Selam kızlar herkes iyidir inşallah.. Dün tatilden döndük. Eşim yıkadı yerleştirdi herşeyi sağolsun. Şimdi de markete pazara yolladım buzdolabı tam takır...
Tatildeyken daha iyiydim sanki eve gelince başlıyo bende halsizlik, iştahsızlık anlamadımki..
Normalde bulanmıyo midem sadece bişey yemeye kalkınca tiksinti başlıyo. Bu nasıl iş peki?
Aşkım yarın işe başlıycak, oruç tutcak, ona yemek yapmam lazım, inş ben de yiyebilirim hiç sanmıyorum ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim nefes egzersizlene 15 haftadan once baslamayin diyorlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
elifd88 .!.:merhaba beni listeden çıkarabilirsiniz benim cuma günü bebeklerimin kalplerinin durması yüzünden gebeliğim sonlandırıldı . tek yuuta ikiziymiş benim bilgim yoktu biri gelişmişti kocamandı diğeri gelişemeyince gelişenin kalbini durdurmuş sizlere güzel hamilelikler dilerim
Ben de 3 kilo verdim benim gibi biri daha varmış :)
benim diyafram nefesi soruma mı cvp yazdın canım
Kızlar gebe oldğm günden beri kabızım ölyrm doktor ilaç verdi duphalac mı ne şurup pek içmedm,bugnde çok ıkındm korktm bebeğime bişey olur die , doğal yoldan nasl normale dönebilirim?
Slm kızlar malesef elif arkadasimizin bebeginin kalbi durmuş cok üzgünüm rabbim sabir versin
Kızlar selam 2 gündür giremiyorum dün sabah biraz kanamam oldu apar topar doktora gittik ultrasonda 12+6 çıktım doktorum hemen iğne verdi birde günde 3 tane içmem gereken progestan adında bi ilaç verdi 5 günlükte rapor yazdı yatmamı söyledi sizlerde dikkat edin kendinize bu aylarda yapmayın ev işi falan.
Birde kanaması olan arkadaşlara sorum var sizin kanamanız nasıldı çokmuydu?
Benimde açık pembe renkliydi benimde rahimde kanama varmış. Bende bi gün önce güneşte çoktu sıcaktı hava baya yürümüştüm benimde ondan oldu herhalde inş. geçer dinleninceBenimde 2 gün önce oldu,hiç ağrı sızı yokken wc ye gidince farkettim.. Çamaşırım biraz kirlenmişti,kahverengiydi.. Apar topar acile gittik,iğne ve ilaç verdi.. Rahim kenarında çizgi şeklinde kanlanma var dedi ama önemli değil dinlen geçer dedi.. O gün baya bi yürümüştüm havada çok sıcaktı,yorulmuştum bayaa yani.. Dinlenelim geçer inş
Canım kanaman olmadıysa sorun olcağını düşünmüyorum içini ferah tutkızlar az önce uyurken eşim dizini tam kasigima vurdu. acidi baya. çok şiddetli değildi ama yine de baya sertti korkuyorum bir sey olur mu
Yaa 3kilo almis halin miydi o ne güzel cnm dümdüz maşallahBu arada artik gobegim inmeye basladi sanirim. Yatarken boyle kalkinca biraz daha sis. Otururken iki kati ^_^ 10+4 üm ve daha simdiden 4 kg aldim. 2 haftadir filan sabit kilodayim ilk basta aldim sanirim. Kisa boylu olunca citi piti hamilelik gecirmek istiyor insan ama maalesef simdiden kollar popo gobek ciktiyuzum ise sivilceler icinde. Tertemiz cildim o kadar kotu oldu ki
Benimde killandi göbisimmOrasi oyle canim da ne hamileler goruyorum moralim bozuluyo. Sivilcelerim bitsin gobegimde azicik killnanma var gitsin. Hepsi gitsin ^_^
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Buarada kızlar adrasan hayranları vardı sanırım aranızda yangın çıkmış orda yabaya 4 otel ve ormanlık alan yanmış çok üzüldüm gerçekten cennet gibi yer (
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım senin anlattıkların kız bebegin habercisi ama hayırlısı olsun tabi :)
Canım kanaman olmadıysa sorun olcağını düşünmüyorum içini ferah tut
Yaa 3kilo almis halin miydi o ne güzel cnm dümdüz maşallah
Benimde killandi göbisimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen kaç haftalıksın canım yakında doktora gittin mi nasıl bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?