- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
Hayırlı olsun canım cok sevindim darısı bizim başımızaşimdi fıstıkcanlar bılıyorsunuz saat 9 da doktor randevum vardı. sağolsun doktorcagızım saat 10'da geldı. Benım koca köpürüyor tabi oruç adam haliyle...
Neyse ışık hızı ile kontrol etti.iyi bebek birsey yok dedi.
Ne kalp atışı ne birsey iyimi diye sordum o kadar.. Ben neyse ama benden once yazık acılde yatan bır hasta da beklıyor tahmini 5 aylık falan hamile ve kadının yüzünden ciddi sancısı oldugu cok belli.O bile yazık bekledi.. Neyse sonra ense kalınlıgı ölcüldü normal dedi burun normal dedi..Haftası 13+1 olacgına 12+3 çıktı..Tabii yine açıklama yok doktordan..Ben sabrediyorum hala .
Neyseeee 2li tarama için lav yolladı beni tam tamına 113 tl istediler ve nakit.:44:.Ben-eşim hatta cogu kişi yanında o kadar nakit taşımaz hele ki bizim gibi memur takımı haksızmıyım kızlar:26::26::26:
para çekme diye çıktık tabi eşim köpürüyor. Daha önce bu beni sinir eden doktorun yoklugunda gittigim bir doktor daha vardı o da özel hastane.. Hadi dedim ona gidelim bu kadar sinir oldugumuz yeter...
Neyse gittik adama abartısız tam yarım saat ne yiyecegimi anlattı nasıl dikkat edeceğimi 2li testim risklerini istersem yaptırmayacagını ama nasıl bir ilgi..Salak kafam diyorum içinden.
Sonra ultrasona geçildi.Adam kalp odacıklarına beyın loplarına kadar herşeyi gösterdi..Hatta 5 parmagına kadar.
6.7 cm topaklım
ense kalınlıgı 1.6 cm tam istenilen durumda gerek yok 2liye ama bence yaptıralım dedim tamam dedim bende.. Yine de idrar istedi adetim bakarım ben dedi.Wc'ye atacagına tıbben degerlendırelım diyor adam
Keton degerim düşmeyi bırak negatif olmuş harıka dedi.
elevit vermedi ben decavit yazıyorum dedi elevit uygun gelmıyor bana dedi.Anladım ne demek istediğini.
Sonra demir ılacı yazıdı..
günde 1 tane folic bitti
Vajinal agrı çeken arkadaşlar için bebişler bizim yan yatmıyor popoşlarını aaşagı vermışler o yüzden vajina da kasıkta hala ağrı batma olur hiç korkma tamamen bebeğin şekli yüzünden dedi (bilginize hatunlar)
Sonraaaaa cinsiyet kısmıı evet bebişim cok hareketlı doktor bu ne oynak bebek dedi bir türlü görüntü alamadı
Sonra %70 erkek dedi hatta tam o sırada bacaklarını açtı sapşık bebişim tam bacak arasında bir nokta ...
Doktor duzeltıyorum şu %70 i %90 yapalım dedi
Sanırım foruma aslannn gibi bir delikanlı geliyor
Kısacagı bunlar fıstıklar bendeki haberler..Foto aldım ama uzaylı gibi yavrum yakım çekim yapmış doktor amcası onuda bırazdan atacagım
Kızlar gebe oldğm günden beri kabızım ölyrm doktor ilaç verdi duphalac mı ne şurup pek içmedm,bugnde çok ıkındm korktm bebeğime bişey olur die , doğal yoldan nasl normale dönebilirim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bilirim cnm onu kayısı kurusu erik kurusu üzerine ılık su birde keçiboynuzu pekmezi üzerine su cnm dene bak
Bebeğime bişi olmaz dimi
Bende bugun kontorle gitti 10 hafta 4 günlük bebis.bu da ultrason goruntumuz bacak bacak ustune atmis cinsiyet gorunmedi :) folik asite devam dedi.8 temmuz da ikili tarama icin gideceğim doktora.ins hepimizi guzel sonuclar bekler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar gebe oldğm günden beri kabızım ölyrm doktor ilaç verdi duphalac mı ne şurup pek içmedm,bugnde çok ıkındm korktm bebeğime bişey olur die , doğal yoldan nasl normale dönebilirim?
Kızlar sormayın bŞıma geleni eşime sınırlendımm kavga ettım dinirim geçsin dıe duşa gırdım keske gırmeyeydım düştümm😢😢😢😢 hmn kalktım yattım sırtüstü ayaklarımı kaldırdım drumu aradım kanama yoksa bişi olmaz dedı ama bn yine dayanamadım gittim bktım bbgıme miniğim iyi bişey olmamış çok şükür allhımaa...
Eslere sinirlenip yapıyoruz işte böyle şeyler cok gecmis olsun canim
Kızlar sormayın bŞıma geleni eşime sınırlendımm kavga ettım dinirim geçsin dıe duşa gırdım keske gırmeyeydım düştümm😢😢😢😢 hmn kalktım yattım sırtüstü ayaklarımı kaldırdım drumu aradım kanama yoksa bişi olmaz dedı ama bn yine dayanamadım gittim bktım bbgıme miniğim iyi bişey olmamış çok şükür allhımaa...
Sorma cnm hala çook sinirliyiimm!! Arkadasları pat dıe şehirdısından geldıler bı haftadr agırlıoruzz biri evli bırı sevgılısınden ayrılmış bunalımda... Zaten eşimle bır aydr hafta sonu bişiler yapamıoruz bgun de beyler erkek erkeğe gidelim mngal yakalım demişler... Bizimkide ne dıım dıe bna soruo bnde estım gürledim tabı.... Arkadasları yuzunden bıde bu sevgılısınden ayrılan arkadas sevgılısı varkn asla aramaz tanımazdı bnmkını bnmkı saf işte görmüoo unı arkadasıymış mışş
Cok gecmis olsun canım ya niye hem kendini hemde bebegi üzüyosun Allah korusun ya birsey olsaydı size şükürler olsun ikinizde iyisiniz bundan sonra daha dikkatli ol lütfen ...Kızlar sormayın bŞıma geleni eşime sınırlendımm kavga ettım dinirim geçsin dıe duşa gırdım keske gırmeyeydım düştümm😢😢😢😢 hmn kalktım yattım sırtüstü ayaklarımı kaldırdım drumu aradım kanama yoksa bişi olmaz dedı ama bn yine dayanamadım gittim bktım bbgıme miniğim iyi bişey olmamış çok şükür allhımaa...
Canim bebegine birsey olmamistir merak etme daha asagida değil bebegin son aylara doğru cok ikinmak iyi değil.Kızlar gebe oldğm günden beri kabızım ölyrm doktor ilaç verdi duphalac mı ne şurup pek içmedm,bugnde çok ıkındm korktm bebeğime bişey olur die , doğal yoldan nasl normale dönebilirim?
Merhaba canım ne güzel azalmış bulantilarin ben bugun bulantidan çok halsizlikten şikayetçiyim bi kendime gelemiyorummerhaba bayanlar benimde bulantilarim cok oldugu icin bugune kadar hep okumustum sadece bir kere yazabilmistim ama artik cok sukur azaldi bulantilarim ins boyle devam eder:)
Maşallah canım herşey yolundaymis.evet malesef kan hapi dedigin gibi yapıyor ne zamandır içiyorum bi sevmediğim tadınıselam kızlarrrr hepimize hayırlı ramazanlarrrr
yıllardan sonra ilk kez oruç tutamıyorum
bu sabah doktora gittik...bebiş uyuyordu..zaten hareketsiz görünce korktum Allah korusun
sonra doktor öksürttü beni aletle tık tıkladı vee uyandı meleğim..
6 cm olmuşve 3 kez zıpladı...yerim onu yaa....
ense kalınlığımız 1.8cm iyi dedi doktor..ikili test için de kan verdim haftaya öğrenicem...
inşallah iyi çıkar kızlar dua edelim de birbirimize...
doktor yine kıza benziyor ama 1 ay sonra tam söylicem dedi..
bi de 15te bir gidiyorduk kontrole ayda 1 gelmen yeter artık dedi
ama çok alışmıştım onu sık görmeye...
3 gün sonra tam 12 hafta dolunca folik i bırakıp kan hapına başlıcam
bu arada kızlar kan hapı kabızlık ya da ishal yapıp dışkının rengini değiştirebilirmiş bilginiz olsun...
şimdi geçmişi okuyayım da bakayım benim arkadaşlarımın bebişleri nasılmış...
Evet ama biz o ay az ilişkiye girmiştik Y ler birikince de erkek oldu muhtemelen çin takvimi de erkek demişti 🏄 erkeğimmmmm benim
Canim cok gecmis olsun. Sukur ki bebise bisi olmamis. Ama esin de yani ayip etmis sanki. Bir hafta su halinle agirlamissin. Hem de iki erkek. Misafirligin de bu kadari fazla artik bence. Sen cok bile sabretmissin masaallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok gecmis olsun canım ya niye hem kendini hemde bebegi üzüyosun Allah korusun ya birsey olsaydı size şükürler olsun ikinizde iyisiniz bundan sonra daha dikkatli ol lütfen ...
Canim bebegine birsey olmamistir merak etme daha asagida değil bebegin son aylara doğru cok ikinmak iyi değil.
Kuru kayısı ve erik kurusu iyi geliyor dene inşallah faydasını görürsün çok geçmiş olsun.
Merhaba canım ne güzel azalmış bulantilarin ben bugun bulantidan çok halsizlikten şikayetçiyim bi kendime gelemiyorum
Maşallah canım herşey yolundaymis.evet malesef kan hapi dedigin gibi yapıyor ne zamandır içiyorum bi sevmediğim tadını
Bi kez ilişkiyle kızı olanda var canım hamilelik oncesi cok arastirmistim bu konuyu ama birinin dedigi ötesini tutmadı amann dedimm kaderde ne varsa o olur bekleyip gorucez artık hayırlısı olsun :)
şimdi fıstıkcanlar bılıyorsunuz saat 9 da doktor randevum vardı. sağolsun doktorcagızım saat 10'da geldı. Benım koca köpürüyor tabi oruç adam haliyle...
Neyse ışık hızı ile kontrol etti.iyi bebek birsey yok dedi.
Ne kalp atışı ne birsey iyimi diye sordum o kadar.. Ben neyse ama benden once yazık acılde yatan bır hasta da beklıyor tahmini 5 aylık falan hamile ve kadının yüzünden ciddi sancısı oldugu cok belli.O bile yazık bekledi.. Neyse sonra ense kalınlıgı ölcüldü normal dedi burun normal dedi..Haftası 13+1 olacgına 12+3 çıktı..Tabii yine açıklama yok doktordan..Ben sabrediyorum hala .
Neyseeee 2li tarama için lav yolladı beni tam tamına 113 tl istediler ve nakit.:44:.Ben-eşim hatta cogu kişi yanında o kadar nakit taşımaz hele ki bizim gibi memur takımı haksızmıyım kızlar:26::26::26:
para çekme diye çıktık tabi eşim köpürüyor. Daha önce bu beni sinir eden doktorun yoklugunda gittigim bir doktor daha vardı o da özel hastane.. Hadi dedim ona gidelim bu kadar sinir oldugumuz yeter...
Neyse gittik adama abartısız tam yarım saat ne yiyecegimi anlattı nasıl dikkat edeceğimi 2li testim risklerini istersem yaptırmayacagını ama nasıl bir ilgi..Salak kafam diyorum içinden.
Sonra ultrasona geçildi.Adam kalp odacıklarına beyın loplarına kadar herşeyi gösterdi..Hatta 5 parmagına kadar.
6.7 cm topaklım
ense kalınlıgı 1.6 cm tam istenilen durumda gerek yok 2liye ama bence yaptıralım dedim tamam dedim bende.. Yine de idrar istedi adetim bakarım ben dedi.Wc'ye atacagına tıbben degerlendırelım diyor adam
Keton degerim düşmeyi bırak negatif olmuş harıka dedi.
elevit vermedi ben decavit yazıyorum dedi elevit uygun gelmıyor bana dedi.Anladım ne demek istediğini.
Sonra demir ılacı yazıdı..
günde 1 tane folic bitti
Vajinal agrı çeken arkadaşlar için bebişler bizim yan yatmıyor popoşlarını aaşagı vermışler o yüzden vajina da kasıkta hala ağrı batma olur hiç korkma tamamen bebeğin şekli yüzünden dedi (bilginize hatunlar)
Sonraaaaa cinsiyet kısmıı evet bebişim cok hareketlı doktor bu ne oynak bebek dedi bir türlü görüntü alamadı
Sonra %70 erkek dedi hatta tam o sırada bacaklarını açtı sapşık bebişim tam bacak arasında bir nokta ...
Doktor duzeltıyorum şu %70 i %90 yapalım dedi
Sanırım foruma aslannn gibi bir delikanlı geliyor
Kısacagı bunlar fıstıklar bendeki haberler..Foto aldım ama uzaylı gibi yavrum yakım çekim yapmış doktor amcası onuda bırazdan atacagım
bir iyi haberde benden olsun:)
2 li tarama sonucumuz gayet iyi çıktı,darısı hepinizin başına arkadaşlarrr:))
selam kızlarrrr hepimize hayırlı ramazanlarrrr
yıllardan sonra ilk kez oruç tutamıyorum
bu sabah doktora gittik...bebiş uyuyordu..zaten hareketsiz görünce korktum Allah korusun
sonra doktor öksürttü beni aletle tık tıkladı vee uyandı meleğim..
6 cm olmuşve 3 kez zıpladı...yerim onu yaa....
ense kalınlığımız 1.8cm iyi dedi doktor..ikili test için de kan verdim haftaya öğrenicem...
inşallah iyi çıkar kızlar dua edelim de birbirimize...
doktor yine kıza benziyor ama 1 ay sonra tam söylicem dedi..
bi de 15te bir gidiyorduk kontrole ayda 1 gelmen yeter artık dedi
ama çok alışmıştım onu sık görmeye...
3 gün sonra tam 12 hafta dolunca folik i bırakıp kan hapına başlıcam
bu arada kızlar kan hapı kabızlık ya da ishal yapıp dışkının rengini değiştirebilirmiş bilginiz olsun...
şimdi geçmişi okuyayım da bakayım benim arkadaşlarımın bebişleri nasılmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?