canım az önce bende yemekhaneden geldim böyle bi tuhaf oldum kafamı tepsiden kaldıramadım ben çıkarken bi baktım bizim bayanların çoğu giriyor yemeğe demek ki onlarında var bi sebepleri dedim azcık rahatladım
:) benim çalıştığım birimde de bayan nerdeyse yok ama allahtan olan da hamile çok rahat ettik ikimiz de :)
karnımız bari belli olsaydı şimdi bilmeyen öylesine tutmadığımızı sancak o beni çok rahatsız ediyo
karnımız bari belli olsaydı şimdi bilmeyen öylesine tutmadığımızı sancak o beni çok rahatsız ediyo
Kızlar burun deliğim yanıyor gripten ötürü, uyutmadi kantaron yağı sürsem mi acaba kimi gebeler göğüslerine de sürüyormu$...yada ne yapsam ki
arkadaşım 5buçuk aylık hamileyken karnı çıkmamıştı. ya dolmuşta bile yer vermiyorlar diyordu :)
kim ne sanarsa sansın. herkes oruç tutmak zorunda deil ki. inanan var inanmayan var herkes saygı duymak zorunda.
orası öyle tabi ama insan kendini kötü hissediyo belki kimsenin umrunda değil ama sanki herkes bunu konuşuyomuş gibi hissediyosun
orası öyle tabi ama insan kendini kötü hissediyo belki kimsenin umrunda değil ama sanki herkes bunu konuşuyomuş gibi hissediyosun
Slm arkadaşlar benimde ocak 14 çıkıyo doğum tarihi inşallah o günü görmek nasip olur allahım korusun Bebeğimi.4 bebeğim karnimda kalbi durdu ve aldılar. bu beşinci iğne vuruyorum hergün göbekten ve bisürü ilaç yeterki bebeğim iyi olsun. göğüs ağrısı olmayan azalan varmı aranızda korkar oldum herşeyden. 4 ünde randevum var inşallah güzel haberler alırım. dualarinizi esirgemeyin ne olur :)
Benim göğüs ağrılarım kesildi bende 2 gündür kendi kendime bunu soruyodum benim 8 de randerum ama ben 4 de gidicem merak ediyorum artık( kaç haftalıksın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok sukur canım gozun aydın.Rabbım sonuna kadar güzel yazılar yazsın
ya kızlar moralim cok bozuldu 2 gundur evde olunca ramazanın önemini tam anlayamamiştim.Bugun işe geldim eee malum öğlen saati yemek saati.Dışarı bir çıktım tek başıma oturdum birseyler yedim. Ama sanırsın dünyanın en büyük günahını işliyorum
Ille olacak diye bisey yok canlar korkup kendinizi üzmeyin benim hic olmadi cok nadir dokundugumda hafif hissediyorum..
canım ben magnezyuma başladım kabızlığım gitti:) hamur işini hep yasaklıyorlar zaten canımvalla canım demir ilacı ve vitamın bünyemi bozdu. Bu arada arkadaşlar doktor bana hamur işini yasakladı zaten vitamin hapları ve demir size kılo aldıracak artık hamur işi yok dedi
akıntı çok normalkızlar günaydın. bi kaç sorum olacak sizlere benim 3 ayım bitti bulantılarım vardı ama çıkarma gibi bi sıkıntım yoktu. ama iki gündür berbat durumdayım. bide çok felakat akıntım var. bazen kan die korkuyorum. sizdede böle bi durum varmıı
bir şey olmamıştır canım korkmacanım kaç gündür tuzlu su kullanıyorum geçmiyor...burnumu sildikce bazen sol kasığımın orası acıyor...hapşurunca sağ kasıkta batma oluyor bazen...üşüttüm galiba beninş. kullandığım yağların zararı olmaz çünkü onları sürünce burnum yine akıyor ve siliyordum yağda o arada gider diye düşünmüştüm RABBİM meleklerimizi korusun.Amin
kusura bakmasında hissediliyor ben oğlumu 12. haftada hissettim bebek hareketinide iyi biliyorum haliyle:) şimdi yine hissediyorum, hissedemezsin diyen dr a deli oluyorum:) ya gazı bebeği ayırabiliyorum yanicanım benım doktor ilk gebelikte hissedemezsiniz kesinlikle dedi. em asağı 15. hafta ama normalı 18. hafta dedi. O yüzden takmıyorum cok kafama sende takma. ilk bebişlerde normal
maşallah canım bebişineKizlaaaarrr az önce kontrolden geldim gördum bebisimi.. kipir kioir di yavrum kalp atislarinida duyduk.. oyle guzel bi ses yoktur bu dunyada Rabbime sükürler olsun.. cok korkuyordum :) gelisimi olmasi gerektigi gibi burasi başı elleri ayaklari dedi:) kilo vermisim vitamin ve bulanti hapi verdi . 20 gun sonra gel ikili test yapalim dedi. 9 haftalik gosteriyor benim bilgisayarda ultrasondada 9 hafta tam gunu gunune gelisiyor dedi. Benim hesabima göre 9+5 aslinda ama seslenmedim :)
öğrenebilirsinKızlar günaydınnnnnnnnnnn bugün tam 12 haftayımmmm 12+2 de sizce cinsiyeti öğrenebilirmiyim Çarşamba gidicem ikili testte yaptırıcam nolur dua edin bişey çıkmasın çok merak ediyorum cinsiyetini ya
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım her gün vurulduğunu biliyorum benim arkadaşımda her gün vurundu ve dokuz ay yattı ona rağmen dr yapabilirsin dedi ama çatısı dar olduğu için yapamadı tek engel oydu iğne zaten doğuma yakın kesiliyor, o arkadaşımda doğum sonrası iğne kullanmadı, riskini biliyorum, normal yap diye seni zorlayacak halim yok sadece yapılabilirliğini söylüyorum benCnm iğne dozasına gore bn hetgun vuruluom haftada bır vurulanlar ewet ama bn hergun vuruldgumdan embolı riski var o riske kndı ı sokamamm norml yapcm dıee
amin canım seninde bol olsun neşenGüzel anneler günaydın herkese iyi haftalar diliyorum:) Mide bulantılarımız az, neşemiz bol olması dileğiyle herkese kucak dolusu sevgiler
kesinlikle yorulmak yok eskisi gibi değil hayat şimdi gebelik zor maalesefherkese günaydın. Allaha şükür kanamam geçti kendimide iyi hissediyorum herkese teşekkür ederim desteğiniz için. kızlar sizde kendinizi hiç yormayın bende o gün çok yorulmuştum çarşıda dolaşmıştım işlerim vardı birde üstüne güneş ertesi sabah uyandığımda çok kötüydüm. sizlere ders olsun benim durumum hiç üzmeyin kendinizi doktorum kesinlikle üzüntü stres yok dedi. hayırlısıyla 20. haftaya bi gelsek hepimiz ondan sonra artık biraz daha rahat oluruz herhlade
canım bebeğini beslemen lazım anlıyorum seni çok tuhaf gelir dışarda yemek ama gebesin neticede, sokakta dolaşarak yemiyorsun kikızlar bişi soracağım bizim iş yerinde yemekhane açık oluyor ramazanda da öğlen yemeklerine gitsem mi diyorum her gün sandviç yemekle bebeği besleyemem ki e evden yemek getirsem de soğuk soğuk yiyemem sizce gideyim migidersem herkes öğrenecek daha çok küçük kuzum nazar değer mi
oyy maşallah bebişe demek kız hadi gözün aydın canımkızlar çok şükür doktordan yeni geldimherşey yolunda bebişimin elleri ayakkalrı oynuyordu ense kalınlığı ölçümü yapıldı 1 mm çıktı şükürler olsun
12+2 görünüyoruz kalbimiz 171 atıyordopler ile dinledi doktor sorun yokmuş kalp atışımızda da
iyice baktı bir anomali varmı diye şükür iyi görünüyor dedi
bol bol bilgi verdi ikili test hakkında hatta 2000 tl den fazla ya mal olan yurdışına gönerdilen kromozom testi varmış odan da bahsetti ama genel prosedur bu dedi
veeee kıza benziyor ama daha belli değil dedisanırım cinsiyet cuma sonuçları almaya gittiğimde belli olurmş
böyle işte 800 gr eksik çıktım 1 ay önceki kiloma göre
ilaç olarak da feramat ve elevit verdi
bende dedim elevit hakkında iyi şeyler duymadım domuz jelatini varmış dedim evet vardomuz jelatini ama domuz içermiyor gibi bir şey söyledi en iyisi bu dedi hatta ben olsam içerdim dedibende dedim insan tiksiniyor tamam değiştirelim dedi decavit yazdı
canım çaren yok tenha yerleri seçemeye bak rahatsız olursan gerçekten sıkılıyor insanya kızlar moralim cok bozuldu 2 gundur evde olunca ramazanın önemini tam anlayamamiştim.Bugun işe geldim eee malum öğlen saati yemek saati.Dışarı bir çıktım tek başıma oturdum birseyler yedim. Ama sanırsın dünyanın en büyük günahını işliyorum
Rabbim bu bebeğini bağışlasın sana, benim göğüs acım 6. haftada kesildi, oğlumda 12 hafta sürmüştü, normal korkmaSlm arkadaşlar benimde ocak 14 çıkıyo doğum tarihi inşallah o günü görmek nasip olur allahım korusun Bebeğimi.4 bebeğim karnimda kalbi durdu ve aldılar. bu beşinci iğne vuruyorum hergün göbekten ve bisürü ilaç yeterki bebeğim iyi olsun. göğüs ağrısı olmayan azalan varmı aranızda korkar oldum herşeyden. 4 ünde randevum var inşallah güzel haberler alırım. dualarinizi esirgemeyin ne olur :)
ya kızlar moralim cok bozuldu 2 gundur evde olunca ramazanın önemini tam anlayamamiştim.Bugun işe geldim eee malum öğlen saati yemek saati.Dışarı bir çıktım tek başıma oturdum birseyler yedim. Ama sanırsın dünyanın en büyük günahını işliyorum
aynı dert bende de var canım üstüne bide bi çok yer kapalıtelefonla istedim isterken utandım ilk defa oruç tutmuyorum kendimi bi garip hissediyorum
ben evden getirdim bugün yemeğimi. öğle oluncada kapadım kapımı yedim rahat rahat dairede ama oda arkadaşım izinli 2 hafta. Zaten geldiğinde de adam ermeni olduğundan oruç tutmuyo ben aynı usul devam 1 ayne güzel denk gelmiş canım bizim yemekhane açık isteyen gidip yiyor valla bende utana sıkıla gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?