2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selamlar kızlar. Hamile kaldıktan sonra ilk defa kayın valideme geldim. Yaptığı ilk güzellik kafama tuz atıp neremi kaşıyacağımı izlemek oldu😄 ağzımı kaşımışım ona göre kız torun gelecek. Ultrason da neymiş pehhhh😊😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimki de yaptı bunu burnumu kaşımışım bende

Geçmiş olsun Merve. Ağrın olmadı mi yatağa geçecek kadar kanamada?

Canim al benden de o kadar. 54.5 kilodan 49.5 kiloya indim. Su an 10+3 teyim. Rabbim yardimcimiz olsun. Hic birsey yiyemiyorum. Esim iftar yemegi hazirladi. Biraz yiyebildim derken daha sofradan kalkmadan lavaboya zor yetistim. Iyice bunaldim ama ben de Allah'a isyan gibi oluyosa diyr uzuluyorum. Hamd olsun bu gunume. Ne deyim ki..

Cok gecmis olsun tatlim. Allah yavrularimizi bize bagislasin. Dikkat et bol bol dinlen canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar, sukurler olsun Rabb'ime islerimi baya bi kolayladim. Hamilelikte de ev toparlamak cok zormus. Cok temkinli davranmak gerekiyo haliyle. Cok cok az isim kaldi elhamdulillah. Yarin da son rotuslari yapip ankaraya ailelerin yanina gidicez insaallah. Hayirlisiyla ankda yemem icmem de duzelir umarim.

Kizlar bir cogumuz artik riskli donememiz bitti kendimizi iyi hissediyoruz diye ise guce gunluk yasama donmeye basladi ama nolur dikkat edin bir kac kanamasi olan arkadas olmus cok uzuldum hepsinr gecmis olsun bizler artik iki kisilik bir hayat yasiyoruz unutmayalim

Allah yardımcın olsun canım, amann amannn. Benimkide tespihle bi şeyler yaptırmış ama dinlemediğim için sonunu pek hatırlamıyorum kız mı oğlan mı dedi

Ben gitmiştim oraya tatile görünce cok üzüldüm kaldıgımız yer bile yanmış cok kötü olmuş . Cok güzel bir yerdi gezilip görülesi denizi falan harikaydı.

Bugun marketin ortasina kustum yaaa rezil oldum basim dondu midem bulandi gozum karardi.bir kapidan iceri attim kendimi orasi da marketin firini degilmiymis...esim de herkese hamile hamile diyerek ortaligi dagitmamis mi...iyi rezil olduk

Oyyy eşin iyi almış gönlünü canimmmm ne güzel güller böyle 😊

midesi bulanan arkadaşlarımmm ben de çook kötüydüm inanın 9 ay sürer sandım
ama dün bıçak gibi kesti...
yine çok iştahım yok ama kusmamak büyük mucize...
o yüzden eminim sizlerin de yavaş yavaş geçicektir...

canım çok güzel güllerin..
affettirmeyi bilmiş kızma artık hormonların da suçu var
ben 2 gündür iğrenç durumdayım ben ne yesem çıkıyor yerken sorun yok 5 dk sonra kıvranmalar başlıyor baş dönmesi var bügün aşırı birde

baş dönmesi bende de var canım..
yürürken özellikle sanki bi anda boşluğa basıyorum gibi oluyor korkuyorum..

çok ama çok geçmiş olsun canım...
bol bol dinlen...geçicek ki bu günler de..
Kizlar göbeğimdeki bu killari ne yapsamda alsam doktora ayip oluyo valla utaniyorum

sorma canım yaaa ben de aynı durumdayım
hatta hiçç yokken göğüsümde bile bi iki çıkmaya başladı
umarım doğumla beraber giderler...

Oyyy eşin iyi almış gönlünü canimmmm ne güzel güller böyle 😊

Dün o kadar sinirliydimki canım anlatamam o yuzden affetmişde değilim bebeğe şükretsin valla yaptıgı eşşekliğin oda farkında...

Valla canım hormondan ziyade kendi eşiekliğinin farkında bnm hormonlar affetme devresinde sıkıntı yaşıoo😃😃

sagol canım. Allah hepimizi kazasız kurtarsın inşallah.Oğluş fikrine hemen alıştım ne yanar dönermişim
aynen canım herşerde hayır varmış demek.
tutturamadın teyzesi.bakalım ama ya eger bana cektıyse sonuna kadar 10 kere karar degıstırır veledım
aslan burcuyum oğlan gelıyor dediler. Kv'de de aslan 1 kız 1 oğlu var:26:
Kızlar memlekete geldim ikili test için burada bir doktora gittim doktor bana kan ilaci-elevit-coraspirin yazdi doktorumu aradim sadece elevit kullan diğerlerini at dedi ikisinde doktor ne yapacagimi sasirdim...
coraspırin kan sulandırıcı bazı doktorlar verıyor. bana sordu kullandın mı dedi yok dedim iyi gerek yok fark etmez dedi.Ama risk bittikten sonra dedi.Sende de düşük riski olmustu canım yanlıs hatırlamıyorsam o yüzden kullanma diyorum ben
kıçe geliyor senden de
mınoş resimler. maşşallah
valla canım benımde bulantılar 2 gun once bıttı.akıntı ise canımdan bezdırdı
kayısı ye gün kurusu olanından arkadasından da su iç canım yatmadan once her aksam bunu yap. 1 haftaya düzeliyorsun. Birde hergun wc'de aynı saatte otur canım
Hayırlı olsun canım cok sevindim darısı bizim başımıza
amin canımm
valla canım bacaklarınızdan catlak varsa karında çatlayacak bunun otesi yok. cilt tipi ile alakalı birazda ne yaparsak boş gibi.Bende ilk aylarda biooil kullanıcam liarac 6 ayda sonra dusunuyorum

helal olsun sizlere hatunlar. ben normalde de açlıga zor dayanıyorum bu halımle zaten tutamazdım
offf canım ya biraz relax. kendımıze edıyoruz ne edersek. bu bebek bende sınır stres koymadı hıc valla. pamuk gibi yaptı veledim benidikkat bundan sonra

Benim.gibi evhamli hamileler bol bol belgesel izleyun orda gördüğüm minicik canlilarin boceklerin bile bir koruyucusu var allah hepsine ayri auri savunma ve saldiri ozellikleri vermis hepsinim rizkini vermis.onlari gorunce bende rahatliyorum benim bebegimi de koruyan bir guc var benum disimda diye.
Cok ilginc bisey gercektrn bebege zarar verecek bisey yedigim zaman aninda geri gonderiyo yada tiksindirip yedirmiyo.

aynen canım ya erkekım geliyor. 1'di aşık oldugum erkek sayısı eşimin üstüne aşık olucam sanırım..
kızlar bugün eşim serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavına girdiiiii bize nolur dua edin 2.girişimiz artık kazanalım inşallahhh
amşn canım rabbım hakkınızda hayırlı olanı versin. Bebek bereketiyle gelir,uğur getırecek size
Oyy canım maşallah minik erkeğine hayrlu ugurlu olsunnnn 😃

sagol canım eşimin üstüne bir daha aşk yaşayacagım
canım keşke aynı yerde olsak sana bir faydam dokunurdu. Ev tarhanalarından istersen göndereyım canım hemen yapılıyor:hem şifası var hem kolayca yapabilirsin
Fotoyu ekleyemedim sorun cikardi ayakta gobek boyle. Ekleyebildim mi bilmem

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
göbek nerde

aynen o tat bende de var şeker, sakız ne varsa ağzımda. reflüden oluyor benimki. mide kapağım iyice tutmaz oldu sanırım. sinirden ağlicam midem kıvrandırıyor beni.
gaviscon içiyorum ama fayda etmiyor

bende de mi reflu olustu acaba ins cabuk gecer sinir bozucu insan kendinden tiksiniyo

dol dol dinleneceksin canım lütfen. ev işi beklesin hatta koksun ev boşver..Dınlenmeden düzelmıyor çunkü.
kızlar az önce uyurken eşim dizini tam kasigima vurdu. acidi baya. çok şiddetli değildi ama yine de baya sertti korkuyorum bir sey olur mu
yok canım birşey olmaz. Benım doktorda ultrasonda baya bastırdı karnıma birsey olmaz degıl mı dedim. Yok korkma hiç birsey olmaz dedi
çok sukur hamarat, anlayışlı eşlerimiz var.Bende o konuda çok şanslıyım. Bugun ütülerin varmı yarına dediöm. Yok düz ütü ben yaparım dedi. Ayy dedim o kadar da sıradan bir şekilde söyluyor ki... Sankı kadın o erkek benım
Slm kızlar malesef elif arkadasimizin bebeginin kalbi durmuş cok üzgünüm rabbim sabir versin
Allahım sabır versin,dayanma gücü versin. hayırlı zamanda yeniden nasip etsin
ben en başta yakaladım canım cok sukur.4. haftada kahverengı pembe karışıklı 6. haftadan sonrada olmadı birdahaiğne cok etkılı canım progestanı vajınal alıarsan daha etkılı oluyor
ehhh bazen akıllanmaları zaman alıyor ama sonunda jeton dusuyor
aynen canım kesinlikle su en buyuk cozum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…