2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım .. 13 haftalığım ne zaman keyifli olcak merak ediyorum ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benım gectı canım az sabır. Sadece yorgunluk kaldı geriye. Bıraz da kokulara karşı hassasiyet
ohooo bana tuzlar-bıcak makas deneyleri.Valla neler neler
Kizlar göbeğimdeki bu killari ne yapsamda alsam doktora ayip oluyo valla utaniyorum
elleme bende kıl falan yok ama şöyle düşün neleri neleri görüyor ve o kıllar doğumdan sonra dökülüyor şimdi alırsan kalıcı olabilir
sabır canım benım . Bazen bitmesine yakın tavan yapıyor bende öyleydım hatırlasana. Sonra bıcak gibi kesildi. Su anda sadece koku hassasiyetım kaldı baya azaldı yanı
amaşn canım benım buyuk gecmiş olsun dikkat etmek lazım.Hepımız rabbime emanetiniz.

bugün otururken, kaarnımın sol alt köşesinde böyle tık tık diye bir şey hissettim,, böyle ince bir şey dürtüklüyormuş gibi, hafif böyle gıdıklanma hissi gibi hafif de canım yanmadı da,,, böyle tuhafdı yani,,,
birde bugün iki aydan sonra ilk defa türk kahvesi içtim, acaba kafein yüzünden çok zıpladıda bebeği mi hissettim,,,,
bebek böyle mi hissediliyor kızlar ?????

canım içinde oldugunu söylüyorlar ama, bnde 1 kutu içtim,aklımada öyle şeyler getirmedim,ama yok ben içmem diyorsan decavit içebilirsin içeriği aynı

Öyle yapıcam canım sağol. Cevap yazan tüm arkadaşlara teşeklürler.

Gel öpem seni :sly:

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Allah yardımcın olsun canım, amann amannn. Benimkide tespihle bi şeyler yaptırmış ama dinlemediğim için sonunu pek hatırlamıyorum kız mı oğlan mı dedi

Batıl şeyler bence. Kayın validem dünya iyisidir. Oğlan diye tutturdular. Mavi ipler almış daha hiç bişey belli değilken. Bende içime kız doğuyor benim deyince kendince deneme yaptı işte. Nohutum kız ben biliyorum 😄😄

Geçmiş olsun Merve. Ağrın olmadı mi yatağa geçecek kadar kanamada?

Yok canim.bnm anlamadgimda o hani bi agrim sancim yoktu yatarken .sadece dun bu saatksrde uzanirken birden kalktim ve sol kasigima mutis bi sanci girmisti oldugum yerde kaldim.ama oda bi dk flaan surdu dedim birden kalktim ya ondan.iste ogle saatleriydi bi kalktim ortalik batmis sok gecirdim ole korkmusum ki dudagin ucukladi.Allahim kimsehe aci vermesin hele ewlat aciisi.daha dunyaya gelmeden benim canim oldu.herseyim oldu.cok uzuldum sukurrabbime onu bana babagisladi.bazii insanlarda 9 ay boyunca bole kanama olabiliyomus kese etrafinda oluyomus.iste bebehun esinddn dolayi oluyomus.bol bol istirahat dedi.ilac bunun caresi degil bol bol dinllencen dedi.bende sucluyum biraz bu hafta cok yogundum Temizlikti suydu buydu ama tobe sadece bebisim ve kizim ilgi alanim simdi

Gecmis olsun dilekleriniz icin tesemkkur eddrim kizlar cok saolun

Kizmda bole bisi hic olmadi kanama falan.her hamilelelik farkli .kizimda 5 ay boyunca istifar ettim .bundada ne mide bulantisi ne istifar ne bisi masallah yok ama kanamam oluuyo iste

Kizmda bole bisi hic olmadi kanama falan.her hamilelelik farkli .kizimda 5 ay boyunca istifar ettim .bundada ne mide bulantisi ne istifar ne bisi masallah yok ama kanamam oluuyo iste

Gecmis olsun canim. Yat dinlen bol bol.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha böyle korku yaşatmasın, ne sana ne de bizlere. Kendine dikkat et bol bol dinlen. Hiç bir şey içimizde büyüttüğümüz canlardan daha derğerli değil şu an...
Sağlıkla kal

Canım çok geçmiş olsun. Benim kanamam çok değildi bir kaç damla idi. Ama kuzenim çok kanama olmuştu. Hatta o kadar çokmuş ki yatar vaziyette olduğu için pıhtıya dönmüş kalkınca birden düşmüş wc ye. Bebek düştü sanmış. Yavrumuz dün yaşına girdi😊 Allahımın rızık verdiği canlıya hiç bir şey olmuyor. Sen de atlatacaksın hayırlısı ile. Gönlünü ferah tut. Bol bol dinlen.

Günaydın kızlar bugun ruyamda doğum yapcakmısım drumun yanına tek başıma gidiyorum... Dr un hemşire bni doğuma hazırlıo vs sezeryan olcakmıs ama bnm içimde bir korku anlatamam size eşimi arıyorum ulaşamıorum toplantıdaymıs.. Neise dr hadi gel dıo elimden tutuo o esnada aaa bı dk dıo geri donuo raftan Pembe bi oyuncak alıo lazm olcak dıo uyanıorum... Bı uyandım kı sırılaıklam ter...

günaydın anneler bugün gideceğim ikili test için dayanamıyorum artık bebeğimi görmek istiyorum

Bence normal doğum olacağına isaret

Hayırlı sabahlar güzel anneler ve melekleri ben dün gece burun deliğinin yanmasından uyuyamadım çörek otu yağı, kantaron yağı filan sürdüm yanmaya iyi geldi sonra burun deliğinin biri tıkandı uyuyamadım ikisinede pamukla ardıç yağı tıkadım grip malum zor oluyor bu yağlar bebeği etkilemez dimi :-(

günaydın anneler bugün gideceğim ikili test için dayanamıyorum artık bebeğimi görmek istiyorum

Guzel haberlerini bekliyoruz canim. Kavustun bak minigine. Ben haftada bir gidiyorum nerdeyse. Simdi 2 hafta demisti. Tam 10 gunum var daha. Nasil sabrederim bilmem

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Gunaydin guzel hamislerrrr :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…