iyileşsek de tadını çıkarsak hamileliğin
inş öyledir canım ya kesilir gider inş birden
Selamlar kızlar. Hamile kaldıktan sonra ilk defa kayın valideme geldim. Yaptığı ilk güzellik kafama tuz atıp neremi kaşıyacağımı izlemek oldu😄 ağzımı kaşımışım ona göre kız torun gelecek. Ultrason da neymiş pehhhh😊😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sln kizLr nasilsiniz bende hersey normaldi taaki bu zabaha kadar
Resmen adet gormusum gibi kanamam oldu cok korktuk yatak falan batmisti dusunun yani
Dr a gitttik şükürler olsun bebeğim cok iyi
Kese etrafında kanama olmus progestan verdi dr yine bol bol istirahat onerdi
Cinsiyet icinde tam belli olmuyo kiza benziyo dedi
Ama gobek kordonunu falan almis bacaginin arasina aslinda tahmin yapmakta pek doru olmaz bu durumda dedi.haftaya bidaha gitcen kontrole..
Dikkat edin kizlar .Allahcumlemizin bebeklerini korusun.
Yaa ben cidden sağlıklı günlerimin değerini bilememişim.. Şu bulantıyla kaç haftadır 24 saattir haşır neşir olduğumdan beri ne ne işten ne evden ne sokaktan ne başka bişiyden keyif alamaz oldum.. İşyerinde herkes cuma diye sevinio benim için haftasonu haftaiçi farketmio bile.. Bi bulantım geçse söz evde ne hamarat olcam neler yapcam diyip diyip duruorum.. Sıkıntı basıyo artık ağlıyorum sonra da korkuyorum Allah'ın gücüne gider bişiy olursa bebeğe diye...birisi desin tam 12. Hafta olunca kesin bitcek die inanmak istiyorum...ama arkadaşımın 5. Ay oldu hala tam gaz devam edio...ben de hamileyim die etrafta keyifle dolanmak istiorum ..poffff
Benim inanılmaz fazlaydı canım her taraf battı diyebilirim ve düşük yaptım diye doktora gittim allaha şükür bebeğime bişey olmadı iyiyis şükür sende korkma ilaçlarını iç yat dinlen geççek
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1 ay sonrada cinsiyetleri yazıcaz bakalım sağ salim gelsin bebişler :))Ay ay ay insallaaah :) daha cok var ogrenmeme. Nasil sabirsizim anlatamam.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Selamlar kızlar. Hamile kaldıktan sonra ilk defa kayın valideme geldim. Yaptığı ilk güzellik kafama tuz atıp neremi kaşıyacağımı izlemek oldu😄 ağzımı kaşımışım ona göre kız torun gelecek. Ultrason da neymiş pehhhh😊😊😊
Ben gitmiştim oraya tatile görünce cok üzüldüm kaldıgımız yer bile yanmış cok kötü olmuş . Cok güzel bir yerdi gezilip görülesi denizi falan harikaydı.Buarada kızlar adrasan hayranları vardı sanırım aranızda yangın çıkmış orda yabaya 4 otel ve ormanlık alan yanmış çok üzüldüm gerçekten cennet gibi yer (
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyyy eşin iyi almış gönlünü canimmmm ne güzel güller böyle 😊Kızlar aksam kocamn kafasını kırmayı düşünüodum ewe gelıncee bni dısarda bulısalımmı arabaya atla gel dedi arabaya bi indimEki Görüntüle 1172512 affettirdi ama sinirim gecmediii bıraz patladım galıba bu hormonlar bizi mahvetcek.... Hotmonlarla nası başet ezzz
Kızlar aksam kocamn kafasını kırmayı düşünüodum ewe gelıncee bni dısarda bulısalımmı arabaya atla gel dedi arabaya bi indimEki Görüntüle 1172512 affettirdi ama sinirim gecmediii bıraz patladım galıba bu hormonlar bizi mahvetcek.... Hotmonlarla nası başet ezzz
ben 2 gündür iğrenç durumdayım ben ne yesem çıkıyor yerken sorun yok 5 dk sonra kıvranmalar başlıyorbaş dönmesi var bügün aşırı birde
Sln kizLr nasilsiniz bende hersey normaldi taaki bu zabaha kadar
Resmen adet gormusum gibi kanamam oldu cok korktuk yatak falan batmisti dusunun yani
Dr a gitttik şükürler olsun bebeğim cok iyi
Kese etrafında kanama olmus progestan verdi dr yine bol bol istirahat onerdi
Cinsiyet icinde tam belli olmuyo kiza benziyo dedi
Ama gobek kordonunu falan almis bacaginin arasina aslinda tahmin yapmakta pek doru olmaz bu durumda dedi.haftaya bidaha gitcen kontrole..
Dikkat edin kizlar .Allahcumlemizin bebeklerini korusun.
Kizlar göbeğimdeki bu killari ne yapsamda alsam doktora ayip oluyo valla utaniyorum
Oyyy eşin iyi almış gönlünü canimmmm ne güzel güller böyle 😊
midesi bulanan arkadaşlarımmm ben de çook kötüydüm inanın 9 ay sürer sandım
ama dün bıçak gibi kesti...
yine çok iştahım yok ama kusmamak büyük mucize...
o yüzden eminim sizlerin de yavaş yavaş geçicektir...
canım çok güzel güllerin..
affettirmeyi bilmiş kızma artık hormonların da suçu var
baş dönmesi bende de var canım..
yürürken özellikle sanki bi anda boşluğa basıyorum gibi oluyor korkuyorum..
çok ama çok geçmiş olsun canım...
bol bol dinlen...geçicek ki bu günler de..
sorma canım yaaa ben de aynı durumdayım
hatta hiçç yokken göğüsümde bile bi iki çıkmaya başladı
umarım doğumla beraber giderler...
sagol canım. Allah hepimizi kazasız kurtarsın inşallah.Oğluş fikrine hemen alıştım ne yanar dönermişimGözün aydın canım maşallah bebisine :)
Gözün aydın canım ne güzel iyi haberler geliyor gep maşallah bebisine :)
Hehe ben demiştim oglun olucak diye cok sevindim canım maşallah oglus sagliyliymiss daha ne olsun insallah sonuna kadar sorunsuz gider herkesin hamileligi :)
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah.
Canim senin bebislerin bi mucize gerçekten tup bebek olanlarda bile ikiz olma sansi kimisinde oluyor kimisinde olmuyor aramizda tüp bebek olup tek bebegi olanlar var.rabbimin bi bildigi vardır herkes icin saglikli olsunlar hayırlı evlat olsunlar inşallah bebislerimiz
aynen canım herşerde hayır varmış demek.Wuuu ne maceralı bigün olmuş ama bir sürü artıyla geri dönmüşsün çok sevindim canım 😊 bu hafta bende gidicem ense kalınlığı için inşallah cinsiyeti söyler sıpam bende bi delikanlı hissediyorum ama bakalım tutcak mı ☺️ Senin sıpan da kocaman olmuş 😍
tutturamadın teyzesi.yok canım ilaç içiyorumya tutamadım ilaç bitince deniycem
amin canım
korkma canım bir şey olsa kanaman olur bugünde bolca dinlen sen
sana da canım
vaaaavvv maşallah olmuş olmuş hamile göbüşü olmuş:)
sağol canım hamdolsun daha iyi dua var ya dua ne güzel şey hepiniz sağolun
hadi gözün aydın maşallah canım
canım bende deniycem ama hamilyken açlığa dayanamıyorum benim şekerim hemen düşüyor , progestan bitsin deniycem ama oğlum da tutamadım bu sefer deniycem, Allah kabul etsin seninkini güç kuvvet versin
ayyyyy canım maşallah kuzunakıızzzz deği mi ama o kızdı ben eminim demek pipili geliyor:) zaten benim hissimin tersi çıkıyor ilk gittiğin dr senin sevdiğin değil miydi canım niye öyle cinslik etmiş yeni doktorun hayırlı olsun bende aradığımı buldum ama erkek eşim şu rsik geçsin götürmez daha
maşallah bebişe canım
ayy buna da sevindim o zaman bende beş doz olurum biter
aslan burcuyum oğlan gelıyor dediler. Kv'de de aslan 1 kız 1 oğlu var:26:Kızlar saçma gelebilir ama zaten saçma bi forumda okudum aslan burcu kadınları hamileyse erkek çocukları olabilir diyordu ben de aslan burcuyum ve büyük ihtimalle erkekl var mı aramızda aslan burcu olann
coraspırin kan sulandırıcı bazı doktorlar verıyor. bana sordu kullandın mı dedi yok dedim iyi gerek yok fark etmez dedi.Ama risk bittikten sonra dedi.Sende de düşük riski olmustu canım yanlıs hatırlamıyorsam o yüzden kullanma diyorum benKızlar memlekete geldim ikili test için burada bir doktora gittim doktor bana kan ilaci-elevit-coraspirin yazdi doktorumu aradim sadece elevit kullan diğerlerini at dedi ikisinde doktor ne yapacagimi sasirdim...
kıçe geliyor senden deselam kızlarrrr hepimize hayırlı ramazanlarrrr
yıllardan sonra ilk kez oruç tutamıyorum
bu sabah doktora gittik...bebiş uyuyordu..zaten hareketsiz görünce korktum Allah korusun
sonra doktor öksürttü beni aletle tık tıkladı vee uyandı meleğim..
6 cm olmuşve 3 kez zıpladı...yerim onu yaa....
ense kalınlığımız 1.8cm iyi dedi doktor..ikili test için de kan verdim haftaya öğrenicem...
inşallah iyi çıkar kızlar dua edelim de birbirimize...
doktor yine kıza benziyor ama 1 ay sonra tam söylicem dedi..
bi de 15te bir gidiyorduk kontrole ayda 1 gelmen yeter artık dedi
ama çok alışmıştım onu sık görmeye...
3 gün sonra tam 12 hafta dolunca folik i bırakıp kan hapına başlıcam
bu arada kızlar kan hapı kabızlık ya da ishal yapıp dışkının rengini değiştirebilirmiş bilginiz olsun...
şimdi geçmişi okuyayım da bakayım benim arkadaşlarımın bebişleri nasılmış...
mınoş resimler. maşşallahBende bugun kontorle gitti 10 hafta 4 günlük bebis.bu da ultrason goruntumuz bacak bacak ustune atmis cinsiyet gorunmedi :) folik asite devam dedi.8 temmuz da ikili tarama icin gideceğim doktora.ins hepimizi guzel sonuclar bekler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla canım benımde bulantılar 2 gun once bıttıkorkma canım benim de 2-3 gündür akıntım ve mide bulantım azaldı..
artık 3.aya giriyoruz belirtiler değişicek ki...
maaşallah canım
benim zaten hamiş olmadan da biraz göbeğim vardı oyüzden bebek mi göbek mi kendimi ayırt edemiyorum
maaşallah bebişine
ben zaten erkek demiştim ki senin içinnn
çok sevindim canım...ben de merakla bekliyorum test sonucumuzu...
inşalah hepimizinden güzel haberler gelir
ben de aslanım canım baştan erkek hissediyordum ama doktor kıza benziyor dedi
galiba bu tezi de çürüttüm
doktor ilk başlarda etkisini daha çok gösterir dedi...
direnelim biraz
kayısı ye gün kurusu olanından arkadasından da su iç canım yatmadan once her aksam bunu yap. 1 haftaya düzeliyorsun. Birde hergun wc'de aynı saatte otur canımKızlar gebe oldğm günden beri kabızım ölyrm doktor ilaç verdi duphalac mı ne şurup pek içmedm,bugnde çok ıkındm korktm bebeğime bişey olur die , doğal yoldan nasl normale dönebilirim?
amin canımmHayırlı olsun canım cok sevindim darısı bizim başımıza
valla canım bacaklarınızdan catlak varsa karında çatlayacak bunun otesi yokBebislerini goren, cinsiyet ogrenen annelerin gozleri aydin. Ramazan'a guzel haberlerle basladik ne guzel. Daim olsun insaallah.
Beni sorarsaniz iyice halsizim. Hicbisi yiyemiyorum yine. Bir de ev topluyoruz ama kaplumbaga hizinda mubarek. Hic bi ilerleme yok bende
Bu arada bi arkadasimin tavsiyesini aktariyim; ona da doktoru soylemis hamileliginde. Catlaklar icin vazelin kullanmis. Bir tane bile catlagim yok dedi arkadas. Halbuki zayif bir bayan. Dun ben de surdum kuruyan bolgelere. Hakkaten bebe yagindan daha etkili oldu kuruluguma.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
helal olsun sizlere hatunlar. ben normalde de açlıga zor dayanıyorum bu halımle zaten tutamazdımSon 3 saat kaldı iftara :) oruclular ne durumdasiniz :))) maşallah ben iyiyim cok şükür sadece namaz.kilarkan bi basim döndu o da normal zaten
Herkess Ultrasonu paylaskis bende.paylasayim :))) 2 gün önceki 10+2 deki.hali.bebegimin
offf canım ya biraz relax. kendımıze edıyoruz ne edersek. bu bebek bende sınır stres koymadı hıc valla. pamuk gibi yaptı veledim beniKızlar sormayın bŞıma geleni eşime sınırlendımm kavga ettım dinirim geçsin dıe duşa gırdım keske gırmeyeydım düştümm😢😢😢😢 hmn kalktım yattım sırtüstü ayaklarımı kaldırdım drumu aradım kanama yoksa bişi olmaz dedı ama bn yine dayanamadım gittim bktım bbgıme miniğim iyi bişey olmamış çok şükür allhımaa...
aynen canım ya erkekım geliyor. 1'di aşık oldugum erkek sayısı eşimin üstüne aşık olucam sanırım..maşşallah canım ya ne güzel haberlerle gelmişsinbir erkek bebek daha geliyor demek foruma
çok iyi canım çok sevindim valla darısı başımıza
maşşallah canım ya size debende bebişi göremedim 2 haftadır içim içimi kemiriyo 1 ayda ne yaparız görmeden
amşn canım rabbım hakkınızda hayırlı olanı versin. Bebek bereketiyle gelir,uğur getırecek sizekızlar bugün eşim serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavına girdiiiii bize nolur dua edin 2.girişimiz artık kazanalım inşallahhh
sagol canım eşimin üstüne bir daha aşk yaşayacagımOyy canım maşallah minik erkeğine hayrlu ugurlu olsunnnn 😃
canım keşke aynı yerde olsak sana bir faydam dokunurdu. Ev tarhanalarından istersen göndereyım canım hemen yapılıyor:hem şifası var hem kolayca yapabilirsinGünaydın tatlı anneler inşaallah sizler iyisinizdir ben kendimi bir sonbahar gününde gibi hissediyorum sağ tarafımda ıhlamur boğazım sarılı burnum yanıyor gribim uyuyamadım ve açım bi tas çorba yapanim yok gurbetteyim neden mi yazdım bunları duanızı istiyorumm lütfen....
göbek nerdeFotoyu ekleyemedim sorun cikardi ayakta gobek boyle. Ekleyebildim mi bilmem
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
aynen o tat bende de var şeker, sakız ne varsa ağzımda. reflüden oluyor benimki. mide kapağım iyice tutmaz oldu sanırım. sinirden ağlicam midem kıvrandırıyor beni.
gaviscon içiyorum ama fayda etmiyor
dol dol dinleneceksin canım lütfen. ev işi beklesin hatta koksun ev boşver..Dınlenmeden düzelmıyor çunkü.kızlar
burada hep okuduğum benim başıma da geldi
persembe günü kontrole gittiğimde kesenin yanında kan göründü doktor hemen yatıs yaptırdı
2 gün hastanede kaldım 3 er tane serum aldım. sonra kanama durdu ve çıktım
progestan a başladım.
doktor sürekli dinlenmemi istedi ama ev hali işimi görüyorum az çok.
bu süreçte deneyimli arkadaşlar neler yapmam gerek?
yok canım birşey olmaz. Benım doktorda ultrasonda baya bastırdı karnıma birsey olmaz degıl mı dedim. Yok korkma hiç birsey olmaz dedikızlar az önce uyurken eşim dizini tam kasigima vurdu. acidi baya. çok şiddetli değildi ama yine de baya sertti korkuyorum bir sey olur mu
çok sukur hamarat, anlayışlı eşlerimiz var.Bende o konuda çok şanslıyım. Bugun ütülerin varmı yarına dediöm. Yok düz ütü ben yaparım dedi. Ayy dedim o kadar da sıradan bir şekilde söyluyor ki... Sankı kadın o erkek benımSelam kızlar herkes iyidir inşallah.. Dün tatilden döndük. Eşim yıkadı yerleştirdi herşeyi sağolsun. Şimdi de markete pazara yolladım buzdolabı tam takır...
Tatildeyken daha iyiydim sanki eve gelince başlıyo bende halsizlik, iştahsızlık anlamadımki..
Normalde bulanmıyo midem sadece bişey yemeye kalkınca tiksinti başlıyo. Bu nasıl iş peki?
Aşkım yarın işe başlıycak, oruç tutcak, ona yemek yapmam lazım, inş ben de yiyebilirim hiç sanmıyorum ama
Allahım sabır versin,dayanma gücü versin. hayırlı zamanda yeniden nasip etsinSlm kızlar malesef elif arkadasimizin bebeginin kalbi durmuş cok üzgünüm rabbim sabir versin
ben en başta yakaladım canım cok sukur.4. haftada kahverengı pembe karışıklı 6. haftadan sonrada olmadı birdahaKızlar selam 2 gündür giremiyorum dün sabah biraz kanamam oldu apar topar doktora gittik ultrasonda 12+6 çıktım doktorum hemen iğne verdi birde günde 3 tane içmem gereken progestan adında bi ilaç verdi 5 günlükte rapor yazdı yatmamı söyledi sizlerde dikkat edin kendinize bu aylarda yapmayın ev işi falan.
Birde kanaması olan arkadaşlara sorum var sizin kanamanız nasıldı çokmuydu?
ehhh bazen akıllanmaları zaman alıyor ama sonunda jeton dusuyorKızlar aksam kocamn kafasını kırmayı düşünüodum ewe gelıncee bni dısarda bulısalımmı arabaya atla gel dedi arabaya bi indimEki Görüntüle 1172512 affettirdi ama sinirim gecmediii bıraz patladım galıba bu hormonlar bizi mahvetcek.... Hotmonlarla nası başet ezzz
aynen canım kesinlikle su en buyuk cozumkızlar kabızlığın tek çözümü var 'SU' su içmezseniz kabız oolurunuz ben ne kuru kayısı ne kuru erik yiyorum pilav makarna pizza yiyorum hamur işi her gün cukka Binlerce kez şükürler olsun ki kabız değilim ilk başlarda hafif kabız gibiydim çünkü suyu az içiyordum 2.5lt kadar sonra 3-3,5lt yapınca sistem düzene oturdu ize tavsiyem lütfen bol bol su için bebişlerimiz için de çok önemli su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?