2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar gebe oldğm günden beri kabızım ölyrm doktor ilaç verdi duphalac mı ne şurup pek içmedm, bugnde çok ıkındm korktm bebeğime bişey olur die , doğal yoldan nasl normale dönebilirim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun canım cok sevindim darısı bizim başımıza

bilirim cnm onu kayısı kurusu erik kurusu üzerine ılık su birde keçiboynuzu pekmezi üzerine su cnm dene bak

Bebislerini goren, cinsiyet ogrenen annelerin gozleri aydin. Ramazan'a guzel haberlerle basladik ne guzel. Daim olsun insaallah.
Beni sorarsaniz iyice halsizim. Hicbisi yiyemiyorum yine. Bir de ev topluyoruz ama kaplumbaga hizinda mubarek. Hic bi ilerleme yok bende
Bu arada bi arkadasimin tavsiyesini aktariyim; ona da doktoru soylemis hamileliginde. Catlaklar icin vazelin kullanmis. Bir tane bile catlagim yok dedi arkadas. Halbuki zayif bir bayan. Dun ben de surdum kuruyan bolgelere. Hakkaten bebe yagindan daha etkili oldu kuruluguma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son 3 saat kaldı iftara :) oruclular ne durumdasiniz :))) maşallah ben iyiyim cok şükür sadece namaz.kilarkan bi basim döndu o da normal zaten
Herkess Ultrasonu paylaskis bende.paylasayim :))) 2 gün önceki 10+2 deki.hali.bebegimin

ekmek elden su gölden ooohhh keyfi yerinde

Kızlar sormayın bŞıma geleni eşime sınırlendımm kavga ettım dinirim geçsin dıe duşa gırdım keske gırmeyeydım düştümm😢😢😢😢 hmn kalktım yattım sırtüstü ayaklarımı kaldırdım drumu aradım kanama yoksa bişi olmaz dedı ama bn yine dayanamadım gittim bktım bbgıme miniğim iyi bişey olmamış çok şükür allhımaa...

Cnm bnde oleydım kabızlık berbatt dupalac bnmtnsyonum ztn düşük iice düşürdü içmiom artık ama şuanda ıyıyım sabah aç karnına gün kurusu yıorum sende öle yap...

Eslere sinirlenip yapıyoruz işte böyle şeyler cok gecmis olsun canim

Eslere sinirlenip yapıyoruz işte böyle şeyler cok gecmis olsun canim

Sorma cnm hala çook sinirliyiimm!! Arkadasları pat dıe şehirdısından geldıler bı haftadr agırlıoruzz biri evli bırı sevgılısınden ayrılmış bunalımda... Zaten eşimle bır aydr hafta sonu bişiler yapamıoruz bgun de beyler erkek erkeğe gidelim mngal yakalım demişler... Bizimkide ne dıım dıe bna soruo bnde estım gürledim tabı.... Arkadasları yuzunden bıde bu sevgılısınden ayrılan arkadas sevgılısı varkn asla aramaz tanımazdı bnmkını bnmkı saf işte görmüoo unı arkadasıymış mışş

Canim cok gecmis olsun. Sukur ki bebise bisi olmamis. Ama esin de yani ayip etmis sanki. Bir hafta su halinle agirlamissin. Hem de iki erkek. Misafirligin de bu kadari fazla artik bence. Sen cok bile sabretmissin masaallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok gecmis olsun canım ya niye hem kendini hemde bebegi üzüyosun Allah korusun ya birsey olsaydı size şükürler olsun ikinizde iyisiniz bundan sonra daha dikkatli ol lütfen ...
Canim bebegine birsey olmamistir merak etme daha asagida değil bebegin son aylara doğru cok ikinmak iyi değil.
Kuru kayısı ve erik kurusu iyi geliyor dene inşallah faydasını görürsün çok geçmiş olsun.
merhaba bayanlar benimde bulantilarim cok oldugu icin bugune kadar hep okumustum sadece bir kere yazabilmistim ama artik cok sukur azaldi bulantilarim ins boyle devam eder:)
Merhaba canım ne güzel azalmış bulantilarin ben bugun bulantidan çok halsizlikten şikayetçiyim bi kendime gelemiyorum
Maşallah canım herşey yolundaymis.evet malesef kan hapi dedigin gibi yapıyor ne zamandır içiyorum bi sevmediğim tadını
Evet ama biz o ay az ilişkiye girmiştik Y ler birikince de erkek oldu muhtemelen çin takvimi de erkek demişti 🏄 erkeğimmmmm benim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi kez ilişkiyle kızı olanda var canım hamilelik oncesi cok arastirmistim bu konuyu ama birinin dedigi ötesini tutmadı amann dedimm kaderde ne varsa o olur bekleyip gorucez artık hayırlısı olsun :)

Ay cnm yokk bnde kalmadı otelde kaldılarr allhtann... Evde agarlanadım esımın işlerı yogun fabrıkada işçilerın basında durması gerekiodu sabaha kadar bunlarda otrle gidene kadar eşimin yanında durdular ptesinden berıı... Ne yapcm bılmıorum gercktennn

Walla bn sinirlenince gözum pk bişi görmuo naleseff iiki bişi olmamıss

Kızlar grip oldum burun deliğim yanıyor halsizlik var grip için önerebileceğimiz birşey var mı?

maşşallah canım ya ne güzel haberlerle gelmişsinbir erkek bebek daha geliyor demek foruma

bir iyi haberde benden olsun:)
2 li tarama sonucumuz gayet iyi çıktı,darısı hepinizin başına arkadaşlarrr:))

çok iyi canım çok sevindim valla darısı başımıza

maşşallah canım ya size de bende bebişi göremedim 2 haftadır içim içimi kemiriyo 1 ayda ne yaparız görmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…