2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Sadece ateşine dikkat et.yüksek olması bebegi etkileyebilir.cok gecmis olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın herkese... Güzel bir gün olsun inşallah... Ben de en son 3 hafta önce gittim doktora, kontrol haftaya ama çok sabırsızım, kötü bir şey olsa belirti verirdi değil mi?

canım çok geçmiş olsun korktum okurken,bak sana demiştim çok iş yapıyorsun diye sende ben gibisin bende duramadım yaptım sonuç bir haftadır yatıyorum, yapma canım sakın benimde oğlumda bir şeyim yoktu doğuma on gün kala temizliğimi kendim yapmıştım ama bu farklı
Kizlar göbeğimdeki bu killari ne yapsamda alsam doktora ayip oluyo valla utaniyorum
canım hiiiçç utanma dr onun hormondan olduğunu biliyor doğumdan sonra dökülüyor
Forumda erkek diyen tek arkadasim yok. Aslansiniz gaplansiniz siz

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
gönlüne göre olsun canım
:)) normal zamanda olurda şimdi aç karnına içsem midem bulanır:) magnezyum düzene soktu beni:)
inşallah canım dokuz ay sürenlerden olmayalımda
Peki kasik agriniz varmi bende bugun baya baya var nedenki genisliyormuyum acaba
canım normal büyüyor bebeğin rahmin
canım korkma o senin depondan besleniyor ilk üç ay sonrası önemli
inşallah geçer canım 12. haftadan sonra
öyle canım ikinci trimester balayı oluyor :))
canım tutuyor gerçekten
ne güzel canım az işinde çabuk bitsin
kesinlikle canım dikkat etmek lazım ben ki aman hamilelik hastalık mı diye kızardım ama maalesef her gebelik farklıymış
canım senin elin değil ki niye rezil olasın
tutturamadın teyzesi.bakalım ama ya eger bana cektıyse sonuna kadar 10 kere karar degıstırır veledım
canım sen ne hissediyorsan o dur en güzel yöntem annenin hissi, birde pamuk gibi olduysan erkektir kız kızgın eder derler
tabi canım bizi yaratan Rabbim koruyor kuzularımızı
canım inşallah öyledir oğlumdan çok farklı bu gebeliğim iştahım bile gitti kime söylesem inanmaz

Kizmda bole bisi hic olmadi kanama falan.her hamilelelik farkli .kizimda 5 ay boyunca istifar ettim .bundada ne mide bulantisi ne istifar ne bisi masallah yok ama kanamam oluuyo iste
Canım kesinlikle kızın ve oğluşun var sakın ama sakın sık sık kalkma bakacak biri var mı sana gelse baksa ben öyle toparlandım resmen aşağı inmişti benim minik, seninki erkek bu arada
rüyan hayrolsun canım
günaydın anneler bugün gideceğim ikili test için dayanamıyorum artık bebeğimi görmek istiyorum
güzel haberler al inşallah canım

canım öyle şeyler kullanma ne olur ne olmaz, tuzlu suyla temizle burnunu şıp diye keser, ağzınıda karbonatlı suyla gargara yap

Guzel haberlerini bekliyoruz canim. Kavustun bak minigine. Ben haftada bir gidiyorum nerdeyse. Simdi 2 hafta demisti. Tam 10 gunum var daha. Nasil sabrederim bilmem

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

evet canım inş kavuşacağım sabırsızlanıyorum çok 10:00da gideceğim beklemek çok zor

Günaydın herkese... Güzel bir gün olsun inşallah... Ben de en son 3 hafta önce gittim doktora, kontrol haftaya ama çok sabırsızım, kötü bir şey olsa belirti verirdi değil mi?

günaydın canım benim de arada aklıma kötü şeyler gelmiyor değil korkuyorum bazen ama rabbime emanet bebişlerimiz Allah korusun kötü bişey olsa belirti olur bence

güzel haberler al inşallah canım

inş canım çoooook saolun

Malesef cnm bnmki mecburi sezeryan cleaxene iğne kullanoyorum mecburi yanı😢

Doktorların bu aorlamasındannefret ediyorum. Ben de iğne kullanıyorum aka normal doğum istiyorum. İğne kullanıp da normal yapan onlarca insan var, doktorlar neden dayanıyor anlamış değilim (

bende çok pimpirikliyim devamlı kuruyorum hiç bişey hissedemiyorum şişliğim hariç doktoruma söyledim çok uzun tarih vermeyin ben korkuyorum bişey olsa nasıl hissetcem die bana en fazla kanaman olur o olmazsa çok şiddetli ağrıların olur bebeğe bişey olsa sessiz olan bebekten korkma dedi tek tesellim bu haftaya cuma bizimde kntrol ama gün geçmioo ...

selam anniş adayları. Bugun karnım agrıyor fena halde.Bebekten mı barsak sorunlarımı bılemedım:26::26:.

İnşallah hayırlı haberler alırız canım, tahmini doğum tarihlerimiz aynı seninle

Kizlaaarrr hayir olsun cok kotu bi ruya gordum. Okuldaydim, bebisim dusmus. Elimde ama. Kurumus bi et parcasi gibi bisi. Onu yemem gerekiyomus. Isira isira yiyorum tovbe estagfirullah. Eve geliyorum. Esim,kayinvalidem,esimin teyzesi varm nasil heyecanlilar bebek olucak diye. Geciyorum odaya hicbisi demeden. Esim geliyo yanima. Ben de anlatiyorum artik cocuk falan yok. Dusurdum diyorum o ara uyandim korku ve endiseyle. Dun bulantilardan bunalip cok aglamistim. Rabb'im ruyama soktu ki halime sukredeyim diye sanirim. Sonra uyumusum tekrar. Az once uyandim. Aldim telefonu elime sirt ustu uzanip gecmis sayfalari okuyorum. Bu arada bagirsaklarim da acayip hareketli. Gluk gluk edip duruyo :) o arada gobek deligimin sol altinda bi atma hissettim. Hemen esimi uyandirdim. O da bakti. Boyle resmen disardan gorunuyo pit pit atiyo :))) cok mutlu oldum :) Rabb'im hepimizin evlatlarini bizlere basgislasin insaallah.. Ama ruya baya korkuttu beni acikcasi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evde şu pastalara filan katılan sodadan var gripte karbonatla boğazı gargara iyi geliyormusya ama bu soda karbonatla aynı şey mi oluyor?

mantıklı :) benimde geçen hafta tavan yapmıştı bulantım bi hafta kadar sonra geçti bi haftadır da kapımı çalmadı ama hala iştahım yok. en azından yemek tırtıklıyorum yetiyo bulantı hissinden iyidir

Günaydın güzellikler 😊😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam anniş adayları. Bugun karnım agrıyor fena halde.Bebekten mı barsak sorunlarımı bılemedım:26::26:.
canım bağırsaktandır dün bana da oldu wc den sonra geçti
canım hayrolsun hormonlardan böyle rüyalar çok görülüyor korkma sakın
Evde şu pastalara filan katılan sodadan var gripte karbonatla boğazı gargara iyi geliyormusya ama bu soda karbonatla aynı şey mi oluyor?
canım üstünde karbonat yazmıyor mu bende öyle yazıyor, yeni doğan bebeklerde pamukçuk olur onu bile karbonatlı suyla sildirir doktorlar, miden bulanmazsa ılık sirkeli suyla gargara yap birde elma kaynat iç öksürüğe çevirmesin

valla canım demir ilacı ve vitamın bünyemi bozdu. Bu arada arkadaşlar doktor bana hamur işini yasakladı zaten vitamin hapları ve demir size kılo aldıracak artık hamur işi yok dedi

canım biooilin içinde petrol katkısı olduğu gibi bişey duymuştum bi araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…