Kızlar gebe oldğm günden beri kabızım ölyrm doktor ilaç verdi duphalac mı ne şurup pek içmedm,bugnde çok ıkındm korktm bebeğime bişey olur die , doğal yoldan nasl normale dönebilirim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oruc tutanların Allah kabul etsin oruclarini inşallah.
Ben bugun tüm gün bulantı ve yatmakla geçti yine iki kez de midemi bosalttim bu şekilde nasil oruc tutabilirim ki
Ayrica daha 1 saat var akşam ezanina burda aksamla imsak arasi 5 saat sadece...
canim ben de çok zorlanmadim elhamdülillah. son 2 saat falan bulanti oldu ama dayanılmayacak gibi değildi şükürler olsun. Allah kabul etsin insaallah
ah canim Allah korumuş yaa NEOLUR daha dikkatli ol. Rabbim esirgesin meleğini
valla bana cin takvimi de erkek diyor çevredeki herkes de senin oğlun olacak diyor bakalım merakla bekliyorum:)
hakkinizda hayirlisi neyse o olsun Allah YARDIMCINIZ olsun mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine canim
Amin sılam. Bende bugün aynı durumdaydım. Normalde çok bulantı sorunum olmadı benim ama bugün çok fenaydım. Koltuğa yapıştım baygın vaziyette uyudum saatlerce. Her ayıldığımda dua ettim oruç tutanlar için. Allah yardımcısı olsun tüm oruç tutanların.
Rappunzel canım inşallah esin sinavi kazanir Allah yardımcınız olsun canım bizede haber ver sinuc belli olunca :)
Ahh canım bu benim hergünki halim cok yoruldum artik.((
Allahım sabır versin canım. Çok zor çok
Kızlar bişey sorucam size. Elevit de domuz jelatini kullanılıyor demişti bazı arkadaşlar. Komşum yeni doğum yaptı. Bugün kullanmadığı bir kutu eleviti bana verdi. Almam böyle böyleymiş diyemedim. Eve geçince hemen vitamine baktım. Kapsül şeklinde değildi. Kapsül şeklinde değilse o jelatini nerde kullanıyorlar acep, merak ettim. Ben de diğer ilaçtan yazdıracağım vakti gelince. Şüphesi bile tiksinç!!!!
.)) bencede saçma canım:)Kızlar saçma gelebilir ama zaten saçma bi forumda okudum aslan burcu kadınları hamileyse erkek çocukları olabilir diyordu ben de aslan burcuyum ve büyük ihtimalle erkekl var mı aramızda aslan burcu olann
canım kendi doktoruna bak sen, eleviti duymuştursun decavit kullan benceKızlar memlekete geldim ikili test için burada bir doktora gittim doktor bana kan ilaci-elevit-coraspirin yazdi doktorumu aradim sadece elevit kullan diğerlerini at dedi ikisinde doktor ne yapacagimi sasirdim...
ayyyy tam odunmuş o ne saçma işte hakkımızı aramıyoruz diye böyle yapıyorlar ben susmam çatır çatır söylerim, geçen bir dr daha denemiştim düşük rsiki olunca onu da aradım acildeki dr bu ilacı verdi diye sekreteri bağlamak istemedi hastası varmış öğlene kadar bekliycekmişim ne diyorsunuz siz düşük riskim var benim boşuna mı geldim ben size para verdim istediğim zaman görüşemeyeceksem ne anlamı var dedim bağladı hemen, bu sefer dr yapılacak olan yapılmış işte düşecek olan düşermiş ben soru sordukça ama senin sorun bitmez dedi tabi sorucam doktorum siz değilmisiniz keyfimden sormuyorum ben dedim kapattım ohhhh daha ona para yedirirmiyim benCanim sorma. Ben zaten okuya okuya her turlu bilgiyi resmen beynime kazidigimdan bircok seyi onlardan daha iyi biliyorum ama o kadar mecalsizdim ki ugrasamadim...
Aminnnn. Sag girip hasta cikiyosun.
Serum icin yatirdilar beni tabi her gelen hastanin sikayetini de duyuyorum. Bi amca geldi torunum kusuyo zehirlendi diye suphelendik diyo bu bay kalas himmm oyle mi filan yapiyo ben boyle miril miril laf sokuyorum. "Ulan sorsana cocuk ne yemis, ne kadar suredir boyle, bi atesini olc filan diye. Kocam yariliyo gulmekten askim gel sen otur o koltuga cok biliyosan diyo. Biliyorum tabi ondan cok bildigim kesin ��������
maşallah canım bebişineselam kızlarrrr hepimize hayırlı ramazanlarrrr
yıllardan sonra ilk kez oruç tutamıyorum
bu sabah doktora gittik...bebiş uyuyordu..zaten hareketsiz görünce korktum Allah korusun
sonra doktor öksürttü beni aletle tık tıkladı vee uyandı meleğim..
6 cm olmuşve 3 kez zıpladı...yerim onu yaa....
ense kalınlığımız 1.8cm iyi dedi doktor..ikili test için de kan verdim haftaya öğrenicem...
inşallah iyi çıkar kızlar dua edelim de birbirimize...
doktor yine kıza benziyor ama 1 ay sonra tam söylicem dedi..
bi de 15te bir gidiyorduk kontrole ayda 1 gelmen yeter artık dedi
ama çok alışmıştım onu sık görmeye...
3 gün sonra tam 12 hafta dolunca folik i bırakıp kan hapına başlıcam
bu arada kızlar kan hapı kabızlık ya da ishal yapıp dışkının rengini değiştirebilirmiş bilginiz olsun...
şimdi geçmişi okuyayım da bakayım benim arkadaşlarımın bebişleri nasılmış...
maşallah canımBende bugun kontorle gitti 10 hafta 4 günlük bebis.bu da ultrason goruntumuz bacak bacak ustune atmis cinsiyet gorunmedi :) folik asite devam dedi.8 temmuz da ikili tarama icin gideceğim doktora.ins hepimizi guzel sonuclar bekler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi gözün aydın canımmerhaba bayanlar benimde bulantilarim cok oldugu icin bugune kadar hep okumustum sadece bir kere yazabilmistim ama artik cok sukur azaldi bulantilarim ins boyle devam eder:)
canım kuru eriği tek geçerim her gün onar tane ye gider kabızlığınKızlar gebe oldğm günden beri kabızım ölyrm doktor ilaç verdi duphalac mı ne şurup pek içmedm,bugnde çok ıkındm korktm bebeğime bişey olur die , doğal yoldan nasl normale dönebilirim?
canım kolay gelsin, bana vazelin de fayda etmedi:) çatlayacak olan çatlıyorBebislerini goren, cinsiyet ogrenen annelerin gozleri aydin. Ramazan'a guzel haberlerle basladik ne guzel. Daim olsun insaallah.
Beni sorarsaniz iyice halsizim. Hicbisi yiyemiyorum yine. Bir de ev topluyoruz ama kaplumbaga hizinda mubarek. Hic bi ilerleme yok bende
Bu arada bi arkadasimin tavsiyesini aktariyim; ona da doktoru soylemis hamileliginde. Catlaklar icin vazelin kullanmis. Bir tane bile catlagim yok dedi arkadas. Halbuki zayif bir bayan. Dun ben de surdum kuruyan bolgelere. Hakkaten bebe yagindan daha etkili oldu kuruluguma.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah canım sizeSon 3 saat kaldı iftara :) oruclular ne durumdasiniz :))) maşallah ben iyiyim cok şükür sadece namaz.kilarkan bi basim döndu o da normal zaten
Herkess Ultrasonu paylaskis bende.paylasayim :))) 2 gün önceki 10+2 deki.hali.bebegimin
canım geçmiş olsun Allah korumuş miniğini, ah bu eşler arkadaş muhabbeti çok tehlikeli olabiliyor o anlayışsız arkadaşlar var yaKızlar sormayın bŞıma geleni eşime sınırlendımm kavga ettım dinirim geçsin dıe duşa gırdım keske gırmeyeydım düştümm�������� hmn kalktım yattım sırtüstü ayaklarımı kaldırdım drumu aradım kanama yoksa bişi olmaz dedı ama bn yine dayanamadım gittim bktım bbgıme miniğim iyi bişey olmamış çok şükür allhımaa...
canım ıhlamur içebilirsin zararı yok limon sık içKızlar grip oldum burun deliğim yanıyor halsizlik var grip için önerebileceğimiz birşey var mı?
inşallah güzel geçmiştirkızlar bugün eşim serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavına girdiiiii bize nolur dua edin 2.girişimiz artık kazanalım inşallahhh
canım benim içime doğanlar tutmuyor:))Ayyy dr'um banada 10 gün içinde yaptır dedi ikili testi. Cok heyecanlıyım hayırlısıyla onuda atlatsam bi. Yaa kızla benim acaba bebişim erkek mi olcak kızmı bişi hissetmiyonuz mu benimle alakalı �� cin takvimi rus takvimi kız diyo ama hayırlısı tabi rabbim ne verdiyse o ��
canım şaibe var ya kullanma yine deKızlar bişey sorucam size. Elevit de domuz jelatini kullanılıyor demişti bazı arkadaşlar. Komşum yeni doğum yaptı. Bugün kullanmadığı bir kutu eleviti bana verdi. Almam böyle böyleymiş diyemedim. Eve geçince hemen vitamine baktım. Kapsül şeklinde değildi. Kapsül şeklinde değilse o jelatini nerde kullanıyorlar acep, merak ettim. Ben de diğer ilaçtan yazdıracağım vakti gelince. Şüphesi bile tiksinç!!!!
sılacım seni okadar iyi anlıyorumki buraya pek yazamasamda okumaya çalışıyorum burda encok sana üzülüyorum tabi hamilelik sıkıntısı ceken tüm anne adaylarınında durumu üzücü insan kendi sıkıntısını hep en büyük olarak görüyor halimize şüktretme açısından böyle düşünmemek lazım ama ne mümkün..2.kez anne olucam kısmetse, kızımda öyle güzel bir hamilelik geçirdimki bu yaşadıklarım beni çok bunalttı artık hamile kaldıgım için pişman olmaya bile başladım bıktım artık bitsin şu 3 aylık dönem 11. haftam bitti hala mide sıkıntıları bulantılar öğürmeler şişkinlikler ekşime ,tiksinti,iştahsızlık agzımdaki iğrenç metalik tat başagrılarım hep bir moral bozukluğu yemin ederim kıızım 4 yaşını bitiricek bu kadar kötü zaman geçirdiğimi hatırlamıyorum..bir gün sabah uyandıgımda akşama kadar normal olabilecekmiyim diye düşünüp ogününde kötü geçmesi bitecekmi eski ben olucakmıyım yaaa..birde geniz akıntısı eklendi boğazımda hep yutkuntu mide bulantımı arttrıyo napsam bilemedim doktora gitsem ilaç da yazmaz off..
1 hafta sonra kpss sınavım var bu yüzden sınava bile odaklanamıyorum oda ayrı stres...burda hamile ve mutlu yazılar yazan anne adaylarına imreniyorum nasıl böyle pozitif olabiliyosunuz..bir daha asla hamile kalmak istemiyorumm cok yazdım belki ama çok doldum benimle aynı durumda olan varsa beni anlar.
Günaydın annecikler ; ben hiç kilo alamadım göbeğimde çıkmadı hatta 3 kg. Vermişim bu son hafta dahada verdim sanki gerçi 77 kiloyla hamile kalmıştım mi yandan seviniyorm ama bebiş iyidir inşallah offffff çok evhamlıyım yaa
ilk kez duydum bunu ve ardından araştırdım gerçeklik var, http://talhaerhan.............../2013/10/24/ilaclar-saglik-bakanligi-elevit-ve-domuz/
şok oldum valla
Günaydın tatlı anneler inşaallah sizler iyisinizdir ben kendimi bir sonbahar gününde gibi hissediyorum sağ tarafımda ıhlamur boğazım sarılı burnum yanıyor gribim uyuyamadım ve açım bi tas çorba yapanim yok gurbetteyim neden mi yazdım bunları duanızı istiyorumm lütfen....
Günaydın tatlı anneler inşaallah sizler iyisinizdir ben kendimi bir sonbahar gününde gibi hissediyorum sağ tarafımda ıhlamur boğazım sarılı burnum yanıyor gribim uyuyamadım ve açım bi tas çorba yapanim yok gurbetteyim neden mi yazdım bunları duanızı istiyorumm lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?