2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
değişik bir karın ağrım var. hayır olsun inşallah. Biraz pantalon sıkıyor ondan olabilirmi annişler

değişik bir karın ağrım var. hayır olsun inşallah. Biraz pantalon sıkıyor ondan olabilirmi annişler

olabilir canım benim de ağrıtıyo velet sıkışınca hemen pantolonun düğmesini açıyorum bende :) bu hafta kasık bölgem de doldu sanırım artık hamiş pantolonu almak lazım sinyal veriyolar

Hamilelikle ilgili dogru yaptigim tek sey bol su icmek. Kendime tupperdan sise aldim 7/24 yanimda. Gunde 3 litreye yakin su iciyorum. Ama bunun disinda yeme icme hakgetire. Bulanti beni mahvetti. Annelik yurek sizisi derlerdi inanmazdim. Zeytin kadar bebegi yeterince besleyebiliyormuyum diye vicdan azabi cekiyorum. Doktor o beslenir sen istersen ac kal ona bisey olmaz dese de kiyamiyorum ki yavruma...

zeynep sende bendensin bende bilmiyorum pıhtılaşmamın olup olmadığını ama tüp bebek olunca doğuma kadar hergün kullanacksın dedi drum sende doğuma kadar mı kullanacaksın

kızlar şimdi saglık ocağından geldim kandaki tüm değerlerim iyi çıktı çok şükür..çarşambada bebişi görmeye gideceğiz..çok heyecanlı

olabilir canım benim de ağrıtıyo velet sıkışınca hemen pantolonun düğmesini açıyorum bende :) bu hafta kasık bölgem de doldu sanırım artık hamiş pantolonu almak lazım sinyal veriyolar

aynen canım tabi birde dün mercmek çorbası içtim ayıptır söylemesi. Gaz+demir hapı.. bebişe yer kalmadı isyeannnnnn diyor sanırım halil sezai gibi

Canim karnını sıkan pantolon giyme birazcık da olsa sikmamasi gerek karnin rahat olmasi gerekli.indirebiliyorsan göbeğinden asagiya indir canım pantolonu aksama kadar öyle durma. Karin ağrısı arada olabilir çok şiddetli olmadiktan sonra sıkıntı yok.
Kızlar sabahtan beri sol kasigimin orda ağrı var ne ki sebebi...sizdede oluyor mu
Kasık ağrıları normal canim uzan dinlen yorma kendini ...
Maleseff kiz cocuklari babaci oluyor canım cinsiyet olarak çoğunluk senden tarafta olsada destek babadan yana oluyor kizlarda :)
Ikinciye sana destekci gelir inşallah
Kizlar merhaba. Benim 2 gundur belimde agri var. Kuyruk sokumu ve uzerindeki bolgede oluyo. Dogrulamiyorum namaz kilarken ozellikle cokzorlaniyorum. Sizdede var mi boyle bisey
Canim cok yorulup agir bi is yaptiysan olabilir yada belini dayamadan bi is yaptiysan daha dikkatli ol agrilarin gecene kadar dinlen cok gecmis olsun.
Bebegindir canım o icindeki balik 12 inci haftadan itibaren azda olsa hissetmeye baslar bazi hamisler:)
Ben ogluslarimi 12 inci haftamda hissediyordum doktoruma sordugumda hissedersin demisti bunda daha tik yok bakalım ne zaman ben burdayım dicek benim yavrum :)

yok sılacım tatlı tatlı agrıyor. Gaz desem degil ağrı desem degil.Off gene neremın acıdıgını anlatamıyorum.

kızlar ağzımın tadını bulamıyorum bişey yemediğim zaman midem bi tuhaf oluyor habire birşeyler yemek zorunda kalıyorum bu gidişle duba gibi olcam heralde ben gibi olna varmı...?

kızlar şimdi saglık ocağından geldim kandaki tüm değerlerim iyi çıktı çok şükür..çarşambada bebişi görmeye gideceğiz..çok heyecanlı
Gözün aydın canım kan degerleride cok onemli inşallah bebiste çok sağlıklıdır :)
Simdilik yemek onemli degil su cok onemli evet ama ne zamana kadar böyle olucaz ben 3 ayımı doldurdum ne vitamin alıyorum ne bisey sağlıkli lokma girmiyor ağzıma gelde rahat et.doktorlara göre hava hos Allah korusun birsey olsa bizden başka kimin cani yanar doktora ee siz bebek için sorun değil demistiniz desem neye yarar is isten gectikten sonra.rabbim evlatlarimizi korusun ne varsa rabbimde var doktorlara bile guvenmiyorum artık
Elimizden gelen herseyi yapmaya çalışalım gerisi rabbimin taktiri ...
aynen canım tabi birde dün mercmek çorbası içtim ayıptır söylemesi. Gaz+demir hapı.. bebişe yer kalmadı isyeannnnnn diyor sanırım halil sezai gibi

Isyannnn ha ahh doruk ah bu anandan cok cekcen senn :)))

en son.4 nisanda oldm ayın dördü gelmedi , birşey batar gibi ağrıyor
cnm 28 günde bi oluyosan gelmiş günün. Ondan olabilir. Benimde 2 aydır hep 28 günde bi böyle ağrılarım oluyo
kızlar ağzımın tadını bulamıyorum bişey yemediğim zaman midem bi tuhaf oluyor habire birşeyler yemek zorunda kalıyorum bu gidişle duba gibi olcam heralde ben gibi olna varmı...?

yeahhyy benim gibi biri daha. Ağız ve midemdeki o buruk çirkinliği bastırabilmek için bikere yediysem sonrasında hep yemek zorundayım. Bende çok kilo aldım diye paniktim(zaten tombik başladım ben) ama gazım gidince gördümki bu sabah 1.2 kg almışım. Bence normal oda 2.5 ayda

ahaaa aynen teyzesi. Doğmadan işkenceye başladım tosuna. Alışsın. Ben döverimde-söverimde-severimde diyen annişlerden olucam

Canim benim agzimin icide zehir gibi bi nane sekeri attım agzimi onu somuruyorum.yemek yiyince de gecmezki bu tat bi seker at agzina sende ...
yok sılacım tatlı tatlı agrıyor. Gaz desem degil ağrı desem degil.Off gene neremın acıdıgını anlatamıyorum.

Haha yaw otur oturduğun yerde poponu kasi biseyin yok turp gibisin maşallah :)

En son.4 nisanda oldm ayın dördü gelmedi , birşey batar gibi ağrıyor

hımm 4 gün var öncüler olabilir belki ama dediğim gibi doktorunla bi konuş magnezyum eksikliği de olabilir
bi arkadaşımda öyle diyordu magnezyum içmeye başlayınca rahatlamıştı

Kilo verenler kac kilo verdi tam olarak benim rekorumu kiran varmi
8 kilo verdim artık durdu şükür kilo vermem hic düşünmemistim kilo vermemisim diye sevinecegimi

adetim normal düzeyde değil hep düzensizim belki üstünden ay bile geçio:)kuzum evet bende sen gibiyim eşim artık yuh diyor normalde çok yiyen bi tip değilim bir üğün ile tüm akşamaı yaparım ama şimdi allah ne verdiyse sırf ağzım otrusun dieböyleside hiç iyi değill ne yapcam bilmiyorumm...

hımm 4 gün var öncüler olabilir belki ama dediğim gibi doktorunla bi konuş magnezyum eksikliği de olabilir
bi arkadaşımda öyle diyordu magnezyum içmeye başlayınca rahatlamıştı

Ağrılar rahim genisledigi icin oluyor doktorda magnezyumu bu agriya iyi geldiği için veriyor canım hastanedeyken bendede olmuştu orda magnezyum vermişti banada doktor ağrılar icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…