yok canım birşey olmaz. Benım doktorda ultrasonda baya bastırdı karnıma birsey olmaz degıl mı dedim. Yok korkma hiç birsey olmaz dedi
benım gectı canım az sabır. Sadece yorgunluk kaldı geriye. Bıraz da kokulara karşı hassasiyetİnşallah canım .. 13 haftalığım ne zaman keyifli olcak merak ediyorum ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ohooo bana tuzlar-bıcak makas deneyleri.Valla neler nelerSelamlar kızlar. Hamile kaldıktan sonra ilk defa kayın valideme geldim. Yaptığı ilk güzellik kafama tuz atıp neremi kaşıyacağımı izlemek oldu😄 ağzımı kaşımışım ona göre kız torun gelecek. Ultrason da neymiş pehhhh😊😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
elleme bende kıl falan yok ama şöyle düşün neleri neleri görüyor ve o kıllar doğumdan sonra dökülüyor şimdi alırsan kalıcı olabilirKizlar göbeğimdeki bu killari ne yapsamda alsam doktora ayip oluyo valla utaniyorum
sabır canım benım . Bazen bitmesine yakın tavan yapıyor bende öyleydım hatırlasana. Sonra bıcak gibi kesildi. Su anda sadece koku hassasiyetım kaldı baya azaldı yanıKızlar 12 haftalık oldum ama yok benim bulantım daha da artıyor tersine gidiyorum benbu aralar zorla yiyorum inanamıyorum kendime öncesinde bulantımda olsa yiyordum şimdi yemek için yiyorum keyfi bir şey yiyemiyorum, meyve mide bulandırır mı benim bulandırıyor birde magnezyuma başladım oyyy ne bulandırıyor sormayın dr rahim yumuşasın diye verdi, ev içinde biraz dolaşsam karnım tortop kasılıyor bu kasılmalar için çok erken çok
üzülüyorum, hep böyle yatacakmıyım diye sinirim bozuldu, dün iftar öncesi durduk yere ağladım istem dışı...... Birilerine muhtaç olmak çok zor Rabbim muhtaç olanlara yatalaklara sabır versin, eşimde sabret diyor sürekli böyle olanlar var sen bir haftada yıkıldın neşen gitti diyor( neyse işte böyle bugünüme hamdolsun, bulantı şu bu değil tek sıkıntım muhtaç olmak...İlk defa birileri benim evimin işini yapıyor çok tuhaf..
amaşn canım benım buyuk gecmiş olsun dikkat etmek lazım.Hepımız rabbime emanetiniz.Sln kizLr nasilsiniz bende hersey normaldi taaki bu zabaha kadar
Resmen adet gormusum gibi kanamam oldu cok korktuk yatak falan batmisti dusunun yani
Dr a gitttik şükürler olsun bebeğim cok iyi
Kese etrafında kanama olmus progestan verdi dr yine bol bol istirahat onerdi
Cinsiyet icinde tam belli olmuyo kiza benziyo dedi
Ama gobek kordonunu falan almis bacaginin arasina aslinda tahmin yapmakta pek doru olmaz bu durumda dedi.haftaya bidaha gitcen kontrole..
Dikkat edin kizlar .Allahcumlemizin bebeklerini korusun.
canım içinde oldugunu söylüyorlar ama, bnde 1 kutu içtim,aklımada öyle şeyler getirmedim,ama yok ben içmem diyorsan decavit içebilirsin içeriği aynı
benimki de yaptı bunu burnumu kaşımışım bende
1 ay sonrada cinsiyetleri yazıcaz bakalım sağ salim gelsin bebişler :))
aynen canım ya erkekım geliyor. 1'di aşık oldugum erkek sayısı eşimin üstüne aşık olucam sanırım..
amşn canım rabbım hakkınızda hayırlı olanı versin. Bebek bereketiyle gelir,uğur getırecek size
sagol canım eşimin üstüne bir daha aşk yaşayacagım
canım keşke aynı yerde olsak sana bir faydam dokunurdu. Ev tarhanalarından istersen göndereyım canım hemen yapılıyor:hem şifası var hem kolayca yapabilirsin
göbek nerde
Allah yardımcın olsun canım, amann amannn. Benimkide tespihle bi şeyler yaptırmış ama dinlemediğim için sonunu pek hatırlamıyorum kız mı oğlan mı dedi
Geçmiş olsun Merve. Ağrın olmadı mi yatağa geçecek kadar kanamada?
Kizmda bole bisi hic olmadi kanama falan.her hamilelelik farkli .kizimda 5 ay boyunca istifar ettim .bundada ne mide bulantisi ne istifar ne bisi masallah yok ama kanamam oluuyo iste
Sln kizLr nasilsiniz bende hersey normaldi taaki bu zabaha kadar
Resmen adet gormusum gibi kanamam oldu cok korktuk yatak falan batmisti dusunun yani
Dr a gitttik şükürler olsun bebeğim cok iyi
Kese etrafında kanama olmus progestan verdi dr yine bol bol istirahat onerdi
Cinsiyet icinde tam belli olmuyo kiza benziyo dedi
Ama gobek kordonunu falan almis bacaginin arasina aslinda tahmin yapmakta pek doru olmaz bu durumda dedi.haftaya bidaha gitcen kontrole..
Dikkat edin kizlar .Allahcumlemizin bebeklerini korusun.
Kızlar selam 2 gündür giremiyorum dün sabah biraz kanamam oldu apar topar doktora gittik ultrasonda 12+6 çıktım doktorum hemen iğne verdi birde günde 3 tane içmem gereken progestan adında bi ilaç verdi 5 günlükte rapor yazdı yatmamı söyledi sizlerde dikkat edin kendinize bu aylarda yapmayın ev işi falan.
Birde kanaması olan arkadaşlara sorum var sizin kanamanız nasıldı çokmuydu?
Günaydın kızlar bugun ruyamda doğum yapcakmısım drumun yanına tek başıma gidiyorum... Dr un hemşire bni doğuma hazırlıo vs sezeryan olcakmıs ama bnm içimde bir korku anlatamam size eşimi arıyorum ulaşamıorum toplantıdaymıs.. Neise dr hadi gel dıo elimden tutuo o esnada aaa bı dk dıo geri donuo raftan Pembe bi oyuncak alıo lazm olcak dıo uyanıorum... Bı uyandım kı sırılaıklam ter...
günaydın anneler bugün gideceğim ikili test için dayanamıyorum artık bebeğimi görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?