Benimde midrm.bulanoyo agzimda igrenc bir tat oluyo sürekli sakiz cignemekten cenem agridi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar dün yemek yaptım ama yiyemedim bugünde yemeği ısıtmadan oda sıcaklığında bekleterek yedim,,,, iki aydır ilk defa yemek yedim evde,,,, darısı hepinizin başına,,,,,
Canim ben polat dursuna ulasamadim. 2 gundur ariyorum acmıyorlar telefonu. 2324400 dan almiyomusun sen randevuyu
merhaba kızlarr
12.haftamı bitirmek üzereyken mide bulantım şıp diye kesildi
yine çok iştahım yok ama 3 gündür fazla bulanmıyor hatta hiç kusmadım ve haftalar sonra yumurta yiyebildim..
siz de sabredin biraz bana 3.ayda biter demişlerdi de inanmamıştım...
bi de dün gece sabaha kadar-afedersiniz-10 kez wcye gittim belki..
o kadar sıvı almamıştım..inşallah her gece böyle olmaz üşeniyorum valla
ben de onu düşünüyorum arada başka doktora mı gitsem acaba
bi hareketlerini hissetsek..
çook sağol canım....
bizimki de uyuyordu doktor uyandırdı kesin korkudan zıpladı yavrum
yok kıız sevmez olur mu zıplamaktan yoruldu da döndü heralde
bu arada inşallah eşin sınavı kazanır canım..bebişler uğurlu geliyor kesin kazanır..
benim 2 takvim de erkek dedi ama doktor kız gibi dedi...
baştan erkeğe alıştırmışrım kendimi şimdi de kıza alıştık eşimle..
artık değişir erkek derse bunalıma giricez
şaka tabi sağlıklı olsun da.
hayırlı olsun cnm dilerim hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız..
bizde yarın 9 haftalık olucaz Allahın izniyle..doktorum 12.haftada ikili testleri yaparız dedi ben özel hastaneye gidiyorum testleri nerde yaptırdın ne kadar tuttu
ben de özel hastaneye gidiyorum canım benim çalıştığım kurum karşılıyor..
ama imzaladığım faturada ikili test 60 tl diyordu...
ense kalınlığını zaten muayne esnasında ölçüyor...muayene de sanırım 80tl..
inşallah testlerimiz iyi çıkar...
benim de hep içime doğanarın tersi çıkıyor kendi bebişim dahil
bu arada bu 3 ayda 3 kez görücem demek yavrumu:26:
neyse son 3 ay acısını çıkarırız
maaşallah minicik göbeğine..
ne güzel zayıf hamile kalmışın..
ben de tam 3 kilo verdim
3 kilo verenler 3lendi
teşekkür ederim canım öpüyorum yanaktan
kızlar
burada hep okuduğum benim başıma da geldi
persembe günü kontrole gittiğimde kesenin yanında kan göründü doktor hemen yatıs yaptırdı
2 gün hastanede kaldım 3 er tane serum aldım. sonra kanama durdu ve çıktım
progestan a başladım.
doktor sürekli dinlenmemi istedi ama ev hali işimi görüyorum az çok.
bu süreçte deneyimli arkadaşlar neler yapmam gerek?
canım üzülme hiç bir şey olmaz bebeğine ablam kilo verdiği gibi hiçde almadı hamileliğinde maşallah kızı tosuncuk oldu:)Günaydın annecikler ; ben hiç kilo alamadım göbeğimde çıkmadı hatta 3 kg. Vermişim bu son hafta dahada verdim sanki gerçi 77 kiloyla hamile kalmıştım mi yandan seviniyorm ama bebiş iyidir inşallah offffff çok evhamlıyım yaa
Canım Rabbim şifa versin iyi bilirim gurbette hamileliği ilkinde öyleydim şimdi rabbim lütfetti bakanım yardım edenim var inşallah sende toparlanırsınGünaydın tatlı anneler inşaallah sizler iyisinizdir ben kendimi bir sonbahar gününde gibi hissediyorum sağ tarafımda ıhlamur boğazım sarılı burnum yanıyor gribim uyuyamadım ve açım bi tas çorba yapanim yok gurbetteyim neden mi yazdım bunları duanızı istiyorumm lütfen....
hayırlı olsunBende 28 ocakta dogum yapicam ins.bebegim 11haftalik
Bu arada artik gobegim inmeye basladi sanirim. Yatarken boyle kalkinca biraz daha sis. Otururken iki kati ^_^ 10+4 üm ve daha simdiden 4 kg aldim. 2 haftadir filan sabit kilodayim ilk basta aldim sanirim. Kisa boylu olunca citi piti hamilelik gecirmek istiyor insan ama maalesef simdiden kollar popo gobek ciktiyuzum ise sivilceler icinde. Tertemiz cildim o kadar kotu oldu ki
canım bende seni kilolu sandım fıstık gibisin ve senin ki kızFotoyu ekleyemedim sorun cikardi ayakta gobek boyle. Ekleyebildim mi bilmem
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
canım geçmiş olsun hiç iş yapma özellikle ilk üç gün ben hala yatıyorum pazartesiden beri biraz kalkıp dolaşsam ağrım oluyorkızlar
burada hep okuduğum benim başıma da geldi
persembe günü kontrole gittiğimde kesenin yanında kan göründü doktor hemen yatıs yaptırdı
2 gün hastanede kaldım 3 er tane serum aldım. sonra kanama durdu ve çıktım
progestan a başladım.
doktor sürekli dinlenmemi istedi ama ev hali işimi görüyorum az çok.
bu süreçte deneyimli arkadaşlar neler yapmam gerek?
evet çok üzücüBuarada kızlar adrasan hayranları vardı sanırım aranızda yangın çıkmış orda yabaya 4 otel ve ormanlık alan yanmış çok üzüldüm gerçekten cennet gibi yer (
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım Rabbim güç kuvvet versinKizlar nolur dua edin bana. Benim de bitsin bulantilarim. Ben de 10+3 um ama bulantilarda hic bi degisiklik yok. Istah sifir. Hicbisey yiyemiyorum. Bulantisi olanlarin genelde yiyebildikleri bir iki bisi oluyo. Ama bende o da yok. Ev toparliyoruz sozde 5dk is yapip 2saat yatiyorum halsizlikten. Ne olacak boyle halim bilemiyorum(
:)) sağlıklı olsunda canım görüceksin elbet beklemek zor ama:)merhaba kızlarr
12.haftamı bitirmek üzereyken mide bulantım şıp diye kesildi
yine çok iştahım yok ama 3 gündür fazla bulanmıyor hatta hiç kusmadım ve haftalar sonra yumurta yiyebildim..
siz de sabredin biraz bana 3.ayda biter demişlerdi de inanmamıştım...
bi de dün gece sabaha kadar-afedersiniz-10 kez wcye gittim belki..
o kadar sıvı almamıştım..inşallah her gece böyle olmaz üşeniyorum valla
ben de onu düşünüyorum arada başka doktora mı gitsem acaba
bi hareketlerini hissetsek..
çook sağol canım....
bizimki de uyuyordu doktor uyandırdı kesin korkudan zıpladı yavrum
yok kıız sevmez olur mu zıplamaktan yoruldu da döndü heralde
bu arada inşallah eşin sınavı kazanır canım..bebişler uğurlu geliyor kesin kazanır..
benim 2 takvim de erkek dedi ama doktor kız gibi dedi...
baştan erkeğe alıştırmışrım kendimi şimdi de kıza alıştık eşimle..
artık değişir erkek derse bunalıma giricez
şaka tabi sağlıklı olsun da.
hayırlı olsun cnm dilerim hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız..
bizde yarın 9 haftalık olucaz Allahın izniyle..doktorum 12.haftada ikili testleri yaparız dedi ben özel hastaneye gidiyorum testleri nerde yaptırdın ne kadar tuttu
ben de özel hastaneye gidiyorum canım benim çalıştığım kurum karşılıyor..
ama imzaladığım faturada ikili test 60 tl diyordu...
ense kalınlığını zaten muayne esnasında ölçüyor...muayene de sanırım 80tl..
inşallah testlerimiz iyi çıkar...
benim de hep içime doğanarın tersi çıkıyor kendi bebişim dahil
bu arada bu 3 ayda 3 kez görücem demek yavrumu:26:
neyse son 3 ay acısını çıkarırız
maaşallah minicik göbeğine..
ne güzel zayıf hamile kalmışın..
ben de tam 3 kilo verdim
3 kilo verenler 3lendi
canım korkma bir şey olsa leken gelirdikızlar az önce uyurken eşim dizini tam kasigima vurdu. acidi baya. çok şiddetli değildi ama yine de baya sertti korkuyorum bir sey olur mu
canım bilgi için çok sağol maalesef oğlumda kullandım ve çok üzgünümHerkese hayırlı ramazanlar
Bir kaç kez yazmıştım topiğe ama haftalardır bir daha yazma imkanım olmadı ne yazık ki
Bütün geçmişi okuyamadım maalesef, inşallah herkes çok iyidir.
Bulantıları, baş dönmeleri, rahatsızlıkları, kanamaları geçmeyen herkese Allah acil şifalar versin inşallah...
Ben oruç tutmuyorum. Benimde oruçsuz ilk ramazanım
Çok sık ve çok korkunç bir şekilde acıkıyorumAcıktığım an mideme giren sancıdan iki büklüm kalıyorum olduğum yerde,
günlerde çok uzun olduğu için tutmuyorum. Nasılsa ruhsat verilmiş. İnşallah tez zamanda borçlarımızı tutarız
Doktor randevum cumartesi gününe. 12+2 olacağım o güne inşallah. Cinsiyetini öğrenmeyi çoook istiyorum
Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun.
Nasılsınız diye okumak için girmiştim Elevit bahsini gördüm ve yazmadan edemedim.
Elevitin içinde domuz katkısı var diye duyduğumda çok şaşırdım, çünkü çocuk sahibi olmak istediğimizde aylarca kullanmışlığım vardı.
İlaç firması olan Bayer'e mail yoluyla böyle bir şeyin olup olmadığını, bunu öğrenmenin çok önemli olduğu vs şeyler yazdım.
Bir kaç gün içinde telefonla aradılar.
İyi günler Bayer'den arıyoruz, Elevit hakkındaki sorularınız için aradık dediler.
Önce; İlacın sanırım 1985'ti. O yıldan beri Türkiye'de Sağlık Bakanlığından onayla satışta olduğunu ve kullanıldığını ve içerdiği vitaminler, mineraller, folik vb hakkında uzun uzun bilgiler verdiler.
Ve sonunda hapın içinde bulunan E vitamininin üretiminde domuzdan elde edilen jelatin kullanıldığını,
ancak bu domuz jelatininin çok fazla işlemden geçip kimliğini kaybettiğini söylediler.
E vitamininin hap haline getirilirken bu jelatinin mutlaka konulması gerektiğini söylediler.
Bende teşekkür etti ve kapattım. Benim için çok işlemden geçip kimliğini kaybetmesi bir şeyi değiştirmediği için Eleviti bıraktım ve bir daha kullanmayı düşünmüyorum.
Biliyorsunuz domuz jelatini yerine sığır jelatini de kullanılabilir. Ancak pahalıya geldiği için, domuz çok masrafsız bir hayvan olduğu için onu tercih ediyor birçok üretici ne yazık ki.
Ve jelatin denilen jelatin görünümünde bir şey değil, birçok maddeye kıvam vermesi için kullanılan bir katkı maddesi.
Direk ilaç firmasından aldığım bilgiyi paylaşmak istedim.
Çünkü şüpheli şeylerden uzak durmaya çabalıyorum. Ve bunun için elimden geldiğince çaba sarf ediyorum. Etrafımdaki birçok kişi Eleviti kullandığı için direk bırakmak yerine, gerçeği öğrenmek istemiştimVe isterseniz sizde yazın size de dönüş yaparlar
Hepinize Allah kolaylıklar versin. Bu dönemleri hayırla sağlıkla ve mutlulukla geçirmeyi hepimize nasip etsin..
Rabbim güç kuvvet versin canımSelam kızlar herkes iyidir inşallah.. Dün tatilden döndük. Eşim yıkadı yerleştirdi herşeyi sağolsun. Şimdi de markete pazara yolladım buzdolabı tam takır...
Tatildeyken daha iyiydim sanki eve gelince başlıyo bende halsizlik, iştahsızlık anlamadımki..
Normalde bulanmıyo midem sadece bişey yemeye kalkınca tiksinti başlıyo. Bu nasıl iş peki?
Aşkım yarın işe başlıycak, oruç tutcak, ona yemek yapmam lazım, inş ben de yiyebilirim hiç sanmıyorum ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok üzüldüm Rabbim sabır versinSlm kızlar malesef elif arkadasimizin bebeginin kalbi durmuş cok üzgünüm rabbim sabir versin
canım benim gibi olmuşsun benden pembe leke geldi daha önce düşüğüm olduğu için hemen gittik ihmal etmedim iyi ki de etmemişim bebek aşağı inmişti, ertesi gün sabah yine geldi peçeteye silince çok değil, aynı ilacı vermiş haftada bir iğne vurunursun, sürekli yat ama sürekli sadece wc ye kalk bende işe yaradı öyle dinlenmekKızlar selam 2 gündür giremiyorum dün sabah biraz kanamam oldu apar topar doktora gittik ultrasonda 12+6 çıktım doktorum hemen iğne verdi birde günde 3 tane içmem gereken progestan adında bi ilaç verdi 5 günlükte rapor yazdı yatmamı söyledi sizlerde dikkat edin kendinize bu aylarda yapmayın ev işi falan.
Birde kanaması olan arkadaşlara sorum var sizin kanamanız nasıldı çokmuydu?
canım çok zor tutma diyemem sana kalmış bende çok üzülüyorum ama mümkün değil bir saat aç kalsam baygınlık geliyor hamileykenMerhaba Kizlar dün iftara 1 saay kala pilim bitti uzandim zaten k. Validemydik bugün de anneme gidecez iftara.... yarın is var nasıl tutacagim bilmiyorum valla
ayy ne güzel kırma yazık bak gönlünü almış:)Kızlar aksam kocamn kafasını kırmayı düşünüodum ewe gelıncee bni dısarda bulısalımmı arabaya atla gel dedi arabaya bi indimEki Görüntüle 1172512 affettirdi ama sinirim gecmediii bıraz patladım galıba bu hormonlar bizi mahvetcek.... Hotmonlarla nası başet ezzz
kızlar kabızlığın tek çözümü var 'SU' su içmezseniz kabız oolurunuz ben ne kuru kayısı ne kuru erik yiyorum pilav makarna pizza yiyorum hamur işi her gün cukka Binlerce kez şükürler olsun ki kabız değilim ilk başlarda hafif kabız gibiydim çünkü suyu az içiyordum 2.5lt kadar sonra 3-3,5lt yapınca sistem düzene oturdu ize tavsiyem lütfen bol bol su için bebişlerimiz için de çok önemli su
Benimde midrm.bulanoyo agzimda igrenc bir tat oluyo sürekli sakiz cignemekten cenem agridi
Kızlar nasılsınızzz???
bende öyleyim tatlım, dışarıda iyiyim genelde, yemekde yiyorum ama eve gelince ben çok kötü oluyorum,,,,
bilmiyorum geçer deniliyor ama ben iyice kötü oluyorum,,, ,
bende dün yemek yaptım dün yemedim çünkü ev yemek koktu ama öğlen yemeği deneyeceğim,,,
ben 2 gündür iğrenç durumdayım ben ne yesem çıkıyor yerken sorun yok 5 dk sonra kıvranmalar başlıyorbaş dönmesi var bügün aşırı birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?