2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim nefes egzersizlene 15 haftadan once baslamayin diyorlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar herkes iyidir inşallah.. Dün tatilden döndük. Eşim yıkadı yerleştirdi herşeyi sağolsun. Şimdi de markete pazara yolladım buzdolabı tam takır...
Tatildeyken daha iyiydim sanki eve gelince başlıyo bende halsizlik, iştahsızlık anlamadımki..
Normalde bulanmıyo midem sadece bişey yemeye kalkınca tiksinti başlıyo. Bu nasıl iş peki?
Aşkım yarın işe başlıycak, oruç tutcak, ona yemek yapmam lazım, inş ben de yiyebilirim hiç sanmıyorum ama

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende öyleyim tatlım, dışarıda iyiyim genelde, yemekde yiyorum ama eve gelince ben çok kötü oluyorum,,,,
bilmiyorum geçer deniliyor ama ben iyice kötü oluyorum,,, ,
bende dün yemek yaptım dün yemedim çünkü ev yemek koktu ama öğlen yemeği deneyeceğim,,,

Slm kızlar malesef elif arkadasimizin bebeginin kalbi durmuş cok üzgünüm rabbim sabir versin

Kızlar selam 2 gündür giremiyorum dün sabah biraz kanamam oldu apar topar doktora gittik ultrasonda 12+6 çıktım doktorum hemen iğne verdi birde günde 3 tane içmem gereken progestan adında bi ilaç verdi 5 günlükte rapor yazdı yatmamı söyledi sizlerde dikkat edin kendinize bu aylarda yapmayın ev işi falan.
Birde kanaması olan arkadaşlara sorum var sizin kanamanız nasıldı çokmuydu?

öncelikle beyaz ekmek, börek hamur işi, pilav ve makarna, pizzadan kaçın tatlım,,
kuru erik, çok iyi geliyor ayrıca kayısı ve kompostosuda iyi geliyor,,
activia yoğurt,,,
uzun süre hazmedilen tahıllı gıdaları tüket, kepek yada tam tahıllı ekmek gibi, bulgur pilavı ve arada müsli de yiyebilirsin,,,,,
bunların yanında sebze meyvede tüketmek gerekiyor ,,,,
ve bunların hepsinden önemlisi bol bol sıvı al tatlım,,,,
birde bende mercimek çorbası çok işe yaramıştı öyle blender falan yapmadım, her şeyi attım içine kaynattım azıcık yağ,,, hem besleyici hemde iyi geliyor,,,,
bende ilk zamanlar muzdarip oldum ölüyorum sandım,, üçüncü gün artık mercimek çorbası yaptım onu içtim, kuru erik, kayısı falan normale döndüm,,, şimdi de yediklerime dikkat ediyorum, bir problemim yok,,,,
arada kaçamak oluncada sonuçlarını bildiğim için katlanıyorum

Benimde 2 gün önce oldu,hiç ağrı sızı yokken wc ye gidince farkettim.. Çamaşırım biraz kirlenmişti,kahverengiydi.. Apar topar acile gittik,iğne ve ilaç verdi.. Rahim kenarında çizgi şeklinde kanlanma var dedi ama önemli değil dinlen geçer dedi.. O gün baya bi yürümüştüm havada çok sıcaktı,yorulmuştum bayaa yani.. Dinlenelim geçer inş

kızlar az önce uyurken eşim dizini tam kasigima vurdu. acidi baya. çok şiddetli değildi ama yine de baya sertti korkuyorum bir sey olur mu

Benimde açık pembe renkliydi benimde rahimde kanama varmış. Bende bi gün önce güneşte çoktu sıcaktı hava baya yürümüştüm benimde ondan oldu herhalde inş. geçer dinlenince

Yaa 3kilo almis halin miydi o ne güzel cnm dümdüz maşallah
Orasi oyle canim da ne hamileler goruyorum moralim bozuluyo. Sivilcelerim bitsin gobegimde azicik killnanma var gitsin. Hepsi gitsin ^_^

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Benimde killandi göbisimm

Evet canim gitmeyi planliyorduk aynen ben de cok uzuldum. Akdeniz de her yaz yasiyoruz maalesef yangin olaylarini.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Yaa 3kilo almis halin miydi o ne güzel cnm dümdüz maşallah

Benimde killandi göbisimm

Tesekkur ederim canim hamileligimden once sebepsiz surekli kilo veriyordum. 9 kilo vermistim. Hatta annem israrla tahlil yaptir niye boyle filan diyodu tam o donemde hamile kaldim. Yine vardi kilom da eskiye nazaran iyi oldu tabi 56 yla hamile kaldim. 60 oldum suan.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Sen kaç haftalıksın canım yakında doktora gittin mi nasıl bebiş

15 gün önce gitmiştim 2.7 cm di dün 11 haftamız bitti 11+1 olduk bu hafta tatile çıkıyoruz annemlerin orada gidicez dr doğumu orada yapacağım için testi falan oraya bıraktım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…