Hayırlı sabahlar güzel anneler ve melekleriben dün gece burun deliğinin yanmasından uyuyamadım çörek otu yağı, kantaron yağı filan sürdüm yanmaya iyi geldi sonra burun deliğinin biri tıkandı uyuyamadım ikisinede pamukla ardıç yağı tıkadım grip malum zor oluyor bu yağlar bebeği etkilemez dimi :-(
Sadece ateşine dikkat et.yüksek olması bebegi etkileyebilir.cok gecmis olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence normal doğum olacağına isaret
canım çok geçmiş olsun korktum okurken,bak sana demiştim çok iş yapıyorsun diye sende ben gibisin bende duramadım yaptım sonuç bir haftadır yatıyorum, yapma canım sakın benimde oğlumda bir şeyim yoktu doğuma on gün kala temizliğimi kendim yapmıştım ama bu farklıSln kizLr nasilsiniz bende hersey normaldi taaki bu zabaha kadar
Resmen adet gormusum gibi kanamam oldu cok korktuk yatak falan batmisti dusunun yani
Dr a gitttik şükürler olsun bebeğim cok iyi
Kese etrafında kanama olmus progestan verdi dr yine bol bol istirahat onerdi
Cinsiyet icinde tam belli olmuyo kiza benziyo dedi
Ama gobek kordonunu falan almis bacaginin arasina aslinda tahmin yapmakta pek doru olmaz bu durumda dedi.haftaya bidaha gitcen kontrole..
Dikkat edin kizlar .Allahcumlemizin bebeklerini korusun.
canım hiiiçç utanma dr onun hormondan olduğunu biliyor doğumdan sonra dökülüyorKizlar göbeğimdeki bu killari ne yapsamda alsam doktora ayip oluyo valla utaniyorum
Forumda erkek diyen tek arkadasim yok. Aslansiniz gaplansiniz siz
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
:)) normal zamanda olurda şimdi aç karnına içsem midem bulanır:) magnezyum düzene soktu beni:)tatlım formülü var onun da sabah uyanır uyanmaz 1lt en azından 0,5lt içersen ve ardından kahvaltı yaparsan yarım saate tuvalete çıkarsın tabi patatesi az tüketmek lazım ama beyaz pirinç için aynı şeyi söyleyemeyeceğim günde 2 kaşık yani 1 porsiyon yendiği takdirde faydasını görürsün yağsız olacak şekilde 1 de taze şeftali öneririm hemen çıkarır büyük tuvalete
inşallah canım dokuz ay sürenlerden olmayalımdaKızlar bugün hepimiz aynı durumdayız anlaşılan bulantı halsizlik tiksinti... Bulantılar bitmeye yakın tavan yaparmış ya 3 aya yaklaşırken belki ondan böyleyizdir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım normal büyüyor bebeğin rahminPeki kasik agriniz varmi bende bugun baya baya var nedenki genisliyormuyum acaba
canım korkma o senin depondan besleniyor ilk üç ay sonrası önemliMerhaba kızlar oruç tutamayanlardnm B'nde cok değişik geldi çocukluğundan beri oruç tutan biri olarak inş kazayla tamamlıcaz oruçlarımızı 3 ayı bitirdim B'nde ama hala mide bulantıları bırakmıo B'ni günde 1-2 mutlaka oluyo korkuyrm bebeğim beslenmzse die günde 1-2 bardak süt içenler var bn hamile kaldğmdan beri agZıma sürmedim bile dua edelim birbirimize kızlar çünkü halimizden kimse anlamıo 😞
inşallah geçer canım 12. haftadan sonraYaa ben cidden sağlıklı günlerimin değerini bilememişim.. Şu bulantıyla kaç haftadır 24 saattir haşır neşir olduğumdan beri ne ne işten ne evden ne sokaktan ne başka bişiyden keyif alamaz oldum.. İşyerinde herkes cuma diye sevinio benim için haftasonu haftaiçi farketmio bile.. Bi bulantım geçse söz evde ne hamarat olcam neler yapcam diyip diyip duruorum.. Sıkıntı basıyo artık ağlıyorum sonra da korkuyorum Allah'ın gücüne gider bişiy olursa bebeğe diye...birisi desin tam 12. Hafta olunca kesin bitcek die inanmak istiyorum...ama arkadaşımın 5. Ay oldu hala tam gaz devam edio...ben de hamileyim die etrafta keyifle dolanmak istiorum ..poffff
öyle canım ikinci trimester balayı oluyor :))canım çok iyi anlıyorum seni ama az kaldı geçecek inşaallah. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin dediğin gibi.. az kaldı iyileşicez ve bomba gibi olcaz inşaallah. ablam 4. ayında ben kendimi hiç hissetmediğim kadar iyi hissediyorum az kaldı sen de böyle olacakasın sabret diyor moral veriyor bana. inşaallah biz de öyle olcaz sabır sabır
canım tutuyor gerçektenSelamlar kızlar. Hamile kaldıktan sonra ilk defa kayın valideme geldim. Yaptığı ilk güzellik kafama tuz atıp neremi kaşıyacağımı izlemek oldu😄 ağzımı kaşımışım ona göre kız torun gelecek. Ultrason da neymiş pehhhh😊😊😊
ne güzel canım az işinde çabuk bitsinKizlar, sukurler olsun Rabb'ime islerimi baya bi kolayladim. Hamilelikte de ev toparlamak cok zormus. Cok temkinli davranmak gerekiyo haliyle. Cok cok az isim kaldi elhamdulillah. Yarin da son rotuslari yapip ankaraya ailelerin yanina gidicez insaallah. Hayirlisiyla ankda yemem icmem de duzelir umarim.
kesinlikle canım dikkat etmek lazım ben ki aman hamilelik hastalık mı diye kızardım ama maalesef her gebelik farklıymışKizlar bir cogumuz artik riskli donememiz bitti kendimizi iyi hissediyoruz diye ise guce gunluk yasama donmeye basladi ama nolur dikkat edin bir kac kanamasi olan arkadas olmus cok uzuldum hepsinr gecmis olsun bizler artik iki kisilik bir hayat yasiyoruz unutmayalim
canım senin elin değil ki niye rezil olasınBugun marketin ortasina kustum yaaa rezil oldum basim dondu midem bulandi gozum karardi.bir kapidan iceri attim kendimi orasi da marketin firini degilmiymis...esim de herkese hamile hamile diyerek ortaligi dagitmamis mi...iyi rezil olduk
canım sen ne hissediyorsan o dur en güzel yöntem annenin hissi, birde pamuk gibi olduysan erkektir kız kızgın eder derlertutturamadın teyzesi.bakalım ama ya eger bana cektıyse sonuna kadar 10 kere karar degıstırır veledım
tabi canım bizi yaratan Rabbim koruyor kuzularımızıBenim.gibi evhamli hamileler bol bol belgesel izleyun orda gördüğüm minicik canlilarin boceklerin bile bir koruyucusu var allah hepsine ayri auri savunma ve saldiri ozellikleri vermis hepsinim rizkini vermis.onlari gorunce bende rahatliyorum benim bebegimi de koruyan bir guc var benum disimda diye.
Cok ilginc bisey gercektrn bebege zarar verecek bisey yedigim zaman aninda geri gonderiyo yada tiksindirip yedirmiyo.
canım inşallah öyledir oğlumdan çok farklı bu gebeliğim iştahım bile gittibenım gectı canım az sabır. Sadece yorgunluk kaldı geriye. Bıraz da kokulara karşı hassasiyet
ohooo bana tuzlar-bıcak makas deneyleri.Valla neler neler
elleme bende kıl falan yok ama şöyle düşün neleri neleri görüyor ve o kıllar doğumdan sonra dökülüyor şimdi alırsan kalıcı olabilir
sabır canım benım . Bazen bitmesine yakın tavan yapıyor bende öyleydım hatırlasana. Sonra bıcak gibi kesildi. Su anda sadece koku hassasiyetım kaldı baya azaldı yanı
amaşn canım benım buyuk gecmiş olsun dikkat etmek lazım.Hepımız rabbime emanetiniz.
Yok canim.bnm anlamadgimda o hani bi agrim sancim yoktu yatarken .sadece dun bu saatksrde uzanirken birden kalktim ve sol kasigima mutis bi sanci girmisti oldugum yerde kaldim.ama oda bi dk flaan surdu dedim birden kalktim ya ondan.iste ogle saatleriydi bi kalktim ortalik batmis sok gecirdim ole korkmusum ki dudagin ucukladi.Allahim kimsehe aci vermesin hele ewlat aciisi.daha dunyaya gelmeden benim canim oldu.herseyim oldu.cok uzuldum sukurrabbime onu bana babagisladi.bazii insanlarda 9 ay boyunca bole kanama olabiliyomus kese etrafinda oluyomus.iste bebehun esinddn dolayi oluyomus.bol bol istirahat dedi.ilac bunun caresi degil bol bol dinllencen dedi.bende sucluyum biraz bu hafta cok yogundum Temizlikti suydu buydu ama tobe sadece bebisim ve kizim ilgi alanim simdi
Canım kesinlikle kızın ve oğluşun var sakın ama sakın sık sık kalkma bakacak biri var mı sana gelse baksa ben öyle toparlandım resmen aşağı inmişti benim minik, seninki erkek bu aradaKizmda bole bisi hic olmadi kanama falan.her hamilelelik farkli .kizimda 5 ay boyunca istifar ettim .bundada ne mide bulantisi ne istifar ne bisi masallah yok ama kanamam oluuyo iste
rüyan hayrolsun canımGünaydın kızlar bugun ruyamda doğum yapcakmısım drumun yanına tek başıma gidiyorum... Dr un hemşire bni doğuma hazırlıo vs sezeryan olcakmıs ama bnm içimde bir korku anlatamam size eşimi arıyorum ulaşamıorum toplantıdaymıs.. Neise dr hadi gel dıo elimden tutuo o esnada aaa bı dk dıo geri donuo raftan Pembe bi oyuncak alıo lazm olcak dıo uyanıorum... Bı uyandım kı sırılaıklam ter...
güzel haberler al inşallah canımgünaydın anneler bugün gideceğim ikili test için dayanamıyorum artık bebeğimi görmek istiyorum
Hayırlı sabahlar güzel anneler ve melekleriben dün gece burun deliğinin yanmasından uyuyamadım çörek otu yağı, kantaron yağı filan sürdüm yanmaya iyi geldi sonra burun deliğinin biri tıkandı uyuyamadım ikisinede pamukla ardıç yağı tıkadım grip malum zor oluyor bu yağlar bebeği etkilemez dimi :-(
Malesef cnm bnmki mecburi sezeryan cleaxene iğne kullanoyorum mecburi yanı😢
Guzel haberlerini bekliyoruz canim. Kavustun bak minigine. Ben haftada bir gidiyorum nerdeyse. Simdi 2 hafta demisti. Tam 10 gunum var daha. Nasil sabrederim bilmem
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Günaydın herkese... Güzel bir gün olsun inşallah... Ben de en son 3 hafta önce gittim doktora, kontrol haftaya ama çok sabırsızım, kötü bir şey olsa belirti verirdi değil mi?
güzel haberler al inşallah canım
Malesef cnm bnmki mecburi sezeryan cleaxene iğne kullanoyorum mecburi yanı😢
Günaydın herkese... Güzel bir gün olsun inşallah... Ben de en son 3 hafta önce gittim doktora, kontrol haftaya ama çok sabırsızım, kötü bir şey olsa belirti verirdi değil mi?
bende çok pimpirikliyim devamlı kuruyorum hiç bişey hissedemiyorum şişliğim hariçdoktoruma söyledim çok uzun tarih vermeyin ben korkuyorum bişey olsa nasıl hissetcem die bana en fazla kanaman olur o olmazsa çok şiddetli ağrıların olur bebeğe bişey olsa sessiz olan bebekten korkma dedi tek tesellim bu haftaya cuma bizimde kntrol ama gün geçmioo ...
İnşallah hayırlı haberler alırız canım, tahmini doğum tarihlerimiz aynı seninle
Kızlar bugün hepimiz aynı durumdayız anlaşılan bulantı halsizlik tiksinti... Bulantılar bitmeye yakın tavan yaparmış ya 3 aya yaklaşırken belki ondan böyleyizdir
canım bağırsaktandır dün bana da oldu wc den sonra geçtiselam anniş adayları. Bugun karnım agrıyor fena halde.Bebekten mı barsak sorunlarımı bılemedım:26::26:.
canım hayrolsun hormonlardan böyle rüyalar çok görülüyor korkma sakınKizlaaarrr hayir olsun cok kotu bi ruya gordum. Okuldaydim, bebisim dusmus. Elimde ama. Kurumus bi et parcasi gibi bisi. Onu yemem gerekiyomus. Isira isira yiyorum tovbe estagfirullah. Eve geliyorum. Esim,kayinvalidem,esimin teyzesi varm nasil heyecanlilar bebek olucak diye. Geciyorum odaya hicbisi demeden. Esim geliyo yanima. Ben de anlatiyorum artik cocuk falan yok. Dusurdum diyorumo ara uyandim korku ve endiseyle. Dun bulantilardan bunalip cok aglamistim. Rabb'im ruyama soktu ki halime sukredeyim diye sanirim. Sonra uyumusum tekrar. Az once uyandim. Aldim telefonu elime sirt ustu uzanip gecmis sayfalari okuyorum. Bu arada bagirsaklarim da acayip hareketli. Gluk gluk edip duruyo :) o arada gobek deligimin sol altinda bi atma hissettim. Hemen esimi uyandirdim. O da bakti. Boyle resmen disardan gorunuyo pit pit atiyo :))) cok mutlu oldum :) Rabb'im hepimizin evlatlarini bizlere basgislasin insaallah.. Ama ruya baya korkuttu beni acikcasi
canım üstünde karbonat yazmıyor mu bende öyle yazıyor, yeni doğan bebeklerde pamukçuk olur onu bile karbonatlı suyla sildirir doktorlar, miden bulanmazsa ılık sirkeli suyla gargara yap birde elma kaynat iç öksürüğe çevirmesinEvde şu pastalara filan katılan sodadan var gripte karbonatla boğazı gargara iyi geliyormusya ama bu soda karbonatla aynı şey mi oluyor?
canım bağırsaktandır dün bana da oldu wc den sonra geçti
canım hayrolsun hormonlardan böyle rüyalar çok görülüyor korkma sakın
canım üstünde karbonat yazmıyor mu bende öyle yazıyor, yeni doğan bebeklerde pamukçuk olur onu bile karbonatlı suyla sildirir doktorlar, miden bulanmazsa ılık sirkeli suyla gargara yap birde elma kaynat iç öksürüğe çevirmesin
sagol canım. Allah hepimizi kazasız kurtarsın inşallah.Oğluş fikrine hemen alıştım ne yanar dönermişim
aynen canım herşerde hayır varmış demek.
tutturamadın teyzesi.bakalım ama ya eger bana cektıyse sonuna kadar 10 kere karar degıstırır veledım
aslan burcuyum oğlan gelıyor dediler. Kv'de de aslan 1 kız 1 oğlu var:26:
coraspırin kan sulandırıcı bazı doktorlar verıyor. bana sordu kullandın mı dedi yok dedim iyi gerek yok fark etmez dedi.Ama risk bittikten sonra dedi.Sende de düşük riski olmustu canım yanlıs hatırlamıyorsam o yüzden kullanma diyorum ben
kıçe geliyor senden de
mınoş resimler. maşşallah
valla canım benımde bulantılar 2 gun once bıttı.akıntı ise canımdan bezdırdı
kayısı ye gün kurusu olanından arkadasından da su iç canım yatmadan once her aksam bunu yap. 1 haftaya düzeliyorsun. Birde hergun wc'de aynı saatte otur canım
amin canımm
valla canım bacaklarınızdan catlak varsa karında çatlayacak bunun otesi yok. cilt tipi ile alakalı birazda ne yaparsak boş gibi.Bende ilk aylarda biooil kullanıcam liarac 6 ayda sonra dusunuyorum
helal olsun sizlere hatunlar. ben normalde de açlıga zor dayanıyorum bu halımle zaten tutamazdım
offf canım ya biraz relax. kendımıze edıyoruz ne edersek. bu bebek bende sınır stres koymadı hıc valla. pamuk gibi yaptı veledim benidikkat bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?