ben evden getirdim bugün yemeğimi. öğle oluncada kapadım kapımı yedim rahat rahat dairede ama oda arkadaşım izinli 2 hafta. Zaten geldiğinde de adam ermeni olduğundan oruç tutmuyo ben aynı usul devam 1 ay
Onların faktorleri var faktör 1-2-3-4-5-6 o arkadasınınkı hangısı bilemem ama bnmkı farklı bn dogumdan sonra 6 aydaha kullancm bn bır yıldır ıst ank bır suru dra gttım hepsı aynı seyı soledı hatta amerıkaada kuzenm var oda orda bı dra gosterdı oda aynısını dedı yanı senın anlıcagın herkesın pıhtılasması farklı bnde sadist degılım dgumdan sonra 15 gun en az o agrıyı cekmk isticek bnm durumum için mecbur senın anlıcagın!!
kesinlikle haklısın!biz kan sulandırıcı kullananlar için normal doğum tehlikeli olabiliyor.neden sezeryan gibi bir seçenek varken o tehlikeye girelim ki?
Kan sulandırıcı her kullanan ı bilemem ama bn bbgımı dunyaya getrdıkden sonra emboli atma riskini bile bile alamam bbgımı buyutmk istıorumm15 20 gun agrımı sıkıntımı cekerım napıyımm .. Blkı herkes bnmkı kadar emboli rıskı yoktur herkesın sonuclarını bılemem ama bnmkı bu risklii...
merhaba canim aramiza hosgeldin insallh bu sefer saglikla sorunsuz bi sekilde alirsin yavrunu kucagina.Slm arkadaşlar benimde ocak 14 çıkıyo doğum tarihi inşallah o günü görmek nasip olur allahım korusun Bebeğimi.4 bebeğim karnimda kalbi durdu ve aldılar. bu beşinci iğne vuruyorum hergün göbekten ve bisürü ilaç yeterki bebeğim iyi olsun. göğüs ağrısı olmayan azalan varmı aranızda korkar oldum herşeyden. 4 ünde randevum var inşallah güzel haberler alırım. dualarinizi esirgemeyin ne olur :)
canim ya hamilelikte grip gercekten cok zor digeriki hamileligimde olmustum bende ilac kullanamayinca gecmekte bilmiyorKızlar burun deliğim yanıyor gripten ötürü, uyutmadi kantaron yağı sürsem mi acaba kimi gebeler göğüslerine de sürüyormu$...yada ne yapsam ki
gozun aydin canim demek kurtuldun bulantilardan darisi bana ve bulanti cekenlere olsun insallah.en son 10+4 te çok kötüydüm o gün bugündür çok iyiyim çok şükür son zamanlar artık bende çıkarıyodum yada sürekli öğürüyodum midem ağzımda gibiydim her bulantıda tansiyonum çok düşüyodu. o gün doktora gittik bebeği gördüm moral oldu heralde bide folik asidi bıraktım ama ondan mı bilmem geçti vitaminle demir de bulantı yapmadı bende inşallah senin de geçer en kısa zamanda
canim dah cok kucuk ense kalinligi icin falan 20 gun sonra tum kontrollerini yapar belki cinsiyetini bile ogrenirsin bebisinGozun aydin canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etain insallah.
Bende bugun gittim 9+5iz ama ense kalinligina falan bakmadi kalp atisini dinledik normal hersey 20 gun sonra gel ikili test yapalim dedi ayriyetten bilgi falan vermedi. Kucuk oldugu icin mi bakmadi ki
canim masallah bebegine gozun aydin demek kiz adayi bi beis daha geliyor masallah saka maka kizlarin fendi erkekleri yenicek mi nekızlar çok şükür doktordan yeni geldimherşey yolunda bebişimin elleri ayakkalrı oynuyordu ense kalınlığı ölçümü yapıldı 1 mm çıktı şükürler olsun
12+2 görünüyoruz kalbimiz 171 atıyordopler ile dinledi doktor sorun yokmuş kalp atışımızda da
iyice baktı bir anomali varmı diye şükür iyi görünüyor dedi
bol bol bilgi verdi ikili test hakkında hatta 2000 tl den fazla ya mal olan yurdışına gönerdilen kromozom testi varmış odan da bahsetti ama genel prosedur bu dedi
veeee kıza benziyor ama daha belli değil dedisanırım cinsiyet cuma sonuçları almaya gittiğimde belli olurmş
böyle işte 800 gr eksik çıktım 1 ay önceki kiloma göre
ilaç olarak da feramat ve elevit verdi
bende dedim elevit hakkında iyi şeyler duymadım domuz jelatini varmış dedim evet vardomuz jelatini ama domuz içermiyor gibi bir şey söyledi en iyisi bu dedi hatta ben olsam içerdim dedibende dedim insan tiksiniyor tamam değiştirelim dedi decavit yazdı
cok kisi yazmis oruc tutmadigim icin kendimi kotu hissediyorum diye senin mesajin altindan herkes icin yazayim.sağol canım ister istemez kararsız kaldım bizim burada dedikodu çabuk yayılır
bende oruç tutmayı çok istedim ama sabah kalkar kalmaz çıkardığım için başlayamadım bile
kendimi kötü hissediyorum tutamıyorum diye bu gün bi cesaret gitsem alışırım heralde
kizlar suan 7-8 aylik olanlarin topiginde gormustum herkes baska seyler kullanmis catlatllar icin ama tek badem yagi kullananlar memnun kalmisbadem yağı da kıllanma yapıyomuş canım bende kullancaktım vazgeçtim bebe yağı aldım dün onu kullancam 4 aylık olunca da lierac a başlıcam. doktorum ne kadar erken başlasan nemlendirmeye o kadar iyi dedi. bide kaşınma hissi olunca tırnaklarla kaşımamak gerekiyomuş elimizin içiyle ovarak kaşımak gerekiyomuş
insallah guzel sonuclar alirsin canim cinsiyetide belli olur imnsallahGunaydin kizlar bende persembe 2 li taramam var 13 . haftamizda dolucak ogun nasipse belki cinsiyette belli olur.
evet kendinizi yormayin dinlenin firsat buldukca bebekler olunca firsat olmucak dinlenmeye zatenherkese günaydın. Allaha şükür kanamam geçti kendimide iyi hissediyorum herkese teşekkür ederim desteğiniz için. kızlar sizde kendinizi hiç yormayın bende o gün çok yorulmuştum çarşıda dolaşmıştım işlerim vardı birde üstüne güneş ertesi sabah uyandığımda çok kötüydüm. sizlere ders olsun benim durumum hiç üzmeyin kendinizi doktorum kesinlikle üzüntü stres yok dedi. hayırlısıyla 20. haftaya bi gelsek hepimiz ondan sonra artık biraz daha rahat oluruz herhlade
yat canim dinlen tehlikeye sokma bebegi isler bi sekilde olur onemli olan bebegin ve senin sagliginçok teşekkür ederim kızlar
doktor dinleneceksin bol bol dedi bende ağır iş yapmıcam sadece zannettim .
sizin de dediğiniz gibi yatarım cumaya kontrole kadar bol bol
bende öyle bir risk yok ama olmamasına rağmen yinede normal doğum riskini göz önüne alamam.tbi tercih meselesi.
Tabikide tercıh meselesı cnm emboli sezeryandan sonrada atabılırmıs her kadında ama bizlerın bol hareket etmesı gerekıo hamileykn ve dıgumdan 2 saat içinde kalkmamız lzmmış ayağa
ama bana yürüyüş yaaktı en son tüp bebekle hamile kaldığım için doktor son derece dikkat etmemi söyledi
bu arada iğne çok morluk yapıyo mu sende?
bende öyle bir risk yok ama olmamasına rağmen yinede normal doğum riskini göz önüne alamam.tbi tercih meselesi.
Tüp bebeği bilemıyorum yanlıs yonlendrmıım cnm ama pıhtılasma problmı kan kıvamı yogun olması ile baslıo ve kan akışınım hızlnması gerekıo kan akısıda kasla hızlnıo koşma yasak ama yarım saat yuru bı parkda otr bı saat snra tkrar eve gel dedı bn öle yapıom 45 dk yuruom sonra kıtabımla cafeler var burda mado vs portakal suyumu içiom tekrar evıme gelıorum hateket oluo... Morlukda şöyle yarım ay seklınde vuruyorum önce cok morarmıstı ama şimdi öğrendım kaba etımızı sol elımızle sıkıp sağ elımızle derın nefes alıp ıgneyı batırıoruz ya yumusakca ilacı vermeden sıktıgımız kaba etı bırakıp ole ılacı enjekte etcekmişiz sonrada yıne nefes alırken cıkarcaz iğneyı ve iğneyı tam 90 derece vur o zmnda az morarıo...
slm kızlar pıhtılaaşma sorunu olan kimler var ve hangi faktör, benim gibi faktor 5 olan var mı? biz nasıl doğurcaz ya:s
ah tatlım ben daha pıhtılaşma sorunum var mı onu bile bilmiyorummm(
tüp bebekle hamile kaldığım için tedbir amaçlı verdi doktor.4000 oksapar kullanıyorum birde coraspin inşallah boşuna değildir.artık doğurcaz bi şkilde:))))
ben de de faktör 5 var,, bende 3500 hibor ve coraspin kullanıyorum, ama bazı gunler midem berbat oluyo coraspini içmiyorum mesela dun içmedim. zaten doktor yazmamıştı coraspin ben içiyorum dedim o da devam et bi zararı yok dedi, tutturdu sen gençsin normal doğum yap diye bi de. bu fethiyenin dr leri tam geri zekalı ben ank da doğurmaya karar verdim valla inş o günü görürüm :s
slm kızlar pıhtılaaşma sorunu olan kimler var ve hangi faktör, benim gibi faktor 5 olan var mı? biz nasıl doğurcaz ya:s
oyy maşallah bebişe demek kız hadi gözün aydın canım
canim masallah bebegine gozun aydin demek kiz adayi bi beis daha geliyor masallah saka maka kizlarin fendi erkekleri yenicek mi ne
insallah rabbim herkese gonlundekini versin oncelikle saglikli olsunlar tabi
normal doğum yap mı diyoya benim doktorum çok abartıyor yada bazı doktorlar gerçekten çok cesur.
görürsün canım Allah'ın izniyle.
ben de de faktör 5 var,, bende 3500 hibor ve coraspin kullanıyorum, ama bazı gunler midem berbat oluyo coraspini içmiyorum mesela dun içmedim. zaten doktor yazmamıştı coraspin ben içiyorum dedim o da devam et bi zararı yok dedi, tutturdu sen gençsin normal doğum yap diye bi de. bu fethiyenin dr leri tam geri zekalı ben ank da doğurmaya karar verdim valla inş o günü görürüm :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?