2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aynen canım bende de akıntılar fena. Sende de karın burması gibi bir sıkıntı varmı??.Satlarımız aynı diye soruyorum.bebiş son gaz büyüyor sanırım

Canim benim de karnim cok buruluyordu. Kramp gibi, ishal agrisi gibi degisikti. Ama baya azaldi burulmalar. Bak sen sorunca farkettim. Su an 10+4teyim ben.

Cnm ztn iltihap vardı ilaç verdi iki kere sonra tahlil yaptı gecmiş dedi anlamadım gitti vitamin hapından sonra çoğaldı sanki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ilacin yan etkilerine bi bak istersen. Belki yaziyodur oyle bi yan etki.

çok şükür . kaç haftalıksın. ya ben niye bir şey hissetmiyorum :44:

10+4 teyim canim. Zayif bayanlar 12. Haftaya dogru hissetmeye baslayabiliyormu.

Gozun aydin tatlim. Ne mutlu sana. Allah saglicakla kucagina almayi da nasip etsin.

Canim burdaki bayanlardan bi cogu ikili testte cinsiyet de ogrendiler. Doktorun soylerse ogrenirsin insaallah :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne zaman hissetmeye başlayacağız ki ben hiçbişey hissetmiyorum hala

2 gün tuttum kendimi kötü hissetmedim hatta normal insanlardan daha az tepki verdim hepsini tutmayacam ara verip tutacam 10 gün sonra 2li taramaya gidecem bi sorun yoksa devam ederim

kızlar bişi soracağım bizim iş yerinde yemekhane açık oluyor ramazanda da öğlen yemeklerine gitsem mi diyorum her gün sandviç yemekle bebeği besleyemem ki e evden yemek getirsem de soğuk soğuk yiyemem sizce gideyim mi gidersem herkes öğrenecek daha çok küçük kuzum nazar değer mi

Gunaydun kizlar bende persembe 2 li taramam var 13 . haftamizda dolucak ogun nasipse belki cinsiyette belli olur.

ne olacak canım git tabi bi sıcak çorba içersin bende gidip ismimi yazdıracam tutamadığım günler için

Cnm elbette gideceksin buyuklerimiz 3 aya kadar soylenmez diyor. 3 aydan sonra herkes ogrensede allaha emanet onlar korkma bebeginin besine en cok ihtiyaci oldugu bir donemdesin cocugunmu onemli elalemmi

hadi ya.. o zaman baden yağı yada bebe yagı kullanırım. Her türlü çatlayacak biliyorum

badem yağı da kıllanma yapıyomuş canım bende kullancaktım vazgeçtim bebe yağı aldım dün onu kullancam 4 aylık olunca da lierac a başlıcam. doktorum ne kadar erken başlasan nemlendirmeye o kadar iyi dedi. bide kaşınma hissi olunca tırnaklarla kaşımamak gerekiyomuş elimizin içiyle ovarak kaşımak gerekiyomuş

ne olacak canım git tabi bi sıcak çorba içersin bende gidip ismimi yazdıracam tutamadığım günler için

sağol canım ister istemez kararsız kaldım bizim burada dedikodu çabuk yayılır
bende oruç tutmayı çok istedim ama sabah kalkar kalmaz çıkardığım için başlayamadım bile
kendimi kötü hissediyorum tutamıyorum diye bu gün bi cesaret gitsem alışırım heralde

o zaman bugun bebe yağı alayım. Bende kıllanma olmaz. Tüysüzüm ben..
Tüysüzüm ama cok pis çatlarım

Cnm elbette gideceksin buyuklerimiz 3 aya kadar soylenmez diyor. 3 aydan sonra herkes ogrensede allaha emanet onlar korkma bebeginin besine en cok ihtiyaci oldugu bir donemdesin cocugunmu onemli elalemmi

sende haklısın canım gidip doyuruyum karnımı güzelce daha sonrasında ki bulantıyla uğraşacam zaten

çıkaranlar tutamaz zaten

ben kalp dinleme cihazı aldım daha gelmedi:) piskopata bağladım bide bizim tedavi ile oldu çok heycanlıyız:)

Canım bir arkadaşımız paylaşmıştı doktoru önermemiş o cihazı. Biz bebeğin belli noktasına ısı gönderiyoruz, o cihazlar her yerine gönderiyor demiş. Çok sık kullanma bari.

kızlar çok şükür doktordan yeni geldim herşey yolunda bebişimin elleri ayakkalrı oynuyordu ense kalınlığı ölçümü yapıldı 1 mm çıktı şükürler olsun
12+2 görünüyoruz kalbimiz 171 atıyor dopler ile dinledi doktor sorun yokmuş kalp atışımızda da
iyice baktı bir anomali varmı diye şükür iyi görünüyor dedi
bol bol bilgi verdi ikili test hakkında hatta 2000 tl den fazla ya mal olan yurdışına gönerdilen kromozom testi varmış odan da bahsetti ama genel prosedur bu dedi
veeee kıza benziyor ama daha belli değil dedisanırım cinsiyet cuma sonuçları almaya gittiğimde belli olurmş
böyle işte 800 gr eksik çıktım 1 ay önceki kiloma göre
ilaç olarak da feramat ve elevit verdi
bende dedim elevit hakkında iyi şeyler duymadım domuz jelatini varmış dedim evet vardomuz jelatini ama domuz içermiyor gibi bir şey söyledi en iyisi bu dedi hatta ben olsam içerdim dedi bende dedim insan tiksiniyor tamam değiştirelim dedidecavit yazdı

Cnm öyle düsünme miniklerimiz Allaha emanet. Sen felak nas oku üfle karnına bişi olmaz inş. bizim sülale işyerindekiler herkes 4+6 da öğrenmişlerdi. nasılsa öğrencekler zaten bişi olmaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…