2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Oruc tutanların Allah kabul etsin oruclarini inşallah.
Ben bugun tüm gün bulantı ve yatmakla geçti yine iki kez de midemi bosalttim bu şekilde nasil oruc tutabilirim ki
Ayrica daha 1 saat var akşam ezanina burda aksamla imsak arasi 5 saat sadece...

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım. Süt benim bağırsaklarımı bozuyor. Gece yatarken içiyorum sabah çok rahat wc ye gidebiliyorum. Sende de aynı etkiyi yapar mı bilemiyorum. Kayısı incir kurusu yiyip üzerine bol su içmek de iyi gelir.
Sağlıkla kal...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bişey sorucam size. Elevit de domuz jelatini kullanılıyor demişti bazı arkadaşlar. Komşum yeni doğum yaptı. Bugün kullanmadığı bir kutu eleviti bana verdi. Almam böyle böyleymiş diyemedim. Eve geçince hemen vitamine baktım. Kapsül şeklinde değildi. Kapsül şeklinde değilse o jelatini nerde kullanıyorlar acep, merak ettim. Ben de diğer ilaçtan yazdıracağım vakti gelince. Şüphesi bile tiksinç!!!!

Amin sılam. Bende bugün aynı durumdaydım. Normalde çok bulantı sorunum olmadı benim ama bugün çok fenaydım. Koltuğa yapıştım baygın vaziyette uyudum saatlerce. Her ayıldığımda dua ettim oruç tutanlar için. Allah yardımcısı olsun tüm oruç tutanların.

aminn canım teşekkürler

Ahh canım bu benim hergünki halim cok yoruldum artik.((

Güzel anneler grip için başka tavsiyesi olan yokmu? Ada çayı ile boğazıma gargara yapacağım ama korkuyorum :-(

ilk kez duydum bunu ve ardından araştırdım gerçeklik var, http://talhaerhan.............../2013/10/24/ilaclar-saglik-bakanligi-elevit-ve-domuz/
şok oldum valla

sılacım seni okadar iyi anlıyorumki buraya pek yazamasamda okumaya çalışıyorum burda encok sana üzülüyorum tabi hamilelik sıkıntısı ceken tüm anne adaylarınında durumu üzücü insan kendi sıkıntısını hep en büyük olarak görüyor halimize şüktretme açısından böyle düşünmemek lazım ama ne mümkün..2.kez anne olucam kısmetse, kızımda öyle güzel bir hamilelik geçirdimki bu yaşadıklarım beni çok bunalttı artık hamile kaldıgım için pişman olmaya bile başladım bıktım artık bitsin şu 3 aylık dönem 11. haftam bitti hala mide sıkıntıları bulantılar öğürmeler şişkinlikler ekşime ,tiksinti,iştahsızlık agzımdaki iğrenç metalik tat başagrılarım hep bir moral bozukluğu yemin ederim kıızım 4 yaşını bitiricek bu kadar kötü zaman geçirdiğimi hatırlamıyorum..bir gün sabah uyandıgımda akşama kadar normal olabilecekmiyim diye düşünüp ogününde kötü geçmesi bitecekmi eski ben olucakmıyım yaaa..birde geniz akıntısı eklendi boğazımda hep yutkuntu mide bulantımı arttrıyo napsam bilemedim doktora gitsem ilaç da yazmaz off..
1 hafta sonra kpss sınavım var bu yüzden sınava bile odaklanamıyorum oda ayrı stres...burda hamile ve mutlu yazılar yazan anne adaylarına imreniyorum nasıl böyle pozitif olabiliyosunuz..bir daha asla hamile kalmak istemiyorumm cok yazdım belki ama çok doldum benimle aynı durumda olan varsa beni anlar.

.)) bencede saçma canım:)
Kızlar memlekete geldim ikili test için burada bir doktora gittim doktor bana kan ilaci-elevit-coraspirin yazdi doktorumu aradim sadece elevit kullan diğerlerini at dedi ikisinde doktor ne yapacagimi sasirdim...
canım kendi doktoruna bak sen, eleviti duymuştursun decavit kullan bence
ayyyy tam odunmuş o ne saçma işte hakkımızı aramıyoruz diye böyle yapıyorlar ben susmam çatır çatır söylerim, geçen bir dr daha denemiştim düşük rsiki olunca onu da aradım acildeki dr bu ilacı verdi diye sekreteri bağlamak istemedi hastası varmış öğlene kadar bekliycekmişim ne diyorsunuz siz düşük riskim var benim boşuna mı geldim ben size para verdim istediğim zaman görüşemeyeceksem ne anlamı var dedim bağladı hemen, bu sefer dr yapılacak olan yapılmış işte düşecek olan düşermiş ben soru sordukça ama senin sorun bitmez dedi tabi sorucam doktorum siz değilmisiniz keyfimden sormuyorum ben dedim kapattım ohhhh daha ona para yedirirmiyim ben
maşallah canım bebişine üzülme ikinci trimesterda öyle son trimesterda yine iki haftaya düşer
maşallah canım
merhaba bayanlar benimde bulantilarim cok oldugu icin bugune kadar hep okumustum sadece bir kere yazabilmistim ama artik cok sukur azaldi bulantilarim ins boyle devam eder:)
hadi gözün aydın canım
canım kuru eriği tek geçerim her gün onar tane ye gider kabızlığın
canım kolay gelsin, bana vazelin de fayda etmedi:) çatlayacak olan çatlıyor
maşallah canım size
canım geçmiş olsun Allah korumuş miniğini, ah bu eşler arkadaş muhabbeti çok tehlikeli olabiliyor o anlayışsız arkadaşlar var ya
Kızlar grip oldum burun deliğim yanıyor halsizlik var grip için önerebileceğimiz birşey var mı?
canım ıhlamur içebilirsin zararı yok limon sık iç
kızlar bugün eşim serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavına girdiiiii bize nolur dua edin 2.girişimiz artık kazanalım inşallahhh
inşallah güzel geçmiştir
canım benim içime doğanlar tutmuyor:))
canım şaibe var ya kullanma yine de

canım inan kimseninki dört dörtlük geçmiyor benimde midem sürekli bulanıyor ilk bir ayda ki iştahım yok kilo verdim şu bir haftada üzüntüden yatmak zorunda olduğum için, zorluyorum zorla yiyorum artık benim için tuhaf hep iştahlıyımdır ama yok keyfim yok yine de bugünüme hamdolsun, sürekli kanamalı gebeler var daha neler var da yazmıyım o yüzden hamdolsun demeliyiz çünkü geçicek bu günler

Son düzenleme:
Günaydın annecikler ; ben hiç kilo alamadım göbeğimde çıkmadı hatta 3 kg. Vermişim bu son hafta dahada verdim sanki gerçi 77 kiloyla hamile kalmıştım mi yandan seviniyorm ama bebiş iyidir inşallah offffff çok evhamlıyım yaa

Bende hic almadim cnm merak etme

Günaydın tatlı anneler inşaallah sizler iyisinizdir ben kendimi bir sonbahar gününde gibi hissediyorum sağ tarafımda ıhlamur boğazım sarılı burnum yanıyor gribim uyuyamadım ve açım bi tas çorba yapanim yok gurbetteyim neden mi yazdım bunları duanızı istiyorumm lütfen....

ilk kez duydum bunu ve ardından araştırdım gerçeklik var, http://talhaerhan.............../2013/10/24/ilaclar-saglik-bakanligi-elevit-ve-domuz/
şok oldum valla

Canim inancli bir dr um var ve elevit yazdi. Ilacin muhafaza edildigi paket var ya. Disi folyo gibi hatta. Ilaci cikarirken yirtilan bolgeler. Oranin yapiminda kullaniliyor ve bizim agzimizdan gecmiyor o domuz jelatini. Istersen altrrnatif kullan elbette ama bu linkte de ayni sey anlatiliyor aslinda. Yardimci materyal olarak kullanilmis dis kaplamada. Bu midemize giden bir sey degil. Ben aldim elevit.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Geçmiş olsun canım, gurbetin en zor yanı hastalıklar herhalde, tez zamanda atlat inşallah, bol sıvı al ve dinlen...

Cok gecmis olsun canim. Ahh su internet keske transferleri yapabilse de pisirip gondersem sicacik corba dualarimdasin canim. Dikkat et kendine de bebise de.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…