

ayy buna da sevindim o zaman bende beş doz olurum biter

evet hamileligimi ögrendigimden beri diken üstünde oturuyorum aman bişey olmasin diye aminnn insallah tesekkur ederim

Kızlar saçma gelebilir ama zaten saçma bi forumda okudum aslan burcu kadınları hamileyse erkek çocukları olabilir diyordu ben de aslan burcuyum ve büyük ihtimalle erkekl var mı aramızda aslan burcu olann

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar memlekete geldim ikili test için burada bir doktora gittim doktor bana kan ilaci-elevit-coraspirin yazdi doktorumu aradim sadece elevit kullan diğerlerini at dedi ikisinde doktor ne yapacagimi sasirdim...

Kızlar memlekete geldim ikili test için burada bir doktora gittim doktor bana kan ilaci-elevit-coraspirin yazdi doktorumu aradim sadece elevit kullan diğerlerini at dedi ikisinde doktor ne yapacagimi sasirdim...
Keşke kendi doktorunu aramasaydin canım illaki doktorlar arasinda fark oluyor oda anca kafa karıştırıyor iste.artik karar sana kalmış hangi doktor senin gözünde daha bilgili ise onun dediğini yap bence ...

Ilk defa duyuyorum canım ama saçma geldi bana :)
Bu cinsiyet isi sperm hızına bağlı birsey gerisi hikaye bence .

Aynen öyle canım bana da çok saçma geldi ama yine de paylaşayım dedim ❤️❤️❤️❤️❤️

Sana da gecmis olsun canim. Bu pratisyen hekimler olduruyo zaten beni. Hem havalarindan yanlarina yaklasilmiyo hem de hic bisi bildikleri yok mubarek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim sorma. Ben zaten okuya okuya her turlu bilgiyi resmen beynime kazidigimdan bircok seyi onlardan daha iyi biliyorum ama o kadar mecalsizdim ki ugrasamadim...

Sana da geçmiş olsun canımmm 😘 amin valla allah kimseyi düşürmesin hastanelere cok zor. Hele cocuk olunca daha bi zor.

Aminnnn. Sag girip hasta cikiyosun.

canım sana da çok geçmiş olsun ne dengesiz doktormuş o ya sinir oldum

Serum icin yatirdilar beni tabi her gelen hastanin sikayetini de duyuyorum. Bi amca geldi torunum kusuyo zehirlendi diye suphelendik diyo bu bay kalas himmm oyle mi filan yapiyo ben boyle miril miril laf sokuyorum. "Ulan sorsana cocuk ne yemis, ne kadar suredir boyle, bi atesini olc filan diye. Kocam yariliyo gulmekten askim gel sen otur o koltuga cok biliyosan diyo. Biliyorum tabi ondan cok bildigim kesin 😂😂😂😂

Aynen öyle canım bana da çok saçma geldi ama yine de paylaşayım dedim ❤️❤️❤️❤️❤️

Sana doktorun erkek demisti dimi sebde tutuyor demekki:)

selam kızlarrrr hepimize hayırlı ramazanlarrrr
yıllardan sonra ilk kez oruç tutamıyorum

bu sabah doktora gittik...bebiş uyuyordu..zaten hareketsiz görünce korktum Allah korusun
sonra doktor öksürttü beni aletle tık tıkladı vee uyandı meleğim..
6 cm olmuş ve 3 kez zıpladı...yerim onu yaa....
ense kalınlığımız 1.8cm iyi dedi doktor..ikili test için de kan verdim haftaya öğrenicem...
inşallah iyi çıkar kızlar dua edelim de birbirimize...

doktor yine kıza benziyor ama 1 ay sonra tam söylicem dedi..
bi de 15te bir gidiyorduk kontrole ayda 1 gelmen yeter artık dedi
ama çok alışmıştım onu sık görmeye...
3 gün sonra tam 12 hafta dolunca folik i bırakıp kan hapına başlıcam
bu arada kızlar kan hapı kabızlık ya da ishal yapıp dışkının rengini değiştirebilirmiş bilginiz olsun...

şimdi geçmişi okuyayım da bakayım benim arkadaşlarımın bebişleri nasılmış...

bende vitamin hapına başladım tamda dediğin gibi etkiler yaptı bi kaç gündür çok rahatsızım.

Bende bugun kontorle gitti 10 hafta 4 günlük bebis.bu da ultrason goruntumuz bacak bacak ustune atmis cinsiyet gorunmedi :) folik asite devam dedi.8 temmuz da ikili tarama icin gideceğim doktora.ins hepimizi guzel sonuclar bekler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403961455125.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 46

korkma canım benim de 2-3 gündür akıntım ve mide bulantım azaldı..
artık 3.aya giriyoruz belirtiler değişicek ki...
slm kızlar ben git gide hamileye benziyorum sanırım:)

maaşallah canım
benim zaten hamiş olmadan da biraz göbeğim vardı oyüzden bebek mi göbek mi kendimi ayırt edemiyorum

maaşallah bebişine
ben zaten erkek demiştim ki senin içinnn

bir iyi haberde benden olsun:)
2 li tarama sonucumuz gayet iyi çıktı,darısı hepinizin başına arkadaşlarrr:))

çok sevindim canım...ben de merakla bekliyorum test sonucumuzu...
inşalah hepimizinden güzel haberler gelir

ben de aslanım canım baştan erkek hissediyordum ama doktor kıza benziyor dedi
galiba bu tezi de çürüttüm

bende vitamin hapına başladım tamda dediğin gibi etkiler yaptı bi kaç gündür çok rahatsızım.

doktor ilk başlarda etkisini daha çok gösterir dedi...
direnelim biraz

merhaba bayanlar benimde bulantilarim cok oldugu icin bugune kadar hep okumustum sadece bir kere yazabilmistim ama artik cok sukur azaldi bulantilarim ins boyle devam eder:)

Heee anladım canım ben 2liyi yaptirmakta bile kararsizim bu bebeği. Allah verdi ondan geleni aldırmak Allah korusun o yüzden yaptirmasam mi diyorum :)))
ben yaptirmayacagim inşaallah canim. Rabbimden ne gelirsen kabulum. hem o testlerin yanlış cikma ihtimali var kendime hamileligimi zehir etmek istemiyorum. zaten Allah korusun kotu bir sey olsa aldirmam boşuna strese gerek yok

benim de burcun aslan bak merak ettim iyice.:) cin takvimi de erkek diyo. aman batil inanç da eglencesine iste:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…