Bugün benim de başın dönüyor sıcaktan galiba canım.. Benim de ilk haftalarda hiç bulantım yoktu şimdi başladı ama çok rahatsız edici değil bebişletimizin saçları çıkıyormuş o bulandırıyo galiba
ben 2 gündür iğrenç durumdayım ben ne yesem çıkıyor yerken sorun yok 5 dk sonra kıvranmalar başlıyorbaş dönmesi var bügün aşırı birde
canım üzülme hiç bir şey olmaz bebeğine ablam kilo verdiği gibi hiçde almadı hamileliğinde maşallah kızı tosuncuk oldu:)
Canım Rabbim şifa versin iyi bilirim gurbette hamileliği ilkinde öyleydim şimdi rabbim lütfetti bakanım yardım edenim var inşallah sende toparlanırsın
hayırlı olsun
canım bende seni kilolu sandım fıstık gibisin ve senin ki kızbelirtiler ve göbekten dedim:) gerçi göbek için erken ama epey yayvan duruyor:)
canım geçmiş olsun hiç iş yapma özellikle ilk üç gün ben hala yatıyorum pazartesiden beri biraz kalkıp dolaşsam ağrım oluyor
evet çok üzücübaşladılar yine ormanları yakmaya
Canım Rabbim güç kuvvet versin
:)) sağlıklı olsunda canım görüceksin elbet beklemek zor ama:)
canım korkma bir şey olsa leken gelirdi
canım bilgi için çok sağol maalesef oğlumda kullandım ve çok üzgünümbunu böyle yapanlara hakkımı helal etmiyorum
Rabbim güç kuvvet versin canım
çok üzüldüm Rabbim sabır versin((
canım benim gibi olmuşsun benden pembe leke geldi daha önce düşüğüm olduğu için hemen gittik ihmal etmedim iyi ki de etmemişim bebek aşağı inmişti, ertesi gün sabah yine geldi peçeteye silince çok değil, aynı ilacı vermiş haftada bir iğne vurunursun, sürekli yat ama sürekli sadece wc ye kalk bende işe yaradı öyle dinlenmek
canım çok zor tutma diyemem sana kalmış bende çok üzülüyorum ama mümkün değil bir saat aç kalsam baygınlık geliyor hamileyken
ayy ne güzel kırma yazık bak gönlünü almış:)
Canım ciddi kabızlk sorunu olana su fayda etmiyor maalesef ben normalde hep çok içerim ama senin dediğin patatesi pilavı sürekli yesem bir hafta kabız olurum yapı meselesi, doğumdan sonra 4 litre su içiyordum emzirdiğim için ona rağmen çok ciddi kabızlık yaşadım ömrümce unutmam iki hafta ne çektiğimiama tabi ki su her anlamda önemli ilk başta içemedim bulantıdan şimdi zorluyorum iki litre içiyorum
Kizlar göbeğimdeki bu killari ne yapsamda alsam doktora ayip oluyo valla utaniyorum
canım üzülme hiç bir şey olmaz bebeğine ablam kilo verdiği gibi hiçde almadı hamileliğinde maşallah kızı tosuncuk oldu:)
Canım Rabbim şifa versin iyi bilirim gurbette hamileliği ilkinde öyleydim şimdi rabbim lütfetti bakanım yardım edenim var inşallah sende toparlanırsın
hayırlı olsun
canım bende seni kilolu sandım fıstık gibisin ve senin ki kızbelirtiler ve göbekten dedim:) gerçi göbek için erken ama epey yayvan duruyor:)
canım geçmiş olsun hiç iş yapma özellikle ilk üç gün ben hala yatıyorum pazartesiden beri biraz kalkıp dolaşsam ağrım oluyor
evet çok üzücübaşladılar yine ormanları yakmaya
Canım Rabbim güç kuvvet versin
:)) sağlıklı olsunda canım görüceksin elbet beklemek zor ama:)
canım korkma bir şey olsa leken gelirdi
canım bilgi için çok sağol maalesef oğlumda kullandım ve çok üzgünümbunu böyle yapanlara hakkımı helal etmiyorum
Rabbim güç kuvvet versin canım
çok üzüldüm Rabbim sabır versin((
canım benim gibi olmuşsun benden pembe leke geldi daha önce düşüğüm olduğu için hemen gittik ihmal etmedim iyi ki de etmemişim bebek aşağı inmişti, ertesi gün sabah yine geldi peçeteye silince çok değil, aynı ilacı vermiş haftada bir iğne vurunursun, sürekli yat ama sürekli sadece wc ye kalk bende işe yaradı öyle dinlenmek
canım çok zor tutma diyemem sana kalmış bende çok üzülüyorum ama mümkün değil bir saat aç kalsam baygınlık geliyor hamileyken
ayy ne güzel kırma yazık bak gönlünü almış:)
Canım ciddi kabızlk sorunu olana su fayda etmiyor maalesef ben normalde hep çok içerim ama senin dediğin patatesi pilavı sürekli yesem bir hafta kabız olurum yapı meselesi, doğumdan sonra 4 litre su içiyordum emzirdiğim için ona rağmen çok ciddi kabızlık yaşadım ömrümce unutmam iki hafta ne çektiğimiama tabi ki su her anlamda önemli ilk başta içemedim bulantıdan şimdi zorluyorum iki litre içiyorum
Kizlar göbeğimdeki bu killari ne yapsamda alsam doktora ayip oluyo valla utaniyorum
İnşallah 3 ayı doldurunca geçer rahatlarız.. Üst kattaki komşu ne yemek yapıyosa koku aynen bizim evde. Midemi altüst ediyo o kokular. Kusamıyorum dabugün tüm gün yattım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese hayırlı ramazanlar
Bir kaç kez yazmıştım topiğe ama haftalardır bir daha yazma imkanım olmadı ne yazık ki
Bütün geçmişi okuyamadım maalesef, inşallah herkes çok iyidir.
Bulantıları, baş dönmeleri, rahatsızlıkları, kanamaları geçmeyen herkese Allah acil şifalar versin inşallah...
Ben oruç tutmuyorum. Benimde oruçsuz ilk ramazanım
Çok sık ve çok korkunç bir şekilde acıkıyorumAcıktığım an mideme giren sancıdan iki büklüm kalıyorum olduğum yerde,
günlerde çok uzun olduğu için tutmuyorum. Nasılsa ruhsat verilmiş. İnşallah tez zamanda borçlarımızı tutarız
Doktor randevum cumartesi gününe. 12+2 olacağım o güne inşallah. Cinsiyetini öğrenmeyi çoook istiyorum
Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun.
Nasılsınız diye okumak için girmiştim Elevit bahsini gördüm ve yazmadan edemedim.
Elevitin içinde domuz katkısı var diye duyduğumda çok şaşırdım, çünkü çocuk sahibi olmak istediğimizde aylarca kullanmışlığım vardı.
İlaç firması olan Bayer'e mail yoluyla böyle bir şeyin olup olmadığını, bunu öğrenmenin çok önemli olduğu vs şeyler yazdım.
Bir kaç gün içinde telefonla aradılar.
İyi günler Bayer'den arıyoruz, Elevit hakkındaki sorularınız için aradık dediler.
Önce; İlacın sanırım 1985'ti. O yıldan beri Türkiye'de Sağlık Bakanlığından onayla satışta olduğunu ve kullanıldığını ve içerdiği vitaminler, mineraller, folik vb hakkında uzun uzun bilgiler verdiler.
Ve sonunda hapın içinde bulunan E vitamininin üretiminde domuzdan elde edilen jelatin kullanıldığını,
ancak bu domuz jelatininin çok fazla işlemden geçip kimliğini kaybettiğini söylediler.
E vitamininin hap haline getirilirken bu jelatinin mutlaka konulması gerektiğini söylediler.
Bende teşekkür etti ve kapattım. Benim için çok işlemden geçip kimliğini kaybetmesi bir şeyi değiştirmediği için Eleviti bıraktım ve bir daha kullanmayı düşünmüyorum.
Biliyorsunuz domuz jelatini yerine sığır jelatini de kullanılabilir. Ancak pahalıya geldiği için, domuz çok masrafsız bir hayvan olduğu için onu tercih ediyor birçok üretici ne yazık ki.
Ve jelatin denilen jelatin görünümünde bir şey değil, birçok maddeye kıvam vermesi için kullanılan bir katkı maddesi.
Direk ilaç firmasından aldığım bilgiyi paylaşmak istedim.
Çünkü şüpheli şeylerden uzak durmaya çabalıyorum. Ve bunun için elimden geldiğince çaba sarf ediyorum. Etrafımdaki birçok kişi Eleviti kullandığı için direk bırakmak yerine, gerçeği öğrenmek istemiştimVe isterseniz sizde yazın size de dönüş yaparlar
Hepinize Allah kolaylıklar versin. Bu dönemleri hayırla sağlıkla ve mutlulukla geçirmeyi hepimize nasip etsin..
iyileşsek de tadını çıkarsak hamileliğinBende aynıuum canım iştahla yiyiyorum bi güzell .. İki dakika sonra hepsini kusuyorum...bendede halsizlik var
Kızlar bugün hepimiz aynı durumdayız anlaşılan bulantı halsizlik tiksinti... Bulantılar bitmeye yakın tavan yaparmış ya 3 aya yaklaşırken belki ondan böyleyizdir
Kızlar 12 haftalık oldum ama yok benim bulantım daha da artıyor tersine gidiyorum benbu aralar zorla yiyorum inanamıyorum kendime öncesinde bulantımda olsa yiyordum şimdi yemek için yiyorum keyfi bir şey yiyemiyorum, meyve mide bulandırır mı benim bulandırıyor birde magnezyuma başladım oyyy ne bulandırıyor sormayın dr rahim yumuşasın diye verdi, ev içinde biraz dolaşsam karnım tortop kasılıyor bu kasılmalar için çok erken çok
üzülüyorum, hep böyle yatacakmıyım diye sinirim bozuldu, dün iftar öncesi durduk yere ağladım istem dışı...... Birilerine muhtaç olmak çok zor Rabbim muhtaç olanlara yatalaklara sabır versin, eşimde sabret diyor sürekli böyle olanlar var sen bir haftada yıkıldın neşen gitti diyor( neyse işte böyle bugünüme hamdolsun, bulantı şu bu değil tek sıkıntım muhtaç olmak...İlk defa birileri benim evimin işini yapıyor çok tuhaf..
ah canım benim az kaldı inşaallah sabır sabır.. Rabbim hepizin yardımcısı olsun. ben de artık yiyebilmek istiyorum tiksinmeden rahat rahatreflüm iyice tavan yaptı ne yesem geri geliyor ağzıma öldürüyor bide ağrıyor midem kıvranıyorum. zaten birşey yediğim de yok
bide sabah beri ölü balık gibi yatıyorum pilim bitmiş gibi. evim toz içinde süpüremiyorum dermanım yok . eşim anca bulaşıkları halledebildi .
Allahımmmm sen yardım et bana ve benim gibi olanlara. ne zaman açılacak bu iştah ya 3 aylık olduk
doktorum vitamin vermedi gerek yok dedi doğal al falan dedi ama sanki vücudumun ihtiyacı var gibi. eşim almaya gitti
Sln kizLr nasilsiniz bende hersey normaldi taaki bu zabaha kadar
Resmen adet gormusum gibi kanamam oldu cok korktuk yatak falan batmisti dusunun yani
Dr a gitttik şükürler olsun bebeğim cok iyi
Kese etrafında kanama olmus progestan verdi dr yine bol bol istirahat onerdi
Cinsiyet icinde tam belli olmuyo kiza benziyo dedi
Ama gobek kordonunu falan almis bacaginin arasina aslinda tahmin yapmakta pek doru olmaz bu durumda dedi.haftaya bidaha gitcen kontrole..
Dikkat edin kizlar .Allahcumlemizin bebeklerini korusun.
hahaaha güldürdün canım yaaabenimki ördürüp çıkcak gibi duruyor bu bulantıya sabahtan beri dur durak bilmedi
Merhaba kızlar oruç tutamayanlardnm B'nde cok değişik geldi çocukluğundan beri oruç tutan biri olarak inş kazayla tamamlıcaz oruçlarımızı 3 ayı bitirdim B'nde ama hala mide bulantıları bırakmıo B'ni günde 1-2 mutlaka oluyo korkuyrm bebeğim beslenmzse die günde 1-2 bardak süt içenler var bn hamile kaldğmdan beri agZıma sürmedim bile dua edelim birbirimize kızlar çünkü halimizden kimse anlamıo 😞
canım benim bazılarının çok daa uzun sürermiş ama inşaallah snin öyle olmaz. Rabbim bir an önce şifa versin inşaallahYaa ben cidden sağlıklı günlerimin değerini bilememişim.. Şu bulantıyla kaç haftadır 24 saattir haşır neşir olduğumdan beri ne ne işten ne evden ne sokaktan ne başka bişiyden keyif alamaz oldum.. İşyerinde herkes cuma diye sevinio benim için haftasonu haftaiçi farketmio bile.. Bi bulantım geçse söz evde ne hamarat olcam neler yapcam diyip diyip duruorum.. Sıkıntı basıyo artık ağlıyorum sonra da korkuyorum Allah'ın gücüne gider bişiy olursa bebeğe diye...birisi desin tam 12. Hafta olunca kesin bitcek die inanmak istiyorum...ama arkadaşımın 5. Ay oldu hala tam gaz devam edio...ben de hamileyim die etrafta keyifle dolanmak istiorum ..poffff
Peki kasik agriniz varmi bende bugun baya baya var nedenki genisliyormuyum acaba
ilk kez duydum bunu ve ardından araştırdım gerçeklik var, http://talhaerhan.............../2013/10/24/ilaclar-saglik-bakanligi-elevit-ve-domuz/
şok oldum valla
Kızlar selam 2 gündür giremiyorum dün sabah biraz kanamam oldu apar topar doktora gittik ultrasonda 12+6 çıktım doktorum hemen iğne verdi birde günde 3 tane içmem gereken progestan adında bi ilaç verdi 5 günlükte rapor yazdı yatmamı söyledi sizlerde dikkat edin kendinize bu aylarda yapmayın ev işi falan.
Birde kanaması olan arkadaşlara sorum var sizin kanamanız nasıldı çokmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?