2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Oyle cihaz mi vaaar :) nerden aldin canim

Kızlar bakın bende çok paniğim ama kesinlikle almam o cihazdan düşünmedim de değil ama almam doktor bile her zaman dinletmem kalp atışını zararlı dedi sağlık ocağına sordum geçen gün oda her zaman olmaz 4 aydan sonra ayda bir gel dinletirim anca dedi bu kadar doktorun bir bildigi vardır elbet o yüzden aldiysan da sabret sürekli yapma bebisin zarar gormesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gozun aydin canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etain insallah.
Bende bugun gittim 9+5iz ama ense kalinligina falan bakmadi kalp atisini dinledik normal hersey 20 gun sonra gel ikili test yapalim dedi ayriyetten bilgi falan vermedi. Kucuk oldugu icin mi bakmadi ki

canım ben bu hafta gidicem perşembe benim doktor söylerse sende gidersin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

en son 10+4 te çok kötüydüm o gün bugündür çok iyiyim çok şükür son zamanlar artık bende çıkarıyodum yada sürekli öğürüyodum midem ağzımda gibiydim her bulantıda tansiyonum çok düşüyodu. o gün doktora gittik bebeği gördüm moral oldu heralde bide folik asidi bıraktım ama ondan mı bilmem geçti vitaminle demir de bulantı yapmadı bende inşallah senin de geçer en kısa zamanda

gözün aydın canım :)

o zaman bugun bebe yağı alayım. Bende kıllanma olmaz. Tüysüzüm ben..
Tüysüzüm ama cok pis çatlarım

bende yumak değilim ama yine de vardır biraz :) bebe yağı aldım bende daha başlayamadım bakalım bugün denicem bi ::)

senin de gözün aydın canım :) bebekleri görmek nasıl iyi geliyor insana parmak kadar şeyler nasıl da sevdiriyo kendini

Bunu paylaşman güzel olmuş canım. Bende de bazen acaba kalbi atıyor mu endişesi oluyor. Kendimi ve bebeğimi strese sokuyorum istemeden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım 11. hafta dolmadan ölçmüyolar ense kalınlığını bende geçen hafta 10+4 te gittim daha çok erken haftaya gel ölçelim dedi 11+6 da gidicez

Canım bir arkadaşımız paylaşmıştı doktoru önermemiş o cihazı. Biz bebeğin belli noktasına ısı gönderiyoruz, o cihazlar her yerine gönderiyor demiş. Çok sık kullanma bari.

teşekkür ederim bilgi verdiğin içinnn çok hevesle almıştım sağlık olsun bunun üstüne kullanamam sanırım:)

amin canım hepimiz inşallah ikili test ve ense kalınlığı 11. haftave 14. hafta arası yapılıyor canım daha erken olduğu için bakmamış doktor
ne güzel fındıklarımız sağlıkla büyüsün inşallah

senin de gözün aydın canım :) bebekleri görmek nasıl iyi geliyor insana parmak kadar şeyler nasıl da sevdiriyo kendini

saol canım çoook saol ultrason yatağına yatınca kalbim kü tküt atıyor bir görsen çook heyacanlanıyorum görecem diye rabbime emanet yavrularımız

çok sukur canım gozun aydın.Rabbım sonuna kadar güzel yazılar yazsın

ya kızlar moralim cok bozuldu 2 gundur evde olunca ramazanın önemini tam anlayamamiştim.Bugun işe geldim eee malum öğlen saati yemek saati.Dışarı bir çıktım tek başıma oturdum birseyler yedim. Ama sanırsın dünyanın en büyük günahını işliyorum

aynı dert bende de var canım üstüne bide bi çok yer kapalı telefonla istedim isterken utandım ilk defa oruç tutmuyorum kendimi bi garip hissediyorum

aynı dert bende de var canım üstüne bide bi çok yer kapalı telefonla istedim isterken utandım ilk defa oruç tutmuyorum kendimi bi garip hissediyorum

burdada oyle canım çalıstıgım yer şehrin göbeği ama dairede zaten yiyemem herkes niyetli offf..Zor olacak valla. Evden getirsem dairede herkes bu sıcakta nereye gıtsınler

burdada oyle canım çalıstıgım yer şehrin göbeği ama dairede zaten yiyemem herkes niyetli offf..Zor olacak valla. Evden getirsem dairede herkes bu sıcakta nereye gıtsınler
burda bi arkadaş daha hamile en kötü onun odasında takılırız biz ama bugün yok tek başıma çok zorlandım gerçekten o olsa nispeten daha rahat olurdum

burda bi arkadaş daha hamile en kötü onun odasında takılırız biz ama bugün yok tek başıma çok zorlandım gerçekten o olsa nispeten daha rahat olurdum

cok sanslısın ben tek bayanım.. Bırak hamile bayan bulmayı bayan yok

canım az önce bende yemekhaneden geldim böyle bi tuhaf oldum kafamı tepsiden kaldıramadım ben çıkarken bi baktım bizim bayanların çoğu giriyor yemeğe demek ki onlarında var bi sebepleri dedim azcık rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…