2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cok gecmis olsun canim. Ahh su internet keske transferleri yapabilse de pisirip gondersem sicacik corba dualarimdasin canim. Dikkat et kendine de bebise de.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

ALLAH razı olsun...Amin

Günaydınnnnn mutlu pazarlar 😘😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok gecmiş olsun canım biran önce iyileşiver inşallahhhh 🙏🙏🙏🙏
yaz gününde grip olmakta hani hiç çekilir şey değil.

cnm ben polat dursuna gıdıyorum takıp artık almıomus ama sen sekreterınden randevu alırken hamıle oldugunu soleme oraya gıdınce polat hocayla konusursun yardımcı olurr dıyer tahmın edıyorum...

Canim ben polat dursuna ulasamadim. 2 gundur ariyorum acmıyorlar telefonu. 2324400 dan almiyomusun sen randevuyu

ilk defa bugn miğdem bulanıyor ilk defa hayretler içindeyim ama sanki ben dn gece üşüttüm kızlar kapı baca açık yattım çünkü izmir yanıyor.

günaydın kızlar nasılsınız bugünn

Gunaydin canim gunler sonra bulantisiz bir sabah ve doyasiya kahvalti. Ekmegimi de yaptim kocama pastalar da. Benden mutlusu yok bugun. Temizligim haric tabi

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Gunaydin canim gunler sonra bulantisiz bir sabah ve doyasiya kahvalti. Ekmegimi de yaptim kocama pastalar da. Benden mutlusu yok bugun. Temizligim haric tabi

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Yaaaa ne guzelll ben de gorebilecek miyim acaba bulantisiz bi gun (( Masaallah deyim sana, boyle devam edersin umarim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada artik gobegim inmeye basladi sanirim. Yatarken boyle kalkinca biraz daha sis. Otururken iki kati ^_^ 10+4 üm ve daha simdiden 4 kg aldim. 2 haftadir filan sabit kilodayim ilk basta aldim sanirim. Kisa boylu olunca citi piti hamilelik gecirmek istiyor insan ama maalesef simdiden kollar popo gobek cikti yuzum ise sivilceler icinde. Tertemiz cildim o kadar kotu oldu ki

Son düzenleme:
Fotoyu ekleyemedim sorun cikardi ayakta gobek boyle. Ekleyebildim mi bilmem

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Eklentiler

• $1404033051102.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 29

Sorma bnm de yuzum harita gibi oldu eşim diyo sana noldu böyle ama üç aydan sonra düzeliyomus beni bu yaşanan tum belirtiler mutlu ediyo acikcsi onlar var olsun da gerisi mühim degil

seninle belirtilerimiz çok benziyor.ben 10+3üm. gerçi benim göbek çıktı ama mide bulantısından dolayı birşey yiyemediğim için 2 kilo verdim. sivilceler bende de var

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Canim kaç haftaliksin kesildi bulanti benim de birden herşeyi yiyiverir oldum

Orasi oyle canim da ne hamileler goruyorum moralim bozuluyo. Sivilcelerim bitsin gobegimde azicik killnanma var gitsin. Hepsi gitsin ^_^

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ben de 3 kilo verdim benim gibi biri daha varmış :)

seninle belirtilerimiz çok benziyor.ben 10+3üm. gerçi benim göbek çıktı ama mide bulantısından dolayı birşey yiyemediğim için 2 kilo verdim. sivilceler bende de var

Aynen gunlerimiz de tutuyo bak ne guzel. Gobegim cok buyuktu canim. Bugun biraz indigini farkettim ama buraya koydugum fotoya esim isine geldigi acidan cekmissin ver bi de ben cekeyim oyle gorsun arkadaslarin bildigin gobek o dedi. Fazla aciksozlu fazla net bir kocam var

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Orasi oyle canim da ne hamileler goruyorum moralim bozuluyo. Sivilcelerim bitsin gobegimde azicik killnanma var gitsin. Hepsi gitsin ^_^

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Geçer geçer Allah in izniyle bize bu mutlulugu yasatan Allah a binlerce kez şükür olsun hamileler 4 ve 5. Ayda çok çekici gozukurlermis bekleyelim bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…