Canım o iğneyi kullananlar normal doğu yapabiliyor araştırabilirsin istersen
Kızlar günaydınnnnnnnnnnn bugün tam 12 haftayımmmm 12+2 de sizce cinsiyeti öğrenebilirmiyim Çarşamba gidicem ikili testte yaptırıcam nolur dua edin bişey çıkmasın çok merak ediyorum cinsiyetini ya
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar günaydınnnnnnnnnnn bugün tam 12 haftayımmmm 12+2 de sizce cinsiyeti öğrenebilirmiyim Çarşamba gidicem ikili testte yaptırıcam nolur dua edin bişey çıkmasın çok merak ediyorum cinsiyetini ya
cnm 16 haftada belli oluyormuş cinsiyet :) biraz daha beklemen gerekebilir. İnş iyi çıkar sonuçların
Cnm iğne dozasına gore bn hetgun vuruluom haftada bır vurulanlar ewet ama bn hergun vuruldgumdan embolı riski var o riske kndı ı sokamamm norml yapcm dıee
günaydınbirazcıkta doktoruna bağlı canım. bazısı söylüyor bazısı garanti olsun diye zamanı gelmeden bişe demiyor. benimki 1 ay sonra söylerim dedi sinir ediyor beni.
testlerin de temiz çıkar inşallah. korkma inşallah
Canım ben de her günvuruluyorum ve normal doğum istiyorum mesela. Tabi zaman ne gösterir bilinmez ama bu zorunluluk değil. Sen ve doktorun nasıl karar verdiyseniz içine ne siniyorsa onu yapacaksın tabi ama aklında normal doğum varsa hemen eleme çünkü imkansız bir şey değil. Gayet normal doğuruyorlar iğne kullananlar da...
cnm bende 10+2yim ve mide bulantısı yok sinir stres yok kasıklarımda batma yok böyle olunca da hamile olduğumu unutup bazı hareketlerime dikkat etmeyebiliyorum malesef. hatta çevremdekiler sen hamile olduğuna eminmisin diyolarçok şükür . kaç haftalıksın. ya ben niye bir şey hissetmiyorum :44:
benim dr.da gıcık 16tan önce söylemiyomuş. çatlıcam meraktan. 12-13. hafta olsun artık gezerim hastane hastane söyleyeni bulana kadargünaydınbirazcıkta doktoruna bağlı canım. bazısı söylüyor bazısı garanti olsun diye zamanı gelmeden bişe demiyor. benimki 1 ay sonra söylerim dedi sinir ediyor beni.
testlerin de temiz çıkar inşallah. korkma inşallah
mantıklı :) benimde geçen hafta tavan yapmıştı bulantım bi hafta kadar sonra geçti bi haftadır da kapımı çalmadı ama hala iştahım yok. en azından yemek tırtıklıyorum yetiyo bulantı hissinden iyidir
Ben 11.haftadayim az once yine çıkardım .hergun zor tutuyorum kendimi bazen gunde 2 defa oluyor. Allahim insallah benim de gecerrrr.ne zaman gecti senin canim 12.haftada mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm bende 10+2yim ve mide bulantısı yok sinir stres yok kasıklarımda batma yok böyle olunca da hamile olduğumu unutup bazı hareketlerime dikkat etmeyebiliyorum malesef. hatta çevremdekiler sen hamile olduğuna eminmisin diyolar
benim dr.da gıcık 16tan önce söylemiyomuş. çatlıcam meraktan. 12-13. hafta olsun artık gezerim hastane hastane söyleyeni bulana kadar
halsizlik var bende onun haricinde ben de anlamıyorum. birde bir kaç gündür belim ayrılıyor gibi sol bacağım uyuşuyor.
doktorlar garantiye alıyorlar kendilerini sonra değişiklik oluyor gerçektende. pipiyi görmeden erkek demiyorlar
dol dol dinleneceksin canım lütfen. ev işi beklesin hatta koksun ev boşver..Dınlenmeden düzelmıyor çunkü.
yok canım birşey olmaz. Benım doktorda ultrasonda baya bastırdı karnıma birsey olmaz degıl mı dedim. Yok korkma hiç birsey olmaz dedi
çok sukur hamarat, anlayışlı eşlerimiz var.Bende o konuda çok şanslıyım. Bugun ütülerin varmı yarına dediöm. Yok düz ütü ben yaparım dedi. Ayy dedim o kadar da sıradan bir şekilde söyluyor ki... Sankı kadın o erkek benım
Allahım sabır versin,dayanma gücü versin. hayırlı zamanda yeniden nasip etsin
ben en başta yakaladım canım cok sukur.4. haftada kahverengı pembe karışıklı 6. haftadan sonrada olmadı birdahaiğne cok etkılı canım progestanı vajınal alıarsan daha etkılı oluyor
ehhh bazen akıllanmaları zaman alıyor ama sonunda jeton dusuyor
aynen canım kesinlikle su en buyuk cozum
canım üzülme hiç bir şey olmaz bebeğine ablam kilo verdiği gibi hiçde almadı hamileliğinde maşallah kızı tosuncuk oldu:)
Canım Rabbim şifa versin iyi bilirim gurbette hamileliği ilkinde öyleydim şimdi rabbim lütfetti bakanım yardım edenim var inşallah sende toparlanırsın
hayırlı olsun
canım bende seni kilolu sandım fıstık gibisin ve senin ki kızbelirtiler ve göbekten dedim:) gerçi göbek için erken ama epey yayvan duruyor:)
canım geçmiş olsun hiç iş yapma özellikle ilk üç gün ben hala yatıyorum pazartesiden beri biraz kalkıp dolaşsam ağrım oluyor
evet çok üzücübaşladılar yine ormanları yakmaya
Canım Rabbim güç kuvvet versin
:)) sağlıklı olsunda canım görüceksin elbet beklemek zor ama:)
canım korkma bir şey olsa leken gelirdi
canım bilgi için çok sağol maalesef oğlumda kullandım ve çok üzgünümbunu böyle yapanlara hakkımı helal etmiyorum
Rabbim güç kuvvet versin canım
çok üzüldüm Rabbim sabır versin((
canım benim gibi olmuşsun benden pembe leke geldi daha önce düşüğüm olduğu için hemen gittik ihmal etmedim iyi ki de etmemişim bebek aşağı inmişti, ertesi gün sabah yine geldi peçeteye silince çok değil, aynı ilacı vermiş haftada bir iğne vurunursun, sürekli yat ama sürekli sadece wc ye kalk bende işe yaradı öyle dinlenmek
canım çok zor tutma diyemem sana kalmış bende çok üzülüyorum ama mümkün değil bir saat aç kalsam baygınlık geliyor hamileyken
ayy ne güzel kırma yazık bak gönlünü almış:)
Canım ciddi kabızlk sorunu olana su fayda etmiyor maalesef ben normalde hep çok içerim ama senin dediğin patatesi pilavı sürekli yesem bir hafta kabız olurum yapı meselesi, doğumdan sonra 4 litre su içiyordum emzirdiğim için ona rağmen çok ciddi kabızlık yaşadım ömrümce unutmam iki hafta ne çektiğimiama tabi ki su her anlamda önemli ilk başta içemedim bulantıdan şimdi zorluyorum iki litre içiyorum
canım sadece yat tuvalete kalkarsın bırak ev işleri ve yemek kalsın bebeğinden daha önemli değildir çünkü benim de ufak bi kanamam olmuştu ama kese etrafında kanlanma yoktu ona rağmen tuvalet harici kalkmamaı istemişti doktor
Ben baya büyük bi kanama atlattım canım sadece yatıcaksın tuvalete kalk sadece ayağının altına yastık koy ilaçlarını iç ve yat yapcak başka hiçbişey yok canm umarım en kısa sürede atlatırsın benim kanama alanım kapandı ama hala yatıştayım doktor tedbir amaçlı evden çıkartmıyo iş yaptırmıyo
Bugün benimde belim regl ağrısı gibi tıpkı ağrıyorinsan ister istemez korkuyor ya
Günaydın kızlarrr
işyerinde oruç zorlayacak gibi evde rahattı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?