2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim kaç haftaliksin kesildi bulanti benim de birden herşeyi yiyiverir oldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10+4 um canim. Bulanti beni cok gec ziyaret etti kisa surede de birakti gibi.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

10+4 um canim. Bulanti beni cok gec ziyaret etti kisa surede de birakti gibi.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bnmde bi iki hafta çok kotu geçti sonra bi anda düzeldim iyi degil dediler korkttular çok ama böyle bnm gibi çok kişi var seviniyorum okuduukca

Kızlar memlekete geldim ikili test için burada bir doktora gittim doktor bana kan ilaci-elevit-coraspirin yazdi doktorumu aradim sadece elevit kullan diğerlerini at dedi ikisinde doktor ne yapacagimi sasirdim...

kan ilacı ve elevit neysede coraspini yeni duydum, bnce coraspin içip boşuna kimyasal alma,yinede senin taktirin tabi

canım kayısı hoşafı iç bol bol, ve pazardan kayısı al kaynat şekerle,sulandır meyve suyu yap doğal doğal iç, bide kiraz cok iyi geliyor kabızlığa

kızlar
burada hep okuduğum benim başıma da geldi
persembe günü kontrole gittiğimde kesenin yanında kan göründü doktor hemen yatıs yaptırdı
2 gün hastanede kaldım 3 er tane serum aldım. sonra kanama durdu ve çıktım
progestan a başladım.
doktor sürekli dinlenmemi istedi ama ev hali işimi görüyorum az çok.
bu süreçte deneyimli arkadaşlar neler yapmam gerek?

canım içinde oldugunu söylüyorlar ama, bnde 1 kutu içtim,aklımada öyle şeyler getirmedim,ama yok ben içmem diyorsan decavit içebilirsin içeriği aynı

Ay insallah bakalim bakalim

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ben baya büyük bi kanama atlattım canım sadece yatıcaksın tuvalete kalk sadece ayağının altına yastık koy ilaçlarını iç ve yat yapcak başka hiçbişey yok canm umarım en kısa sürede atlatırsın benim kanama alanım kapandı ama hala yatıştayım doktor tedbir amaçlı evden çıkartmıyo iş yaptırmıyo

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buarada kızlar adrasan hayranları vardı sanırım aranızda yangın çıkmış orda ya baya 4 otel ve ormanlık alan yanmış çok üzüldüm gerçekten cennet gibi yer (

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım senin anlattıkların kız bebegin habercisi ama hayırlısı olsun tabi :)

Kizlar nolur dua edin bana. Benim de bitsin bulantilarim. Ben de 10+3 um ama bulantilarda hic bi degisiklik yok. Istah sifir. Hicbisey yiyemiyorum. Bulantisi olanlarin genelde yiyebildikleri bir iki bisi oluyo. Ama bende o da yok. Ev toparliyoruz sozde 5dk is yapip 2saat yatiyorum halsizlikten. Ne olacak boyle halim bilemiyorum (

ciddimisin canım ya inanmıyorum oraya gitmek icin hayaller kuruyordum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlarr
12.haftamı bitirmek üzereyken mide bulantım şıp diye kesildi
yine çok iştahım yok ama 3 gündür fazla bulanmıyor hatta hiç kusmadım ve haftalar sonra yumurta yiyebildim..
siz de sabredin biraz bana 3.ayda biter demişlerdi de inanmamıştım...

bi de dün gece sabaha kadar-afedersiniz-10 kez wcye gittim belki..
o kadar sıvı almamıştım..inşallah her gece böyle olmaz üşeniyorum valla

ben de onu düşünüyorum arada başka doktora mı gitsem acaba
bi hareketlerini hissetsek..

canımmm zıpplıyor demek sıpan benimki de zıplıyordu ama biz usgye girince bize sırtını döndü sevmicek mi acaba bu çocuk beniii
inşallah sonuçların da iyi çıkar duacınım canım

çook sağol canım....
bizimki de uyuyordu doktor uyandırdı kesin korkudan zıpladı yavrum
yok kıız sevmez olur mu zıplamaktan yoruldu da döndü heralde
bu arada inşallah eşin sınavı kazanır canım..bebişler uğurlu geliyor kesin kazanır..

benim 2 takvim de erkek dedi ama doktor kız gibi dedi...
baştan erkeğe alıştırmışrım kendimi şimdi de kıza alıştık eşimle..
artık değişir erkek derse bunalıma giricez
şaka tabi sağlıklı olsun da.

kızlar az önce uyurken eşim dizini tam kasigima vurdu. acidi baya. çok şiddetli değildi ama yine de baya sertti korkuyorum bir sey olur mu

ne güzel canım bulantılar gitmiş darısı başımzıza

geçiş olsun canım acil şifalar çok dikkat et hemen iyileş:18:

Son düzenleme:
kan ilacı ve elevit neysede coraspini yeni duydum, bnce coraspin içip boşuna kimyasal alma,yinede senin taktirin tabi

coraspirin i kullanıyorum ben çünkü daha önceden düşüğüm olduğu için, kanımın sulandırılması için,,, ama ilk hamilelikde belirli testler olmadan kullanılmaz diye düşünüyorum,,,

Herkese hayırlı ramazanlar
Bir kaç kez yazmıştım topiğe ama haftalardır bir daha yazma imkanım olmadı ne yazık ki

Bütün geçmişi okuyamadım maalesef, inşallah herkes çok iyidir.
Bulantıları, baş dönmeleri, rahatsızlıkları, kanamaları geçmeyen herkese Allah acil şifalar versin inşallah...

Ben oruç tutmuyorum. Benimde oruçsuz ilk ramazanım
Çok sık ve çok korkunç bir şekilde acıkıyorum Acıktığım an mideme giren sancıdan iki büklüm kalıyorum olduğum yerde,
günlerde çok uzun olduğu için tutmuyorum. Nasılsa ruhsat verilmiş. İnşallah tez zamanda borçlarımızı tutarız

Doktor randevum cumartesi gününe. 12+2 olacağım o güne inşallah. Cinsiyetini öğrenmeyi çoook istiyorum
Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun.

Nasılsınız diye okumak için girmiştim Elevit bahsini gördüm ve yazmadan edemedim.

Elevitin içinde domuz katkısı var diye duyduğumda çok şaşırdım, çünkü çocuk sahibi olmak istediğimizde aylarca kullanmışlığım vardı.
İlaç firması olan Bayer'e mail yoluyla böyle bir şeyin olup olmadığını, bunu öğrenmenin çok önemli olduğu vs şeyler yazdım.
Bir kaç gün içinde telefonla aradılar.
İyi günler Bayer'den arıyoruz, Elevit hakkındaki sorularınız için aradık dediler.

Önce; İlacın sanırım 1985'ti. O yıldan beri Türkiye'de Sağlık Bakanlığından onayla satışta olduğunu ve kullanıldığını ve içerdiği vitaminler, mineraller, folik vb hakkında uzun uzun bilgiler verdiler.
Ve sonunda hapın içinde bulunan E vitamininin üretiminde domuzdan elde edilen jelatin kullanıldığını,
ancak bu domuz jelatininin çok fazla işlemden geçip kimliğini kaybettiğini söylediler.
E vitamininin hap haline getirilirken bu jelatinin mutlaka konulması gerektiğini söylediler.

Bende teşekkür etti ve kapattım. Benim için çok işlemden geçip kimliğini kaybetmesi bir şeyi değiştirmediği için Eleviti bıraktım ve bir daha kullanmayı düşünmüyorum.
Biliyorsunuz domuz jelatini yerine sığır jelatini de kullanılabilir. Ancak pahalıya geldiği için, domuz çok masrafsız bir hayvan olduğu için onu tercih ediyor birçok üretici ne yazık ki.
Ve jelatin denilen jelatin görünümünde bir şey değil, birçok maddeye kıvam vermesi için kullanılan bir katkı maddesi.

Direk ilaç firmasından aldığım bilgiyi paylaşmak istedim.
Çünkü şüpheli şeylerden uzak durmaya çabalıyorum. Ve bunun için elimden geldiğince çaba sarf ediyorum. Etrafımdaki birçok kişi Eleviti kullandığı için direk bırakmak yerine, gerçeği öğrenmek istemiştim Ve isterseniz sizde yazın size de dönüş yaparlar

Hepinize Allah kolaylıklar versin. Bu dönemleri hayırla sağlıkla ve mutlulukla geçirmeyi hepimize nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…