- 25 Mart 2014
- 472
- 562
- 78
Bence bazı doktorlar çok abartıyor ileride derecede durum ne bilemem ama herkesi korkutup sezaryana almaya kesmeye alışmışlar((
Canım ne güzel doktor bulmuşsun normal doğum öneren, şansına şükret :))
Kilo verenler kac kilo verdi tam olarak benim rekorumu kiran varmi
8 kilo verdim artık durdu şükür kilo vermem hic düşünmemistim kilo vermemisim diye sevinecegimi
Canim benim agzimin icide zehir gibi bi nane sekeri attım agzimi onu somuruyorum.yemek yiyince de gecmezki bu tat bi seker at agzina sende ...
Haha yaw otur oturduğun yerde poponu kasi biseyin yok turp gibisin maşallah :)
Gözün aydın canım kan degerleride cok onemli inşallah bebiste çok sağlıklıdır :)
Simdilik yemek onemli degil su cok onemli evet ama ne zamana kadar böyle olucaz ben 3 ayımı doldurdum ne vitamin alıyorum ne bisey sağlıkli lokma girmiyor ağzıma gelde rahat et.doktorlara göre hava hos Allah korusun birsey olsa bizden başka kimin cani yanar doktora ee siz bebek için sorun değil demistiniz desem neye yarar is isten gectikten sonra.rabbim evlatlarimizi korusun ne varsa rabbimde var doktorlara bile guvenmiyorum artık
Elimizden gelen herseyi yapmaya çalışalım gerisi rabbimin taktiri ...
Isyannnn ha ahh doruk ah bu anandan cok cekcen senn :)))
kızlar ağzımın tadını bulamıyorum bişey yemediğim zaman midem bi tuhaf oluyor habire birşeyler yemek zorunda kalıyorum bu gidişle duba gibi olcam heralde ben gibi olna varmı...?
Kizlar merhaba. Benim 2 gundur belimde agri var. Kuyruk sokumu ve uzerindeki bolgede oluyo. Dogrulamiyorum namaz kilarken ozellikle cokzorlaniyorum. Sizdede var mi boyle bisey
Canim karnını sıkan pantolon giyme birazcık da olsa sikmamasi gerek karnin rahat olmasi gerekli.indirebiliyorsan göbeğinden asagiya indir canım pantolonu aksama kadar öyle durma. Karin ağrısı arada olabilir çok şiddetli olmadiktan sonra sıkıntı yok.
Kasık ağrıları normal canim uzan dinlen yorma kendini ...
Maleseff kiz cocuklari babaci oluyor canım cinsiyet olarak çoğunluk senden tarafta olsada destek babadan yana oluyor kizlarda :)
Ikinciye sana destekci gelir inşallah
Canim cok yorulup agir bi is yaptiysan olabilir yada belini dayamadan bi is yaptiysan daha dikkatli ol agrilarin gecene kadar dinlen cok gecmis olsun.
Bebegindir canım o icindeki balik 12 inci haftadan itibaren azda olsa hissetmeye baslar bazi hamisler:)
Ben ogluslarimi 12 inci haftamda hissediyordum doktoruma sordugumda hissedersin demisti bunda daha tik yok bakalım ne zaman ben burdayım dicek benim yavrum :)
kızlar ağzımın tadını bulamıyorum bişey yemediğim zaman midem bi tuhaf oluyor habire birşeyler yemek zorunda kalıyorum bu gidişle duba gibi olcam heralde ben gibi olna varmı...?
Gözün aydın canım kan degerleride cok onemli inşallah bebiste çok sağlıklıdır :)
Simdilik yemek onemli degil su cok onemli evet ama ne zamana kadar böyle olucaz ben 3 ayımı doldurdum ne vitamin alıyorum ne bisey sağlıkli lokma girmiyor ağzıma gelde rahat et.doktorlara göre hava hos Allah korusun birsey olsa bizden başka kimin cani yanar doktora ee siz bebek için sorun değil demistiniz desem neye yarar is isten gectikten sonra.rabbim evlatlarimizi korusun ne varsa rabbimde var doktorlara bile guvenmiyorum artık
Elimizden gelen herseyi yapmaya çalışalım gerisi rabbimin taktiri ...
Isyannnn ha ahh doruk ah bu anandan cok cekcen senn :)))
8 kilo verdim artık durdu şükür kilo vermem hic düşünmemistim kilo vermemisim diye sevinecegimi
dediğin gibi şeker yediğim zaman iyi gene şeker bitio gene başlıobari bu kadar yediğime beslense...kızlar bu arada bişey dicem diyetisyenle devam eden varmı hamileliğine sağlık için ben kilolu değilim ama doktorum diyetisyenle tanıştırcam dedi merak ettm...
selam kızlarrr annnemin evindeyim bu bilgisayara bildirimlerim gelmiyor maalesef yazılanları da ancak geçmişe dönük okurken bulabiliyorummm
Aynen canım gerçekten oruç tutmamak çok zormuş evde yemek yerken perdeleri çekiyorum biri camdan görür diye :)) Allah yardımcımız olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben diilim ama massallah de ye yiyebildigin kadar benim yerime de ye hatta ahh ahh yemekler gozlerimin onunde ucuyor 😂 hep acim ama yiyemiyorum bu ne yaman celiski bilmiyorum...
Silam senin durumunu bilmesem kndimi perisan ederdim heralde. Diyorum bu hatun iki taneyi ayni hallerde buyuttuyse karninda bana da bebise de bisey olmaz diyorum Allahin izniyle 😊doktora filan ben de guvenmiyorum valla Rabbim versin sifamizi. Yalvardim bi tane bulanti onleyici yazmadi ayni baska dogum doktoru arkadasim bi suru ilac onerdi. Kime guvenicez? Allaha tabi yapack bsy yok.
Ay bi de erkek olursa ben de doruk istiyorummmmm😀
1.75 boy silacim 61 le basladim 58e dusmusum. Acilin cop bacakli hamile geliyor haha😁
Ben diyetisyenle de gorusuyorum duzenli. Tartiyo bni aaaa kilo vermissin diyo uzuluyo cok da seker bi cocuk bidi bidi bidi hic susmuyo surekli oneriler tavsiyeler listeler. Tabi o an ic sesim "ya bebeim kuru ekmegi zor yiyorum ne haftada 2 kere baligi sen cildirmissin dostum😂" diyo. Disimdan hihi tabi tabi diye dinliyorum. Dogum doktoruma anlattim diyet listeme uyamiyorum yiyemiyorum diye. O da dedi ki bosver diyetisyeni ilk 3 ay ne istiyosan onu ye zaten sana sonra sekeri unu yasaklicam. Bence tadini cikar canim ilk 3 ayin sonra zaten dikkat etmk zorunda kalcaz.
benim bilgisayardanda 10 gündür bildirim alamıyorum zor oluyo nedenki acaba
yok sılacım tatlı tatlı agrıyor. Gaz desem degil ağrı desem degil.Off gene neremın acıdıgını anlatamıyorum.
benimde öyle canım sürekli ağzımda acı bi tat var kilo yapmayacak şeyler yiyorum meyve gibi,bazen sakız iyi geliyor,bide topitop aldım bugün..çok sıkıntılı bi durum ama midesi bulanıp kusanları duyunca halime şükrediyorum
işte bende ona takıldım çünki kd doktroum ayrı ücret o ayrı ücrettt ooo dedim kendi kendime tezgahı iyi yere açmışsınız:) bakalım gidince görüşürüm bi olmadı derim doktoruma ben diyetisyen istemiyorum zaten kocam başımda diyetisyenci gib şunu yicen bunu yemicen şu yararlı şu yararsız bundan çok yedin dün kayın babam dioki olum kaynana gibisin ne kaşıyon kıza :)canım pastırma istemişti ondan yiyorum o yasak çiğ değil pişmiş yiceksin ayyy ayyy ööö gelio bazen:)
işte bende ona takıldım çünki kd doktroum ayrı ücret o ayrı ücrettt ooo dedim kendi kendime tezgahı iyi yere açmışsınız:) bakalım gidince görüşürüm bi olmadı derim doktoruma ben diyetisyen istemiyorum zaten kocam başımda diyetisyenci gib şunu yicen bunu yemicen şu yararlı şu yararsız bundan çok yedin dün kayın babam dioki olum kaynana gibisin ne kaşıyon kıza :)canım pastırma istemişti ondan yiyorum o yasak çiğ değil pişmiş yiceksin ayyy ayyy ööö gelio bazen:)
bende 5 kilo verdim. mide bulantısı çok olup bir şey de yiyemeyince sonuç kilo kaybı. yemek yemeyi özledim şöyle seve seve canım isteye isteye yesem ahh aahh
Ay kocana cok guldum kiz hakkaten kaynana gibiler 😭 benimki de surekli denetliyo bi keresinde demisimki yumurtayi iyi pisirip yemem lazim. Simdi bazen yumurta yapiyo bi getiriyo taşşş gibi😂
Senin doktorun saglam uyanikmis bosver onlari canin ne istiyosa ye ic eskiden diyetisyen mi varmis doktor mu varmis annem 5 tane dogurmus. Bunlar hep bizim pimpirigimiz😁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?