Oyle cihaz mi vaaar :) nerden aldin canim
kızlar çok şükür doktordan yeni geldimherşey yolunda bebişimin elleri ayakkalrı oynuyordu ense kalınlığı ölçümü yapıldı 1 mm çıktı şükürler olsun
12+2 görünüyoruz kalbimiz 171 atıyordopler ile dinledi doktor sorun yokmuş kalp atışımızda da
iyice baktı bir anomali varmı diye şükür iyi görünüyor dedi
bol bol bilgi verdi ikili test hakkında hatta 2000 tl den fazla ya mal olan yurdışına gönerdilen kromozom testi varmış odan da bahsetti ama genel prosedur bu dedi
veeee kıza benziyor ama daha belli değil dedisanırım cinsiyet cuma sonuçları almaya gittiğimde belli olurmş
böyle işte 800 gr eksik çıktım 1 ay önceki kiloma göre
ilaç olarak da feramat ve elevit verdi
bende dedim elevit hakkında iyi şeyler duymadım domuz jelatini varmış dedim evet vardomuz jelatini ama domuz içermiyor gibi bir şey söyledi en iyisi bu dedi hatta ben olsam içerdim dedibende dedim insan tiksiniyor tamam değiştirelim dedi decavit yazdı
cnm bende 10+2yim ve mide bulantısı yok sinir stres yok kasıklarımda batma yok böyle olunca da hamile olduğumu unutup bazı hareketlerime dikkat etmeyebiliyorum malesef. hatta çevremdekiler sen hamile olduğuna eminmisin diyolar
benim dr.da gıcık 16tan önce söylemiyomuş. çatlıcam meraktan. 12-13. hafta olsun artık gezerim hastane hastane söyleyeni bulana kadar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlaaaarrr az önce kontrolden geldim gördum bebisimi.. kipir kioir di yavrum kalp atislarinida duyduk.. oyle guzel bi ses yoktur bu dunyada Rabbime sükürler olsun.. cok korkuyordum :) gelisimi olmasi gerektigi gibi burasi başı elleri ayaklari dedi:) kilo vermisim vitamin ve bulanti hapi verdi . 20 gun sonra gel ikili test yapalim dedi. 9 haftalik gosteriyor benim bilgisayarda ultrasondada 9 hafta tam gunu gunune gelisiyor dedi. Benim hesabima göre 9+5 aslinda ama seslenmedim :)
o zaman bugun bebe yağı alayım. Bende kıllanma olmaz. Tüysüzüm ben..
Tüysüzüm ama cok pis çatlarım
kızlar çok şükür doktordan yeni geldimherşey yolunda bebişimin elleri ayakkalrı oynuyordu ense kalınlığı ölçümü yapıldı 1 mm çıktı şükürler olsun
12+2 görünüyoruz kalbimiz 171 atıyordopler ile dinledi doktor sorun yokmuş kalp atışımızda da
bol bol bilgi verdi ikili test hakkında hatta 2000 tl den fazla ya mal olan yurdışına gönerdilen kromozom testi varmış odan da bahsetti ama genel prosedur bu dedi
veeee kıza benziyor ama daha belli değil dedisanırım cinsiyet cuma sonuçları almaya gittiğimde belli olurmş
bende dedim elevit hakkında iyi şeyler duymadım domuz jelatini varmış dedim evet vardomuz jelatini ama domuz içermiyor gibi bir şey söyledi en iyisi bu dedi hatta ben olsam içerdim dedibende dedim insan tiksiniyor tamam değiştirelim dedi decavit yazdı
bende çok pimpirikliyim devamlı kuruyorum hiç bişey hissedemiyorum şişliğim hariçdoktoruma söyledim çok uzun tarih vermeyin ben korkuyorum bişey olsa nasıl hissetcem die bana en fazla kanaman olur o olmazsa çok şiddetli ağrıların olur bebeğe bişey olsa sessiz olan bebekten korkma dedi tek tesellim bu haftaya cuma bizimde kntrol ama gün geçmioo ...
Gozun aydin canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etain insallah.
Bende bugun gittim 9+5iz ama ense kalinligina falan bakmadi kalp atisini dinledik normal hersey 20 gun sonra gel ikili test yapalim dedi ayriyetten bilgi falan vermedi. Kucuk oldugu icin mi bakmadi ki
Canım bir arkadaşımız paylaşmıştı doktoru önermemiş o cihazı. Biz bebeğin belli noktasına ısı gönderiyoruz, o cihazlar her yerine gönderiyor demiş. Çok sık kullanma bari.
Oyle cihaz mi vaaar :) nerden aldin canim
Gozun aydin canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etain insallah.
Bende bugun gittim 9+5iz ama ense kalinligina falan bakmadi kalp atisini dinledik normal hersey 20 gun sonra gel ikili test yapalim dedi ayriyetten bilgi falan vermedi. Kucuk oldugu icin mi bakmadi ki
senin de gözün aydın canım :) bebekleri görmek nasıl iyi geliyor insana parmak kadar şeyler nasıl da sevdiriyo kendini
ya kızlar moralim cok bozuldu 2 gundur evde olunca ramazanın önemini tam anlayamamiştim.Bugun işe geldim eee malum öğlen saati yemek saati.Dışarı bir çıktım tek başıma oturdum birseyler yedim. Ama sanırsın dünyanın en büyük günahını işliyorum
aynı dert bende de var canım üstüne bide bi çok yer kapalıtelefonla istedim isterken utandım ilk defa oruç tutmuyorum kendimi bi garip hissediyorum
burda bi arkadaş daha hamile en kötü onun odasında takılırız biz ama bugün yok tek başıma çok zorlandım gerçekten o olsa nispeten daha rahat olurdumburdada oyle canım çalıstıgım yer şehrin göbeği ama dairede zaten yiyemem herkes niyetli offf..Zor olacak valla. Evden getirsem dairede herkes bu sıcakta nereye gıtsınler
burda bi arkadaş daha hamile en kötü onun odasında takılırız biz ama bugün yok tek başıma çok zorlandım gerçekten o olsa nispeten daha rahat olurdum
ya kızlar moralim cok bozuldu 2 gundur evde olunca ramazanın önemini tam anlayamamiştim.Bugun işe geldim eee malum öğlen saati yemek saati.Dışarı bir çıktım tek başıma oturdum birseyler yedim. Ama sanırsın dünyanın en büyük günahını işliyorum
cok sanslısın ben tek bayanım.. Bırak hamile bayan bulmayı bayan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?