2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende tatile gidicem 22haziranda ins bi sruj olmaz bi doktor denize girebilirsjn dedi biri tavsiye etmem dedi
Gidicem.ins bisey olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde midrm.bulanoyo agzimda igrenc bir tat oluyo sürekli sakiz cignemekten cenem agridi

Benimde midrm.bulanoyo agzimda igrenc bir tat oluyo sürekli sakiz cignemekten cenem agridi

O iğrenç tat benim agzimda 6 7 haftadır var malesef. Ama çok şükür gaz ve kabızlık geçti. 6 aylik hamile gbi olan göbiş gitti

kızlar dün yemek yaptım ama yiyemedim bugünde yemeği ısıtmadan oda sıcaklığında bekleterek yedim,,,, iki aydır ilk defa yemek yedim evde,,,, darısı hepinizin başına,,,,,

Merhaba Kizlar dün iftara 1 saay kala pilim bitti uzandim zaten k. Validemydik bugün de anneme gidecez iftara.... yarın is var nasıl tutacagim bilmiyorum valla

Kızlar aksam kocamn kafasını kırmayı düşünüodum ewe gelıncee bni dısarda bulısalımmı arabaya atla gel dedi arabaya bi indim affettirdi ama sinirim gecmediii bıraz patladım galıba bu hormonlar bizi mahvetcek.... Hotmonlarla nası başet ezzz

kızlar kabızlığın tek çözümü var 'SU' su içmezseniz kabız oolurunuz ben ne kuru kayısı ne kuru erik yiyorum pilav makarna pizza yiyorum hamur işi her gün cukka Binlerce kez şükürler olsun ki kabız değilim ilk başlarda hafif kabız gibiydim çünkü suyu az içiyordum 2.5lt kadar sonra 3-3,5lt yapınca sistem düzene oturdu ize tavsiyem lütfen bol bol su için bebişlerimiz için de çok önemli su

canım sadece yat tuvalete kalkarsın bırak ev işleri ve yemek kalsın bebeğinden daha önemli değildir çünkü benim de ufak bi kanamam olmuştu ama kese etrafında kanlanma yoktu ona rağmen tuvalet harici kalkmamaı istemişti doktor

canım üzülme hiç bir şey olmaz bebeğine ablam kilo verdiği gibi hiçde almadı hamileliğinde maşallah kızı tosuncuk oldu:)
Canım Rabbim şifa versin iyi bilirim gurbette hamileliği ilkinde öyleydim şimdi rabbim lütfetti bakanım yardım edenim var inşallah sende toparlanırsın
Bende 28 ocakta dogum yapicam ins.bebegim 11haftalik

hayırlı olsun

Fotoyu ekleyemedim sorun cikardi ayakta gobek boyle. Ekleyebildim mi bilmem

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
canım bende seni kilolu sandım fıstık gibisin ve senin ki kız belirtiler ve göbekten dedim:) gerçi göbek için erken ama epey yayvan duruyor:)
canım geçmiş olsun hiç iş yapma özellikle ilk üç gün ben hala yatıyorum pazartesiden beri biraz kalkıp dolaşsam ağrım oluyor
evet çok üzücü başladılar yine ormanları yakmaya
Canım Rabbim güç kuvvet versin
:)) sağlıklı olsunda canım görüceksin elbet beklemek zor ama:)
kızlar az önce uyurken eşim dizini tam kasigima vurdu. acidi baya. çok şiddetli değildi ama yine de baya sertti korkuyorum bir sey olur mu
canım korkma bir şey olsa leken gelirdi
canım bilgi için çok sağol maalesef oğlumda kullandım ve çok üzgünüm bunu böyle yapanlara hakkımı helal etmiyorum
Rabbim güç kuvvet versin canım
Slm kızlar malesef elif arkadasimizin bebeginin kalbi durmuş cok üzgünüm rabbim sabir versin
çok üzüldüm Rabbim sabır versin((
canım benim gibi olmuşsun benden pembe leke geldi daha önce düşüğüm olduğu için hemen gittik ihmal etmedim iyi ki de etmemişim bebek aşağı inmişti, ertesi gün sabah yine geldi peçeteye silince çok değil, aynı ilacı vermiş haftada bir iğne vurunursun, sürekli yat ama sürekli sadece wc ye kalk bende işe yaradı öyle dinlenmek
Merhaba Kizlar dün iftara 1 saay kala pilim bitti uzandim zaten k. Validemydik bugün de anneme gidecez iftara.... yarın is var nasıl tutacagim bilmiyorum valla
canım çok zor tutma diyemem sana kalmış bende çok üzülüyorum ama mümkün değil bir saat aç kalsam baygınlık geliyor hamileyken
ayy ne güzel kırma yazık bak gönlünü almış:)

Canım ciddi kabızlk sorunu olana su fayda etmiyor maalesef ben normalde hep çok içerim ama senin dediğin patatesi pilavı sürekli yesem bir hafta kabız olurum yapı meselesi, doğumdan sonra 4 litre su içiyordum emzirdiğim için ona rağmen çok ciddi kabızlık yaşadım ömrümce unutmam iki hafta ne çektiğimi ama tabi ki su her anlamda önemli ilk başta içemedim bulantıdan şimdi zorluyorum iki litre içiyorum

Kızlar 12 haftalık oldum ama yok benim bulantım daha da artıyor tersine gidiyorum ben bu aralar zorla yiyorum inanamıyorum kendime öncesinde bulantımda olsa yiyordum şimdi yemek için yiyorum keyfi bir şey yiyemiyorum, meyve mide bulandırır mı benim bulandırıyor birde magnezyuma başladım oyyy ne bulandırıyor sormayın dr rahim yumuşasın diye verdi, ev içinde biraz dolaşsam karnım tortop kasılıyor bu kasılmalar için çok erken çok
üzülüyorum, hep böyle yatacakmıyım diye sinirim bozuldu, dün iftar öncesi durduk yere ağladım istem dışı...... Birilerine muhtaç olmak çok zor Rabbim muhtaç olanlara yatalaklara sabır versin, eşimde sabret diyor sürekli böyle olanlar var sen bir haftada yıkıldın neşen gitti diyor( neyse işte böyle bugünüme hamdolsun, bulantı şu bu değil tek sıkıntım muhtaç olmak...İlk defa birileri benim evimin işini yapıyor çok tuhaf..

reflüm iyice tavan yaptı ne yesem geri geliyor ağzıma öldürüyor bide ağrıyor midem kıvranıyorum. zaten birşey yediğim de yok
bide sabah beri ölü balık gibi yatıyorum pilim bitmiş gibi. evim toz içinde süpüremiyorum dermanım yok . eşim anca bulaşıkları halledebildi .
Allahımmmm sen yardım et bana ve benim gibi olanlara. ne zaman açılacak bu iştah ya 3 aylık olduk
doktorum vitamin vermedi gerek yok dedi doğal al falan dedi ama sanki vücudumun ihtiyacı var gibi. eşim almaya gitti

aynen o tat bende de var şeker, sakız ne varsa ağzımda. reflüden oluyor benimki. mide kapağım iyice tutmaz oldu sanırım. sinirden ağlicam midem kıvrandırıyor beni.
gaviscon içiyorum ama fayda etmiyor

İnşallah 3 ayı doldurunca geçer rahatlarız.. Üst kattaki komşu ne yemek yapıyosa koku aynen bizim evde. Midemi altüst ediyo o kokular. Kusamıyorum da bugün tüm gün yattım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sln kizLr nasilsiniz bende hersey normaldi taaki bu zabaha kadar
Resmen adet gormusum gibi kanamam oldu cok korktuk yatak falan batmisti dusunun yani
Dr a gitttik şükürler olsun bebeğim cok iyi
Kese etrafında kanama olmus progestan verdi dr yine bol bol istirahat onerdi
Cinsiyet icinde tam belli olmuyo kiza benziyo dedi
Ama gobek kordonunu falan almis bacaginin arasina aslinda tahmin yapmakta pek doru olmaz bu durumda dedi.haftaya bidaha gitcen kontrole..
Dikkat edin kizlar .Allahcumlemizin bebeklerini korusun.

ben 2 gündür iğrenç durumdayım ben ne yesem çıkıyor yerken sorun yok 5 dk sonra kıvranmalar başlıyor baş dönmesi var bügün aşırı birde

Bugün benim de başın dönüyor sıcaktan galiba canım.. Benim de ilk haftalarda hiç bulantım yoktu şimdi başladı ama çok rahatsız edici değil bebişletimizin saçları çıkıyormuş o bulandırıyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…