2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım bana da çin takvimi erkek dedi doktor da erkeğe benziyor dedi

biz de eşimin sorumsuz bir arkadaiı yüzünden çok kavga ederdikk
ama Allahıma bin şükür çocuğun yaptığı bi ihanet eşimi ondn soğuttu

canımmm zıpplıyor demek sıpan benimki de zıplıyordu ama biz usgye girince bize sırtını döndü sevmicek mi acaba bu çocuk beniii
inşallah sonuçların da iyi çıkar duacınım canım

Ben tutuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasıl geçiyor kaç haftalıksın ? Ben de tutmak istiyorum ama eşin izin vermedi. Borcun olsun birlikte tutarız diyor ama içim rahat değil. Zarar vermiş olmak ta istemiyorum. Belki haftasonları tutarım diye düşündüm

kızlar bugün eşim serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavına girdiiiii bize nolur dua edin 2.girişimiz artık kazanalım inşallahhh

Oyy canım maşallah minik erkeğine hayrlu ugurlu olsunnnn 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canımmm cok gecmiş olsun kıyamam be cok üzüldüm dikkat et kendine. Neyse ki birşey yokmuş çok sukur

Canımmm cok gecmiş olsun kıyamam be cok üzüldüm dikkat et kendine. Neyse ki birşey yokmuş çok sukur

Ayy ewet cnmm çok şükür bişey olmadııı allahım koruduuu meleğimii ama sinirim dahada hırslandım elıme sılahımı aldım bır zeyna edasıyla kocayı bklıomm hıncımı ondan alcam

Al haketmiş burnundan getir 😁😬

Ayyy dr'um banada 10 gün içinde yaptır dedi ikili testi. Cok heyecanlıyım hayırlısıyla onuda atlatsam bi. Yaa kızla benim acaba bebişim erkek mi olcak kızmı bişi hissetmiyonuz mu benimle alakalı 😃 cin takvimi rus takvimi kız diyo ama hayırlısı tabi rabbim ne verdiyse o 🙏

hayırlı olsun cnm dilerim hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız..
bizde yarın 9 haftalık olucaz Allahın izniyle..doktorum 12.haftada ikili testleri yaparız dedi ben özel hastaneye gidiyorum testleri nerde yaptırdın ne kadar tuttu diye soracaktım birde hangi testleri yaptı doktorun

canim ben de çok zorlanmadim elhamdülillah. son 2 saat falan bulanti oldu ama dayanılmayacak gibi değildi şükürler olsun. Allah kabul etsin insaallah

ah canim Allah korumuş yaa NEOLUR daha dikkatli ol. Rabbim esirgesin meleğini

canım bana da çin takvimi erkek dedi doktor da erkeğe benziyor dedi
valla bana cin takvimi de erkek diyor çevredeki herkes de senin oğlun olacak diyor bakalım merakla bekliyorum:)

kızlar bugün eşim serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavına girdiiiii bize nolur dua edin 2.girişimiz artık kazanalım inşallahhh
hakkinizda hayirlisi neyse o olsun Allah YARDIMCINIZ olsun mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine canim

Balkona ciktim allahtanda bir nefea alayim iyice evde kafayi yemek uzereyim esim hicbiryere salmiyor

Rappunzel canım inşallah esin sinavi kazanir Allah yardımcınız olsun canım bizede haber ver sinuc belli olunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…