şimdi fıstıkcanlar bılıyorsunuz saat 9 da doktor randevum vardı. sağolsun doktorcagızım saat 10'da geldı. Benım koca köpürüyor tabi oruç adam haliyle...
Neyse ışık hızı ile kontrol etti.iyi bebek birsey yok dedi.
Ne kalp atışı ne birsey iyimi diye sordum o kadar.. Ben neyse ama benden once yazık acılde yatan bır hasta da beklıyor tahmini 5 aylık falan hamile ve kadının yüzünden ciddi sancısı oldugu cok belli.O bile yazık bekledi.. Neyse sonra ense kalınlıgı ölcüldü normal dedi burun normal dedi..Haftası 13+1 olacgına 12+3 çıktı..Tabii yine açıklama yok doktordan..Ben sabrediyorum hala .
Neyseeee 2li tarama için lav yolladı beni tam tamına 113 tl istediler ve nakit.:44:.Ben-eşim hatta cogu kişi yanında o kadar nakit taşımaz hele ki bizim gibi memur takımı haksızmıyım kızlar:26::26::26:
para çekme diye çıktık tabi eşim köpürüyor. Daha önce bu beni sinir eden doktorun yoklugunda gittigim bir doktor daha vardı o da özel hastane.. Hadi dedim ona gidelim bu kadar sinir oldugumuz yeter...
Neyse gittik adama abartısız tam yarım saat ne yiyecegimi anlattı nasıl dikkat edeceğimi 2li testim risklerini istersem yaptırmayacagını ama nasıl bir ilgi..Salak kafam diyorum içinden.
Sonra ultrasona geçildi.Adam kalp odacıklarına beyın loplarına kadar herşeyi gösterdi..Hatta 5 parmagına kadar.
6.7 cm topaklım
ense kalınlıgı 1.6 cm tam istenilen durumda gerek yok 2liye ama bence yaptıralım dedim tamam dedim bende.. Yine de idrar istedi adetim bakarım ben dedi.Wc'ye atacagına tıbben degerlendırelım diyor adam
Keton degerim düşmeyi bırak negatif olmuş harıka dedi.
elevit vermedi ben decavit yazıyorum dedi elevit uygun gelmıyor bana dedi.Anladım ne demek istediğini.
Sonra demir ılacı yazıdı..
günde 1 tane folic bitti
Vajinal agrı çeken arkadaşlar için bebişler bizim yan yatmıyor popoşlarını aaşagı vermışler o yüzden vajina da kasıkta hala ağrı batma olur hiç korkma tamamen bebeğin şekli yüzünden dedi (bilginize hatunlar)
Sonraaaaa cinsiyet kısmıı evet bebişim cok hareketlı doktor bu ne oynak bebek dedi bir türlü görüntü alamadı
Sonra %70 erkek dedi hatta tam o sırada bacaklarını açtı sapşık bebişim tam bacak arasında bir nokta ...
Doktor duzeltıyorum şu %70 i %90 yapalım dedi
Sanırım foruma aslannn gibi bir delikanlı geliyor
Kısacagı bunlar fıstıklar bendeki haberler..Foto aldım ama uzaylı gibi yavrum yakım çekim yapmış doktor amcası onuda bırazdan atacagım
Gözün aydın canım ❤️bir iyi haberde benden olsun:)
2 li tarama sonucumuz gayet iyi çıktı,darısı hepinizin başına arkadaşlarrr:))
Kizlarr bende gittim bugun kontrole 12+0 olmus tam gunu sayilir 11+6 ydim zaten. Boyu 53 mm. Nt degeri 0.95 burun kemigimizde var şükürler olsun. Yine kan degerlerinede bi bakalim dedi carsamba gunu arayacagim sonuclar icin. Ama cok mutluyum :))) Allah ima şükürler olsun kıpır kıpır bebisim :)) bendende boylee guzel haberler gecmisi okuyamadim ama umarim hepimiz boyle bebislerimizi saglikla goruruz :)))
yok canım ilaç içiyorumya tutamadım ilaç bitince deniycemArkadaşlar bu gün ramaza nın ilk günü ya, merakettim oruç tutan varmı aramızda
amin canımgünaydın kızlar herkesin ramazanı hayırlı olsun. bu sene de ramazan ayını görmeyi Allah nasip etti hem de hediyesiyle beraber bebişimizle ilk ramazanımız oruç tutamamak garip geliyo ama yinede ramazan ayında olmanın hissi bambaşka
korkma canım bir şey olsa kanaman olur bugünde bolca dinlen senDün de aslında çok bi iş yapmadım mutfağı yerleştirdim biraz akşama kadar yattım inşallah bişey olmamıştır canım ya
sana da canımGünaydın kızlar herkese HAYIRLI RAMAZANLAR
vaaaavvv maşallah olmuş olmuş hamile göbüşü olmuş:)slm kızlar ben git gide hamileye benziyorum sanırım:)
sağol canım hamdolsun daha iyi dua var ya dua ne güzel şey hepiniz sağolunÇok geçmiş olsun eflalcim inşallah şimdi daha iyidir oğlun sende dinlenmeye çalış yinede allah yardımcın olsun
hadi gözün aydın maşallah canımHastanedeyim kizlar bizimki devirmis totosu yatiyor yuregimi kaldirdi cocuk ya gayet iyi bebegin merak wtme dedi doktor birde idrar aldilar ne bakicaklar bilmiyorum sonuc bekliyorum suanda allaha hamd olsun
canım bende deniycem ama hamilyken açlığa dayanamıyorum benim şekerim hemen düşüyor , progestan bitsin deniycem ama oğlum da tutamadım bu sefer deniycem, Allah kabul etsin seninkini güç kuvvet versinArkadaşlar ben oruc tutuyorum. Bugun 10+5 teyim. Drum hicbir zarari olmayacagini soylemisti sizle de paylasmistim. Bugun deniyorum kendimi. Bire kadar niyet etmeyecegim her ihtimale karsi ama suan iyi hissediyorum. Normalde bu saate kadar ac kalsam bulantidan ogurtuden duramazdim. Dun sabah kalktigimda da iyi hissettim zaten dedim Allah yardim edecek tutabilecegim galiba diye. Gercekten suan gecen senekinden farkli hissetmiyorum insallah tamamlayabilirim. Tutmak isteyen arkadaslar en azindan oglene kadar kendinizi deneyebilirsiniz baktiniz olmuyor niyet etmezsiniz. En azindan denedim olmuyor deyip icinizi rahatlatirsiniz...bu arada 4 yasinda surekli ilgi oyun isteyen bir kizim var ama haftasonu babası evde oldugu icin beni zorlamiyor. Ptesi nasil olur bilemiyorum tek basima onu da yasayip gorecegim:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şimdi fıstıkcanlar bılıyorsunuz saat 9 da doktor randevum vardı. sağolsun doktorcagızım saat 10'da geldı. Benım koca köpürüyor tabi oruç adam haliyle...
Ne kalp atışı ne birsey iyimi diye sordum o kadar.. Ben neyse ama benden once yazık acılde yatan bır hasta da beklıyor tahmini 5 aylık falan hamile ve kadının yüzünden ciddi sancısı oldugu cok belli.O bile yazık bekledi.. Neyse sonra ense kalınlıgı ölcüldü normal dedi burun normal dedi..Haftası 13+1 olacgına 12+3 çıktı..Tabii yine açıklama yok doktordan..Ben sabrediyorum hala .
Neyseeee 2li tarama için lav yolladı beni tam tamına 113 tl istediler ve nakit.:44:.Ben-eşim hatta cogu kişi yanında o kadar nakit taşımaz hele ki bizim gibi memur takımı haksızmıyım kızlar:26::26::26:
para çekme diye çıktık tabi eşim köpürüyor. Daha önce bu beni sinir eden doktorun yoklugunda gittigim bir doktor daha vardı o da özel hastane.. Hadi dedim ona gidelim bu kadar sinir oldugumuz yeter...
Neyse gittik adama abartısız tam yarım saat ne yiyecegimi anlattı nasıl dikkat edeceğimi 2li testim risklerini istersem yaptırmayacagını ama nasıl bir ilgi..Salak kafam diyorum içinden.
Sonra ultrasona geçildi.Adam kalp odacıklarına beyın loplarına kadar herşeyi gösterdi..Hatta 5 parmagına kadar.
6.7 cm topaklım
ense kalınlıgı 1.6 cm tam istenilen durumda gerek yok 2liye ama bence yaptıralım dedim tamam dedim bende.. Yine de idrar istedi adetim bakarım ben dedi.Wc'ye atacagına tıbben degerlendırelım diyor adam
elevit vermedi ben decavit yazıyorum dedi elevit uygun gelmıyor bana dedi.Anladım ne demek istediğini.
günde 1 tane folic bitti
Vajinal agrı çeken arkadaşlar için bebişler bizim yan yatmıyor popoşlarını aaşagı vermışler o yüzden vajina da kasıkta hala ağrı batma olur hiç korkma tamamen bebeğin şekli yüzünden dedi (bilginize hatunlar)
Sonraaaaa cinsiyet kısmıı evet bebişim cok hareketlı doktor bu ne oynak bebek dedi bir türlü görüntü alamadı
Sonra %70 erkek dedi hatta tam o sırada bacaklarını açtı sapşık bebişim tam bacak arasında bir nokta ...
Kısacagı bunlar fıstıklar bendeki haberler..Foto aldım ama uzaylı gibi yavrum yakım çekim yapmış doktor amcası onuda bırazdan atacagım
ayyyyy canım maşallah kuzunabir iyi haberde benden olsun:)
maşallah bebişe canımKizlarr bende gittim bugun kontrole 12+0 olmus tam gunu sayilir 11+6 ydim zaten. Boyu 53 mm. Nt degeri 0.95 burun kemigimizde var şükürler olsun. Yine kan degerlerinede bi bakalim dedi carsamba gunu arayacagim sonuclar icin. Ama cok mutluyum :))) Allah ima şükürler olsun kıpır kıpır bebisim :)) bendende boylee guzel haberler gecmisi okuyamadim ama umarim hepimiz boyle bebislerimizi saglikla goruruz :)))
fıstıklar birde artık iğne yokmuş.. tatile de gidebilirsin dedi
evet hamileligimi ögrendigimden beri diken üstünde oturuyorum aman bişey olmasin diyesağol esmercim,seve seve paylaşırım tecrübelerimi :) umarım sen de sağlıkla alırsın kucağına,anneliğin zorlukları endişeleri daha evladın rahime düşer düşmez başlıyor ömür boyu sürüyor o endişeler, annelik çoook zor :)
Oruç tutan var mı ?
Keşke kendi doktorunu aramasaydin canım illaki doktorlar arasinda fark oluyor oda anca kafa karıştırıyor iste.artik karar sana kalmış hangi doktor senin gözünde daha bilgili ise onun dediğini yap bence ...Kızlar memlekete geldim ikili test için burada bir doktora gittim doktor bana kan ilaci-elevit-coraspirin yazdi doktorumu aradim sadece elevit kullan diğerlerini at dedi ikisinde doktor ne yapacagimi sasirdim...
Kızlar saçma gelebilir ama zaten saçma bi forumda okudum aslan burcu kadınları hamileyse erkek çocukları olabilir diyordu ben de aslan burcuyum ve büyük ihtimalle erkekl var mı aramızda aslan burcu olann
Keşke kendi doktorunu aramasaydin canım illaki doktorlar arasinda fark oluyor oda anca kafa karıştırıyor iste.artik karar sana kalmış hangi doktor senin gözünde daha bilgili ise onun dediğini yap bence ...
Ilk defa duyuyorum canım ama saçma geldi bana :)
Bu cinsiyet isi sperm hızına bağlı birsey gerisi hikaye bence .
Sana da gecmis olsun canim. Bu pratisyen hekimler olduruyo zaten beni. Hem havalarindan yanlarina yaklasilmiyo hem de hic bisi bildikleri yok mubarek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sana da geçmiş olsun canımmm 😘 amin valla allah kimseyi düşürmesin hastanelere cok zor. Hele cocuk olunca daha bi zor.
canım sana da çok geçmiş olsun ne dengesiz doktormuş o ya sinir oldum
Aynen öyle canım bana da çok saçma geldi ama yine de paylaşayım dedim ❤️❤️❤️❤️❤️
Sana doktorun erkek demisti dimi sebde tutuyor demekki:)
selam kızlarrrr hepimize hayırlı ramazanlarrrr
yıllardan sonra ilk kez oruç tutamıyorum
bu sabah doktora gittik...bebiş uyuyordu..zaten hareketsiz görünce korktum Allah korusun
sonra doktor öksürttü beni aletle tık tıkladı vee uyandı meleğim..
6 cm olmuşve 3 kez zıpladı...yerim onu yaa....
ense kalınlığımız 1.8cm iyi dedi doktor..ikili test için de kan verdim haftaya öğrenicem...
inşallah iyi çıkar kızlar dua edelim de birbirimize...
doktor yine kıza benziyor ama 1 ay sonra tam söylicem dedi..
bi de 15te bir gidiyorduk kontrole ayda 1 gelmen yeter artık dedi
ama çok alışmıştım onu sık görmeye...
3 gün sonra tam 12 hafta dolunca folik i bırakıp kan hapına başlıcam
bu arada kızlar kan hapı kabızlık ya da ishal yapıp dışkının rengini değiştirebilirmiş bilginiz olsun...
şimdi geçmişi okuyayım da bakayım benim arkadaşlarımın bebişleri nasılmış...
Kızlar günaydın bi kaç gündür ev taşıyorum diye baya yoruldum dün kasığımla göbek deliğimde iki kez derin bi sancı oldu ve sanki kasığının üstündeki bebeğin olduğunu düşündüğüm küçük tepecik küçüklmüş gibi.. Bebeğe bişey oldu sanırım içim hiç rahat değil.. Doktorum da bugün çalışmıyo pazartesiyi beklemek zorundayım.. Bu arada iki gündür akıntım da yok iyice korkmaya başladım
slm kızlar ben git gide hamileye benziyorum sanırım:)
6.7 cm topaklım
günde 1 tane folic bitti
bir iyi haberde benden olsun:)
Kızlar saçma gelebilir ama zaten saçma bi forumda okudum aslan burcu kadınları hamileyse erkek çocukları olabilir diyordu ben de aslan burcuyum ve büyük ihtimalle erkekl var mı aramızda aslan burcu olann
bende vitamin hapına başladım tamda dediğin gibi etkiler yaptı bi kaç gündür çok rahatsızım.
ben yaptirmayacagim inşaallah canim. Rabbimden ne gelirsen kabulum. hem o testlerin yanlış cikma ihtimali var kendime hamileligimi zehir etmek istemiyorum. zaten Allah korusun kotu bir sey olsa aldirmam boşuna strese gerek yokHeee anladım canım ben 2liyi yaptirmakta bile kararsizim bu bebeği. Allah verdi ondan geleni aldırmak Allah korusun o yüzden yaptirmasam mi diyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?