2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
cnm 16 haftada belli oluyormuş cinsiyet :) biraz daha beklemen gerekebilir. İnş iyi çıkar sonuçların

günaydın birazcıkta doktoruna bağlı canım. bazısı söylüyor bazısı garanti olsun diye zamanı gelmeden bişe demiyor. benimki 1 ay sonra söylerim dedi sinir ediyor beni.
testlerin de temiz çıkar inşallah. korkma inşallah

aynen kızlar. en net 16-20 haftada öğrenebiliyoruz cinsiyeti. Doktor erkeğe benziyor dedi.Tabi belli olmaz klitoriste olabilirmiş. Testisler inmeden birsey diemiyorlar.

yarında benim kontrolüm var dr. özel değil cinsiyet söylemez herhalde 13. haftadayız ya daha...inşALLAH hayırlı haberlerle döneriz...Amin

Cnm iğne dozasına gore bn hetgun vuruluom haftada bır vurulanlar ewet ama bn hergun vuruldgumdan embolı riski var o riske kndı ı sokamamm norml yapcm dıee

Canım ben de her günvuruluyorum ve normal doğum istiyorum mesela. Tabi zaman ne gösterir bilinmez ama bu zorunluluk değil. Sen ve doktorun nasıl karar verdiyseniz içine ne siniyorsa onu yapacaksın tabi ama aklında normal doğum varsa hemen eleme çünkü imkansız bir şey değil. Gayet normal doğuruyorlar iğne kullananlar da...

Hiç sinirlenme bebekte sinirli olur bak:):) iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim hepimizin bebeğiiiiiiiiiii mutlu sağlıklı bebekler olsunnnn

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla diğer doğum yapanların dozunu faktorunu bilemem bnmkı her bkımdan riskli bn bunu biliorum sadece yinede saol bn sezeryan yapcm...

çok şükür . kaç haftalıksın. ya ben niye bir şey hissetmiyorum :44:
cnm bende 10+2yim ve mide bulantısı yok sinir stres yok kasıklarımda batma yok böyle olunca da hamile olduğumu unutup bazı hareketlerime dikkat etmeyebiliyorum malesef. hatta çevremdekiler sen hamile olduğuna eminmisin diyolar
benim dr.da gıcık 16tan önce söylemiyomuş. çatlıcam meraktan. 12-13. hafta olsun artık gezerim hastane hastane söyleyeni bulana kadar

Ben 11.haftadayim az once yine çıkardım .hergun zor tutuyorum kendimi bazen gunde 2 defa oluyor. Allahim insallah benim de gecerrrr.ne zaman gecti senin canim 12.haftada mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güzel anneler günaydın herkese iyi haftalar diliyorum:) Mide bulantılarımız az, neşemiz bol olması dileğiyle herkese kucak dolusu sevgiler

halsizlik var bende onun haricinde ben de anlamıyorum. birde bir kaç gündür belim ayrılıyor gibi sol bacağım uyuşuyor.
doktorlar garantiye alıyorlar kendilerini sonra değişiklik oluyor gerçektende. pipiyi görmeden erkek demiyorlar

Bugün benimde belim regl ağrısı gibi tıpkı ağrıyor insan ister istemez korkuyor ya

çok teşekkür ederim kızlar
doktor dinleneceksin bol bol dedi bende ağır iş yapmıcam sadece zannettim .
sizin de dediğiniz gibi yatarım cumaya kontrole kadar bol bol

Bugün benimde belim regl ağrısı gibi tıpkı ağrıyor insan ister istemez korkuyor ya

yok öyle ağrı deil benimki. bel fıtığı tarzı ağrıyor hatta bacağıma vuruyor.
ama adet dönemlerine yakın ağrı olurmuş benim geçen ayda olmuştu. seninde o yüzdendir belki

herkese günaydın. Allaha şükür kanamam geçti kendimide iyi hissediyorum herkese teşekkür ederim desteğiniz için. kızlar sizde kendinizi hiç yormayın bende o gün çok yorulmuştum çarşıda dolaşmıştım işlerim vardı birde üstüne güneş ertesi sabah uyandığımda çok kötüydüm. sizlere ders olsun benim durumum hiç üzmeyin kendinizi doktorum kesinlikle üzüntü stres yok dedi. hayırlısıyla 20. haftaya bi gelsek hepimiz ondan sonra artık biraz daha rahat oluruz herhlade

Günaydın kızlarrr

işyerinde oruç zorlayacak gibi evde rahattı da

canım neden oruç tutuyorsun kışın olsa neyse ama vücudunu 17 saat susuz bırakman bence sakıncalı olabilir doktoruna danıştınmı benim doktorum kesinlikle olmaz dedi. hem bize günah değil seneye istediğin zamanda tutarsın borcunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…