aynen canım bende de akıntılar fena. Sende de karın burması gibi bir sıkıntı varmı??.Satlarımız aynı diye soruyorum.bebiş son gaz büyüyor sanırım
Cnm ztn iltihap vardı ilaç verdi iki kere sonra tahlil yaptı gecmiş dedi anlamadım gitti vitamin hapından sonra çoğaldı sanki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok şükür . kaç haftalıksın. ya ben niye bir şey hissetmiyorum :44:
Kizlaaaarrr az önce kontrolden geldim gördum bebisimi.. kipir kioir di yavrum kalp atislarinida duyduk.. oyle guzel bi ses yoktur bu dunyada Rabbime sükürler olsun.. cok korkuyordum :) gelisimi olmasi gerektigi gibi burasi başı elleri ayaklari dedi:) kilo vermisim vitamin ve bulanti hapi verdi . 20 gun sonra gel ikili test yapalim dedi. 9 haftalik gosteriyor benim bilgisayarda ultrasondada 9 hafta tam gunu gunune gelisiyor dedi. Benim hesabima göre 9+5 aslinda ama seslenmedim :)
Kızlar günaydınnnnnnnnnnn bugün tam 12 haftayımmmm 12+2 de sizce cinsiyeti öğrenebilirmiyim Çarşamba gidicem ikili testte yaptırıcam nolur dua edin bişey çıkmasın çok merak ediyorum cinsiyetini ya
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende çok pimpirikliyim devamlı kuruyorum hiç bişey hissedemiyorum şişliğim hariçdoktoruma söyledim çok uzun tarih vermeyin ben korkuyorum bişey olsa nasıl hissetcem die bana en fazla kanaman olur o olmazsa çok şiddetli ağrıların olur bebeğe bişey olsa sessiz olan bebekten korkma dedi tek tesellim bu haftaya cuma bizimde kntrol ama gün geçmioo ...
Ne zaman hissetmeye başlayacağız ki ben hiçbişey hissetmiyorum hala
bende hissetmiyorum birazda göbekliydim ben onun etkisi var sanırım bn hissetmeyi bırak görmek istiyorum devamlı....
canım neden oruç tutuyorsun kışın olsa neyse ama vücudunu 17 saat susuz bırakman bence sakıncalı olabilir doktoruna danıştınmı benim doktorum kesinlikle olmaz dedi. hem bize günah değil seneye istediğin zamanda tutarsın borcunu
kızlar bişi soracağım bizim iş yerinde yemekhane açık oluyor ramazanda da öğlen yemeklerine gitsem mi diyorum her gün sandviç yemekle bebeği besleyemem ki e evden yemek getirsem de soğuk soğuk yiyemem sizce gideyim migidersem herkes öğrenecek daha çok küçük kuzum nazar değer mi
Cnm elbette gideceksin buyuklerimiz 3 aya kadar soylenmez diyor. 3 aydan sonra herkes ogrensede allaha emanet onlar korkma bebeginin besine en cok ihtiyaci oldugu bir donemdesin cocugunmu onemli elalemmikızlar bişi soracağım bizim iş yerinde yemekhane açık oluyor ramazanda da öğlen yemeklerine gitsem mi diyorum her gün sandviç yemekle bebeği besleyemem ki e evden yemek getirsem de soğuk soğuk yiyemem sizce gideyim migidersem herkes öğrenecek daha çok küçük kuzum nazar değer mi
hadi ya.. o zaman baden yağı yada bebe yagı kullanırım. Her türlü çatlayacak biliyorum
ne olacak canım git tabi bi sıcak çorba içersin bende gidip ismimi yazdıracam tutamadığım günler için
badem yağı da kıllanma yapıyomuş canım bende kullancaktım vazgeçtim bebe yağı aldım dün onu kullancam 4 aylık olunca da lierac a başlıcam. doktorum ne kadar erken başlasan nemlendirmeye o kadar iyi dedi. bide kaşınma hissi olunca tırnaklarla kaşımamak gerekiyomuş elimizin içiyle ovarak kaşımak gerekiyomuş
eve ultrason aleti verelim deseler yok demeyiz
Cnm elbette gideceksin buyuklerimiz 3 aya kadar soylenmez diyor. 3 aydan sonra herkes ogrensede allaha emanet onlar korkma bebeginin besine en cok ihtiyaci oldugu bir donemdesin cocugunmu onemli elalemmi
sağol canım ister istemez kararsız kaldım bizim burada dedikodu çabuk yayılır
bende oruç tutmayı çok istedim ama sabah kalkar kalmaz çıkardığım için başlayamadım bile
kendimi kötü hissediyorum tutamıyorum diye bu gün bi cesaret gitsem alışırım heralde
ben kalp dinleme cihazı aldım daha gelmedi:) piskopata bağladım bide bizim tedavi ile oldu çok heycanlıyız:)
ben kalp dinleme cihazı aldım daha gelmedi:) piskopata bağladım bide bizim tedavi ile oldu çok heycanlıyız:)
Kızlar günaydınnnnnnnnnnn bugün tam 12 haftayımmmm 12+2 de sizce cinsiyeti öğrenebilirmiyim Çarşamba gidicem ikili testte yaptırıcam nolur dua edin bişey çıkmasın çok merak ediyorum cinsiyetini ya
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bişi soracağım bizim iş yerinde yemekhane açık oluyor ramazanda da öğlen yemeklerine gitsem mi diyorum her gün sandviç yemekle bebeği besleyemem ki e evden yemek getirsem de soğuk soğuk yiyemem sizce gideyim migidersem herkes öğrenecek daha çok küçük kuzum nazar değer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?