2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

karnımız bari belli olsaydı şimdi bilmeyen öylesine tutmadığımızı sancak o beni çok rahatsız ediyo

Kızlar burun deliğim yanıyor gripten ötürü, uyutmadi kantaron yağı sürsem mi acaba kimi gebeler göğüslerine de sürüyormu$...yada ne yapsam ki

Kızlar burun deliğim yanıyor gripten ötürü, uyutmadi kantaron yağı sürsem mi acaba kimi gebeler göğüslerine de sürüyormu$...yada ne yapsam ki

canım hamileyken hastalık zor iş karbonatlı tuzlu suyu burnuna çek diyeceğim ama yapmıştın sanırım
aklıma da başka bişey gelmiyor

Merhaba tatlı annişler umarım herkes iyidir :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

karnımız bari belli olsaydı şimdi bilmeyen öylesine tutmadığımızı sancak o beni çok rahatsız ediyo

arkadaşım 5buçuk aylık hamileyken karnı çıkmamıştı. ya dolmuşta bile yer vermiyorlar diyordu :)
kim ne sanarsa sansın. herkes oruç tutmak zorunda deil ki. inanan var inanmayan var herkes saygı duymak zorunda.

orası öyle tabi ama insan kendini kötü hissediyo belki kimsenin umrunda değil ama sanki herkes bunu konuşuyomuş gibi hissediyosun

orası öyle tabi ama insan kendini kötü hissediyo belki kimsenin umrunda değil ama sanki herkes bunu konuşuyomuş gibi hissediyosun

Siz zaten oruç tuttuğunuzda insanlar sizi konuşmasın diye tutmuyordunuz şimdide onların ne düşündüğü önemli değil ALLAH biliyor niyetinizi, sebebinizi...asıl kınamaya kalkanlar utansın çünkü ibadetimiz ALLAHA ve tek ONU ilgilendirir

Aynen canım gerçekten oruç tutmamak çok zormuş evde yemek yerken perdeleri çekiyorum biri camdan görür diye :)) Allah yardımcımız olsun

Slm arkadaşlar benimde ocak 14 çıkıyo doğum tarihi inşallah o günü görmek nasip olur allahım korusun Bebeğimi.4 bebeğim karnimda kalbi durdu ve aldılar. bu beşinci iğne vuruyorum hergün göbekten ve bisürü ilaç yeterki bebeğim iyi olsun. göğüs ağrısı olmayan azalan varmı aranızda korkar oldum herşeyden. 4 ünde randevum var inşallah güzel haberler alırım. dualarinizi esirgemeyin ne olur :)

Benim göğüs ağrılarım kesildi bende 2 gündür kendi kendime bunu soruyodum benim 8 de randerum ama ben 4 de gidicem merak ediyorum artık ( kaç haftalıksın

Ille olacak diye bisey yok canlar korkup kendinizi üzmeyin benim hic olmadi cok nadir dokundugumda hafif hissediyorum..

çok sukur canım gozun aydın.Rabbım sonuna kadar güzel yazılar yazsın

aniin canım hepimize inşallah

bende var bu durum çok sorumsuz hissediyorum ama annem ablam herkes tutma dedi bebeğe zarar

Ille olacak diye bisey yok canlar korkup kendinizi üzmeyin benim hic olmadi cok nadir dokundugumda hafif hissediyorum..

Ben 2 kere gittim bu 3 olucak zmn çok uzun geldi gerçekten geçmek bilmiyor 5h kese gördük 7h kalp atışı bir ay snr gel dedi 8 temmuz çağırdı belirtilere yorum yapıyorum artık

valla canım demir ilacı ve vitamın bünyemi bozdu. Bu arada arkadaşlar doktor bana hamur işini yasakladı zaten vitamin hapları ve demir size kılo aldıracak artık hamur işi yok dedi
canım ben magnezyuma başladım kabızlığım gitti:) hamur işini hep yasaklıyorlar zaten canım
akıntı çok normal
bir şey olmamıştır canım korkma
canım benım doktor ilk gebelikte hissedemezsiniz kesinlikle dedi. em asağı 15. hafta ama normalı 18. hafta dedi. O yüzden takmıyorum cok kafama sende takma. ilk bebişlerde normal
kusura bakmasında hissediliyor ben oğlumu 12. haftada hissettim bebek hareketinide iyi biliyorum haliyle:) şimdi yine hissediyorum, hissedemezsin diyen dr a deli oluyorum:) ya gazı bebeği ayırabiliyorum yani
maşallah canım bebişine
öğrenebilirsin
Cnm iğne dozasına gore bn hetgun vuruluom haftada bır vurulanlar ewet ama bn hergun vuruldgumdan embolı riski var o riske kndı ı sokamamm norml yapcm dıee
canım her gün vurulduğunu biliyorum benim arkadaşımda her gün vurundu ve dokuz ay yattı ona rağmen dr yapabilirsin dedi ama çatısı dar olduğu için yapamadı tek engel oydu iğne zaten doğuma yakın kesiliyor, o arkadaşımda doğum sonrası iğne kullanmadı, riskini biliyorum, normal yap diye seni zorlayacak halim yok sadece yapılabilirliğini söylüyorum ben
Güzel anneler günaydın herkese iyi haftalar diliyorum:) Mide bulantılarımız az, neşemiz bol olması dileğiyle herkese kucak dolusu sevgiler
amin canım seninde bol olsun neşen
kesinlikle yorulmak yok eskisi gibi değil hayat şimdi gebelik zor maalesef
canım bebeğini beslemen lazım anlıyorum seni çok tuhaf gelir dışarda yemek ama gebesin neticede, sokakta dolaşarak yemiyorsun ki
oyy maşallah bebişe demek kız hadi gözün aydın canım
canım çaren yok tenha yerleri seçemeye bak rahatsız olursan gerçekten sıkılıyor insan
Rabbim bu bebeğini bağışlasın sana, benim göğüs acım 6. haftada kesildi, oğlumda 12 hafta sürmüştü, normal korkma

aynı dert bende de var canım üstüne bide bi çok yer kapalı telefonla istedim isterken utandım ilk defa oruç tutmuyorum kendimi bi garip hissediyorum

ne güzel denk gelmiş canım bizim yemekhane açık isteyen gidip yiyor valla bende utana sıkıla gittim
ben evden getirdim bugün yemeğimi. öğle oluncada kapadım kapımı yedim rahat rahat dairede ama oda arkadaşım izinli 2 hafta. Zaten geldiğinde de adam ermeni olduğundan oruç tutmuyo ben aynı usul devam 1 ay

Kızlar bir şey sorcam size bugün 12. Haftama girdim koltukta uzanıyordum karnım a bakıyordum o sıra karnımda bebeğin döndüğünü hissettim hani suyun içinde yüzer gibi farklıydı acaba bebişlerimin dönmesini mi hissettim yoksa bağırsaklamı alakalı ama bağırsakla alakalı olsa anlardım ya ??? Sizce bu haftada hissedilir mi ???

Allah de ötesini bırak...

Son düzenleme:
Onların faktorleri var faktör 1-2-3-4-5-6 o arkadasınınkı hangısı bilemem ama bnmkı farklı bn dogumdan sonra 6 aydaha kullancm bn bır yıldır ıst ank bır suru dra gttım hepsı aynı seyı soledı hatta amerıkaada kuzenm var oda orda bı dra gosterdı oda aynısını dedı yanı senın anlıcagın herkesın pıhtılasması farklı bnde sadist degılım dgumdan sonra 15 gun en az o agrıyı cekmk isticek bnm durumum için mecbur senın anlıcagın!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…