2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben evden getirdim bugün yemeğimi. öğle oluncada kapadım kapımı yedim rahat rahat dairede ama oda arkadaşım izinli 2 hafta. Zaten geldiğinde de adam ermeni olduğundan oruç tutmuyo ben aynı usul devam 1 ay

nerdeeee tek bayanım ben. 9 erkek. herkes bir köşede uyuyor.
Koğuş kalk borusu öttürüyorum mesai başlaycagı zaman. Yiyemem haliyle burda dışarı kaçıyorum

işyelerinizde mescit yok mu kızlar gidin orda atıştırın ben tutamadığım zaman öyle yapmayı düşünüyorum

merhaba arkadaşlar.bende çok üzülüyorum oruç tutamadığım için.hatta dün kaza eseri eşim beni su içerken gördü,kaç kere helallik aldım.bişey olmaz diyor ama işte alışık olmayınca rahat edemiyor insan evde bile.

kesinlikle haklısın!biz kan sulandırıcı kullananlar için normal doğum tehlikeli olabiliyor.neden sezeryan gibi bir seçenek varken o tehlikeye girelim ki?

kesinlikle haklısın!biz kan sulandırıcı kullananlar için normal doğum tehlikeli olabiliyor.neden sezeryan gibi bir seçenek varken o tehlikeye girelim ki?

Kan sulandırıcı her kullanan ı bilemem ama bn bbgımı dunyaya getrdıkden sonra emboli atma riskini bile bile alamam bbgımı buyutmk istıorumm15 20 gun agrımı sıkıntımı cekerım napıyımm .. Blkı herkes bnmkı kadar emboli rıskı yoktur herkesın sonuclarını bılemem ama bnmkı bu risklii...

bende öyle bir risk yok ama olmamasına rağmen yinede normal doğum riskini göz önüne alamam.tbi tercih meselesi.

merhaba canim aramiza hosgeldin insallh bu sefer saglikla sorunsuz bi sekilde alirsin yavrunu kucagina.
sat ve yasini yazarsan ekliyeyim ilk sayfadaki listemize ismini.icini ferah tut 3 ayi doldurmussun hemen hemen insallah bundan sonra sorun olmaz
Kızlar burun deliğim yanıyor gripten ötürü, uyutmadi kantaron yağı sürsem mi acaba kimi gebeler göğüslerine de sürüyormu$...yada ne yapsam ki
canim ya hamilelikte grip gercekten cok zor digeriki hamileligimde olmustum bende ilac kullanamayinca gecmekte bilmiyorben suya damlatilan buhar damlalarindan alip yapmistim bitkisel oluyor onlar cok sicak suya damlatip yuzunu uzerine kapatiyosun havluyla baya aciyor burnunu falan insanin sende bi arastir derim ben faydasini goruyordum rahatlatiyordu ...
gozun aydin canim demek kurtuldun bulantilardan darisi bana ve bulanti cekenlere olsun insallah.
canim dah cok kucuk ense kalinligi icin falan 20 gun sonra tum kontrollerini yapar belki cinsiyetini bile ogrenirsin bebisin
canim masallah bebegine gozun aydin demek kiz adayi bi beis daha geliyor masallah saka maka kizlarin fendi erkekleri yenicek mi ne
insallah rabbim herkese gonlundekini versin oncelikle saglikli olsunlar tabi
cok kisi yazmis oruc tutmadigim icin kendimi kotu hissediyorum diye senin mesajin altindan herkes icin yazayim.
sonucta bizler keyfi bi sebebten birakmadik oruclarimizi buda rabbimin bi dilegi rabbim dilemeseydi bu ayda hamile olmazdik o yuzden iciniz rahat olsun oturun bi guzel yiyin yemeklerinizi kimse bilmesede olur rabbim biliyor neden oruc tutmadiginizi.
oruc tutanlara imreniyorum ama benim icimde bana bagli bi can var onun icin tutmamak orucu kazaya birakmak en guzeli.zaten yemiyorum bisey bulantilardan oruca niyet etsem cikardigim an bozuklacak orucum
kizlar suan 7-8 aylik olanlarin topiginde gormustum herkes baska seyler kullanmis catlatllar icin ama tek badem yagi kullananlar memnun kalmis
Gunaydin kizlar bende persembe 2 li taramam var 13 . haftamizda dolucak ogun nasipse belki cinsiyette belli olur.
insallah guzel sonuclar alirsin canim cinsiyetide belli olur imnsallah [/QUOTE]
evet kendinizi yormayin dinlenin firsat buldukca bebekler olunca firsat olmucak dinlenmeye zaten
çok teşekkür ederim kızlar
doktor dinleneceksin bol bol dedi bende ağır iş yapmıcam sadece zannettim .
sizin de dediğiniz gibi yatarım cumaya kontrole kadar bol bol
yat canim dinlen tehlikeye sokma bebegi isler bi sekilde olur onemli olan bebegin ve senin sagligin

bende öyle bir risk yok ama olmamasına rağmen yinede normal doğum riskini göz önüne alamam.tbi tercih meselesi.

Tabikide tercıh meselesı cnm emboli sezeryandan sonrada atabılırmıs her kadında ama bizlerın bol hareket etmesı gerekıo hamileykn ve dıgumdan 2 saat içinde kalkmamız lzmmış ayağa

Tabikide tercıh meselesı cnm emboli sezeryandan sonrada atabılırmıs her kadında ama bizlerın bol hareket etmesı gerekıo hamileykn ve dıgumdan 2 saat içinde kalkmamız lzmmış ayağa

ama bana yürüyüş yaaktı en son tüp bebekle hamile kaldığım için doktor son derece dikkat etmemi söyledi
bu arada iğne çok morluk yapıyo mu sende?

ama bana yürüyüş yaaktı en son tüp bebekle hamile kaldığım için doktor son derece dikkat etmemi söyledi
bu arada iğne çok morluk yapıyo mu sende?

Tüp bebeği bilemıyorum yanlıs yonlendrmıım cnm ama pıhtılasma problmı kan kıvamı yogun olması ile baslıo ve kan akışınım hızlnması gerekıo kan akısıda kasla hızlnıo koşma yasak ama yarım saat yuru bı parkda otr bı saat snra tkrar eve gel dedı bn öle yapıom 45 dk yuruom sonra kıtabımla cafeler var burda mado vs portakal suyumu içiom tekrar evıme gelıorum hateket oluo... Morlukda şöyle yarım ay seklınde vuruyorum önce cok morarmıstı ama şimdi öğrendım kaba etımızı sol elımızle sıkıp sağ elımızle derın nefes alıp ıgneyı batırıoruz ya yumusakca ilacı vermeden sıktıgımız kaba etı bırakıp ole ılacı enjekte etcekmişiz sonrada yıne nefes alırken cıkarcaz iğneyı ve iğneyı tam 90 derece vur o zmnda az morarıo...

bu yürüyüş meselesini doktora bi daha sorayım.belki ilk 3 ay tehlikeli diye öyle söylemiştir.

ayy ben bacağıma yapıyorum,göbeğe başlarda yapıyodum.ama bildiğin mosmor oluyo sanki etim çürümüş gibibirde dediğin gibi deneyeceğim,çok sağol:)

slm kızlar pıhtılaaşma sorunu olan kimler var ve hangi faktör, benim gibi faktor 5 olan var mı? biz nasıl doğurcaz ya:s

ah tatlım ben daha pıhtılaşma sorunum var mı onu bile bilmiyorummm(
tüp bebekle hamile kaldığım için tedbir amaçlı verdi doktor.4000 oksapar kullanıyorum birde coraspin inşallah boşuna değildir.artık doğurcaz bi şkilde:))))

ben de de faktör 5 var,, bende 3500 hibor ve coraspin kullanıyorum, ama bazı gunler midem berbat oluyo coraspini içmiyorum mesela dun içmedim. zaten doktor yazmamıştı coraspin ben içiyorum dedim o da devam et bi zararı yok dedi, tutturdu sen gençsin normal doğum yap diye bi de. bu fethiyenin dr leri tam geri zekalı ben ank da doğurmaya karar verdim valla inş o günü görürüm :s

Kizlar merhaba. Benim 2 gundur belimde agri var. Kuyruk sokumu ve uzerindeki bolgede oluyo. Dogrulamiyorum namaz kilarken ozellikle cokzorlaniyorum. Sizdede var mi boyle bisey

normal doğum yap mı diyoya benim doktorum çok abartıyor yada bazı doktorlar gerçekten çok cesur.
görürsün canım Allah'ın izniyle.

slm kızlar pıhtılaaşma sorunu olan kimler var ve hangi faktör, benim gibi faktor 5 olan var mı? biz nasıl doğurcaz ya:s

Bende 5 var iğne oluyorum. Normal doğum yapılamaz diye bir şey yok. Korkmana gerek yok. Normal doğum tercih ediyorsan yapabilirsin bu tamamen sana ve tabi doktoruna kalmış..

oyy maşallah bebişe demek kız hadi gözün aydın canım

saol canım zaten içimde kız olacak hissi vardı baştan beri daha tam belli değil ama sağlıklı olsun en önemlisi

canim masallah bebegine gozun aydin demek kiz adayi bi beis daha geliyor masallah saka maka kizlarin fendi erkekleri yenicek mi ne
insallah rabbim herkese gonlundekini versin oncelikle saglikli olsunlar tabi

amiin canım aynen yaa evde iki bayan 1 erkek olacak gibi duruyor eşimtek başına ne yapacak bilmem

normal doğum yap mı diyoya benim doktorum çok abartıyor yada bazı doktorlar gerçekten çok cesur.
görürsün canım Allah'ın izniyle.

Bence bazı doktorlar çok abartıyor ileride derecede durum ne bilemem ama herkesi korkutup sezaryana almaya kesmeye alışmışlar ((

Canım ne güzel doktor bulmuşsun normal doğum öneren, şansına şükret :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…