2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

benimki ördürüp çıkcak gibi duruyor bu bulantıya sabahtan beri dur durak bilmedi

ben 2 gündür iğrenç durumdayım ben ne yesem çıkıyor yerken sorun yok 5 dk sonra kıvranmalar başlıyor baş dönmesi var bügün aşırı birde

Bende aynıuum canım iştahla yiyiyorum bi güzell .. İki dakika sonra hepsini kusuyorum...bendede halsizlik var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Forumda erkek diyen tek arkadasim yok. Aslansiniz gaplansiniz siz

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Kizlar göbeğimdeki bu killari ne yapsamda alsam doktora ayip oluyo valla utaniyorum

Ben hic dokunmuyorum. Dokulur diye umutluyum :/ ben hormondan oldugunu bildigim halde dr a ayip olmasin diye bile bile dedim. Dr bey bu gobek kismimda da killanma gibi bir sey oluyor yoktu hic boyle bir sey diye. O gunden sonra utanmadim

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

tatlım formülü var onun da sabah uyanır uyanmaz 1lt en azından 0,5lt içersen ve ardından kahvaltı yaparsan yarım saate tuvalete çıkarsın tabi patatesi az tüketmek lazım ama beyaz pirinç için aynı şeyi söyleyemeyeceğim günde 2 kaşık yani 1 porsiyon yendiği takdirde faydasını görürsün yağsız olacak şekilde 1 de taze şeftali öneririm hemen çıkarır büyük tuvalete

Kızlar bugün hepimiz aynı durumdayız anlaşılan bulantı halsizlik tiksinti... Bulantılar bitmeye yakın tavan yaparmış ya 3 aya yaklaşırken belki ondan böyleyizdir

ayyy bende öyleyim,,, ben davlumbazı çalıştırıyorum çekiyor kokuyu bir nevi,,,,(birde ebnim mutfak koridorda kapısı yok,,,,

mrb ben daha önce yazdığınız yazıyı okudum co kültür den bahsetmişsiniz en son tüp bebek denemenizi nerde yaptırdınız o yöntem uygunlandı mı sizde?

Merhaba kızlar oruç tutamayanlardnm B'nde cok değişik geldi çocukluğundan beri oruç tutan biri olarak inş kazayla tamamlıcaz oruçlarımızı 3 ayı bitirdim B'nde ama hala mide bulantıları bırakmıo B'ni günde 1-2 mutlaka oluyo korkuyrm bebeğim beslenmzse die günde 1-2 bardak süt içenler var bn hamile kaldğmdan beri agZıma sürmedim bile dua edelim birbirimize kızlar çünkü halimizden kimse anlamıo 😞

Yaa ben cidden sağlıklı günlerimin değerini bilememişim.. Şu bulantıyla kaç haftadır 24 saattir haşır neşir olduğumdan beri ne ne işten ne evden ne sokaktan ne başka bişiyden keyif alamaz oldum.. İşyerinde herkes cuma diye sevinio benim için haftasonu haftaiçi farketmio bile.. Bi bulantım geçse söz evde ne hamarat olcam neler yapcam diyip diyip duruorum.. Sıkıntı basıyo artık ağlıyorum sonra da korkuyorum Allah'ın gücüne gider bişiy olursa bebeğe diye...birisi desin tam 12. Hafta olunca kesin bitcek die inanmak istiyorum...ama arkadaşımın 5. Ay oldu hala tam gaz devam edio...ben de hamileyim die etrafta keyifle dolanmak istiorum ..poffff

Bende aynıuum canım iştahla yiyiyorum bi güzell .. İki dakika sonra hepsini kusuyorum...bendede halsizlik var

iyileşsek de tadını çıkarsak hamileliğin

inş öyledir canım ya kesilir gider inş birden

canım çok iyi anlıyorum seni ama az kaldı geçecek inşaallah. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin dediğin gibi.. az kaldı iyileşicez ve bomba gibi olcaz inşaallah. ablam 4. ayında ben kendimi hiç hissetmediğim kadar iyi hissediyorum az kaldı sen de böyle olacakasın sabret diyor moral veriyor bana. inşaallah biz de öyle olcaz sabır sabır

ah canım benim az kaldı inşaallah sabır sabır.. Rabbim hepizin yardımcısı olsun. ben de artık yiyebilmek istiyorum tiksinmeden rahat rahat her şeyden tiksindim zayıflıyorum giderek

ay canım geçmiş olsun Rabbim korusun meleğini. dinlen lütfen doktorunun tavsiyelerinin dışına çıkma lütfen

benimki ördürüp çıkcak gibi duruyor bu bulantıya sabahtan beri dur durak bilmedi
hahaaha güldürdün canım yaaa Allah şifa versin inşaallah

Kizlar göbeğimdeki bu killari ne yapsamda alsam doktora ayip oluyo valla utaniyorum

off hiç sorma ya ben de utanıyorum doktordan ama almakla falan uğraşamam valla şu halimin arasında. doktor neler neler görmüştür diyorum kendi kendime

canım üzülme ben de ne süt ne yoğurt me yumurta.. hiç besleyici bir şey yiyemiyorum ama bebeğim sağlıklı çok şükür. bu günler geçince yemeye başlıycam inşaallah diye kendimi teselli ediyorum

canım benim bazılarının çok daa uzun sürermiş ama inşaallah snin öyle olmaz. Rabbim bir an önce şifa versin inşaallah

Peki kasik agriniz varmi bende bugun baya baya var nedenki genisliyormuyum acaba

Canim 2 gundur benimde cok agriyor ben hesapladim adetim her ay 1 -2 gun one gelirdi galiba hasta olmam gereken donemdeyim ondan diye dusunmustum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim inanılmaz fazlaydı canım her taraf battı diyebilirim ve düşük yaptım diye doktora gittim allaha şükür bebeğime bişey olmadı iyiyis şükür sende korkma ilaçlarını iç yat dinlen geççek :))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…