canım biooilin içinde petrol katkısı olduğu gibi bişey duymuştum bi araştır istersen
Kizlaaarrr hayir olsun cok kotu bi ruya gordum. Okuldaydim, bebisim dusmus. Elimde ama. Kurumus bi et parcasi gibi bisi. Onu yemem gerekiyomus. Isira isira yiyorum tovbe estagfirullah. Eve geliyorum. Esim,kayinvalidem,esimin teyzesi varm nasil heyecanlilar bebek olucak diye. Geciyorum odaya hicbisi demeden. Esim geliyo yanima. Ben de anlatiyorum artik cocuk falan yok. Dusurdum diyorumo ara uyandim korku ve endiseyle. Dun bulantilardan bunalip cok aglamistim. Rabb'im ruyama soktu ki halime sukredeyim diye sanirim. Sonra uyumusum tekrar. Az once uyandim. Aldim telefonu elime sirt ustu uzanip gecmis sayfalari okuyorum. Bu arada bagirsaklarim da acayip hareketli. Gluk gluk edip duruyo :) o arada gobek deligimin sol altinda bi atma hissettim. Hemen esimi uyandirdim. O da bakti. Boyle resmen disardan gorunuyo pit pit atiyo :))) cok mutlu oldum :) Rabb'im hepimizin evlatlarini bizlere basgislasin insaallah.. Ama ruya baya korkuttu beni acikcasi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar günaydın. bi kaç sorum olacak sizlere benim 3 ayım bitti bulantılarım vardı ama çıkarma gibi bi sıkıntım yoktu. ama iki gündür berbat durumdayım. bide çok felakat akıntım var. bazen kan die korkuyorum. sizdede böle bi durum varmıı
ayyyy canım ya insan nasılda etkilenir.
çeşmeyi aç ona anlat derler akıp gitsin. pek inanmam ama olsun en azından için rahatlar.
kızlar günaydın. bi kaç sorum olacak sizlere benim 3 ayım bitti bulantılarım vardı ama çıkarma gibi bi sıkıntım yoktu. ama iki gündür berbat durumdayım. bide çok felakat akıntım var. bazen kan die korkuyorum. sizdede böle bi durum varmıı
canım kaç gündür tuzlu su kullanıyorum geçmiyor...burnumu sildikce bazen sol kasığımın orası acıyor...hapşurunca sağ kasıkta batma oluyor bazen...üşüttüm galiba bencanım öyle şeyler kullanma ne olur ne olmaz, tuzlu suyla temizle burnunu şıp diye keser, ağzınıda karbonatlı suyla gargara yap
Canim kalktigimda pit pit atisi hissetmeseydim cok daha fazla etkilenirdim. Ama gobek deligimin altinda hissettigim hatta gordugum o atma korkularimi aldi gitti benden :))
Canim benim akintim hamile olmadan oncekine gore daha cok. Ama bu normal diye biliyorum. Felaket diyosan eger sen belki idrar yoku iltihabi, mantar veya rahim agzinda yara olabilir belki. Doktoruna bi sor istersen bu durumu. Belki test falan bisiler yapar. Ben de 11.haftanin icindeyim. Bulantilarim devam ediyor tam gaz. Hatta kusmam yoktu ama iki gundur kusmaya da basladim.
aynen canım bende de akıntılar fena. Sende de karın burması gibi bir sıkıntı varmı??.Satlarımız aynı diye soruyorum.bebiş son gaz büyüyor sanırım
çok şükür . kaç haftalıksın. ya ben niye bir şey hissetmiyorum :44:
karın burması dediğin nasıl bişeyki cnm
canım benım doktor ilk gebelikte hissedemezsiniz kesinlikle dedi. em asağı 15. hafta ama normalı 18. hafta dedi. O yüzden takmıyorum cok kafama sende takma. ilk bebişlerde normal
ya böyle hafif kasık batması var. burma da hani ishal olursunda yada ishal olacak gibi...Garip birsey.. sanırım demir hapı yüzünden
iyi iyi ozaman. bazen gaz pıt pıt yapıyo karnımda aha diyorum kımıldadı ama bakıyom yok gazcıklarmış
birde benim karnım ve kalçam çok geniş sanırım geç hissederim. daha karnım bile dümdüz
Kizlaaaarrr az önce kontrolden geldim gördum bebisimi.. kipir kioir di yavrum kalp atislarinida duyduk.. oyle guzel bi ses yoktur bu dunyada Rabbime sükürler olsun.. cok korkuyordum :) gelisimi olmasi gerektigi gibi burasi başı elleri ayaklari dedi:) kilo vermisim vitamin ve bulanti hapi verdi . 20 gun sonra gel ikili test yapalim dedi. 9 haftalik gosteriyor benim bilgisayarda ultrasondada 9 hafta tam gunu gunune gelisiyor dedi. Benim hesabima göre 9+5 aslinda ama seslenmedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?