Canim kaç haftaliksin kesildi bulanti benim de birden herşeyi yiyiverir oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
10+4 um canim. Bulanti beni cok gec ziyaret etti kisa surede de birakti gibi.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Kızlar memlekete geldim ikili test için burada bir doktora gittim doktor bana kan ilaci-elevit-coraspirin yazdi doktorumu aradim sadece elevit kullan diğerlerini at dedi ikisinde doktor ne yapacagimi sasirdim...
Kızlar gebe oldğm günden beri kabızım ölyrm doktor ilaç verdi duphalac mı ne şurup pek içmedm,bugnde çok ıkındm korktm bebeğime bişey olur die , doğal yoldan nasl normale dönebilirim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bişey sorucam size. Elevit de domuz jelatini kullanılıyor demişti bazı arkadaşlar. Komşum yeni doğum yaptı. Bugün kullanmadığı bir kutu eleviti bana verdi. Almam böyle böyleymiş diyemedim. Eve geçince hemen vitamine baktım. Kapsül şeklinde değildi. Kapsül şeklinde değilse o jelatini nerde kullanıyorlar acep, merak ettim. Ben de diğer ilaçtan yazdıracağım vakti gelince. Şüphesi bile tiksinç!!!!
Geçer geçer Allah in izniyle bize bu mutlulugu yasatan Allah a binlerce kez şükür olsun hamileler 4 ve 5. Ayda çok çekici gozukurlermis bekleyelim bakalim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar
burada hep okuduğum benim başıma da geldi
persembe günü kontrole gittiğimde kesenin yanında kan göründü doktor hemen yatıs yaptırdı
2 gün hastanede kaldım 3 er tane serum aldım. sonra kanama durdu ve çıktım
progestan a başladım.
doktor sürekli dinlenmemi istedi ama ev hali işimi görüyorum az çok.
bu süreçte deneyimli arkadaşlar neler yapmam gerek?
Bu arada artik gobegim inmeye basladi sanirim. Yatarken boyle kalkinca biraz daha sis. Otururken iki kati ^_^ 10+4 üm ve daha simdiden 4 kg aldim. 2 haftadir filan sabit kilodayim ilk basta aldim sanirim. Kisa boylu olunca citi piti hamilelik gecirmek istiyor insan ama maalesef simdiden kollar popo gobek ciktiyuzum ise sivilceler icinde. Tertemiz cildim o kadar kotu oldu ki
Buarada kızlar adrasan hayranları vardı sanırım aranızda yangın çıkmış orda yabaya 4 otel ve ormanlık alan yanmış çok üzüldüm gerçekten cennet gibi yer (
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de onu düşünüyorum arada başka doktora mı gitsem acabamaşşallah canım ya ne güzel haberlerle gelmişsinbir erkek bebek daha geliyor demek foruma
çok iyi canım çok sevindim valla darısı başımıza
maşşallah canım ya size debende bebişi göremedim 2 haftadır içim içimi kemiriyo 1 ayda ne yaparız görmeden
canımmm zıpplıyor demek sıpan benimki de zıplıyordu ama biz usgye girince bize sırtını döndü sevmicek mi acaba bu çocuk beniii
inşallah sonuçların da iyi çıkar duacınım canım
Ayyy dr'um banada 10 gün içinde yaptır dedi ikili testi. Cok heyecanlıyım hayırlısıyla onuda atlatsam bi. Yaa kızla benim acaba bebişim erkek mi olcak kızmı bişi hissetmiyonuz mu benimle alakalı 😃 cin takvimi rus takvimi kız diyo ama hayırlısı tabi rabbim ne verdiyse o 🙏
hayırlı olsun cnm dilerim hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız..
bizde yarın 9 haftalık olucaz Allahın izniyle..doktorum 12.haftada ikili testleri yaparız dedi ben özel hastaneye gidiyorum testleri nerde yaptırdın ne kadar tuttu
ben de özel hastaneye gidiyorum canım benim çalıştığım kurum karşılıyor..
ama imzaladığım faturada ikili test 60 tl diyordu...
ense kalınlığını zaten muayne esnasında ölçüyor...muayene de sanırım 80tl..
inşallah testlerimiz iyi çıkar...
.)) bencede saçma canım:)
canım kendi doktoruna bak sen, eleviti duymuştursun decavit kullan bence
ayyyy tam odunmuş o ne saçma işte hakkımızı aramıyoruz diye böyle yapıyorlar ben susmam çatır çatır söylerim, geçen bir dr daha denemiştim düşük rsiki olunca onu da aradım acildeki dr bu ilacı verdi diye sekreteri bağlamak istemedi hastası varmış öğlene kadar bekliycekmişim ne diyorsunuz siz düşük riskim var benim boşuna mı geldim ben size para verdim istediğim zaman görüşemeyeceksem ne anlamı var dedim bağladı hemen, bu sefer dr yapılacak olan yapılmış işte düşecek olan düşermiş ben soru sordukça ama senin sorun bitmez dedi tabi sorucam doktorum siz değilmisiniz keyfimden sormuyorum ben dedim kapattım ohhhh daha ona para yedirirmiyim ben
maşallah canım bebişineüzülme ikinci trimesterda öyle son trimesterda yine iki haftaya düşer
maşallah canım
hadi gözün aydın canım
canım kuru eriği tek geçerim her gün onar tane ye gider kabızlığın
canım kolay gelsin, bana vazelin de fayda etmedi:) çatlayacak olan çatlıyor
maşallah canım size
canım geçmiş olsun Allah korumuş miniğini, ah bu eşler arkadaş muhabbeti çok tehlikeli olabiliyor o anlayışsız arkadaşlar var ya
canım ıhlamur içebilirsin zararı yok limon sık iç
inşallah güzel geçmiştir
canım benim içime doğanlar tutmuyor:))
canım şaibe var ya kullanma yine de
canım inan kimseninki dört dörtlük geçmiyor benimde midem sürekli bulanıyor ilk bir ayda ki iştahım yok kilo verdim şu bir haftada üzüntüden yatmak zorunda olduğum için, zorluyorum zorla yiyorum artık benim için tuhaf hep iştahlıyımdır ama yok keyfim yok yine de bugünüme hamdolsun, sürekli kanamalı gebeler var daha neler var da yazmıyım o yüzden hamdolsun demeliyiz çünkü geçicek bu günler
benim de hep içime doğanarın tersi çıkıyor kendi bebişim dahil
bu arada bu 3 ayda 3 kez görücem demek yavrumu:26:
neyse son 3 ay acısını çıkarırız
Fotoyu ekleyemedim sorun cikardi ayakta gobek boyle. Ekleyebildim mi bilmem
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
maaşallah minicik göbeğine..
ne güzel zayıf hamile kalmışın..
Ben de 3 kilo verdim benim gibi biri daha varmış :)
ben de tam 3 kilo verdim
3 kilo verenler 3lendi
merhaba kızlarr
12.haftamı bitirmek üzereyken mide bulantım şıp diye kesildi
yine çok iştahım yok ama 3 gündür fazla bulanmıyor hatta hiç kusmadım ve haftalar sonra yumurta yiyebildim..
siz de sabredin biraz bana 3.ayda biter demişlerdi de inanmamıştım...
bi de dün gece sabaha kadar-afedersiniz-10 kez wcye gittim belki..
o kadar sıvı almamıştım..inşallah her gece böyle olmaz üşeniyorum valla
ben de onu düşünüyorum arada başka doktora mı gitsem acaba
bi hareketlerini hissetsek..
çook sağol canım....
bizimki de uyuyordu doktor uyandırdı kesin korkudan zıpladı yavrum
yok kıız sevmez olur mu zıplamaktan yoruldu da döndü heralde
bu arada inşallah eşin sınavı kazanır canım..bebişler uğurlu geliyor kesin kazanır..
benim 2 takvim de erkek dedi ama doktor kız gibi dedi...
baştan erkeğe alıştırmışrım kendimi şimdi de kıza alıştık eşimle..
artık değişir erkek derse bunalıma giricez
şaka tabi sağlıklı olsun da.
6]hayırlı olsun cnm dilerim hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız..
bizde yarın 9 haftalık olucaz Allahın izniyle..doktorum 12.haftada ikili testleri yaparız dedi ben özel hastaneye gidiyorum testleri nerde yaptırdın ne kadar tuttu
ben de özel hastaneye gidiyorum canım benim çalıştığım kurum karşılıyor..
ama imzaladığım faturada ikili test 60 tl diyordu...
ense kalınlığını zaten muayne esnasında ölçüyor...muayene de sanırım 80tl..
inşallah testlerimiz iyi çıkar...
benim de hep içime doğanarın tersi çıkıyor kendi bebişim dahil
bu arada bu 3 ayda 3 kez görücem demek yavrumu:26:
neyse son 3 ay acısını çıkarırız
maaşallah minicik göbeğine..
ne güzel zayıf hamile kalmışın..
ben de tam 3 kilo verdim
3 kilo verenler 3lendi
geçiş olsun canım acil şifalar çok dikkat et hemen iyileşGünaydın tatlı anneler inşaallah sizler iyisinizdir ben kendimi bir sonbahar gününde gibi hissediyorum sağ tarafımda ıhlamur boğazım sarılı burnum yanıyor gribim uyuyamadım ve açım bi tas çorba yapanim yok gurbetteyim neden mi yazdım bunları duanızı istiyorumm lütfen....
kan ilacı ve elevit neysede coraspini yeni duydum, bnce coraspin içip boşuna kimyasal alma,yinede senin taktirin tabi
kızlar az önce uyurken eşim dizini tam kasigima vurdu. acidi baya. çok şiddetli değildi ama yine de baya sertti korkuyorum bir sey olur mu
bişiy geldimi kan falan gelmediyse bişiy olmaz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?