Kızlar sabahtan beri sol kasigimin orda ağrı var ne ki sebebi...sizdede oluyor mu
değişik bir karın ağrım var. hayır olsun inşallah. Biraz pantalon sıkıyor ondan olabilirmi annişler
ah tatlım ben daha pıhtılaşma sorunum var mı onu bile bilmiyorummm(
tüp bebekle hamile kaldığım için tedbir amaçlı verdi doktor.4000 oksapar kullanıyorum birde coraspin inşallah boşuna değildir.artık doğurcaz bi şkilde:))))
olabilir canım benim de ağrıtıyo velet sıkışınca hemen pantolonun düğmesini açıyorum bende :) bu hafta kasık bölgem de doldu sanırım artık hamiş pantolonu almak lazım sinyal veriyolar
değişik bir karın ağrım var. hayır olsun inşallah. Biraz pantalon sıkıyor ondan olabilirmi annişler
Kızlar sabahtan beri sol kasigimin orda ağrı var ne ki sebebi...sizdede oluyor mu
Canim karnını sıkan pantolon giyme birazcık da olsa sikmamasi gerek karnin rahat olmasi gerekli.indirebiliyorsan göbeğinden asagiya indir canım pantolonu aksama kadar öyle durma. Karin ağrısı arada olabilir çok şiddetli olmadiktan sonra sıkıntı yok.değişik bir karın ağrım var. hayır olsun inşallah. Biraz pantalon sıkıyor ondan olabilirmi annişler
Kasık ağrıları normal canim uzan dinlen yorma kendini ...Kızlar sabahtan beri sol kasigimin orda ağrı var ne ki sebebi...sizdede oluyor mu
Maleseff kiz cocuklari babaci oluyor canım cinsiyet olarak çoğunluk senden tarafta olsada destek babadan yana oluyor kizlarda :)saol canım zaten içimde kız olacak hissi vardı baştan beri daha tam belli değil ama sağlıklı olsun en önemlisi
amiin canım aynen yaa evde iki bayan 1 erkek olacak gibi duruyor eşimtek başına ne yapacak bilmem
Canim cok yorulup agir bi is yaptiysan olabilir yada belini dayamadan bi is yaptiysan daha dikkatli ol agrilarin gecene kadar dinlen cok gecmis olsun.Kizlar merhaba. Benim 2 gundur belimde agri var. Kuyruk sokumu ve uzerindeki bolgede oluyo. Dogrulamiyorum namaz kilarken ozellikle cokzorlaniyorum. Sizdede var mi boyle bisey
Bebegindir canım o icindeki balik 12 inci haftadan itibaren azda olsa hissetmeye baslar bazi hamisler:)Kızlar bir şey sorcam size bugün 12. Haftama girdim koltukta uzanıyordum karnım a bakıyordum o sıra karnımda bebeğin döndüğünü hissettim hani suyun içinde yüzer gibi farklıydı acaba bebişlerimin dönmesini mi hissettim yoksa bağırsaklamı alakalı ama bağırsakla alakalı olsa anlardım ya ??? Sizce bu haftada hissedilir mi ???
Allah de ötesini bırak...
canım benimde dün çok yoğundu bu gün daha iyi acaba adet günün olabilir mi?
yada magnezyum eksiliği de kasık ağrısı yapabiliyormuş
yok sılacım tatlı tatlı agrıyor. Gaz desem degil ağrı desem degil.Off gene neremın acıdıgını anlatamıyorumCanim karnını sıkan pantolon giyme birazcık da olsa sikmamasi gerek karnin rahat olmasi gerekli.indirebiliyorsan göbeğinden asagiya indir canım pantolonu aksama kadar öyle durma. Karin ağrısı arada olabilir çok şiddetli olmadiktan sonra sıkıntı yok.
Kasık ağrıları normal canim uzan dinlen yorma kendini ...
Maleseff kiz cocuklari babaci oluyor canım cinsiyet olarak çoğunluk senden tarafta olsada destek babadan yana oluyor kizlarda :)
Ikinciye sana destekci gelir inşallah
Canim cok yorulup agir bi is yaptiysan olabilir yada belini dayamadan bi is yaptiysan daha dikkatli ol agrilarin gecene kadar dinlen cok gecmis olsun.
Bebegindir canım o icindeki balik 12 inci haftadan itibaren azda olsa hissetmeye baslar bazi hamisler:)
Ben ogluslarimi 12 inci haftamda hissediyordum doktoruma sordugumda hissedersin demisti bunda daha tik yok bakalım ne zaman ben burdayım dicek benim yavrum :)
Gözün aydın canım kan degerleride cok onemli inşallah bebiste çok sağlıklıdır :)kızlar şimdi saglık ocağından geldim kandaki tüm değerlerim iyi çıktı çok şükür..çarşambada bebişi görmeye gideceğiz..çok heyecanlı
Simdilik yemek onemli degil su cok onemli evet ama ne zamana kadar böyle olucaz ben 3 ayımı doldurdum ne vitamin alıyorum ne bisey sağlıkli lokma girmiyor ağzıma gelde rahat et.doktorlara göre hava hos Allah korusun birsey olsa bizden başka kimin cani yanar doktora ee siz bebek için sorun değil demistiniz desem neye yarar is isten gectikten sonra.rabbim evlatlarimizi korusun ne varsa rabbimde var doktorlara bile guvenmiyorum artıkHamilelikle ilgili dogru yaptigim tek sey bol su icmek. Kendime tupperdan sise aldim 7/24 yanimda. Gunde 3 litreye yakin su iciyorum. Ama bunun disinda yeme icme hakgetire. Bulanti beni mahvetti. Annelik yurek sizisi derlerdi inanmazdim. Zeytin kadar bebegi yeterince besleyebiliyormuyum diye vicdan azabi cekiyorum. Doktor o beslenir sen istersen ac kal ona bisey olmaz dese de kiyamiyorum ki yavruma...
aynen canım tabi birde dün mercmek çorbası içtim ayıptır söylemesi. Gaz+demir hapı.. bebişe yer kalmadı isyeannnnnn diyor sanırım halil sezai gibi
cnm 28 günde bi oluyosan gelmiş günün. Ondan olabilir. Benimde 2 aydır hep 28 günde bi böyle ağrılarım oluyoen son.4 nisanda oldm ayın dördü gelmedi , birşey batar gibi ağrıyor
kızlar ağzımın tadını bulamıyorum bişey yemediğim zaman midem bi tuhaf oluyor habire birşeyler yemek zorunda kalıyorum bu gidişle duba gibi olcam heralde ben gibi olna varmı...?
Gözün aydın canım kan degerleride cok onemli inşallah bebiste çok sağlıklıdır :)
Simdilik yemek onemli degil su cok onemli evet ama ne zamana kadar böyle olucaz ben 3 ayımı doldurdum ne vitamin alıyorum ne bisey sağlıkli lokma girmiyor ağzıma gelde rahat et.doktorlara göre hava hos Allah korusun birsey olsa bizden başka kimin cani yanar doktora ee siz bebek için sorun değil demistiniz desem neye yarar is isten gectikten sonra.rabbim evlatlarimizi korusun ne varsa rabbimde var doktorlara bile guvenmiyorum artık
Elimizden gelen herseyi yapmaya çalışalım gerisi rabbimin taktiri ...
Isyannnn ha ahh doruk ah bu anandan cok cekcen senn :)))
Canim benim agzimin icide zehir gibi bi nane sekeri attım agzimi onu somuruyorum.yemek yiyince de gecmezki bu tat bi seker at agzina sende ...kızlar ağzımın tadını bulamıyorum bişey yemediğim zaman midem bi tuhaf oluyor habire birşeyler yemek zorunda kalıyorum bu gidişle duba gibi olcam heralde ben gibi olna varmı...?
yok sılacım tatlı tatlı agrıyor. Gaz desem degil ağrı desem degil.Off gene neremın acıdıgını anlatamıyorum.
En son.4 nisanda oldm ayın dördü gelmedi , birşey batar gibi ağrıyor
cnm 28 günde bi oluyosan gelmiş günün. Ondan olabilir. Benimde 2 aydır hep 28 günde bi böyle ağrılarım oluyo
yeahhyy benim gibi biri daha. Ağız ve midemdeki o buruk çirkinliği bastırabilmek için bikere yediysem sonrasında hep yemek zorundayım. Bende çok kilo aldım diye paniktim(zaten tombik başladım ben) ama gazım gidince gördümki bu sabah 1.2 kg almışım. Bence normal oda 2.5 ayda
hımm 4 gün var öncüler olabilir belki ama dediğim gibi doktorunla bi konuş magnezyum eksikliği de olabilir
bi arkadaşımda öyle diyordu magnezyum içmeye başlayınca rahatlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?